Kocaeli Konut Projeleri

Kocaeli Konut Projeleri

Son dakika Kocaeli konut projeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kocaeli konut projeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kocaeli konut projeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kocaeli Konut Projeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kocaeli konut projeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 kocaeli konut projeleri haberi bulunmuştur. Tüm kocaeli konut projeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yatırımcıların yeni gözdesi oldu
Yatırımcıların yeni gözdesi oldu İzmit Körfezi geçiş köprüsü bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını artırıyor.
29.09.2015 Arşiv
Yüzde 0 faiz kampanyası
Yüzde 0 faiz kampanyası Evimiz Kocaeli projesinde 60 aya kadar yüzde 0 faiz kampanyası başladı.
17.09.2015 Arşiv
Teklif yağıyor
Teklif yağıyor Kocaeli'de yükselen Kartepe Konakları'na Körfez ülkelerinden teklif yağıyor.
3.08.2015 Arşiv
Bölgede bir ilk
Bölgede bir ilk Evimiz Kocaeli projesi ile bölgede bir ilke imza atıldı.
3.07.2015 Arşiv
Darıca'da yeni proje
Darıca'da yeni proje Darıca'da 155 konuttan oluşan yeni bir proje yükseliyor.
30.06.2015 Arşiv
2016'da ödeme fırsatı
2016'da ödeme fırsatı Evimiz Kocaeli projesinden ev alanlar kredisinin ilk taksitini 2016'da ödeme fırsatına sahip oluyor
23.06.2015 Arşiv
300 bin liraya villa
300 bin liraya villa Naturalm Çiftlik Evleri'nde 3+1 villalar 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta
23.06.2015 Arşiv
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Zeray Kocaeli'deki projelerine bir yenisini daha ekledi
Zeray Kocaeli'deki projelerine bir yenisini daha ekledi Geliştirdiği projeler ile ulusal ve uluslararası gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan Zeray, Türk ekonomisinin amiral gemisi eşsiz lokasyon olarak tanımladığı Kocaeli’ndeki projelerine bir yenisini daha ekliyor.
8.06.2023 Advertorial
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunarak, "TCG Anadolu Uçak Gemimizi İzmir'e uğurlayacağız. 1 hafta-10 gün de İzmir'de kalmasında fayda var. İnşallah oradan farklı mesajlar vereceğiz." şeklinde konuştu.
23.04.2023 Gündem
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Millet İttifakı'na seslenerek, "7’li masa Karadeniz gazı için ‘hani nerede’ diyordu. Bunların gözü var ama görmez" ifadelerini kullandı. İstanbul için müjdeleri peş peşe açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüme girecek konutlar için maliyetin yarısını devletin ödeyeceği "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasını duyurdu. Erdoğan, İstanbul'daki kira yardım miktarının 3500 liradan 5250 liraya yükseldiğini de açıkladı.
21.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimden sonra masanın etrafında kimse kalmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimden sonra masanın etrafında kimse kalmayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de depremzedelerle iftar programında açıklamalarda bulundu. "Bunlara sandıkta en iyi tokadı gençlerimiz atacak" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençler bu tokadı öyle indirecek ki, seçimden sonra masanın etrafında kimse kalmayacak. Bunlar siyasi mefta olacak" ifadelerini kullandı.
15.04.2023 Gündem
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva'
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmi sosyal medya hesabından Roman vatandaşların yaşadığı bölgelere yönelik TOKİ eliyle yapılan konut uygulamalarına ilişkin paylaşımda bulundu.
21.01.2023 Ekonomi
Romanlara özel konut projesi! Romanlara konut projesi hangi illerde yapılacak, başvuru şartları açıklandı mı, Romanlara ev projesi ne zaman başlıyor?
Romanlara özel konut projesi! Romanlara konut projesi hangi illerde yapılacak, başvuru şartları açıklandı mı, Romanlara ev projesi ne zaman başlıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 Roman Buluşması'nda yaptığı açıklamada, 12 ilde Roman vatandaşlara özel sosyal konut projesi başlatacaklarını söyledi. Erdoğan, "Hedefimiz her Romana bir yuva. Sizlere uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından “Romanlara konut projesi” hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Peki, Romanlara özel konut projesi hangi illerde yapılacak, başvuru şartları açıklandı mı, Romanlara ev projesi başvurusu ne zaman başlıyor?
21.01.2023 Ekonomi
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İmamoğlu davasına ilişkin, “Karar henüz kesinleşmemiştir. Bu kararın daha istinaf ve Yargıtay aşamaları bulunmaktadır. Kararı verecek olan ne yürütme ne TBMM ne de karalama siyasetiyle muhalefettir. Şayet verilen kararda herhangi bir eksik veya yanlış varsa, bunun düzeltileceği yer yine yargı kademeleridir. Mahkeme kararlarının arkasında siyasi akıl aramak, siyasal akılsızlığın ta kendisidir" dedi.
16.12.2022 Gündem
Sosyal konut projesi için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı
Sosyal konut projesi için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin tanıtımını yaparak, 81 il ve tüm ilçelerde 2023-2028'i kapsayan 5 yıllık süreçte 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa ile 50 bin iş yeri yapmayı hedeflediklerini söyledi. Erdoğan, "Vatandaşlarımız toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2+1 konutlarımıza aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vade ile sahip olabilecektir. Aynı şekilde toplamda 850 bin lira fiyata sahip 3+1 konutların ödemesi 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vade ile yapılabilecektir" dedi.
13.09.2022 Siyaset
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı Kira destek yardımı artıyor. Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı. Marmara Depremi'nin 23. yılında İstanbul'da açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum; yeni bir konut kampanyası başlatacaklarını duyurdu. Kentsel dönüşümde kira desteğinin artacağını açıklayan Kurum, kampanyaya ilişkin ayrıntıları da paylaştı.
17.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası resmen duyurdu! Enflasyonla ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası resmen duyurdu! Enflasyonla ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası son dakika kararları açıkladı. Enflasyonla ilgili önemli mesajlar veren Erdoğan, "Aldığımız ve alacağımız tedbirlerle, bu istismarcıların kötü niyetlerini ellerinde patlatmakta kararlıyız. Fiyatlarda durulma eğilimi başlamıştır." dedi. Erdoğan ayrıca, ilk kez konut sahibi olacak vatandaşlara da müjde verdi.
1.08.2022 Siyaset
Bakan Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Bu dünyada eşi benzeri görülmemiş bir rakam
Bakan Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Bu dünyada eşi benzeri görülmemiş bir rakam Kocaeli’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden Cedit Mahallesi’ndeki 500 binadan sonuncusunu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yıktı. Bakan Kurum, “Türkiye’de gerek sosyal konutlar ile gerek kentsel dönüşüm konutları ile birlikte 3 milyon konutumuzun dönüşümünü sağladık. Bu dünyada eşi benzeri görülmemiş bir rakam” dedi.
18.04.2022 Gündem
2.439 TL taksitle 3+1 satılık daire! Son gün 4 Şubat...
2.439 TL taksitle 3+1 satılık daire! Son gün 4 Şubat... Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber. Piyasanın altında fiyatlarla ev almak mümkün. 3+1 daire aylık 2 bin 439 lira taksitle satın alınabiliyor. Başvuru süreci devam ediyor. Son gün ise 4 Şubat olarak belirlendi. Gayrimenkul sektöründe fiyatlar yukarı yönlü hareketini sürdürüyor. Ev sahibi olmak ise giderek zorlaşıyor. Konut kredilerinde faiz oranlarının yüksek olması, döviz kurundaki yükseliş ileri sürülerek satılık daire fiyatlarına fahiş zam yapılması özellikle orta gelirli vatandaşlar için ev sahibi olmayı hayal haline getirdi. Bu noktada dar gelirli ve orta gelirli vatandaşlar için TOKİ devreye giriyor. Ucuz konut satışı TOKİ tarafından gerçekleştiriliyor. Pek çok ilde yeni projeler hayata geçiriliyor. TOKİ tarafından 15 projede başvuru dönemi başlıyor. Projelerde taksit ödemeleri 604 TL'den başlıyor. Ayrıca İstanbul Şerifali ve Güngören'de 3 proje için ihale çalışmalar yürütülürken, Başakşehir, Bahçelievler ve Arnavutköy ilçelerinde ise toplam 30 arsa satışa sunuluyor.
26.01.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 büyükelçiye Kavala tepkisi: İstenmeyen adam ilan edilmeleri talimatını verdim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 büyükelçiye Kavala tepkisi: İstenmeyen adam ilan edilmeleri talimatını verdim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni”nde konuştu. Erdoğab, "Talimatı Dışişleri Bakanımıza verdim, 'Bu 10 büyükelçinin bir an önce istenmeyen adam ilan edilmesini hemen halledeceksiniz.' dedim. Bunlar Türkiye'yi tanıyacak, anlayacak, bilecekler. Türkiye'yi bilmedikleri, anlamadıkları gün burayı terk edecekler." dedi.
23.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş çağrı: Gelin hep birlikte kazanalım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş çağrı: Gelin hep birlikte kazanalım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi Temel Atma ve Adana'da Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni”ninde konuştu. Erdoğan, "Türkiye'ye güvenip yatırım yapan hiç kimse pişman olmaz. Tam tersine, sağladığı büyük kazançtan hep memnuniyet duyar. Gelin hep birlikte kazanalım. Kapılarımız yatırımcılara sonuna kadar açık. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm yatırımcıları Türkiye'nin kendilerine sunduğu imkanları ve fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum." dedi.
9.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kampanyayı başlattık' dedi ve duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kampanyayı başlattık' dedi ve duyurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ 1.000.000’uncu Konut Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin konut sorununun çözümünde son 19 yıl kritik öneme sahiptir." diyerek 'Hizmet verilmeyen hiçbir kesim bırakmadık, bırakmayacağız." ifadelerini kullandı. Erdoğan, 100 bin sosyal konut kampanyasına ilişkin "Şu ana kadar 12 bin sosyal konutun yapımını tamamladık. Halen 76 bin sosyal konutun inşasına devam ediyoruz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Önümüzde iki hedef var' diyerek sıcak gelişmeleri açıkladı
7.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Milletten umutlarını kesenler şimdi de suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar. FETÖ'den PKK'ya şimdi de organize suç örgütlerine kadar yeminli millet düşmanlarının malzemelerini Meclis kürsüsüne taşımakta ısrar edenleri gördükçe ülkemiz adına üzülüyoruz." dedi.
9.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Tarihe damga vuracak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Tarihe damga vuracak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Habipler - Hasdal Kavşağı açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Yakında ilk köprüsünün temelini atarak fiilen hayata geçirmeye başlayacağımız Kanal İstanbul da inşallah tarihe damgasını vuran bir eser olarak ülkemizin iftihar tablosu içerisindeki yerini alacaktır." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılışını yaptığı bölümünde makam aracını kullandı.
21.05.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kocaeli Konut Projeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kocaeli konut projeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.