Kısır

Kısır

Son dakika kısır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kısır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kısır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kısır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kısır gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.445 kısır haberi bulunmuştur. Tüm kısır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Vitrin
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP yönetimi sadece beceriksizlerden ve kifayetsizlerden değil, aynı zamanda kendini geliştirme yönünde hiçbir çabası olmayan tembellerden oluşuyor. Onların gündemi başka. Parti içi iktidar kavgaları kendilerini ilgilendirir ama deste deste para sayma görüntülerinin izahını yapamadılar. Çıkıp olayı dürüstçe açıklamak yerine sağa sola saldırarak, çirkinleşerek, kabalaşarak, skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar. Seçim kazanmak için, kendi akıllarınca birileriyle DEM’leniyorlar. Ama orada da durum pek parlak gözükmüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verilecek banka promosyonu ile ilgili olarak ise, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Erdoğan, Kayseri'nin ardından Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
Ramazan'da yemek yerken dikkat! Acil servislerde sık sık rastlanıyor
Ramazan'da yemek yerken dikkat! Acil servislerde sık sık rastlanıyor Ramazan'da ani ve hızlı yemek yemenin tehlikesine dikkat çeken Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bilal Boztosun, en önemli sıkıntının tansiyon yükselmesi olduğunu söyledi.Boztosun, "Ramazan'da oruç tutmak isteyen kalp hastaları mutlaka doktorlarına danışmalı"dedi.
11.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Lucas Torreira'dan yeni sözleşme açıklaması! Transfer sözleri
Lucas Torreira'dan yeni sözleşme açıklaması! Transfer sözleri Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Torreira yeni sözleşme hakkında konuştu.
30.01.2024 Galatasaray
Marul Kaç Kalori? Marul Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Marul Kaç Kalori? Marul Besin Değerleri Ve Kalorisi... Farklı şekillerde tüketilen marulu birçok evde görmek mümkün olur. Hem ekonomik hem de çok sağlıklı olmasından dolayı oldukça popülerdir. Marul salataların da favori malzemesidir. Bu yüzden kalorisi ve besin değeri merak konusudur. 
18.12.2023 Eğitim
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu CHP'nin 38. Olağan Kurultayı "İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı" sloganı ile Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kurultayda genel başkanlık seçimi için yeterli imzayı toplayan Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel aday oldu. Kurultayda "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım" açıklamasını yapan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Özgür Özel "CHP'de hançer yok hançerleyecek de kimse yok" yanıtını verdi. Genel başkanlık seçimi ikinci turda tamamlandı. İlk turda Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. İkinci turun sonunda ise Özgür Özel 812, Kılıçdaroğlu 536 oy aldı. Böylece Özgür Özel CHP'nin yeni genel başkanı seçildi. Oy sayımının ardından kurultay salonunda bir açıklama yapan Özgür Özel, "Hayatımın en büyük gururunu ve onurunu yaşıyorum. Örgüte verdiğim bütün sözleri tutacağım" ifadelerini kullandı. İşte CHP kurultayında dakika dakika yaşananlar...
5.11.2023 Gündem
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta ikinci galibiyetini aldı
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ta ikinci galibiyetini aldı FIBA Europe Cup D grubu üçüncü maçında Türkiye temsilcisi Bahçeşehir Koleji, Karadağ takımı KK Mornar Bar’a konuk oldu. 71 - 78 Bahçeşehir Koleji galibiyetiyle tamamlanan maçta Kırmızı Ejderhalar FIBA Europe Cup’ta ikinci galibiyetini aldı. Ayrıca Kırmızı Ejderhalar, Türkiye’den gelen taraftar ve Bahçeşehir Koleji yöneticilerinin yoğun tezahüratlarıyla rakibi KK Mornar’a deplasmanı yaşattı.
1.11.2023 Basketbol
Devlet Bahçeli'den Gazze tepkisi: İnsanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor
Devlet Bahçeli'den Gazze tepkisi: İnsanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Toplama kampına dönen Gazze'de dökülen kanlardan, yıkılan binalardan başka bir şey kalmamıştır. Ne hazin bir gerçektir ki insanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor. Medeni ülkeler İsraİl arkasında toplanmıştır. Soruyorum alayınıza, neredesiniz?" dedi.
17.10.2023 Gündem
Türkiye ve Azerbaycan ortak medya platformu İstanbul'da tanıtıldı
Türkiye ve Azerbaycan ortak medya platformu İstanbul'da tanıtıldı Demirören Haber Ajansı (DHA) ve Azerbaycan merkezli Trend Uluslararası Haber Ajansı'nın ortak projesi olarak geliştirilen 'www.dhapress.com' Şuşa'dan sonra bu kez de İstanbul'da tanıtıldı.
13.10.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü sivil kaybına karşıyız
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü sivil kaybına karşıyız AK Parti'nin saat 14:00'te başlayan MYK toplantısı sona erdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı sonrasında açıklama yaptı. Çelik, "Gazze ağır bir şekilde bombalanıyor. İsrail'de de sivillerin kaybı oldu. Kudüs'te ve başka yerlerde gerçekleşen saldırılara karşı çıkıyorsa aynı şekilde Filistin'deki saldırıya da karşı çıkıyoruz. Bütün tabloyu doğuran şey 67 sınırlarındaki iki devletli çözüm hayata geçmemiştir. Bütün taraflarda sivillerin hedef alınmasına karşıyız" dedi.
12.10.2023 Gündem
'Sürdürülebilir gıda için sofralarda bakliyata daha fazla yer verilmeli'
'Sürdürülebilir gıda için sofralarda bakliyata daha fazla yer verilmeli' Bakliyat ürünlerinin gıda sektörünün geleceğine yön vereceğinin altını çizen Duru Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Emin Duru, “Küresel ısınma ve iklim değişikliği tehlikesi göz önünde bulundurulduğunda, bakliyatın sürdürülebilir gıda sistemleri açısından önemi çok büyüktür. Bu konudaki farkındalığın artması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
26.09.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı ile Hava Harp Okulu Komutanlığı'nın diploma ve sancak devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurla cumhuriyeti buluşturan ve kaynaştıran bir yönetim olarak 2023 senesini hak ettiği şekilde idrak etmenin gayretindeyiz" dedi. Erdoğan, "Ordumuz ile halkımızın arasını açmayı hedefleyen 15 Temmuz ihaneti, bu açıdan da başarısız olmuştur. İnşallah bundan sonra da sinsi niyetleri boşa düşürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaptığı açıklamada, "Kendi savaş uçaklarını geliştiren üretebilen ülke haline geldik." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da 2023-2024 yılı Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın itibarıyla gemi başına 3 bin 500 ila 60 bin lira arasında desteği depremzede balıkçılarımızın hesaplarına yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgedeki tüm krizlerin çözümü Türkiye
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgedeki tüm krizlerin çözümü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki programda konuştu. Türkiye hakkında sahte bir imaj ifade edildiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gerçek öyle değil. Sıkıntılarımız elbette vardır. Bunlar yarın da olacak. Son iki asrımızın en avantajlı dönemini yaşıyoruz. Bölgede tüm krizlerin çözümü Türkiye" dedi.
30.08.2023 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
28.08.2023 İddaa
La Fiorita - Zimbru Chisinau maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
La Fiorita - Zimbru Chisinau maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri; San Marino'dan La Fiorita ile Moldova'dan Zimbru Chisinau, Konferans Ligi 1. ön eleme turu ilk maçında kozlarını paylaşırken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
13.07.2023 İddaa
Kırkkilit Otu Nedir? Kırkkilit Otu Faydaları Nelerdir?
Kırkkilit Otu Nedir? Kırkkilit Otu Faydaları Nelerdir? Kırkkilit otu, silisik asit, flavonoidler, potasyum gibi mineraller, saponinler, eser miktarda alkaloidler ve C vitamini dahil olmak üzere organik asitler içermektedir. Kırkkilit otunun böbrek ve mesane rahatsızlıklarını tedavi ettiği bilinmektedir. Aynı zamanda dokuları iyileştirme özelliğinden dolayı uzun bir süre tüberküloz tedavisinde kullanılmıştır.
10.07.2023 Sağlık
Kısır Kaç Kalori? Kısır Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Kısır Kaç Kalori? Kısır Besin Değerleri Ve Kalorisi... Ana bileşenleri içerisinde bulgur, salça, domates ve maydanoz ile sarımsak gibi besin kaynaklarının bulunduğu lezzet kısır olarak ifade edilmektedir. Aynı zamanda bir meze türü olmasının yanı sıra, nar ekşisi üzerinden yapılan yöresel yerler de bulunur. Herkesin ortak şekilde sevdiği en lezzetli yemek kültürleri içerisinde yer aldığını söylemek mümkün. Diğer yandan bir porsiyon kısır 60 gram gelirken 110 kalori olarak öne çıkmaktadır. Bu gramaj üzerinden ele almak suretiyle kısırın ne kadar tüketilmesi gerektiği konusunda bilgi alma şansı elde edebilir.
9.07.2023 Sağlık
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: İstanbul 5 yılını kaybetmiş tarihin gerisine düşmüştür
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: İstanbul 5 yılını kaybetmiş tarihin gerisine düşmüştür MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "İzmir İstanbul Ankara başta olmak üzere ilçe ve il belediyelerinin marka değerinde yönetilmesi tarihi önemdedir. İstanbul 5 yılını kaybetmiş tarihin gerisine düşmüş, kaos en büyük kentin önünü kesmiştir." dedi.
20.06.2023 Gündem
Kanser, obezite, tansiyon ve diyabetin en büyük nedeni! İnsülin direnci ile ilgili dikkat çeken uyarı
Kanser, obezite, tansiyon ve diyabetin en büyük nedeni! İnsülin direnci ile ilgili dikkat çeken uyarı İnsülin direnci, şekerli ve karbonhidratı bol gıdaların beslenme alışkanlığı haline dönüştürülmesiyle gelişen bir hastalıktır. İnsülin direncinin kanser, obezite, tansiyon, diyabet gibi pek çok ciddi hastalığa davetiye çıkarabileceğine dikkat çeken uzmanlar, önemli tavsiyelerde bulundu.
3.06.2023 Sağlık
Tansiyonu zıplatıyor, kan şekerini yükseltiyor, insülin direncini kırıyor! Sofradaki düşman
Tansiyonu zıplatıyor, kan şekerini yükseltiyor, insülin direncini kırıyor! Sofradaki düşman Şeker tüketmek tip 2 diyabet, kalp sorunları, karaciğer hastalığı, Alzheimer hastalığı, depresyon, kaygı ve akne ve kırışıklıklar dahil olmak üzere birçok hastalığın oluşmasında rol oynuyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Tuba Kayan Tapan ise şeker kullanımının bırakılması durumunda insan sağlığında nelerin değişebileceğini aktardı.
27.05.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 milyon 600 bin fark attık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 milyon 600 bin fark attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşmasını yaptı. Seçim sonuçlarını 'Açık ara öndeyiz' diyerek değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yurt dışı oylar tamamıyla ülkemize intikal etmiş değil, sayımlar sürüyor. İlk turda biteceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, muhalefetin resmi seçim sonuçları gelmeden yaptıkları açıklara tepki göstererek, "Fersah fersah geride olduklarını kendilerinin de bildiği bir tabloyu, 'öndeyiz' diye bir kez daha muhtemelen son kez kandırmaya çalışanlardan değiliz" dedi.
15.05.2023 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
11.05.2023 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Kısır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kısır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.