Kitle İmha Silahı

Kitle İmha Silahı

Son dakika kitle imha silahı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kitle imha silahı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kitle imha silahı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kitle İmha Silahı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kitle imha silahı gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 kitle imha silahı haberi bulunmuştur. Tüm kitle imha silahı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Vladimir Putin savaşı Avrupa'ya taşıyor: Belarus’a nükleer silah yerleştireceğiz
Vladimir Putin savaşı Avrupa'ya taşıyor: Belarus’a nükleer silah yerleştireceğiz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus devlet televizyonuna verdiği röportajında Stratejik Silahların Azaltılması Anlaşması’nın (START) yükümlülüklerine uyarak Belarus’a nükleer silahlar yerleştireceklerini duyurdu.
25.03.2023 Dünya
Putin'in açıklamalarından sonra ABD'den Ukrayna için flaş bir karar! Kabus senaryosu gerçek oldu...
Putin'in açıklamalarından sonra ABD'den Ukrayna için flaş bir karar! Kabus senaryosu gerçek oldu... Ukrayna-Rusya savaşı devam ederken bölgede çatışmalar devam ediyor. ABD Ulusal İstihbarat Direktörü (DNI) Avril Haines'in Putin'in planını açıklaması sonrası dünya Ukrayna savaşı için en kötüsüne hazırlanıyor. Haines'in Putin sözlerinden birkaç saat sonra harekete geçen ABD ise Ukrayna için flaş bir karara imza attı.
11.05.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Putin çok kızdı 8 generali kovdu...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Putin çok kızdı 8 generali kovdu... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 16. güne girildi. Çatışmaların eksik olmadığı bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dnipro kentine hava saldırısı düzenlendi. Bir anaokulu ve bir apartman vurulurken bir ayakkabı fabrikası yerle bir oldu. Kremlin'den gelen flaş açıklamaya göre Putin Zelenski ile görüşmeye hazır olduğunu bildirdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin "Rusya-Ukrayna müzakere sürecinde bazı olumlu gelişmeler oluyor" açıklamasını yaparken Putin'in çatışmanın başlangıcından bu yana 'yaklaşık sekiz' Rus komutanı görevden aldığı duyuruldu...
11.03.2022 Dünya
Rusya, nükleer silahları kullanma şartlarını belirledi
Rusya, nükleer silahları kullanma şartlarını belirledi Rusya, kendisine veya müttefiklerine karşı nükleer silah veya kitle imha silahı kullanılması durumunda nükleer silah kullanacak.
2.06.2020 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Dünya sistemi kilitlendi
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Dünya sistemi kilitlendi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sürecinin küresel sistemin, bağışıklık sisteminin ne kadar zayıf olduğunu ortaya çıkarttığını belirterek, "Adeta 2-2,5 aydır dünya sistemi kilitlendi. Bu küresel düzenin ne kadar büyük zaaflarla malul olduğunu bir kez daha gördük." dedi.
12.05.2020 Siyaset
Araç kullanırken sigara içenlere uyarı
Araç kullanırken sigara içenlere uyarı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, vatandaşları kitle imha silahı olarak değerlendirdiği tütün ürünlerinden uzak durmaya davet ederek "Çeşitli araştırmalar, sigara içenlerin motorlu taşıt kazası geçirme ihtimalinin içmeyenlerden en az 1,5 kat fazla olduğunu kanıtlamaktadır." dedi.
2.10.2019 Sağlık
Rusya, ekonomisini "dolarsızlaştırmak" istiyor
Rusya, ekonomisini "dolarsızlaştırmak" istiyor ABD'nin yaptırımları ve yeni kısıtlamalarının gölgesindeki Rusya, ekonomisini dolardan uzaklaştırmak isterken, uzmanlar, bu sürecin kolay olmayacağına işaret ediyor.
10.10.2018 Ekonomi
Belgeler ortaya çıktı! ABD'den flaş Suriye önerileri
Belgeler ortaya çıktı! ABD'den flaş Suriye önerileri Suriye’de yeni bir anayasa hazırlığı için kurulması öngörülen komisyon başta olmak üzere sürecin ana parametrelerinin belirlenmesi için dün Cenevre’de BM’nin Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura tarafından düzenlenen son tur görüşmelerde ABD kapsamlı bir çerçeve öneri sundu.Kopyasına ulaşılan belge ABD’nin Suriye’de Esad’lı geçişi ve bölgesel yönetimleri dışlamadığına yönelik önemli ipuçları taşıyor. ABD, kurulacak anayasa komisyonunda ‘kuzeydoğu Suriye’den de temsilciler bulunmasını istiyor. ‘Kuzeydoğu Suriye’, terör örgütü PKK’nın uzantısı YPG’nin ana unsur olduğu SDG’nin kontrolünde bulunuyor.
15.09.2018 Dünya
MEB, öğretmenlere 45 kitap, 50 film önerdi
MEB, öğretmenlere 45 kitap, 50 film önerdi MEB, öğretmene 45 kitap, 50 film önerdi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmenlere okumaları için kitap ve izlemeleri için de film listesi hazırladı. Buna göre öğretmenlere aralarında Oğuz Atay, J.T Gatto, Çiğdem Kağıtçıbaşı, Covey gibi hem yerli ve yabancı yazarların eserlerinden oluşan 45 kitaplık bir liste hazırladı.
7.09.2018 Eğitim
Okulu eleştiren kitap için ‘Okunsun’ talimatı
Okulu eleştiren kitap için ‘Okunsun’ talimatı Öğretmenler için eğitim projelerine başlandı. Bu kapsamda ilk olarak ABD’de yılın öğretmeni seçilen Gatto’nun kaleme aldığı, okulun eleştirildiği ‘Eğitim: Bir Kitle İmha Silahı’ adlı kitap okunacak. Ardından yazılanlar tartışılacak
4.09.2018 Gündem
'Trump saldırmayı planlıyor!'
'Trump saldırmayı planlıyor!' ABD Ulusal İstihbarat Direktörü Daniel Coats'a göre Trump yönetimi, kimyasal silah iddiaları üzerinden Suriye hükümetine ikinci kez saldırı düzenlemeyi değerlendiriyor.
7.03.2018 Dünya
ABD İstihbarat Direktörü’nden Suriye açıklaması
ABD İstihbarat Direktörü’nden Suriye açıklaması ABD Ulusal İstihbarat Direktörü Daniel Coats, Amerikan yönetiminin Beşşar Esed rejiminin kimyasal saldırılarına karşı rejime yönelik geçen yıla benzer bir saldırı düzenlenmesini konuştuğunu söyledi.
6.03.2018 Dünya
ABD'den flaş yaptırım kararı
ABD'den flaş yaptırım kararı ABD yönetimi, Kuzey Kore'nin nükleer silah faaliyetleriyle ilişkili oldukları gerekçesiyle Pyongyang rejiminin 2 üst düzey yetkilisi hakkında yaptırım kararı aldı.
26.12.2017 Dünya
'Türkiye'de ölümlerin yüzde 27'si sigara kaynaklı'
'Türkiye'de ölümlerin yüzde 27'si sigara kaynaklı' Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Erdöl, geçen yıl 422 bin 135 kişinin hayatını kaybettiği, bu rakamın yüzde 27'sine denk gelen 115 bin kişinin ölüm nedeninin sigaraya bağlı hastalıklar olduğunu belirtti.
26.10.2017 Sağlık
Kim Jong-un'un kardeşine suikast davası başladı
Kim Jong-un'un kardeşine suikast davası başladı Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un üvey kardeşi Kim Jong-nam'ın Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da öldürülmesiyle ilgili iki kadının yargılandığı dava başladı.
2.10.2017 Dünya
Erdoğan: Bunun faturası bize kesilir!
Erdoğan: Bunun faturası bize kesilir! Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Başkanları toplantısında, "Ülkemize yönelik saldırıların dozu her geçen gün artıyor. Bu saldırılara karşı mücadele etme sorumluluğu iktidar partisi olarak bizim üzerimizdedir. Kimseye suç yükleyemeyiz. Bunun faturası tarih tarafından bize kesilir." dedi.
6.09.2017 Siyaset
Putin: Vazgeçmeyecekler! Saddam Hüseyin...
Putin: Vazgeçmeyecekler! Saddam Hüseyin... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yaptırımların Kuzey Kore'yi nükleer programından vazgeçirmeyeceğini savunarak, "Kuzey Kore, Irak ve Libya'da yaşananları hatırlıyor. Kendilerini güvende hissetmedikleri sürece asla nükleer programlarından vazgeçmeyeceklerdir." dedi.
6.09.2017 Dünya
İlk kez insan geni embriyosu değiştirildi!
İlk kez insan geni embriyosu değiştirildi! ABD'de ilk defa bilim adamları insan geni embriyosunu değiştirdi. Araştırmanın, genetiği değiştirilmiş ilk insanın doğumuna doğru bir kilometre taşı olduğu söylendi.
28.07.2017 Sağlık
Winter is coming
Winter is coming Dünyanın açık ara en çok izlenen, en büyük bütçeli ve en yüksek reklam gelirine sahip dizisi Game of Thrones’da yeni sezon gösterimi bugün. Game of Thrones ekonomisi ile de göz kamaştırıyor.
15.07.2017 Kültür Sanat
Esad'dan şoke edecek sözler: Haritadan silinir
Esad'dan şoke edecek sözler: Haritadan silinir Dünya Suriye'de yaşanan kimyasal silah vahşetini tartışırken, sorumlu tutulan Beşşar Esad'ın gündemi çok başka. Esad yaptığı son dakika açıklamasında Savaştan başka seçeneğinin olmadığını söylüyor. Ayrıca bölgeden gelen son haberlere göre; Esad rejimine ait uçaklarına yasak getirilmesi isteniyor
8.04.2017 Dünya
Kuzey Kore'nin Türkiye'deki mal varlığı dondurulacak
Kuzey Kore'nin Türkiye'deki mal varlığı dondurulacak Bakanlar Kurulunca kabul edilen karara göre, Kuzey Kore'nin Türkiye’de bulunan mali varlıkları derhal dondurulacak.
29.09.2021 Gündem
Kim'in yeğeni konuştu!
Kim'in yeğeni konuştu! Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un üvey kardeşinin oğlu olduğunu iddia eden bir kişi video yayınladı. Videoda "Kim ailesinin ferdiyim. Babam birkaç gün önce öldürüldü. Şu an annem ve kızkardeşimle birlikteyim. Umarız durum bir an önce iyileşir” dediği duyuluyor.
8.03.2017 Dünya
90 dolar için öldürmüş!
90 dolar için öldürmüş! Endonezyalı büyükelçilik yetkilileri Malezya'da Kuzey Kore lideri Kim Jong un'un üvey ağabeyi Kim Jong nam'ı öldüren şüphelilerden Endozneyalı Siti Aisyah ile görüştü. Aisyah yetkililere kendisine 'bebek yağı ile şaka yapması için 90 dolar' ödendiğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Ölüm telefonuna 243 bin dolar
Ölüm telefonuna 243 bin dolar Nazi Almanyası lideri Adolf Hitler’in İkinci Dünya Savaşı sırasında kullandığı kişisel telefonu, açık artırmada 243 bin dolara satıldı.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kitle İmha Silahı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kitle imha silahı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.