Gazete Vatan Logo

Kıyma makinesi gazabı!

18 yaşındaki Samet, elini kaptırdığı endüstriyel tipteki et kıyma makinesiyle birlikte hastaneye kaldırıldı

ESKİŞEHİR'de 18 yaşındaki Samet Altın, sağ elini kaptırdığı endüstriyel tipteki et kıyma makinesiyle birlikte hastaneye kaldırıldı. Altın'ın sağ elinin parmakları büyük hasar gördü.

Yeşiltepe Mahallesi Gül Sokak'ta dün saat 19.00'da meydana gelen olayda Samet Altın sağ elini dirseğine kadar elektrikli kıyma makinesine kaptırdı. Samet Altın, fişin elektrik prizinden çekilmesinin ardından çalışması duran et kıyma makinesinden kolunu çıkaramadı. Samet Altın, endüstriyel tipteki et kıyma makinesiyle birlikte hafif ticari bir aracın bagaj bölümüne bindirilerek ilk olarak Eskişehir Özel Sakarya Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede görevli doktorlar Samet Altın'ı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne sevk etti.



Araçtan indirilmeyen Samet Altın, Özel Sakarya Hastanesi'nden ESOGÜ Hastanesi'ne bir ambulansın eşliğinde getirildi. Altın, kolunu kaptırdığı et kıyma makinesiyle birlikte sedyeye oturtularak acil servise alındı.

Hastane yetkilileri acil serviste et kıyma makinesinin vidalarının söküldüğünü ve Samet Altın'ın kolunun makineden çıkartıldığını belirtti. Doktorlar, ameliyata alınan Samet Altın'ın sağ elinin bileğe kadar olan kısmının ciddi şekilde zarar gördüğünü belirtti. Doktorlar Altın'ın parmaklarının parçalanma noktasında büyük hasar gördüğünü, ortopedi servisindeki tedavisinin sonunda parmaklarını kullanıp kullanamayacağın belli olduğunu söyledi. Altın'ın bilekten sağ kolun dirseğine kadar olan bölümünde ise sıyrıklar oluştuğunu kaydetti.

`EVDE OLDU' DEDİ
ESOGÜ Hastanesi'nde tedavisi süren Samet Altın polise verdiği ifadesinde evlerinde sucuk yapmak amacıyla kıyma hazırladığı sırada dalgınlığı sonucunda kolunu makineye kaptırdığını söyledi.

Samet Altın'ı hastane önünde gören vatandaşlar ise, "Bu gencin üzerinde mavi renkte bir iş önlüğü vardı. Ayrıca kolunu kaptırdığı makine de endüstriyel tip et kıyma makinesi. Bu gencin bir işyerinde çalışırken kolunu kaptırdığını sanıyoruz" dedi.

Haberin Devamı