Kış Ayı

Kış Ayı

Son dakika kış ayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kış ayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kış ayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kış Ayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kış ayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 852 kış ayı haberi bulunmuştur. Tüm kış ayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kış aylarını zinde geçirmek için 5 öneri verildi! Bunlara dikkat edin
Kış aylarını zinde geçirmek için 5 öneri verildi! Bunlara dikkat edin Kış aylarında yorgun hissetmemizin nedenlerini açıklayan İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Aktaş, ‘’ Düzenli spor yapmak, sanılanın aksine halsizlik ve yorgunluk şikâyetlerine iyi gelmenin yanı sıra kalp ve damar sisteminin daha sağlıklı çalışmasına da yardımcı olur. Bu nedenle düzenli spor yapmayı bir yaşam tarzı haline getirmeye çalışın’’ dedi.
22.02.2024 Adana
Kış aylarının korkulan rüyası geri dönüyor! Çarpıcı uyarı
Kış aylarının korkulan rüyası geri dönüyor! Çarpıcı uyarı “Karbonmonoksit gazı” zehirlenmelerine karşı vatandaşları uyaran Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Emre Özgen, "Çoğunlukla insanlar zehirlendiğinin farkına bile varmadan bir daha uyanamayacakları bir uykuya dalmaktadırlar. Bu yüzden çok dikkatli olunmalıdır" dedi.
17.11.2023 Yaşam
Kış ayının vazgeçilmezi! Her derde deva, satışlar ikiye katlandı
Kış ayının vazgeçilmezi! Her derde deva, satışlar ikiye katlandı Kış mevsiminin kendini iyice hissettirdiği şu günlerde aktarlar, soğuk algınlığına kalkan olacak kış çayı karışımları hazırlamaya başladı. Kış çaylarında geçtiğimiz seneye göre iki kat fiyat artışı yaşandı. Kışın en çok tercih edilen çaylar arasında olan kış çayına talep arttı. Soğuk havanın yüzünü göstermesinin ardından Eminönü’nde bulunan esnaflarda kış çayı hareketliliği başladı.
3.11.2023 Yaşam
İcra memurunu vuran avukattan şok eden savunma!
İcra memurunu vuran avukattan şok eden savunma! İzmit’te, icra memuru Bünyamin Alyakut'u (55) tabanca ile vurarak yaralayan avukat Teoman Ekşioğlu (45) tutuklu yargılandığı davada, mağduru yalan tanıklık yaptığı için vurduğunu öne sürerek, “Kendisini bu sebeple vurdum, ancak öldürmek istemedim. Ayaklarına doğru ateş ettim” dedi. Ekşioğlu, “Ben yaptığım işin arkasındayım. ‘Pişman değilim’ ve ‘müşteki aklını başına alsın’ cümlelerini bir anlık öfkeyle söyledim” diyerek tahliyesini istedi.
14.09.2023 Yaşam
Kış ayında yazı yaşadılar! Denize girip bol bol güneşlendiler
Kış ayında yazı yaşadılar! Denize girip bol bol güneşlendiler Aralık ayında sıcaklığın 19 derecelere yükseldiği Antalya’da yerli ve yabancı turistler sahile akın ederek sıcak havanın tadını çıkardılar.
17.12.2022 Yaşam
Kış ayı gelince akın ediyorlar! Talep yağıyor
Kış ayı gelince akın ediyorlar! Talep yağıyor Aksaray’da havaların soğumasıyla birlikte artan soğuk algınlığı rahatsızlıklarına karşı vatandaşlar aktarların tavsiyesi ile en çok zencefil ve zerdeçal ikilisini tercih ediyor.
17.12.2022 Sağlık
Kilosu 120 liradan satılıyor! Talep patladı
Kilosu 120 liradan satılıyor! Talep patladı Bir zamanlar kimsenin yüzüne bakmadığı kurutulmuş cennet elmasına rağbet, her geçen gün artarken kilosu kalitesine göre 60 ile 120 TL arasında satılıyor.
11.12.2022 Ekonomi
Kilosu 400 liraya fırladı! Kış aylarının vazgeçilmezi oldu
Kilosu 400 liraya fırladı! Kış aylarının vazgeçilmezi oldu Karabük’te havaların soğuması ve gribal enfeksiyonun yoğun görülmesi nedeniyle aktarlarda hareketlilik artarken, en çok satılan ürünlerin başında kilosu 250 ile 400 liradan ıhlamur yer alıyor.
28.11.2022 Ekonomi
Kış lastiği zorunlu mu? Kış lastiği zorunluluğu hangi araçları kapsıyor 2022, ne zaman başlıyor?
Kış lastiği zorunlu mu? Kış lastiği zorunluluğu hangi araçları kapsıyor 2022, ne zaman başlıyor? Kış mevsimi yaklaşırken araç lastiği zorunluluğuyla ilgili aramalar da arttı. Kışın yaşanan trafik kazalarının çoğu lastiklerin uygun mevsim koşullarına uymamasından kaynaklanıyor. Peki, Kış lastiği zorunluluğu hangi araçları kapsıyor 2022, ne zaman başlıyor?
12.11.2022 Gündem
Doğal gaz faturasını doğrudan etkiliyor! Yüzde 30 destek
Doğal gaz faturasını doğrudan etkiliyor! Yüzde 30 destek Doğal gaz faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Kış ayı öncesi doğal gaz faturalarıyla ilgili kritik gelişme. Doğal gaz faturasını doğrudan etkiliyor. Doğal gaz faturasında yüzde 30 indirim sağlıyor. İşte doğal gaz faturasında tasarruf sağlayan yöntem...
6.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu! Kış ayı için...
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu! Kış ayı için... Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, tamamlandığında Avrupa’daki en büyük tesis olma özelliğini kazanacak Silivri Yer Altı Doğal Gaz Deposunun yüzde 82’sini doldurduklarını belirterek, “Tuz Gölü’ndeki deponun da tamamını doldurduk. Kışa depolarımız tam dolu bir şekilde girmiş olacağız” dedi.
26.07.2022 Ekonomi
Kışın erkeklerin cilt bakım ürünlerine talebi kadınlardan daha fazla
Kışın erkeklerin cilt bakım ürünlerine talebi kadınlardan daha fazla Kişisel bakım ve kozmetik ürün satan mağazalara göre kış aylarında erkeklerin cilt problemlerine karşı hassasiyetleri kadınları geride bıraktı.
12.02.2022 Sağlık
Sebze fiyatlarına yüzde 50 zam! Kar yağışı tezgahları vurdu
Sebze fiyatlarına yüzde 50 zam! Kar yağışı tezgahları vurdu Sebze fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Son bir haftadır yurt genelinde etkili olan kar yağışı, İstanbul’da sebze fiyatlarında yüzde 20 ile 50 oranında artışa yol açtı. Yoğun yağış kaynaklı kapanan yolların tedarik sorunu yaşattığını kaydeden Türkiye Halciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve İstanbul HALDER Başkan Yardımcısı Sedat Recep Toktürk, İstanbul’da bulunan Bayrampaşa ve Ataşehir’deki iki toptancı halinde ürün arzının yüzde 40 düştüğünü söyledi.
28.01.2022 Ekonomi
Paketi 15 TL'den satışa çıktı! C vitamini deposu, kış aylarının vazgeçilmezi...
Paketi 15 TL'den satışa çıktı! C vitamini deposu, kış aylarının vazgeçilmezi... C vitamini deposu olan kamkat meyvesi tezgahlarda paketi 15 TL’den satışa çıktı. Kış aylarının vazgeçilmezi olan kamkat meyvesinin en büyük özelliği vücudun C vitamini ihtiyacını karşılaması.
23.12.2021 Yaşam
10 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamıyorlar
10 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamıyorlar Siirt'te köylerde hayvanlarını yaylalarda otlatacak çoban bulamayan vatandaşlar, 10 bin lira maaşla çalıştıracak çoban arıyor.
6.12.2021 Yaşam
Metabolizmayı hızlandırıyor! Önemli etki
Metabolizmayı hızlandırıyor! Önemli etki Metabolizmanın vücudun yürüttüğü faaliyetlerin tümü olduğunu belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Pınar Çoban Çinko, Metabolizma hızı, vücudunuzun çalışırken ne kadar enerji harcadığının göstergesidir. Yaşınız ne kadar genç olursa metabolizmanız da o kadar hızlı çalışır. Metabolizmanın daha hızlı çalışması, daha çok enerji harcanması demektir. Yaş aldıkça metabolizmanız da yaşlanır ve yavaşlar dedi.
2.12.2021 Sağlık
Kılıçdaroğlu: Bana yönelik tehditler var ama hiç umurumda değil
Kılıçdaroğlu: Bana yönelik tehditler var ama hiç umurumda değil Muğla'da bir dizi ziyaret için gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Temel Atma ve Toplu Açılış Programı'na katıldı. Kılıçdaroğlu, "Bana yönelik tehditler var. Hiç ama hiç umurumda değil. En büyük güvencem, bu ülkenin saygıdeğer insanlarıdır" dedi.
28.10.2021 Siyaset
Kahve fiyatları hakkında flaş gelişme! İkiye katlandı
Kahve fiyatları hakkında flaş gelişme! İkiye katlandı Kahve hakkında flaş zam gelişmesi! Üretici ülkelerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle fiyatlar katlandı. İthalat maliyeti de arttırdı. Bir ay önce 50 liraydı, şimdilerde kilosu 90 ila 100 liradan satılmaya başlandı. Fiyatlara isyan eden vatandaşlar, ‘kahve içmeyi azaltmayı’ düşündüklerini söyledi.
18.09.2021 Ekonomi
Kahve fiyatlarına yüzde 100'e varan zam
Kahve fiyatlarına yüzde 100'e varan zam Kahve fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Brezilya'da olumsuz iklim koşulları Türkiye'de kahve fiyatlarını etkiledi. Ağustos ayında 50 liraya satılan kahvenin kilosu artık 90 ila 100 lira arası satılmaya başladı.
18.09.2021 Ekonomi
Kırmızı listedeydi, Türkiye’de görüldü! Adeta ‘voltran havyan’
Kırmızı listedeydi, Türkiye’de görüldü! Adeta ‘voltran havyan’ Elazığ'da doğada nadir görülen bir hayvana rastlandı. Kırmızı listede yer alan ve soyu tükenmek üzere olan bu türün, kulakları tavşana, vücudu fareye, ayakları ise kanguruya benziyor. Besin sıkıntısı çekmemek için kış ayı boyunca uykuda kalıyor. Toprağın altında 2-3 metre uzunluğunda oyuklar kazarak kendisini sıcaktan koruyor.
25.08.2021 Gündem
Yeni felaket! 'Sistem çöker'
Yeni felaket! 'Sistem çöker' Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Kılıç, küresel ısınma ve buna bağlı olarak yağışın azlığı, hava kirliliği ve ilaçlama gibi nedenlerle bitki ve çiçek türlerinde azalma yaşandığını söyledi. Bu durumun arıları etkilemesinden dolayı tabiattaki düzenin çökeceğinin uyarasında bulundu.
22.04.2021 Gündem
Bugün hava nasıl olacak! Kar, don ve buzlanma uyarısı
Bugün hava nasıl olacak! Kar, don ve buzlanma uyarısı Kış ayı etkisini gösterirken ülke genelinde hava sıcaklıkları giderek düşüyor. Yılın son günlerinde herkes kar yağışı gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merak ediyor. Meteoroloji yaptığı son dakika uyarısı ile bazı bölgeleri yoğun kar yağışı, don ve buzlanmaya dikkat çekti.
19.12.2020 Yaşam
Bilim Kurulu üyesi: Çarşambadan itibaren aşılama başlayacak
Bilim Kurulu üyesi: Çarşambadan itibaren aşılama başlayacak Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Deniz Çalışkan, Çin menşeli koronavirüs aşısının önümüzdeki hafta çarşamba gününden itibaren sağlık çalışanlarında uygulanmasına başlanacağını söyledi.
17.12.2020 Gündem
İstanbullular için kritik uyarı! 'Bu kış zor geçecek'
İstanbullular için kritik uyarı! 'Bu kış zor geçecek' Corona virüs hasta sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, “Vatandaşlarımızın kalabalıklardan uzak durmaları çok önemli. Önümüzdeki sürecin nasıl olacağını kestiremiyoruz. Bu kış zor geçecek” dedi. Koronavirüs hasta sayısındaki artışa dikkat çeken İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, yaptığı açıklamada İstanbulluları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
4.11.2020 Gündem
3 aşamada grip aşısı uygulaması! Grip aşısı için adım adım izlenecek yol…
3 aşamada grip aşısı uygulaması! Grip aşısı için adım adım izlenecek yol… Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği grip aşısı, yüksek risk grubunda bulunan vatandaşlar için uygulanmaya başlandı. Vatandaşlar grip aşısı yaptırmak için soluğu eczanelerde aldı ancak yeterli grip aşısı yok. Vatandaşlar aşı için soluğu eczanelerde alırken devlet risk gruplarına göre aşıda puanlama sistemine geçti. Edirne Eczacı Odası Denetim Kurulu Başkanı Şükrü Ciravoğlu, koronavirüs dolayısıyla kentte talep patlaması yaşanan aşı için eczanelerde tutulan listelerin iptal edildiğini ve prosedüre bağlandığını ifade ederek, "Her şey prosedürüne göre, kesinlikle her aşaması kayıt altında işlemle yapılıyor. Bunların dışında ne eczanelerin ne de aile hekimlerinin bir aşı talep etme imkanı yok. Tamamen bu sistem içerisinde adına özel belirlenmiş şekilde yurttaşlarımız grip aşısını temin edecekler" dedi. İşte 3 aşamada grip aşısı uygulaması...
23.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kış Ayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kış ayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.