Kız Kardeş

Kız Kardeş

Son dakika KIZ KARDEŞ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KIZ KARDEŞ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KIZ KARDEŞ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kız Kardeş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kız kardeş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.571 kız kardeş haberi bulunmuştur. Tüm kız kardeş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üç Kız Kardeş bu akşam var m? Üç Kız Kardeş dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak mı?
Üç Kız Kardeş bu akşam var m? Üç Kız Kardeş dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak mı? Üç Kız Kardeş bugün yok mu, neden yayınlanmıyor? Sorusu TV’lerini açan izleyiciler tarafından sorulmaya başlandı. İşte Cumartesi günü Kanal D yayın akışı ve program listesi…
13.04.2024 Magazin
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı sınırları aştı, Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Sancaktepe'de katliam! Evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdı
Sancaktepe'de katliam! Evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdı Sancaktepe'de, sabah saatlerinde ailesiyle birlikte yaşadığı eve gelen Yusuf Fırat, evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdıktan sonra aynı silahla kendini vurdu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda anne ve erkek kardeşi hayatını kaybederken; baba ve ikiz kız kardeş ağır yaralandı. Şüpheli ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.
6.04.2024 Gündem
Tek vaadi "Dürüstlük" olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı! Kız kardeşleri yardım etti
Tek vaadi "Dürüstlük" olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı! Kız kardeşleri yardım etti Çanakkale'den 4 yıl önce maden işçisi eşi ile birlikte köylerine geri dönen ve mahallesindeki eksiklikleri görerek muhtar adayı olmaya karar veren Hatice Akkaya, bir ilki başardı. Adana'nın Kozan ilçesinde tek vaadi 'dürüstlük' olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı.
2.04.2024 Adana
Reytinglerde zirve yarışı! 16 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total sıralaması
Reytinglerde zirve yarışı! 16 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total sıralaması Reytinglerde birincilik yarışı her gün devam ediyor. 16 Mart dün akşam kuşağında Yan Oda, Korkma Ben Yanındayım, Gönül Dağı, Kardeşlerim ve Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle ekranlara geldi. İşte, 16 Mart 2024 Cumartesi reyting sonuçları ile dünün AB ve total reyting sonuçları sıralaması...
17.03.2024 Magazin
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti. Ailenin avukatı karara itiraz ederken, kardeşlerden Tuğçe Y. (23), yaklaşık 2 yıldır Yargıtay’dan gelecek yeni kararı beklediklerini belirterek, “Her an karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. 'Çocuğun beyanı esastır denildi' ama bizim beyanımız esas alınmadı. Kendim, kardeşlerim ve dışarıdaki tüm çocuklar için tedirginim. Bu yüzden gereken cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
13.03.2024 Adana
Üç Kız Kardeş yeni gününde izleyiciyle buluştu
Üç Kız Kardeş yeni gününde izleyiciyle buluştu Kanal D’nin üç sezondur ekrana gelen dizisi Üç Kız Kardeş, yeni yayın gününde izleyiciyle buluştu. Artık cumartesi akşamları izleyicilerin karşısına çıkacak dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümü sosyal medyada büyük beğeni toplarken, geceye ‘Kartal öldü mü?’ sorusu damga vurdu.
18.02.2024 Magazin
Üç Kız Kardeş bitti mi? Üç Kız Kardeş dizisi final mi yaptı? Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş yayın günü mü değişti?
Üç Kız Kardeş bitti mi? Üç Kız Kardeş dizisi final mi yaptı? Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş yayın günü mü değişti? Üç Kız Kardeş bitti mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Salı akşamları Kanal D'de ekrana gelen dizi kanalın da fenomen dizileri arasında yer alıyor. Ancak 13 Şubat Kanal D yayın akışında yer almayan Üç Kız Kardeş final mi yaptı? Sevenleri için araştırdık. İşte Üç Kız Kardeş'in yeni yayın günü...
13.02.2024 Magazin
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti. Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan 'Üç Kız Kardeş', 17 Şubat Cumartesi izleyici ile buluşacak.
8.02.2024 Magazin
6 Şubat reyting sonuçları: Hangi yapım birinci oldu? Survivor, Ben Bu Cihana Sığmazam...
6 Şubat reyting sonuçları: Hangi yapım birinci oldu? Survivor, Ben Bu Cihana Sığmazam... 6 Şubat reytinglerde kim birinci oldu? Milyonlarca kişi dün ekran başına geçti. Kanallarda Üç Kız Kardeş, Survivor ve Ben Bu Cihana Sığmazam yapımları vardı. Peki en çok hangisi izlendi? İşte 6 Şubat Salı reyting sonuçları...
7.02.2024 Magazin
Gökberk Demirci'ye Özge Yağız sorusu! 'Herkesin kendi hayatı'
Gökberk Demirci'ye Özge Yağız sorusu! 'Herkesin kendi hayatı' Üç sezondur Kanal D'de ekranlara gelen 'Üç Kız Kardeş' dizisinde Kartal karakterine hayat veren Demirci, geçtiğimiz gece Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isime, eski nişanlısı Özge Yağız ile ilgili de sorular soruldu.
30.12.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması!
'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması! İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven, çekimleri Ayvalık'ta gerçekleşen Kanal D'nin sevilen dizisi hakkında konuştu. Meslektaşı Nihal Yalçın ile mutlu bir ilişkisi olan başarılı oyuncu, 'evlilik' ve 'çocuk' hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.
28.11.2023 Magazin
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedir? Kadına yönelik şiddetle mücadele günü tarihçesi
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedir? Kadına yönelik şiddetle mücadele günü tarihçesi Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kadına yönelik şiddetin önlenmesi; çok yönlü, bütüncül bir yaklaşım ve toplumun tüm kesimlerinin ortak ve kararlı mücadelesini gerektirdiği belirtilen genelgede, gerçekleştirilecek çalışmalara kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, özel sektör ve vatandaşlarımızın katılımların büyük önem arz ettiği vurgulandı. Bu kapsamda, kadına yönelik şiddetle mücadelede öncelikli politikaların belirlendiği üç ulusal eylem planının hayata geçirildiği, 2021-2025 yıllarını kapsayan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele IV. Ulusal Eylem Planı'nın, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın koordinasyonunda ilgili tüm tarafların katkı ve katılımlarıyla hazırlanarak yürürlüğe konulduğu anımsatıldı. Söz konusu gelişmenin ardından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Kadına yönelik şiddetle mücadele günü tarihçesi…
25.11.2023 Gündem
İstanbul’da film gibi olay: Sevgililerin kapkaç oyununu polis bozdu
İstanbul’da film gibi olay: Sevgililerin kapkaç oyununu polis bozdu Kağıthane’de bir kadın, iş yaptığı ortağının yarım milyon lirasını çalmak için akılalmaz bir plan yaptı. Sevgilisini kapkaççı kılığına sokan kadın, bankadan çektiği parayı çaldırttı. Olaydan sonra emniyete giderek kapkaça uğradığını söyleyen kadının oyununu Kağıthane Asayiş Büro Amirliği polisleri bozdu. Kapkaçtan hemen önce sevgilisiyle aynı anda telefon görüşmesini sonlandıran kadını, acemi oyunculuğu ele verdi. Film gibi olay kameralara anbean yansıdı.
12.11.2023 Gündem
Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Ekip çalışanına mesaj atınca ortalık karıştı
Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Ekip çalışanına mesaj atınca ortalık karıştı Müge Anlı'nın son bölümünde Nevrigül Alan'ın sır ölümü araştırılırken canlı yayında milyonları şoke eden bir olay yaşandı. Müge Anlı, kız kardeş Nazmiye'nin attığı mesajları açıklayıp isyan etti.
25.10.2023 Yaşam
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Özgü Kaya'dan Eren Ören'e: İyi ki sen!
Özgü Kaya'dan Eren Ören'e: İyi ki sen! Özgü Kaya, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş' dizisinde birlikte rol aldığı sevgilisi Eren Ören'in doğum gününü Instagram hesabından kutladı.
21.10.2023 Magazin
17 Ekim hangi diziler var? Fox, Kanal D, Show Tv, TRT 1'de bu akşam neler var? İşte kanalların 17 Ekim yayın akışı
17 Ekim hangi diziler var? Fox, Kanal D, Show Tv, TRT 1'de bu akşam neler var? İşte kanalların 17 Ekim yayın akışı 17 Ekim hangi diziler var sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanalların yayın akışları internet sitelerinde yer aldı. Bu akşam ekrana gelecek program ve dizilerin yayın saatleri de merak konusu oldu. Kanal D'de bu akşam Üç Kız Kardeş adlı dizi yer alırken ATV'de 17 Ekim akşamı Ben Bu Cihana Sığmazan yayınlanacak. Peki bugün hangi diziler var? İşte Fox, Kanal D, Show Tv, TRT 1, Star Tv yayın akışı....
17.10.2023 Televizyon
Cannes’da Türkiye rüzgarı esiyor! Kanal D standına ziyaretçi akını
Cannes’da Türkiye rüzgarı esiyor! Kanal D standına ziyaretçi akını Televizyon dünyasının en büyük buluşması MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, Fransa’nın festivaller kenti Cannes’da başladı. Türk dizileri, 108 ülkenin ilgi odağı oldu. Kanal D International da sevilen dizileriyle fuarın iddialı stantları arasında yerini aldı.
17.10.2023 Kültür Sanat
Aydan Şener Üç Kız Kardeş’te! Oğlu ile birlikte yeni bir hayat kurmak için Ayvalık’a taşınır
Aydan Şener Üç Kız Kardeş’te! Oğlu ile birlikte yeni bir hayat kurmak için Ayvalık’a taşınır Yeşilçam’ın güzel oyuncusu “Müjgan” karakteri ile Üç Kız Kardeş’in oyuncu kadrosuna katılıyor. 1981 yılında Türkiye güzeli olan Aydan Şener, Üç Kız Kardeş dizisinde de canlandırdığı Müjgan karakteri ile yine gençlik yıllarında Türkiye güzeli seçiliyor.
28.09.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş 3. sezon oyuncuları kimler? Üç Kız Kardeş yeni sezonda kimler var?
Üç Kız Kardeş 3. sezon oyuncuları kimler? Üç Kız Kardeş yeni sezonda kimler var? Üç Kız Kardeş yeni sezon oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'nin fenomen dizisi Üç Kız Kardeş 3. sezonu için seyirci ekran başına geçti. Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Gökberk Demirci'nin rol aldığı dizinin yeni sezonunda sürpriz isimler yer aldı. Sıkı takipçiler diziye katılan yeni isimleri araştırmaya başladı. İşte Kanal D Üç Kız Kardeş yeni sezon oyuncu kadrosu...
19.09.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş 54. bölüm fragmanı: Kırmızı kapılı evden 3 kız kardeş çıktı, kimse vedalaşmadı!
Üç Kız Kardeş 54. bölüm fragmanı: Kırmızı kapılı evden 3 kız kardeş çıktı, kimse vedalaşmadı! Üç Kız Kardeş 54 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Özgü Kaya, Gökberk Demirci, Berker Güven'in yer aldığı dizinin yeni sezon fragmanında Dönüş'ün kardeşlerine söyledikleri yer aldı. "Kırmızı kapılı evden 3 kız kardeş çıkarken kimse birbiriyle vedalaşmadı"
14.09.2023 Televizyon
Özgü Kaya tatil pozlarıyla olay yarattı!
Özgü Kaya tatil pozlarıyla olay yarattı! 'Üç Kız Kardeş'te 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya, dizinin sezon arası vermesinin ardından tatile çıktı. Amsterdam ve Brüksel'e giden güzel oyuncu, tatil karelerini takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi. Kaya'nın paylaşımları takipçilerinden yoğun ilgi gördü.
25.06.2023 Magazin
Berker Güven'in tatil mutluluğu: Londra muhteşemdi
Berker Güven'in tatil mutluluğu: Londra muhteşemdi Kanal D'nin sevilen dizisi ‘Üç Kız Kardeş’in başrol oyuncusu Berker Güven, geçtiğimiz hafta oyuncu sevgilisi Nihal Yalçın ile çıktıkları Londra tatili hakkında konuştu.
23.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kız Kardeş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kız kardeş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.