Kıskançlık Krizi

Kıskançlık Krizi

Son dakika kıskançlık krizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kıskançlık krizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kıskançlık krizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıskançlık Krizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıskançlık krizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 kıskançlık krizi haberi bulunmuştur. Tüm kıskançlık krizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Moda programında ünlü olmuştu! Kıskançlık krizi geçirip kaçırdığı kadına dehşeti yaşattı
Moda programında ünlü olmuştu! Kıskançlık krizi geçirip kaçırdığı kadına dehşeti yaşattı Türkiye'de yayınlanan bir moda yarışmasından tanınan Gizem Karamelek isimli fenomen, kıskançlık krizine girdi. Erkek arkadaşıyla görüşmeye çalıştığı iddiasıyla Kübra Z. isimli kadını kaçırarak günlerce bir villada tutup dehşeti yaşattı.
7.08.2023 Yaşam
Nejat İşler'e eski sevgilisi Berrak Tüzünataç soruldu!
Nejat İşler'e eski sevgilisi Berrak Tüzünataç soruldu! Son olarak 'Aile' dizisinde rol olan Nejat İşler, önceki gece Beyoğlu'nda görüntülendi. Ünlü oyuncu, gazetecilerin bir dönem aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç ile ilgili sorusu üzerine ilginç bir yanıt verdi.
30.07.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer boşanıyor mu? İddialara yanıt geldi
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer boşanıyor mu? İddialara yanıt geldi Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşıyor. Öpüşme sahnelerinin çoğalmasıyla Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer arasında 'kıskançlık krizi' çıktı iddiaları yayıldı. Ünlü oyuncu bu iddialara yanıt verdi.
4.04.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan kıskançlık iddialarına yanıt!
Ayça Ayşin Turan'dan kıskançlık iddialarına yanıt! Alp Navruz, uzun süredir birlikte olduğu Ayça Ayşin Turan'ın partneri Ekin Koç'tan kıskandığı ve kriz çıkardığı iddia edildi. Lüks araçların önünde poz veren Turan, haklarındaki kıskançlık krizi iddiasını yalanlayarak "Söz konusu değil" ifadelerini kullandı.
22.09.2022 Magazin
İdamına 30 dakika kala değişti! Kur'an ve İncil'i örnek gösterdi
İdamına 30 dakika kala değişti! Kur'an ve İncil'i örnek gösterdi ABD'de infazına sayılı saatler kala bir idam mahkumu, mahkemeden ilginç bir talepte bulundu. Kendi el yazısıyla kendini savunan idam mahkumu, Kur'an ve İncil'den örnekler göstererek karara itiraz etti. Yanıt infazın başlamasına 30 dakika kala geldi.
29.07.2022 Dünya
Eşini ve kayınvalidesini öldürdü! Polisi vurdu! Kıskançlık krizi
Eşini ve kayınvalidesini öldürdü! Polisi vurdu! Kıskançlık krizi Gaziasmanpaşa'da boşanmak isteyen eşini ve kayınvalidesini öldüren Tugay Turgut, bir polis memurunu da yaraladıktan sonra yapılan operasyon sonucunda vurularak gözaltına alındı. Polis memurunun "vuruldum" dediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.07.2022 Yaşam
Kıskanç sevgili dehşet saçtı! Aşk üçgeni kanlı bitti...
Kıskanç sevgili dehşet saçtı! Aşk üçgeni kanlı bitti... ABD'de yaşayan Kaitlin Armstrong erkek arkadaşının kısa süreli birliktelik yaşadığı kadına unutulmaz bir ders verecekti. Ancak yaptığı hareket hem onun hem de genç kadının hayatını kararttı. Kıskançlık krizine giren ve öfke kontrolünü kaybeden 34 yaşındaki yoga hocasının yaptıkları filmleri aratmadı.
2.07.2022 Dünya
Demet Özdemir ve Hande Erçel arasında kıskançlık krizi! Takipten çıkardı...
Demet Özdemir ve Hande Erçel arasında kıskançlık krizi! Takipten çıkardı... Oğuzhan Koç'tan ayrılan Demet Özdemir, aşkta da işte de aradığı mutluluğu bulamıyor. İddiaya göre tüm tekliflerin Hande Erçel'e gitmesine sinirlenen Demet Özdemir, aynı ajansa bağlı olduğu Hande Erçel'i takipten çıkardı.
19.01.2022 Magazin
Kıskançlık krizi sonrası dayak çay ile tatlıya bağlandı
Kıskançlık krizi sonrası dayak çay ile tatlıya bağlandı Ankara'da Meral C., kendisini iş yerinde çalışma arkadaşı ile aldattığı gerekçesiyle tartıştığı kocası Halil C. tarafından darp edildiğini öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Meral C., eşi Halil C. ile aynı iş yerinde çay içmesi şartıyla uzlaştı.
10.01.2022 Yaşam
Volkan, Asya'yı kıskanıyor! Sadakatsiz 35. Bölüm Fragmanı
Volkan, Asya'yı kıskanıyor! Sadakatsiz 35. Bölüm Fragmanı Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!
19.10.2021 Televizyon
Baht Oyunu 10. bölüm fragmanı yayında!
Baht Oyunu 10. bölüm fragmanı yayında! Ada ve Bora arasında kıskançlık krizi başlıyor.
18.08.2021 Televizyon
Uyuyan sevgilisinin cinsel organını kesip tuvalete attı!
Uyuyan sevgilisinin cinsel organını kesip tuvalete attı! Tayvan’da kıskançlık krizine giren bir kadın, uyuyan 52 yaşındaki sevgilisinin cinsel organını kesti. Kopan parçayı tuvalete atan kadın, polise teslim oldu.
4.04.2021 Dünya
Burak Deniz’den Didem Soydan’lı paylaşım!
Burak Deniz’den Didem Soydan’lı paylaşım! Oyuncu Burak Deniz, model sevgilisi Didem Soydan ile ilk kez fotoğraf paylaştı. Deniz, izin gününde sevgilisi Didem Soydan ile ata bindi.
9.03.2021 Magazin
Faruk Sabancı ile spiker Dilay Korkmaz aşkı bitti!
Faruk Sabancı ile spiker Dilay Korkmaz aşkı bitti! Yaz başından beri aşk yaşayan müzisyen Faruk Sabancı ile spiker Dilay Korkmaz ayrıldı. Ayrılık sebebi olarak Dilay Korkmaz’ın, sevgilisinin kıskançlığından bunaldığı iddia edildi.
11.01.2021 Magazin
Burcu Kıratlı'dan 'hamile sevgili' iddialarıyla ilgili açıklama
Burcu Kıratlı'dan 'hamile sevgili' iddialarıyla ilgili açıklama Şarkıcı Sinan Akçıl ile ikinci kez nikah masasına oturması beklenirken 'ayrılık' haberiyle gündeme gelen oyuncu Burcu Kıratlı, 'kıskançlık krizi' ve 'hamile sevgili' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu.
20.10.2020 Magazin
'O çocukla ağız ağıza mı geldin?' Corona virüs yuva yıktı
'O çocukla ağız ağıza mı geldin?' Corona virüs yuva yıktı İstanbul'da bir adam eşinin, iş arkadaşından corona virüs kapması sebebiyle kıskançlık krizine girdi. Öfkeli hamile eşine "Çocukla ağız ağıza mı geldin" diyerek tehditlerde bulundu.
20.10.2020 Gündem
Eşini kıskandı, güzellik salonunda dehşet saçtı
Eşini kıskandı, güzellik salonunda dehşet saçtı İzmir’in Bornova ilçesinde bir güzellik merkezinde kıskançlık krizi iddiasıyla gerçekleşen pompalı tüfekli saldırıda bir kişi hayatını kaybetti.
12.11.2019 Yaşam
Havuzda dehşet! Kıskançlık krizi ölüm getirdi
Havuzda dehşet! Kıskançlık krizi ölüm getirdi Dominik Cumhuriyeti’nde 16 yaşındaki bir genç, tutup havuza fırlattığı ve havuzdan çıkmasına izin vermediği 15 yaşındaki arkadaşını suyun altında tutarak ölümüne neden oldu.
19.09.2019 Dünya
Evde dehşet! Karı-koca birbirini bıçakladı...
Evde dehşet! Karı-koca birbirini bıçakladı... Moğolistan uyruklu bir ailenin kaldığı evde kıskançlık krizi nedeniyle çıkan kavgada karı-koca birbirini bıçakladı. Olayda kadın ölürken kocası ise ağır yaralandı.
3.06.2019 Yaşam
'Kıskançlık krizi yok'
'Kıskançlık krizi yok' Eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun, kendisi yüzünden sevgilisiyle kıskançlık kavgası yaşadığı haberler hatırlatılan Avşar, "Kimsenin kıskançlık krizine falan girdiği yok” dedi.
19.05.2019 Magazin
Yalıdaki düğünde sevgilisine kafa atmıştı! Cezası belli oldu…
Yalıdaki düğünde sevgilisine kafa atmıştı! Cezası belli oldu… İstanbul'da Sait Halim Paşa yalısındaki yapılan düğünde kıskançlık krizine kapılarak stajyer avukat sevgilisine kafa atan, yüzünü ısıran işletmeci Yağızcan Y. hakkında mahkeme kararını açıkladı Mahkeme sanığın öldürmeye teşebbüs suçundan beraatına karar verirken, eylemlerinin 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçunu oluşturduğunu belirterek 1 yıl 8 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına hükmetti. Cezayı ertelemeyen mahkeme sanığın karar kesinleşinceye kadar yurt dışı çıkış yasağı tedbirinin devamına da karar verdi.
15.05.2019 Gündem
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanıyor mu?
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanıyor mu? Şarkıcı Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kıratlı'nın kıskançlık krizi yüzünden boşanacakları iddiası gündeme bomba gibi düştü. Akçıl programa telefonla bağlanarak duruma açıklık getirdi.
8.04.2019 Magazin
Doktor cinayetinden kıskançlık krizi çıktı
Doktor cinayetinden kıskançlık krizi çıktı Elazığ’da bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren Doç. Dr. Girgin’in, pratisyen hekim Çağla Balo ile duygusal ilişki yaşadığı, bunu öğrenen genç kızın sevgilisi tarafından öldürüldüğü öne sürüldü
10.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kıskançlık Krizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıskançlık krizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.