Kıyma Makinesi

Kıyma Makinesi

Son dakika kıyma makinesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kıyma makinesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kıyma makinesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıyma Makinesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıyma makinesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 kıyma makinesi haberi bulunmuştur. Tüm kıyma makinesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
A101 22 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Bayram şekerinde sürpriz kampanya var!
A101 22 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Bayram şekerinde sürpriz kampanya var! A101 22 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı. A101 Kurban Bayramı şekeri indirimli fiyatlar yer aldı. Katlanabilir elektrikli bisikletin yanısıra kıyma makinesi ve koç, büyükbaş kurban hissesi de katalogda yer aldı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği A101 bu hafta katalogda sürpriz kampanyalar yer aldı. İşte 22 Haziran A101 aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
19.06.2023 Ekonomi
Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
Jandarmadan kaçak tütün operasyonu İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, yurda kaçak yollarla sokulan ve toptancılar aracılığı ile nargile kafelere dağıtılacak olan 2 bin 600 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 kişi adli makamlara sevk edildi.
3.12.2022 Yaşam
Merdiven altı et çekimine dikkat
Merdiven altı et çekimine dikkat Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği başkanı vatandaşların merdiven altı hijyen olmayan yerlerde et çektirmekten uzak durmalarını önerdi.
5.07.2022 Sağlık
Kurban etlerini kıyma makinesinden geçirmek istedi sonrası korkunç!
Kurban etlerini kıyma makinesinden geçirmek istedi sonrası korkunç! Konya'da evinde çalıştırdığı kıyma makinesinin elektrik kaçağı yapması sonucu akıma kapılan Mustafa Küçükgök (71), hayatını kaybetti.
24.07.2021 Yaşam
3 yaşındaki Ahmet, elini kıyma makinesine kaptırdı
3 yaşındaki Ahmet, elini kıyma makinesine kaptırdı Eskişehir’de 3 yaşındaki Suriye uyruklu Ali Al Ahmet, evde et çekildiği sırada sol elini kıyma makinesine kaptırdı. Götürüldüğü hastanede eli kıyma makinesinden itfaiye ekiplerince çıkarılan çocuğun bir parmağı ampute edildi.
3.02.2021 Gündem
İstanbul merkezli 8 ilde kaçak nargile tütünü  operasyonu: 54 gözaltı
İstanbul merkezli 8 ilde kaçak nargile tütünü operasyonu: 54 gözaltı İstanbul merkezli 8 ilde düzenlenen kaçak nargile tütünü operasyonunda 54 kişi gözaltına alınırken, piyasa değeri 9 milyon lira olan kaçak nargile tütünü ile çok sayıda imalatta kullanılan malzeme ele geçirildi.İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 aylık izleme çalışmalarının ardından İstanbul merkezli olmak üzere Adıyaman, Bursa, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kocaeli ve Tekirdağ illerinde örgütlü olarak kaçak nargile tütünü faaliyetleri belirlenen şüphelileri yakalamak için operasyon başlattı.
17.10.2020 Gündem
Online kurbanlık talebi iki kat arttı
Online kurbanlık talebi iki kat arttı Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Ekmekçi, kurbanlık hayvanların seçim, kesim, paketleme ve teslimat hizmetinin yapıldığı paket hizmetlere yüzde 200'ün üzerinde talep artışı yaşandığını belirterek, "İnternet'in her alanda getirdiği kolaylığı, kurban bayramında da kurban kesme konusuna getirmiş olduğunu gördük." dedi.
31.07.2020 Ekonomi
Online alışverişte "bayram rüzgarı" esti
Online alışverişte "bayram rüzgarı" esti Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Mutlu Erturan, "Hepsiburada bayram alışverişi verilerimize göre, toplam e-ticaret hacminde geçen yıl ki bayram dönemine oranla yüzde 126 artış yaşandı." dedi.
22.08.2018 Bilim ve Teknoloji
Tarhana çekerken elini kıyma makinesine sıkıştı
Tarhana çekerken elini kıyma makinesine sıkıştı Kahramanmaraş'ta, 13 yaşındaki F.D., tarhana çekerken elini kıyma makinesine sıkıştırdı.
10.08.2017 Yaşam
Yolcu uçağını gaza  boğacaklardı
Yolcu uçağını gaza boğacaklardı Avustralya’da terör saldırısı hazırlığındayken yakalanan Lübnan asıllı 4 kişinin, kıyma makinesi içerisine yerleştirdikleri zehirli gazla bir yolcu uçağını düşürmeyi planladıkları ortaya çıktı.
31.07.2017 Dünya
Elini kaptırdığı kıyma makinesi ile hastaneye getirildi
Elini kaptırdığı kıyma makinesi ile hastaneye getirildi Mersin'in Tarsus ilçesinde, 11 yaşındaki Çağrı Gül'ün kıyma makinesine kaptırdığı eli, hastanede itfaiye ekiplerinin de katıldığı müdahale ile kurtarıldı.
17.04.2017 Yaşam
Parmaklarını kıyma makinesine kaptırdı
Parmaklarını kıyma makinesine kaptırdı SAKARYA’nın Akyazı İlçesi’nde, kendilerine ait kasapta çalışan 16 yaşındaki Ömer Ustakara, parmaklarını kıyma makinesine kaptırdı...
16.05.2016 Yaşam
Kolunu kıyma makinesine kaptırdı
Kolunu kıyma makinesine kaptırdı KAHRAMANMARAŞ’ta, 7 yaşındaki Zeliha Arık, tarhana öğütülen kıyma makinesine sol kolunu kaptırdı...
31.08.2015 Yaşam
Evlat acısı yetmezmiş gibi...
Evlat acısı yetmezmiş gibi... 10 yıl önce kızı kaçırılarak öldürülen ve cesedinin kıyma makinesine sokulduğu tahmin edilen annenin başına şimdi de bu geldi
27.12.2013 Dünya
Hastaneye kıyma makinesiyle geldi!
Hastaneye kıyma makinesiyle geldi! Temizliğini yaptığı kıyma makinesine parmaklarının kaptırdı
3.09.2011 Yaşam
Vatandaşlara 'kıyma' uyarısı
Vatandaşlara 'kıyma' uyarısı Kurban Bayramı'nda ticari kazanç elde etmek isteyenler, şimdiden hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor
29.09.2021 Gündem
Kıyma makinesi ile ameliyata alındı
Kıyma makinesi ile ameliyata alındı Kolunu kaptırdığı kıyma makinesi ile hastaneye getirildi
27.10.2009 Yaşam
Kıyma makinesi gazabı!
Kıyma makinesi gazabı! 18 yaşındaki Samet, elini kaptırdığı endüstriyel tipteki et kıyma makinesiyle birlikte hastaneye kaldırıldı
26.08.2009 Yaşam
26 Nisan BİM kataloğu 2022! BİM’de bu salı neler var? BİM 26 Nisan 2022 kataloğu yayınlandı! 26 Nisan 2022 BİM aktüel ürünler kataloğu!
26 Nisan BİM kataloğu 2022! BİM’de bu salı neler var? BİM 26 Nisan 2022 kataloğu yayınlandı! 26 Nisan 2022 BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM 26 Nisan 2022 kataloğu yayınlandı. BİM aktüel ürünler 26 Nisan kataloğunda bu hafta raflardaki yerini alacak. Her hafta Salı ve Cuma günü yayınlanan BİM indirimli ürünler listesinde bu hafta temizlik ürünlerinden kahvaltılık ürünlere, bebek ürünlerinden atıştırmalıklara kadar birçok ürün vatandaşa sunuldu. İşte, 26 Nisan BİM Aktüel ürünler kataloğu ile 26 Nisan BİM indirimleri…
26.04.2022 Ekonomi
Durun! Siz şimdi evlenemezsiniz!
Durun! Siz şimdi evlenemezsiniz! Diyanetten müftü nikahı açıklaması: İl ve ilçe müftülüklerine evlendirme memurluğu yetkisi ve görevi verileceği hükmü kanuna eklenmiş ancak İçişleri Bakanlığından henüz bir yetkilendirme ve görevlendirme işlemi yapılmamıştır. Bu itibarla müftülüklerimize yetki verilmeden resmi nikah kıyılması mümkün bulunmamaktadır
29.09.2021 Gündem
Bir müftü, ilk kez resmi nikah kıydı
Bir müftü, ilk kez resmi nikah kıydı Müftülere nikah kıyma yetkisinin yürürlüğe girmesinin ardından bir müftü ilk kez resmi nikah kıydı. Bismil Belediye Başkanlığı'nın organizesinde düzenlenen toplu nikah töreninde Bismil İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, Mehmet Emin Sevim ile Özlem Sevim çiftinin nikahını kıydı, resmi evlilik cüzdanını da geline takdim etti.
15.11.2017 Yaşam
Etleri harlı ateşte köfteyi közde pişirin!
Etleri harlı ateşte köfteyi közde pişirin! Yaz geldi, mangal sezonu açıldı, mangal sporları başladı...
30.05.2015 Arşiv
Yabancı şefler bu yemekleri seviyor
Yabancı şefler bu yemekleri seviyor Herkesin sevdiği bir yemek vardır, ayrıcalıklıdır...
29.05.2015 Arşiv
Dönere sınıf atlatan mekan
Dönere sınıf atlatan mekan Fotoğraflar: BARIŞ ACARLIBildiğiniz döner tadını unutun...
18.12.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Kıyma Makinesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıyma makinesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.