Kış Saati

Kış Saati

Son dakika kış saati haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kış saati ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kış saati haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kış Saati

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kış saati gelişmeleri de dahil olmak üzere 328 kış saati haberi bulunmuştur. Tüm kış saati haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saatler Türkiye'de geri alınacak mı? 2023 Kış saati uygulaması var mı?
Saatler Türkiye'de geri alınacak mı? 2023 Kış saati uygulaması var mı? Dünyanın pek çok ülkesinde bugün itibariyle kış saati uygulamasına geçildi. Otomotil olarak dijital ekranlarında ve saatlerde 1 saat geri alınacak. Uzun yıllardır kış saati uygulamasından çıkan Türkiye'de saatler geri alınacak mı? İşte Türkiye'de kış saati uygulamasına dair bilgiler...
29.10.2023 Gündem
Kış saati uygulaması nedir? Kış saati uygulaması neden kalktı? Kış saati uygulaması başlar mı?
Kış saati uygulaması nedir? Kış saati uygulaması neden kalktı? Kış saati uygulaması başlar mı? Kasım ayı ile birlikte milyonlar kış saati uygulaması ile ilgili detayları araştırıyor. Sabah saatlerinde havanın karanlık olması nedeniyle sosyal medyada kış saatine geçilmesi ile ilgili yorumlar arttı. Ebeveynler başta olmak üzere, çalışanlar ve öğrenciler kış saati uygulamasına yeniden geçilmesi için Twitter’da paylaşımlar yapılıyor. Peki, Kış saati uygulaması nedir? Yeniden kış saati uygulaması neden kalktı? Kış saati uygulaması başlar mı? İşte detaylar…
1.11.2022 Gündem
Türkiye’de yaz saati, kış saati uygulaması var mı? Kış saati uygulaması başlayacak mı? Saatler ileri mi, geri mi alındı?
Türkiye’de yaz saati, kış saati uygulaması var mı? Kış saati uygulaması başlayacak mı? Saatler ileri mi, geri mi alındı? Yaz saati ve kış saati uygulaması halen dünyada uygulanmaya devam ediyor. Bazı ülkelerde telefonlar tarafından otomatik olarak saatler ileri ya da geri alınıyor. Türkiye’de eski tip telefonu bulunan yüz binlerce kullanıcının telefonlarının saatleri değişti. Peki, Türkiye’de yaz saati, kış saati uygulaması var mı? Kış saati uygulaması başlayacak mı? Saatler ileri mi, geri mi alındı? İşte detaylar…
30.10.2022 Gündem
Saat uygulamasıyla ilgili flaş gelişme! Bakan Dönmez son noktayı koydu
Saat uygulamasıyla ilgili flaş gelişme! Bakan Dönmez son noktayı koydu Saat uygulamasıyla ilgili son dakika açıklaması! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sabit saat uygulamasında bir değişiklik olmayacağını ifade etti.
10.01.2022 Gündem
Kış saat uygulaması nedir? Kış saat uygulaması ne zaman, neden kaldırıldı?
Kış saat uygulaması nedir? Kış saat uygulaması ne zaman, neden kaldırıldı? Ekrem İmamoğlu, kış saati uygulamasının getirdiği olumsuz sonuçları paylaşarak "Hiçbir tasarrufa yol açmadığı gibi vatandaşların güne karanlıkta başlamalarına, çocukların okula karanlıkta gitmesine neden oluyor. Gördüm ki herkes şikayetçi" demişti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ise "Kış saati uygulamasına başladığımızdan beri toplam elektrik tasarrufu 6,82 milyar kilovatsaat oldu. Bu işleri gündeme getirmek isteyenler var. Herkes kendi işiyle meşgul olsun." ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamaların ardından kış saat uygulaması hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki, kış saati uygulaması nedir? Kış saat uygulaması ne zaman, neden kaldırıldı?
22.11.2021 Gündem
Bakan müjdeyi duyurdu! Katlanarak artacak
Bakan müjdeyi duyurdu! Katlanarak artacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Türkiye'nin yeni gemisi bahar ayında geliyor" açıklamasında bulunurken, Karadeniz gazında hesapların 2023 yılına göre yapıldığını açıkladı. Türkali-2 kuyusunun rezervuar testinde günlük 650 bin metreküp gaz akışına ulaşıldığını açıklayan Bakan Dönmez, "Sakarya Gaz Sahasında mühendislik çalışmaları tamamlandı, boruların siparişini verdik. 2022'nin baharında suyun altına boruları yerleştirerek ilk kaynağı yapacağız" dedi.
22.11.2021 Ekonomi
Herkes merak ediyor! Saatler geri alındı mı?
Herkes merak ediyor! Saatler geri alındı mı? Saat kaç sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Avrupa'da Kış saati uygulamasına geçilmesi nedeniyle bu gece yarısından itibaren saatler 1 saat geri alındı. Saatlerin geri alınması ile birlikte Avrupa'da yaşanan değişim Türkiye'de yaşayan vatandaşlar tarafından da araştırma konusu oldu. Peki Türkiye'de saat kaç? Saatler geri alındı mı?
27.10.2019 Gündem
27 Ekim Pazar günü saatler geri alınacak mı?
27 Ekim Pazar günü saatler geri alınacak mı? 3 yıldır kullanılmayan kış saati uygulaması bu yıl olacak mı? Saatler 27 Ekim Pazar günü geriye alınacak mı ? İşte bu sorunun yanıtı...
25.10.2019 Gündem
Saatler geri alındı mı? Bu sene saatler geri alınacak mı? Saatler ne zaman geri alınıyor?
Saatler geri alındı mı? Bu sene saatler geri alınacak mı? Saatler ne zaman geri alınıyor? Türkiye'de saatler üç yıldır geri alınmıyor. Peki, bu sene saatler geri alınacak mı? Saatler ne zaman geri alınıyor? 27 Ekim'e dikkat!
6.10.2019 Yaşam
Avrupa Parlamentosu kalıcı yaz saati uygulaması tasarısını onayladı
Avrupa Parlamentosu kalıcı yaz saati uygulaması tasarısını onayladı Avrupa Parlamentosu, üye ülkelerde tek saat uygulamasına geçilmesine ilişkin tasarıya onay verdi. Avrupa Parlamentosu (AP), üye ülkelerde yaz ve kış aylarında saat değişikliği yapılmasına son verilmesine ilişkin hazırlanan tasarıyı onayladı.
26.03.2019 Dünya
AB’de yaz-kış saati tartışması!
AB’de yaz-kış saati tartışması! Avrupa Birliği (AB) ulaştırma bakanları Avrupa Birliği Komisyonu'nun yaz ve kış saati uygulamasının 2019 yılından itibaren kaldırılması önerisini görüştü.
29.10.2018 Dünya
Avrupa’da yaz-kış saati uygulamasının kaldırılması
Avrupa’da yaz-kış saati uygulamasının kaldırılması Avrupa Birliği (AB) Komisyonunun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc, Avrupa'da yaz-kış saati uygulamasının kaldırılmasına ilişkin kararın üye ülkeler tarafından verileceğini belirterek, "Bugün yapılan görüşmede üye ülkelerin son kararın verilmesi için daha fazla zamana ihtiyaç duyduğu da anlaşılmıştır." dedi.
30.10.2018 Dünya
Saatler geri alınacak mı? Yaz saati uygulaması nedir?
Saatler geri alınacak mı? Yaz saati uygulaması nedir? Saatlerin geri alınıp alınmayacağı sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Sürekli yaz saati uygulamasına geçildikten sonra 28 Ekim 2018 tarihinde kış saati uygulamasına dönüp dönülmeyeceği kesinleşti.
2.10.2018 Gündem
Saatler geri alınacak mı? Yaz saati uygulaması nedir?
Saatler geri alınacak mı? Yaz saati uygulaması nedir? Saatler geri alınacak mı? Sorusunun yanıtı milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Gündemde sıkça araştırılan saatlerin geri alınıp alınmayacağı konusu netleşti mi?
1.10.2018 Gündem
‘Yaz saati’ artık sürekli olacak
‘Yaz saati’ artık sürekli olacak Türkiye’de uygulanan sürekli yaz saati uygulaması, Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre 28 Ekim’de sona erecek. Ancak bu tarihten önce yapılacak bir başka düzenlemeyle “sürekli yaz saati uygulamasının” uzatılması bekleniyor.
25.09.2018 Gündem
AB'nin yeni sorunu 'tek saat uygulaması'
AB'nin yeni sorunu 'tek saat uygulaması' AB Komisyonunun mevsimsel saat uygulamasını sonlandırması teklifinin ardından ülkelerin yaz ya da kış saati uygulamasını seçmeleri konusunda serbest bırakılması, üyelerin uzlaşamama ihtimalini beraberinde getirdi.
22.09.2018 Dünya
Son dakika... Avrupa Türkiye'ye dönüyor!
Son dakika... Avrupa Türkiye'ye dönüyor! Yaz saati uygulaması milyonlarca Avrupalının saatlerini değişmek istememesinden dolayı rafa kaldırılabilir.
31.08.2018 Dünya
Avrupalılar yaz-kış saati istemiyor
Avrupalılar yaz-kış saati istemiyor Avrupa Komisyonu’nun yaptığı online ankete katılanların yüzde 80’i saat değişikliği uygulmasına son verilmesini istiyor. Anketin resmi sonuçlarının Avrupa Komisyonu’nun istişarelerinden sonra açıklanacağı bildirildi.
29.08.2018 Dünya
Kış saati uygulaması ne zaman başlayacak? Saatler geri alınacak mı?
Kış saati uygulaması ne zaman başlayacak? Saatler geri alınacak mı? Saatler geri alınacak mı? sorusu son günlerin yanıtı en fazla merak edilen konusu oldu. Yaz saati uygulamasına ilişkin Bakanlar Kurulu tarafından açıklamanın ardından uygulamanın ne şekilde devam edeceği belirlendi. İşte saatler geri alınacak mı? sorusunun yanıtı...
29.09.2021 Gündem
KKTC bizden 1 saat kopuyor
KKTC bizden 1 saat kopuyor Türkiye ile aynı şekilde yaz saati uygulamasını sürdüren KKTC, bu yıl uzun tartışmaların ardından kış saatine geçme kararı aldı.
29.09.2021 Gündem
Yaz saati uygulamasının gerekçeleri açıklandı
Yaz saati uygulamasının gerekçeleri açıklandı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun soru önergesini yanıtlayarak yaz saati uygulamasının gerekçelerini detaylı olarak açıkladı. Bakan Albayrak, bu aşamada saat uygulamasının yeniden değiştirilmesine yönelik alınmış herhangi bir karar veya hazırlık bulunmadığını belirtti.
29.09.2021 Gündem
Saatler geri alınacak mı? Yaz-Kış saati uygulaması nedir?
Saatler geri alınacak mı? Yaz-Kış saati uygulaması nedir? Saatler geri alınacak mı? sorusu gündeme bomba gibi düştü. Danıştay'tan kalıcı yaz saati uygulaması için yürütmeyi durdurma kararı geldi. Peki bundan sonra yaz-kış saati uygulanacak mı? Bu uygulamalar neden yapılıyordu? İşte tüm merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Yaz saati için yürütmeyi durdurma kararı
Yaz saati için yürütmeyi durdurma kararı Yaz saati uygulaması için Danıştay Dava İdareleri Kurulu'ndan yürütmeyi durdurma kararı geldi. Kararda, Bakanlar Kurulu'na verilen yetkinin bir defaya mahsus uygulanabileceği gerekçesiyle verildiği açıklandı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da okul saatlerine ayarlama
İstanbul'da okul saatlerine ayarlama İstanbul Valiliği okul saatlerine ayarlama yaptı.İkili eğitimde en erken ders saat 08.00'da başlayacak.
29.09.2021 Gündem
MEB'den flaş okul saati açıklaması
MEB'den flaş okul saati açıklaması Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Valilerimiz okul saatleriyle ilgili en doğrusunu bulacaklardır." dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kış Saati ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kış saati haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.