Kimlik Kontrolü

Kimlik Kontrolü

Son dakika kimlik kontrolü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kimlik kontrolü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kimlik kontrolü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kimlik Kontrolü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kimlik kontrolü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.376 kimlik kontrolü haberi bulunmuştur. Tüm kimlik kontrolü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursluluk sınavı (İOKBS) kaç dakika? Bursluluk sınavı süresi kaç dakika, saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
Bursluluk sınavı (İOKBS) kaç dakika? Bursluluk sınavı süresi kaç dakika, saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre 5,6,7,8,9,10 ve 11’nci sınıf öğrencilerinin katılacağı bursluluk sınavı 2024 yılında 21 Nisan 2024 Pazar günü yani yarın gerçekleştirilecek. Sınava girecek ortaokul ve lise öğrencileri "Bursluluk sınavı (İOKBS) saat kaçta başlıyor ve bitiyor, sorularına yanıt ararken İOKBS kaç dakika sorusunun yanıtını da araştırıyor.
20.04.2024 Gündem
Sandık görevlisi ücreti nereden alınacak 2024, sandık görevlileri parası ne zaman yatacak? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatar?
Sandık görevlisi ücreti nereden alınacak 2024, sandık görevlileri parası ne zaman yatacak? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatar? Seçim görevli ücretleri ne zaman, nasıl yatar, seçim görevlisi ücreti ne kadar, nereye yatacak? Sorularının yanıtı seçimlerin sona ermesiyle sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Sandık görevlisi ücretleri 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin tamamlanmasıyla merak ediliyor. Sandıkların kurulması, kimlik kontrolü, oy dökümü ve sayımı gibi görevler üstlenen sandık görevlilerinin alacağı ücretin miktarı dışında ücretin hesaplara ne zaman yatacağına ilişkin soruların yanıtı öğrenilmeye çalışılıyor. Seçim görevli ücretleri, memur maaşı katsayı oranlarına göre hesaplanıyor. Salon başkanı, bina sorumlusu ve sandık memuru ücretleri farklı olarak yatırılacak. Peki, Seçim görevli ücretleri 2024 ne zaman yatacak, seçim görevlileri ne kadar ücret alacak? Seçim görevlisi ücreti nasıl alınır? İşte seçim görevlisi memur ücretleri ile salon başkanı, bina sorumlusu görevli ücretleri…
14.04.2024 Gündem
İstanbul'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı
İstanbul'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı Avcılar'da gece saatlerinde mahalle bekçileri tarafından kimlik kontrolü için durdurulan 2 şüpheliden biri silahıyla bekçiyi vurdu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bekçinin tedavisi devam ederken gözaltına alınan şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.
11.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan İsrail protestosuyla ilgili açıklama! 2 emniyet görevlisi açığa alındı
Bakan Yerlikaya'dan İsrail protestosuyla ilgili açıklama! 2 emniyet görevlisi açığa alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Beyoğlu’nda İsrail protestosu olayları ile ilgili 2 emniyet görevlisinin açığa alındığını ve mülkiye müfettişi görevlendirildiğini açıkladı.
6.04.2024 Gündem
CHP’li Meclis Üyesi Pelin Turhan polis memurlarını darbettiği iddiasıyla gözaltıa alındı
CHP’li Meclis Üyesi Pelin Turhan polis memurlarını darbettiği iddiasıyla gözaltıa alındı İzmir'de, Narlıdere Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Pelin Turhan, kimlik kontrolü sırasında tartıştığı polis memurlarını darbettiği suçlamasıyla gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan Turhan, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
6.03.2024 Gündem
Antalya'da Cumhuriyet tarihinin en büyük kaçak içki operasyonu
Antalya'da Cumhuriyet tarihinin en büyük kaçak içki operasyonu Antalya'da yılbaşı öncesi jandarmanın 5 depoya yaptığı baskında piyasa değeri 75 milyon lira olan, 3 milyon şişeden fazla, toplam 175 ton kaçak içki ele geçirildi. Cumhuriyet tarihinde ülke genelinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu belirtilen operasyon kapsamında 6 şüpheli gözaltına alındı.
30.12.2023 Gündem
İstanbul Emniyeti'nden 'Huzur İstanbul' denetimi! Didik didik aradılar
İstanbul Emniyeti'nden 'Huzur İstanbul' denetimi! Didik didik aradılar İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde 'Huzur İstanbul' denetimi yapıldı. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği denetimde, durdurulan araçlar tek tek aranırken, sürücü ve yolcuların da kimlik kontrolü yapıldı. Beyoğlu'nda yapılan denetime narkotik köpeği 'Kimy' de katıldı.
17.10.2023 Yaşam
Bakan Yerlikaya: 42 bin 875 düzensiz göçmen sınır dışı edildi
Bakan Yerlikaya: 42 bin 875 düzensiz göçmen sınır dışı edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "1 Haziran'dan 22 Eylül'e kadar 42 bin 875 düzensiz göçmeni deport ettik. Sahaya böyle basmamız sonucunda vizesi biten, ikamet izni biten 105 bin 488 yabancı uçağa bindi, ülkeden ayrıldı" dedi.
27.09.2023 Gündem
AYM'den 'bekçi' kararı: Düzenleme iptal edildi, artık bunları yapamayacaklar
AYM'den 'bekçi' kararı: Düzenleme iptal edildi, artık bunları yapamayacaklar Anayasa Mahkemesi (AYM), bekçilere 'el ile dıştan arama' ile gösteri yürüyüş ve karışıklıkların önlenmesi amacıyla 'önleyici tedbir alma' yetkisi veren düzenlemeyi iptal etti.
1.06.2023 Gündem
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı Türkiye'de bugün yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidiyor. Seçimlerin 2'nci turunda sandık başında bulunacak görevliler, sandık yemini ederek göreve başladı. Oy verme işlemi de saat 08.00 itibarıyla başladı.
28.05.2023 Gündem
Gaziantep’te ilk oylar sandıkta
Gaziantep’te ilk oylar sandıkta Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem Milletvekilli Genel Seçimi için Gaziantep’te ilk oylar kullanılmaya başlandı.
14.05.2023 Gündem
Bakanlık: Kimliği tespit edilmeyen 34 çocuk bulunmaktadır
Bakanlık: Kimliği tespit edilmeyen 34 çocuk bulunmaktadır Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca, Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altından çıkarılmış refakatçisi olmayan 1915 çocuğun kayıt altına alındığı, kimliği tespit edilemeyen 34 çocuk bulunduğu açıklandı.
5.04.2023 Gündem
'Çocuklarımı cennete gönderdim' dedikten sonra 2 çocuğu ölü bulunmuştu! Tutuklandı
'Çocuklarımı cennete gönderdim' dedikten sonra 2 çocuğu ölü bulunmuştu! Tutuklandı Kocaeli'nin Körfez ilçesinde polis kontrolünde "Çocuklarımı cennete gönderdim" dedikten sonra evde 2 çocuğu ölü bulunan baba tutuklandı.
24.03.2023 Yaşam
Dehşet polis kontrolünde ortaya çıktı! 'Çocuklarımı cennete gönderdim'
Dehşet polis kontrolünde ortaya çıktı! 'Çocuklarımı cennete gönderdim' Kocaeli’nin Körfez ilçesinde kimlik kontrolünde ‘Çocuklarımı cennete gönderdim, buraya geldim’ diyen Murat R.'nin evine giden polis ekipleri, çocukları Yağmur (13) ve Emre R.’yi (10) ölü buldu. Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Murat R. gözaltına alındı.
23.03.2023 Yaşam
Noterlerde yeni dönem! Resmen başladı, artık yapılamayacak
Noterlerde yeni dönem! Resmen başladı, artık yapılamayacak Noterlerde yeni uygulama başladı. Türkiye’de noter sayısı 2 binin üzerine çıkarken noterlerde rastlanan sahteciliğin önüne geçilmesine yönelik çalışmalar da gündeme geldi.
10.03.2023 Ekonomi
Polise 'tescilli dolandırıcı' şoku! Kimse fark etmedi, parmak izi ele verdi
Polise 'tescilli dolandırıcı' şoku! Kimse fark etmedi, parmak izi ele verdi Akılalmaz dolandırıcılık yöntemini polisler bile anlamadı. Hasan Doğan, yolcu karşılamak üzere İstanbul Havalimanı'na geldi. Kimlik kontrolü yapan görevliler, gariplik olduğunu sezdi ama bir kalpazanın bu kadar da cesaretli olabileceğini tahmin edemedi. Şoke eden gerçek ise parmak izi aldıkları sırada ortaya çıktı.
20.01.2023 Yaşam
Sigara ihbarına gidilen otelde, 5 tabanca ve silah parçalarıyla yakalandı
Sigara ihbarına gidilen otelde, 5 tabanca ve silah parçalarıyla yakalandı Konya'da polisin sigara içildiği yönündeki ihbar üzerine gittiği otelde, şüpheli Muhammet K.'nin (20) odasında yapılan aramada 5 tabanca, bu tabancalara ait çok sayıda şarjör, 8 adet tabanca namlusu, 160 adet tabanca parçası ve 17 adet kurusıkı tabancayı çevirmek için kullanılan alet ele geçirildi.
15.01.2023 Gündem
Dolandırıcıların yeni yöntemi polis kılığında gasp! Ne var ne yok alıp gidiyorlar
Dolandırıcıların yeni yöntemi polis kılığında gasp! Ne var ne yok alıp gidiyorlar Dolandırıcılık ve gasp olaylarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez de polis olduğunu iddia eden ve önceden eve giren bir şahıs, genç çiftin neyi var neyi yok alıp götürdü. Konuyla ilgili vatandaşları uyaran uzmanlar ise “kimlik kontrolü” ve “konut dokunulmazlığı” çağrısında bulundu.
26.11.2022 Gündem
İstanbul'da polise ateş açan iki zanlı da yakalandı
İstanbul'da polise ateş açan iki zanlı da yakalandı Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp 2'si polis 4 kişiyi yaralayan şüpheli Güven Güler'in ardından ikinci şüpheli de yakalandı.
20.09.2022 Yaşam
Fatih'te 2 polisi vuran saldırganın yakalandığı operasyon kamerada
Fatih'te 2 polisi vuran saldırganın yakalandığı operasyon kamerada Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp Fatih'te kimlik kontrolü yapan 2 polis memurunu vuran saldırgan Güven Güler'in Küçükçekmece'de yakalandığı operasyon cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülere, saklandığı viyadük altında yakalandıktan sonra saldırganın bir grup polis tarafından götürüldüğü yansıyor.
20.09.2022 Haber
Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp Fatih'te 2 polisi vurdu! Saldırgan yakalandı
Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp Fatih'te 2 polisi vurdu! Saldırgan yakalandı İstanbul Başakşehir'de sabah 2 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaralayan saldırgan, Fatih'te kimlik kontrolü yapan 2 polis memurunu vurdu. Saldırganın bindiği taksinin şoförüne silahını gösterip "Bana iyi davrandın yoksa seni de öldürecektim" dediği öğrenildi. Polisler, kaçan saldırganları yakalamak için operasyonlar düzenlendi. Saldırgan Güven Güler isimli şahıs yakalandı. Saldırganın viyadük altında saklandığı kaydedildi.
19.09.2022 Yaşam
Çevirme yapan sahte polisler yakalandı
Çevirme yapan sahte polisler yakalandı İstanbul'da kendilerini polis olarak tanıtarak, kimlik sorma bahanesiyle durdurdukları yabancı uyruklu kişilerin paralarını çalan 2 şüpheli yakalandı.
15.07.2022 Yaşam
Arnavutköy'de özel harekatlı operasyon! Çatıda yakalandılar
Arnavutköy'de özel harekatlı operasyon! Çatıda yakalandılar Arnavutköy'de polisin 3 ayrı adrese düzenlediği operasyonda, 44 göçmen yakalandı. Çatıya çıkan Afgan göçmenleri Özel Harekat polisleri yakaladı. Operasyon anları, cep telefonu kameralarına yansıdı.
26.02.2022 Yaşam
Cinayet şüphelisini gizlediği ihbarı yapıldı, fazla yolcu ve yetersiz ehliyetten ceza aldı
Cinayet şüphelisini gizlediği ihbarı yapıldı, fazla yolcu ve yetersiz ehliyetten ceza aldı Adana'da cinayet şüphelisi bir kişinin, tarım işçilerini taşıyan bir minibüsün arkasına bağlı römorkun içinde gizlenerek seyahat ettiği ihbarını alan polis, aracı durdurup, aradı. Cinayet şüphelisine rastlamayan polis, 15 kişilik araçta 22 yolcu bulunduran ve ehliyeti yetersiz olan sürücüye 3 bin 800 lira ceza kesti.
15.02.2022 Yaşam
AŞTİ'de 500 polisle denetim; 72 kişiye 52 bin TL ceza
AŞTİ'de 500 polisle denetim; 72 kişiye 52 bin TL ceza Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nde (AŞTİ) 500 polisle yapılan denetimde; koronavirüs tedbirlerine uymayan, kapalı alanda sigara içen ve bilet satmak için bağırarak gürültü kirliliğine yol açan 72 kişiye 52 bin 496 TL ceza uygulandı.
4.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kimlik Kontrolü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kimlik kontrolü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.