Koalisyon Güçleri

Koalisyon Güçleri

Son dakika koalisyon güçleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koalisyon güçleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koalisyon güçleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koalisyon Güçleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koalisyon güçleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.902 koalisyon güçleri haberi bulunmuştur. Tüm koalisyon güçleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irak Başbakanlık Ofisi: Saldırı, egemenliğimizi ve güvenliğimizi ihlal etmiştir
Irak Başbakanlık Ofisi: Saldırı, egemenliğimizi ve güvenliğimizi ihlal etmiştir Irak Başbakanlık Ofisi’nden, ABD’nin Bağdat’ta düzenlediği hava saldırısına ilişkin yapılan açıklamada, “Irak'ın egemenliğini ve güvenliğini açıkça ihlal eden bir insansız hava aracı, bugün başkent Bağdat'taki güvenlik merkezlerinden birini hedef alarak terörist faaliyetlere benzer bir eylem gerçekleştirmiştir” denildi.
4.01.2024 Dünya
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale Gazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Rus paralı asker grubunun Hizbullah'a Pantsir sağlayacağı iddiası İsrail'in gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Söz konusu silahın bölgedeki dengeleri değiştireceği belirtiliyor. Öte yandan İsrail polisi Cuma namazı sonrası yine Gazzelilerin üzerine gaz bombalarıyla saldırdı.
3.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey'in katılımında pazarlık yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey'in katılımında pazarlık yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimine 2 gün kala CNN TÜRK ve Kanal D ortak yayınında gündeme dair gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun davetine ilişkin, "Türk demokrasisin en büyük talihsizliği bu. Kılıçdaroğlu'nun bir açıklaması oldu. Televizyonlara davet ediyor. Benle ne konuşacaksın? Ortaya koyduğun bir eser yok. Okmeydanı SSK Hastanesi mi konuşacağım? Kandil'den gelen talimatları yerine getirebilmek için onların uzantısının desteğini isteyecek kadar zaafa düştün. Yüzde 1 bile oy potansiyeline sahip olmayanlara 40 vekil verdin. Bunları mı konuşacağım seninle?" dedi. Sinan Oğan'ın desteğiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Sinan Bey'in bize katılımdaki farklılık herhangi bir pazarlık vs değil. Sinan Bey, yarın akşam diğer akşam bazı televizyon programlarına çıkacak. Yarın da Mevlüt Bey ile bazı ziyaretler yapacak Antalya'da. Cumhur İttifakı'nın elemanı gibi çalışmalara başlamış durumda." ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
Rusya'dan Erdoğan'ın 'Suriye' teklifine yanıt: Olumlu bakıyoruz
Rusya'dan Erdoğan'ın 'Suriye' teklifine yanıt: Olumlu bakıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin'e yaptığı 'Suriye' teklifine Moskova'dan ilk yanıt geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, üçlü mekanizma teklifine olumlu baktıklarını duyurdu.
16.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'da iki gün süren ziyaret kapsamında Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Üçlü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Zirve sonrası gazetecilerle bir araya gelen Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki tarihi zirve dönüşü çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, Fırat’ın doğusunda özellikle petrol kuyularını emiyor, sömürüyor; ondan sonra rejime de satıyor" dedi. "Amerika’nın oradaki elemanları terör örgütü mensuplarına eğitim yaptırıyor. Bu eğitim esnasında rejimin bayrağını da orada bunlar dalgalandırıyorlar" diyen Erdoğan, "Burada da kalkıp rejimin bayrağını orada dalgalandırmakla acaba Türk ordusunu aldatır mıyız diye düşünüyorlar. Bunu yemezler" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu. Diyorlar ki, Fırat’ın doğusundan Amerika askerini çeksin" diye konuştu.
20.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan dönüşü ‘sınır ötesi’ operasyon mesajı: Bir gece ansızın tepelerine ineriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan dönüşü ‘sınır ötesi’ operasyon mesajı: Bir gece ansızın tepelerine ineriz Azerbaycan ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğiyle ilgili net mesajlar verdi. Suriye'ye yeni operasyon sinyali de veren Erdoğan, "Bir gece ansızın onların da tepelerine ineriz, inmeye de mecburuz" ifadelerini kullandı. Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in Abdülhamid sözlerine de yanıt verdi.
29.05.2022 Siyaset
Yemen’de geçici gözaltı merkezine hava saldırısı: 60 ölü
Yemen’de geçici gözaltı merkezine hava saldırısı: 60 ölü Sivil toplum kuruluşu Save the Children (Çocukları Kurtarın Vakfı), Yemen’in Saada kentinde bulunan geçici gözaltı merkezine düzenlenen hava saldırısında en az 60 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
21.01.2022 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın duyurdu: Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna'ya gidecek...
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın duyurdu: Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna'ya gidecek... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ukrayna'ya gidecek. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Türkiye, Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimi azaltmak için oynayabileceği her rolü üstlenmeye hazırdır. Bunu hem Rusya'ya hem de Ukrayna'ya dost bir ülke olarak ve aynı zamanda bir NATO müttefiki olarak yapıyoruz. Önümüzdeki birkaç hafta içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Zelenskiy ile görüşmek üzere Ukrayna'ya gidecek" dedi.
19.01.2022 Siyaset
Döviz kuru, enflasyon ve faiz... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan, Güney Kıbrıs ve İsrail'e mesaj: Bu iş Türkiyesiz olmaz
Döviz kuru, enflasyon ve faiz... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan, Güney Kıbrıs ve İsrail'e mesaj: Bu iş Türkiyesiz olmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk ziyareti sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yeni ekonomi programıyla ilgili 'Yavaş yavaş, kademeli bir şekilde, aceleci olmadan kur da düşecek, faiz de aynı şekilde düşecek ve 2022 bizim en parlak yılımız olacak inşallah. 2023’e de zaten böyle gireceğiz. Bu enflasyonun da düşüşünü getirir, enflasyon düşecek.' dedi. Erdoğan, ABD’nin, Yunanistan’ın Doğu Akdeniz’de İsrail ve Güney Kıbrıs Rum kesimiyle birlikteki boru hattı projesinden desteğini çekmesiyle ilgili soruya 'Burada hep konuşulan nedir? Bu iş, Türkiyesiz olmaz. Çünkü eğer buradan Avrupa’ya gaz gidecekse bu ancak Türkiye üzerinden olur' cevabını verdi.
18.01.2022 Siyaset
Dünyaya resmen duyurdular: Suudi Arabistan'ı vurduk
Dünyaya resmen duyurdular: Suudi Arabistan'ı vurduk Yemen'deki İran destekli Husiler, Suudi Arabistan'da milli petrol şirketi Saudi Aramco tesislerinin de yer aldığı bazı noktaları silahlı insansız hava araçları ile hedef aldığını duyurdu.
20.11.2021 Dünya
BM'den son dakika acil önlem çağrısı: İnsani kriz korkunç boyutlarda
BM'den son dakika acil önlem çağrısı: İnsani kriz korkunç boyutlarda Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Gıda Programı (WFP), Yemen'de açlığa son verilmesi için acilen önlemler alınması çağrısında bulundu.
16.10.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında doğalgaz açıklaması: Tedbirlerimizi aldık...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında doğalgaz açıklaması: Tedbirlerimizi aldık... Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı sonrası gündeme ilişkin son dakika açıklamalarında bulundu. Erdoğan, "Gerek Rusya, gerek İran, gerek Azerbaycan ile olsun, bizim bu tür krizleri yaşamayacağımızın göstergesidir bu anlaşmalar. Sadece İngiltere değil, birçok Batı ülkesinde böyle bir sıkıntı devam ediyor. Bizim için şu an böyle bir sıkıntı sözkonusu değil." dedi.
15.10.2021 Siyaset
Husilerin balistik füze saldırısında 2 çocuk öldü, 33 sivil  yaralandı
Husilerin balistik füze saldırısında 2 çocuk öldü, 33 sivil yaralandı Yemen'de İran destekli Husilerin Marib iline balistik füzeli saldırısında 2 çocuğun hayatını kaybettiği, 33 sivilin yaralandığı belirtildi.
3.10.2021 Dünya
Husilerin Suudi Arabistan'a gönderdiği  bomba yüklü İHA imha edildi
Husilerin Suudi Arabistan'a gönderdiği bomba yüklü İHA imha edildi Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri, Yemen'deki İran destekli Husilerin Suudi Arabistan'ın güneyine gönderdiği patlayıcı yüklü bir insansız hava aracının (İHA) imha edildiğini duyurdu.
2.10.2021 Dünya
Suudi Arabistan'a atılan balistik füze imha edildi
Suudi Arabistan'a atılan balistik füze imha edildi Yemen'de hükümeti destekleyen Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri, İran destekli Husilere ait 3. balistik füzenin de etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
4.09.2021 Dünya
ABD'den skandal karar! Teröristleri eğitiyorlar...
ABD'den skandal karar! Teröristleri eğitiyorlar... Son dakika haberine göre; ABD öncülüğündeki koalisyon güçleri, Suriye'nin kuzeydoğusunda Haseke ilinde 400 YPG/PKK'lı teröriste daha silahlı eğitim verdi. Üç ay süren eğitimlerde, hafif, orta ve ağır silahların kullanımı, köylere baskın ve sızma yöntemleri teröristlere uygulamalı olarak anlatıldı.
22.07.2021 Dünya
Suudi Arabistan'ı İHA'larla vurdular!
Suudi Arabistan'ı İHA'larla vurdular! Yemen'deki İran destekli Husiler, Suudi Arabistan'ın güneyindeki Kral Halid Hava Üssü'nü insansız hava aracıyla (İHA) hedef aldıklarını duyurdu.
23.04.2021 Dünya
Irak'ta Beled Askeri Üssü'ne roket saldırısı: 2 yaralı
Irak'ta Beled Askeri Üssü'ne roket saldırısı: 2 yaralı Irak'ın Salahaddin vilayetindeki Beled Askeri Hava Üssü'ne 2 roketle saldırı düzenlendiği ve 2 kişinin yaralandığı bildirildi.
18.04.2021 Dünya
Husilerden Suudi Arabistan'a balistik füzeli saldırı
Husilerden Suudi Arabistan'a balistik füzeli saldırı Koalisyon güçleri, Husilerin Suudi Arabistan'ın güneybatısındaki Cezan bölgesine gönderdiği balistik füzenin imha edildiğini duyurdu.
16.04.2021 Dünya
ABD'den flaş Irak kararı! Hepsini geri çekecek
ABD'den flaş Irak kararı! Hepsini geri çekecek ABD ile Irak arasında yapılan 3. Stratejik Diyalog Görüşmeleri'nde, Irak'taki muharip ABD askerlerinin geri çekilme sürecinin devam etmesi yönünde uzlaşıya varıldığı bildirildi.
7.04.2021 Dünya
Suudi Arabistan, petrol limanı ve Aramco'ya yapılan saldırıları doğruladı
Suudi Arabistan, petrol limanı ve Aramco'ya yapılan saldırıları doğruladı Suudi Arabistan Enerji Bakanlığı, petrol sevkiyatı açısından dünyanın en büyük limanlarından "Ras Tanura Limanı" ve Saudi Aramco tesislerine saldırılar düzenlendiğini bildirdi.
7.03.2021 Dünya
ABD'den Suudi Arabistan'daki vatandaşlarına uyarı: Saldırı olabilir
ABD'den Suudi Arabistan'daki vatandaşlarına uyarı: Saldırı olabilir ABD'nin Riyad Büyükelçiliği, Yemen'deki İran destekli Husilerin muhtemel füze saldırılarına karşı Suudi Arabistan'daki vatandaşlarını uyardı.
7.03.2021 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan yaptırım kararı!
ABD Başkanı Biden'dan yaptırım kararı! ABD Başkanı Joe Biden'ın, ABD'nin "yabancı terör örgütü" listesine alınmasına karar verdiği Yemen'deki İran destekli Husilere yönelik yaptırımlardan bazılarını askıya aldığı bildirildi.
26.01.2021 Dünya
Düğünevine katliam gibi saldırı!5 kadın hayatını kaybetti...
Düğünevine katliam gibi saldırı!5 kadın hayatını kaybetti... İç savaşın sürdüğü Yemen'de düğünevine top mermileri düşmesi sonucu 5 kadın yaşamını yitirdi.
2.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Koalisyon Güçleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koalisyon güçleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.