Yaz Saati Uygulaması

Yaz Saati Uygulaması

Son dakika yaz saati uygulaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaz saati uygulaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaz saati uygulaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaz Saati Uygulaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaz saati uygulaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 yaz saati uygulaması haberi bulunmuştur. Tüm yaz saati uygulaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaz saati uygulaması devam edecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Yaz saati uygulaması devam edecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, yaz saati uygulamasına yönelik eleştirilere karşılık, güneşin İstanbul’da saat 08.20’de, Paris’te 08.34’te, Berlin’de 08.30’da ağardığını belirterek, “Oralarda problem olmuyor, bizde neden problem oluyor?” dedi. Bayraktar, yaz saati uygulamasına devam edileceğini açıkladı.
15.12.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar'tan yaz saati uygulaması açıklaması: Devam edecek
Bakan Bayraktar'tan yaz saati uygulaması açıklaması: Devam edecek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Yaz saati uygulaması devam edecek" dedi.
13.12.2023 Ekonomi
Kış saati uygulaması nedir? Kış saati uygulaması neden kalktı? Kış saati uygulaması başlar mı?
Kış saati uygulaması nedir? Kış saati uygulaması neden kalktı? Kış saati uygulaması başlar mı? Kasım ayı ile birlikte milyonlar kış saati uygulaması ile ilgili detayları araştırıyor. Sabah saatlerinde havanın karanlık olması nedeniyle sosyal medyada kış saatine geçilmesi ile ilgili yorumlar arttı. Ebeveynler başta olmak üzere, çalışanlar ve öğrenciler kış saati uygulamasına yeniden geçilmesi için Twitter’da paylaşımlar yapılıyor. Peki, Kış saati uygulaması nedir? Yeniden kış saati uygulaması neden kalktı? Kış saati uygulaması başlar mı? İşte detaylar…
1.11.2022 Gündem
Türkiye’de yaz saati, kış saati uygulaması var mı? Kış saati uygulaması başlayacak mı? Saatler ileri mi, geri mi alındı?
Türkiye’de yaz saati, kış saati uygulaması var mı? Kış saati uygulaması başlayacak mı? Saatler ileri mi, geri mi alındı? Yaz saati ve kış saati uygulaması halen dünyada uygulanmaya devam ediyor. Bazı ülkelerde telefonlar tarafından otomatik olarak saatler ileri ya da geri alınıyor. Türkiye’de eski tip telefonu bulunan yüz binlerce kullanıcının telefonlarının saatleri değişti. Peki, Türkiye’de yaz saati, kış saati uygulaması var mı? Kış saati uygulaması başlayacak mı? Saatler ileri mi, geri mi alındı? İşte detaylar…
30.10.2022 Gündem
Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı 1 saat artıyor
Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı 1 saat artıyor ABD'de 7 Kasım'da yerel saatle 02.00'de saatlerin bir saat geri alınmasıyla Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı bir saat daha artacak.
6.11.2021 Dünya
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına yapılan zam ile ilgili flaş açıklama!
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına yapılan zam ile ilgili flaş açıklama! Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına gelen zamlarla ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, elektrik ve doğal gaz konusunda fiyatların Türkiye ekonomisiyle ilgisi olmadığını ve tamamen yurt dışı piyasalara bağlı olarak fiyat artışları yapıldığını söyledi.
13.07.2021 Ekonomi
KPSS ön lisans sınav yerleri açıklandı! 2020 KPSS ön lisans sınav giriş belgesi sorgulama
KPSS ön lisans sınav yerleri açıklandı! 2020 KPSS ön lisans sınav giriş belgesi sorgulama 2020 KPSS ön lisans sınava giriş belgeleri yayınlandı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada, 2020-Kamu Personel Seçme Sınavı Ön Lisans (2020-KPSS Ön Lisans) sınavına katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandığı bildirildi. ÖSYM ayrıca 2020-KPSS Ön Lisans Sınavı için saat 10.00’dan sonra adayların sınav binalarına alınmayacağı uyarısında bulundu. Peki, 2020 KPSS ön lisans sınava giriş belgesi nasıl alınır? ÖSYM 2020-KPSS Ön Lisans sınav giriş belgesi alma ekranı...
14.10.2020 Eğitim
ABD’de saatler geri alındı
ABD’de saatler geri alındı ABD'de yaz saati uygulamasının sona ermesiyle Türkiye-ABD arasındaki saat farkı 3 Kasım itibarıyla 1 saat arttı.
3.11.2019 Dünya
27 Ekim Pazar günü saatler geri alınacak mı?
27 Ekim Pazar günü saatler geri alınacak mı? 3 yıldır kullanılmayan kış saati uygulaması bu yıl olacak mı? Saatler 27 Ekim Pazar günü geriye alınacak mı ? İşte bu sorunun yanıtı...
25.10.2019 Gündem
Avrupa Parlamentosu kalıcı yaz saati uygulaması tasarısını onayladı
Avrupa Parlamentosu kalıcı yaz saati uygulaması tasarısını onayladı Avrupa Parlamentosu, üye ülkelerde tek saat uygulamasına geçilmesine ilişkin tasarıya onay verdi. Avrupa Parlamentosu (AP), üye ülkelerde yaz ve kış aylarında saat değişikliği yapılmasına son verilmesine ilişkin hazırlanan tasarıyı onayladı.
26.03.2019 Dünya
Saatler geri alınacak mı? Yaz saati uygulaması nedir?
Saatler geri alınacak mı? Yaz saati uygulaması nedir? Saatlerin geri alınıp alınmayacağı sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Sürekli yaz saati uygulamasına geçildikten sonra 28 Ekim 2018 tarihinde kış saati uygulamasına dönüp dönülmeyeceği kesinleşti.
2.10.2018 Gündem
Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlandı! Yaz saati...
Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlandı! Yaz saati... Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla bütün  yurtta uygulanan ileri saat uygulamasının devam ettirilmesine ilişkin karar,  Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.10.2018 Gündem
Saatler geri alınacak mı? Yaz saati uygulaması nedir?
Saatler geri alınacak mı? Yaz saati uygulaması nedir? Saatler geri alınacak mı? Sorusunun yanıtı milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Gündemde sıkça araştırılan saatlerin geri alınıp alınmayacağı konusu netleşti mi?
1.10.2018 Gündem
‘Yaz saati’ artık sürekli olacak
‘Yaz saati’ artık sürekli olacak Türkiye’de uygulanan sürekli yaz saati uygulaması, Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre 28 Ekim’de sona erecek. Ancak bu tarihten önce yapılacak bir başka düzenlemeyle “sürekli yaz saati uygulamasının” uzatılması bekleniyor.
25.09.2018 Gündem
AB'nin yeni sorunu 'tek saat uygulaması'
AB'nin yeni sorunu 'tek saat uygulaması' AB Komisyonunun mevsimsel saat uygulamasını sonlandırması teklifinin ardından ülkelerin yaz ya da kış saati uygulamasını seçmeleri konusunda serbest bırakılması, üyelerin uzlaşamama ihtimalini beraberinde getirdi.
22.09.2018 Dünya
Son dakika... Avrupa Türkiye'ye dönüyor!
Son dakika... Avrupa Türkiye'ye dönüyor! Yaz saati uygulaması milyonlarca Avrupalının saatlerini değişmek istememesinden dolayı rafa kaldırılabilir.
31.08.2018 Dünya
Saat karmaşası bitmiyor! Şu an saat kaç?
Saat karmaşası bitmiyor! Şu an saat kaç? Avrupa ülkelerinin yaz saati uygulamasına geçmesi nedeniyle bazı vatandaşların akıllı telefonları ve bilgisayarlarında da otomatik olarak saatler 1 saat ileri alındı. Sosyal medyada 'saat kaç' sorusu yeniden gündem oldu. Ancak Türkiye’de yaz saati uygulaması uygulanmadığı için saatler ileri alınmıyor.
25.03.2018 Gündem
'Torba tasarı' TBMM'de kabul edildi
'Torba tasarı' TBMM'de kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, kamuoyunda "torba tasarı" olarak bilinen Bazı Vergi Kanunları ile Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
Yaz saati uygulaması sürekli hale geldi
Yaz saati uygulaması sürekli hale geldi İleri yaz saati uygulaması, yasa ile sürekli hale getirildi. TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen Torba Kanun'un 6. maddesinde yer alan düzenleme dün kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı artıyor
Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı artıyor ABD'de yaz saati uygulamasının yarın sona ermesiyle Türkiye-ABD arasındaki saat farkı 1 saat artıyor.
4.11.2017 Dünya
Beşiktaş-Monaco maç saati değişti
Beşiktaş-Monaco maç saati değişti Beşiktaş'ın 1 Kasım Çarşamba günü oynayacağı Monaco maçının saati değişti.
29.10.2017 Beşiktaş
AB'de yaz saati uygulaması kaldırılabilir
AB'de yaz saati uygulaması kaldırılabilir Finlandiya Parlamentosu Ulaştırma ve İletişim Komitesi, Fin hükümetinin yaz saati uygulamasının AB (Avrupa Birliği) genelinde kaldırılması için çalışması gerektiği konusunda görüş bildirdi.
28.10.2017 Dünya
Sürekli yaz saati uygulamasının devamına karar verildi
Sürekli yaz saati uygulamasının devamına karar verildi Bakanlar Kurulunca, saatlerin bir saat ileri alınmasıyla başlatılan yaz saati uygulamasının devam ettirilmesi kararlaştırıldı. 29 Ekim 2018 Pazar günü saat 04.00’ten itibaren bütün yurtta saatlerin bir saat geri alınacağı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
THY’den Kıbrıs yolcularına uyarı
THY’den Kıbrıs yolcularına uyarı Türk Hava Yolları (THY), 29 Ekim itibariyle Kıbrıs’ta sona erecek yaz saati uygulaması öncesi, bu destinasyona uçmaya hazırlanan yolculara uyarıda bulundu. THY ve AnadoluJet uçuşlarının bir saat geriye alınarak icra edileceği bildirildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yaz Saati Uygulaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaz saati uygulaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.