Kılıf

Kılıf

Son dakika kılıf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kılıf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kılıf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kılıf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kılıf gelişmeleri de dahil olmak üzere 557 kılıf haberi bulunmuştur. Tüm kılıf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu anne kız hikayesi tüm Türkiye’yi ağlatacak
Bu anne kız hikayesi tüm Türkiye’yi ağlatacak Kanal D’nin yeni dizisi “Yalan” bu akşam yayınlanacak olan ilk bölümüyle ekranlara geliyor. 20 yıldır cezaevinde kaldıktan sonra yalanlarla örülü bir dünyaya adım atacak olan Melike’nin hikayesi herkesi ağlatacak.
27.05.2024 Magazin
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından "gereği yapıldı" diyerek açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi Açılış Programı'nda konuştu. "Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi'ni maziden atiye köprü kuran mütevazi ve önemli bir adım olarak görüyorum." diyen Erdoğan, "Burada zihinlerini ve gönüllerini besleyerek kendilerini yetiştirecek evlatlarımızın her biri geleceğin Mehmet Akif adayları olacaktır." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine afiş tepkisi: Hangi hukuka göre söküyorsunuz
Murat Kurum'dan İBB yönetimine afiş tepkisi: Hangi hukuka göre söküyorsunuz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, zabıtalar tarafından sökülen bilbordlarla ilgili açıklamarda bulundu. Kurum, "Bizim parasını verdiğimiz bedelini ödediğimiz billboardlarımızı siz hangi adalete, hangi hukuka göre söküyorsunuz?" dedi.
21.02.2024 Gündem
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede esnafa faizsiz kredi müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede esnafa faizsiz kredi müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. "Gazzeli kardeşlerimiz vahşete maruz bırakılıyor" diyen Erdoğan, " ABD ve Avrupa'nın koşulsuz desteğini alan İsrail insanlık suçu işliyor" şeklinde konuştu. Cumhuriyet'in 100. yılını omuz omuza kutladıklarını belirten Erdoğan, "Cumhuriyeti salonlara, balolara hapsedenlere, cumhuriyeti tapulu mülkü gibi görenlere bu tarihi günü nasıl idrak edilmesi gerektiğini gösterdik" dedi. Erdoğan, 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını lisans öğrencileri için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora öğrencileri için 6 bin liraya çıkardıklarını açıkladı. Erdoğan ayrıca, "Deprem bölgesindeki kobilerimize yönelik yeni bir kredi paketini devreye alıyoruz. İşletme başına 200 bin TL ile 700 bin TL arasında faizsiz kredi sağlayacağız." dedi.
31.10.2023 Gündem
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi Herkese merhaba. Bugün oldukça renkli bir konukla sizlerleyim. İki markanın özel işbirliğiyle ortaya çıkan bir akıllı telefon olan Realme 10 pro 5G Coca - cola edition yanımda. Kutusundan, dış tasarımına ve ara yüzüne kadar oldukça dikkat çekici olan bu telefon dünyada sadece 1000 tane üretilmiş. Gelin bu sınırlı sayıda üretilen cihaza yakından bakalım.
11.08.2023 Advertorial
Telefon kılıflarındaki büyük tehlike! Önemli uyarı geldi, ucuz olanı almayın
Telefon kılıflarındaki büyük tehlike! Önemli uyarı geldi, ucuz olanı almayın Gelişen cep telefonu ve tablet teknolojisi ile beraber bir sektör haline gelen koruyucu kılıflar, insan sağlığı açısından tehlike arz ediyor. Kılıflara ilişkin önemli uyarı geldi ve "Hijyenik açısından kimyasal maddeler barındırdığı için sağlık açısından oldukça zararlı." denildi. İşte detaylar...
13.06.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaretle siyaset olmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaretle siyaset olmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Ulaşım Sektörü Buluşması’nda açıklamalarda bulundu. CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin depremzede vatandaşları otelden çıkarmasına tepki gösteren Erdoğan, "Depremzedeye hakaretle siyaset olmaz. Daha dün bedava ev vaat ediyorlardı. Bugün kapı dışarı ediyorlar" şeklinde konuştu. "2.turda rekor oy ve oranda milletimizin cumhurbaşkanı görevini tekrar bize tevcih edeceğine inanıyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz sadece milletimizin emrindeyiz. Biz bunlar gibi talimatı Kandil'den almıyoruz. Biz karanlık odalarda terör örgütü uzantılarıyla pazarlığa girmiyoruz. Biz milletimizden talimat alıyoruz" ifadelerini kullandı.
18.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında açıklamalarda bulundu. Muhalefetin seçim gecesi 'kazandık' açıklamasına tepki gösteren Erdoğan, "Bal gibi önde olduğumuzu biliyorlardı. Kendi seçmenlerini aldatmaktan utanmıyorlar" dedi. Erdoğan, "Tüm seçmenleri sandıklara birinci turda olduğu gibi gitmesi en büyük tavsiyemdir. Atılacak başlık da onların bu sandıkları önemsemesiyle 'Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa.'" diye konuştu.
16.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Edirne mitinginde açıklamalarda bulundu. Erzurum'daki olaylarla ilgili konuşan Erdoğan, "Kendi provokasyonları ile olay çıkarıp utanmadan şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar. Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler" dedi.
8.05.2023 Gündem
‘Zehir topu’ ile yasak deliniyor! Fiyatı 20 TL, içeriği belli değil
‘Zehir topu’ ile yasak deliniyor! Fiyatı 20 TL, içeriği belli değil Mentollü sigara yasağını delen ‘mentol topları’ raflarda alenen satılmaya başladı. Şırınga benzeri bir mekanizma aracılığıyla sigaranın süngerine enjekte edilen küçük toplar, çocukların rahatlıkla erişebileceği çikolata veya sakız raflarının hemen yanında satışa çıkarıldı.Ortalama 20 TL’ye satılan topların üzerinde içeriğiyle ilgili hiçbir bilgi bulunmuyor. Uzmanlar ise mentol toplarının sağlığa daha zararlı ve yasa delici bir ürün olduğu konusunda uyarıyor.
4.05.2023 Ekonomi
Bakan Süleyman Soylu: Böyle liderler 100 yılda bir gelir
Bakan Süleyman Soylu: Böyle liderler 100 yılda bir gelir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Demokrasi ve Özgürlükler Adası, Cumhuriyet Tarihinde İki 14 Mayıs Paneli'nde konuşma yaptı. Soylu, "Bu ülke Recep Tayyip Erdoğan yetiştirdi. Böyle liderler 100 yılda bir gelir. 'Şimdi zamanı değil' dersek ABD acımazsızdır, Avrupa acımazsızdır. Onların yetişmiş insanlarla dertleri söz konusu değildir. Bu millet 15 Temmuz'da tam 27 Mayıs 1960'da karşılaştığı hınç ile ABD'yi mağlup etmiştir." dedi.
27.04.2023 Gündem
Rusya, Ukrayna'da geçici ateşkes ilan etti
Rusya, Ukrayna'da geçici ateşkes ilan etti Rusya Devlet Başkanı Putin'in talimatı ile 36 saatlik ateşkes bugün devreye girdi. Ukrayna ise ateşkesin, Ukrayna'nın ilerleyişini durdurmak için Rusya tarafından kılıf olarak kullanılacağı görüşünde.
6.01.2023 Dünya
Galatasaray maçtan sonra hemen harekete geçti: Tuz koktu
Galatasaray maçtan sonra hemen harekete geçti: Tuz koktu Dün akşam Antalyaspor'un Brezilyalı yıldızı Fernando'nun golünü ofsayt gerekçesiyle iptal eden hakemler hakkında bir açıklama yayınlayan Galatasaray "Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı.' ifadelerini kullandı.
4.01.2023 Galatasaray
A101 28 Temmuz aktüel ürünler kataloğu 2022! A101 indirimli ürünler neler?
A101 28 Temmuz aktüel ürünler kataloğu 2022! A101 indirimli ürünler neler? 28 Temmuz 2022 A101 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101 market her hafta olduğu gibi bu hafta da binlerce üründen oluşan kampanya düzenledi. A101 indirimli ürünler belli oldu. işte A101 28 Temmuz aktüel ürünler kataloğu 2022…
28.07.2022 Ekonomi
Kreşte dehşet şok eden anlar! Soruşturma başlatıldı
Kreşte dehşet şok eden anlar! Soruşturma başlatıldı İstanbul Bayrampaşa'da özel bir kreşe ailesi tarafından bırakılan 17 aylık bebek, 2,5 yaşındaki diğer bir çocuk tarafından darp edildi. Minik Süleyman'ın yüzündeki darp izleri üzerine, aile oğullarının darp anına ilişkin kurumdaki görüntüleri izlediğinde ise büyük bir dehşete kapıldı. Aile şikâyetçi olurken soruşturma başlatıldı.
24.06.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan İsveç ve Finlandiya'ya resti çekti: Kimse kusura bakmasın 'evet' diyemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan İsveç ve Finlandiya'ya resti çekti: Kimse kusura bakmasın 'evet' diyemeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, " Kendi parlamentolarında bunlara konuşmalar yaptırıyorlar, imkanlar sağlıyorlar, silah, mühimmat temini yapıyorlar. Kimse kusura bakmasın bu terör örgütlerinin NATO'ya girmesine bir evet diyemeyiz." dedi.
20.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Biz görevde olduğumuz sürece geri gönderemeyeceksiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Biz görevde olduğumuz sürece geri gönderemeyeceksiniz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, sığınmacı polemiği konusunda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Biz bu görevde olduğumuz sürece bu kardeşlerimizi bu ülkeden geri gönderemeyeceksiniz. Bunu öğrenen, bunu bilen, bunu duyan Suriyeli, Afgan hepsi bir gönül huzuru içine giriyor." dedi.
11.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Çok yakında fiilen başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Çok yakında fiilen başlıyor Ankara'da Danıştay Konferans Salonu'nda İdari Yargı Günü ve Danıştay'ın 154. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenen törende konuştu. Erdoğan, "Hakim ve savcı yardımcılığı sistemini getiriyoruz. Bu yeni sistemi çok yakında fiilen başlatıyoruz. Danıştayımızın Türkiye'nin demokratikleşmesine katkıda bulunacağına inanıyorum." dedi.
10.05.2022 Siyaset
'Bu takımı ben kurmadım' deme Pistiolis’e bak da gör!
'Bu takımı ben kurmadım' deme Pistiolis’e bak da gör! Ekrem Memnun'dan sonra Yunan çalıştırıcı Andreas Pistiolis'i takımın başına getiren ve son olarak Fenerbahçe Beko'yu deplasmanda deviren Galatasaray'da Domenec Torrent için "İki örnek önümüzde. İki branşta hoca değişikliğine gittik. Birinde sürekli olarak bahane arayan bir teknik adam" yorumları yapılmaya başlandı.
13.04.2022 Galatasaray
'Erteleme' tartışması alev aldı! Beşiktaş'tan Burak Elmas'a çok sert yanıt
'Erteleme' tartışması alev aldı! Beşiktaş'tan Burak Elmas'a çok sert yanıt Burak Elmas'ın açıklamalarına cevap veren Beşiktaş Kulübü "Günler öncesinden yetkililer tarafından açıklanmış hava durumu raporları ortadayken ulaşım ve saha zemini ile ilgili tedbir almamış olmalarının sebebi nedir?" ifadelerini kullandı.
13.03.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Kılıf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kılıf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.