Kılıçdaroğlu Saldırı

Kılıçdaroğlu Saldırı

Son dakika kılıçdaroğlu saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kılıçdaroğlu saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kılıçdaroğlu saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kılıçdaroğlu saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 734 kılıçdaroğlu saldırı haberi bulunmuştur. Tüm kılıçdaroğlu saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kılıçdaroğlu saldırı sonrası halka seslendi
Kılıçdaroğlu saldırı sonrası halka seslendi Ardanuç Belediyesi önünde toplanan grup CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşıladı...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun panzerdeki görüntüsü
Kılıçdaroğlu'nun panzerdeki görüntüsü CHP lideri Kılıçdaroğlu saldırı sonrası panzerle güvenli bir bölgeye alındı. İşte o anlar
25.08.2016 Haber
Erdoğan Kılıçdaroğlu ile görüştü
Erdoğan Kılıçdaroğlu ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, konvoyu çatışma ortasında kalan CHP lideri Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştü.
29.09.2021 Gündem
9 gün sonra ilk kez anlattı!
9 gün sonra ilk kez anlattı! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan yumruklu saldırının üzerinden dokuz gün geçti. Kılıçdaroğlu o anlarda neler hissettiğini, saldırıya ve saldırgana dair düşüncelerini ilk kez Habertürk'e anlattı.
29.09.2021 Gündem
Meclis’e saldırganın arandığı bildirilmemiş
Meclis’e saldırganın arandığı bildirilmemiş AK Partili TBMM İdare Amiri Öz: “Daha önce aldığımız karar uyarınca aranan kişilerin isimlerinin TBMM’ye iletilmesi gerekiyor...
29.09.2021 Gündem
Saldırganın komşularından şoke eden iddia
Saldırganın komşularından şoke eden iddia CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu’na TBMM’deki grup konuşmasına giderken yumruklu saldırıda bulunan Orhan Övet’i Ankara’nın Elmadağ ilçesi Hasanoğlan Mahallesi’nde oturduğu evin sahibi Ahmet Erat anlattı...
29.09.2021 Gündem
Sarıgül planını açıkladı!
Sarıgül planını açıkladı! Saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Mustafa Sarıgül, gazetecilere, İstanbul'da 'gölge başkanlıklar' oluşturacaklarını açıkladı.
9.04.2014 Siyaset
CHP liderine soruldu!  Şikayetçi olacak mı?
CHP liderine soruldu! Şikayetçi olacak mı? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'te kendisine yumruklu saldırıda bulunan kişi hakkında şikayetçi olup olmayacağı sorusuna, "Bir bakmam lazım önce...
29.09.2021 Gündem
CHP'den saldırıyla ilgili ilginç açıklama
CHP'den saldırıyla ilgili ilginç açıklama CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, saldırının güçlü bir güvenlik zafiyetini ortaya çıkardığını belirterek, “Saldırganın bir profesyonel olduğunu da ifade etmek istiyorum" dedi...
29.09.2021 Gündem
Alperen Ocakları'ndan jet açıklama
Alperen Ocakları'ndan jet açıklama CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet Alperen Ocakları'na mensup olduğu iddia edilmişti...
29.09.2021 Gündem
Polis önce o ismi gözaltına aldı ama...
Polis önce o ismi gözaltına aldı ama... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırgana ilk müdahale eden iki isimden biri olan CHP Gençlik Kolları'ndan Deniz Demir, "Bir anda yumruk attı biz de yere yatırdık...
29.09.2021 Gündem
Saldırıya TÜSİAD'dan ilk tepki
Saldırıya TÜSİAD'dan ilk tepki TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu’ndan MGK yorumu
Kılıçdaroğlu’ndan MGK yorumu ‘9 ay önce bu yoktu, MGK başarısızlığı tescil etti...’
30.12.2010 Siyaset
Bahçeli'den grup toplantısında CHP'ye sert tepki
Bahçeli'den grup toplantısında CHP'ye sert tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP kurultayında sarf ettiği "Sırtımdaki hançerlerle seçime girdim" sözleri hakkında konuşan Bahçeli, "Gecikmiş bir itiraf beyhude bir sızlanmadır" dedi. Kurultay'da Selahattin Demirtaş'a selam gönderilmesine tepki gösteren Bahçeli, "Üzücü olan, Atatürk'ün kurduğu partinin kurultayında şehitlere rahmet dilemek yerine casuslara, kiralık gazetecilere selam gönderilmesidir. Terörist Demirtaş'a selam gönderilmesi PKK'ya selam göndermektir, bölücülüğü selamlamaktır. İlk tuğla yanlış konulmuş ilk düğme yanlış iliklenmiştir." ifadelerini kullandı.
7.11.2023 Gündem
Siyasilerden İsrail'in hastane saldırısına sert tepki
Siyasilerden İsrail'in hastane saldırısına sert tepki İsrail'in Gazze'de vurduğu ve en az 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane katliamına siyasilerden tepki yağdı.
18.10.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Ateşkes derhal tesis edilmeli
MHP lideri Bahçeli: Ateşkes derhal tesis edilmeli MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Filistin-İsrail çatışmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, "1967 sınırları dahilinde başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devleti ertelenemez zorunluluktur. Hak yerini bulmadan, ikazla belirtiliyorum ki sıkılı yumruklar açılmayacaktır." dedi. Tezkere oylamasında MHP olarak 'evet' diyeceklerini belirten Bahçeli, "Irak ve Suriye tezkeresine de sonuna kadar destek olup evet oyu kullanacağız. Sınır ötesi operasyonun arkasındayız." ifadelerini kullandı.
10.10.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayıları 16 milyonu bulan emeklilerimizin insanca ve huzur içinde yaşayacakları bir ücret düzeyine kavuşmalarından başka seçenek kalmamıştır. Emekli maaşlarındaki muhtemel iyileştirmeler, enflasyon üzerinde zam verilmesi, hatta zammın kök ücrete yansıtılması samimi dileğimiz ve beklentimizdir" dedi.
3.10.2023 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı 13. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını belirleyecek Seçim nefes nefese bir yarışa sahne oldu. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandık başına gidecek Türkiye'yi yakından takip eden İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı.
22.05.2023 Gündem
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'nın Stuttgart kentindeki Türk seyahat acentesine yönelik kundaklama girişimine tepki gösterdi.
19.05.2023 Gündem
AK Parti milletvekili adayına saldırı: İYİ Parti görevlilerini kınıyorum
AK Parti milletvekili adayına saldırı: İYİ Parti görevlilerini kınıyorum AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, oyunu kullandığı Serdivan Fatma Özkan İlkokulu’nda İYİ Partililerin saldırısına uğradı. Atabek sosyal medya hesabından "Şahsıma ve görevlilerimize saldıran kişi ve kişilerle ilgili gerekli tutanaklar tutulmuş olup, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacağımı kamuoyuna bildiririm" mesajını paylaştı.
15.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce açıklaması: Yalnız bırakmak olmaz yardıma hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce açıklaması: Yalnız bırakmak olmaz yardıma hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ortak yayında seçim gündeminde dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi ile ilgili "Bugün Muharrem Bey'i aradım. Böyle bir saldırı oldu vesaire kendisiyle konuşmak istedim. Anladığım kadarıyla Kılıçdaroğlu'nun el ele olduğu FETÖ taktiği. Bunlar bunu her an yapabilir. Geçmişte de bunlar yapıldı. Kılıçdaroğlu makama kaset komplosuyla geldi" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca "Halkımızın teveccühüyle iktidara geldiysek milletimiz farklı karar verirse demokrasinin gereği neyse biz onu yaparız" diyerek "Sandıktan çıkan sonuca saygısı olmayanın millete de saygısı yoktur. Hiçbir zaman milli iradenin üstünlüğünden taviz vermedik. Cumhur İttifakı sandıktan çıkan her sonucu meşru kabul edecektir" dedi.
12.05.2023 Gündem
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi! Bakan Soylu: ABD bu seçime müdahale ediyor
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi! Bakan Soylu: ABD bu seçime müdahale ediyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtladı. Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini yorumlayan Soylu, "Amerika en başından beri bu seçime müdahale ediyor. Biden, 2016'da darbe ile bu işi yapamadık, bu sefer darbe ile değil seçim ile gerçekleştireceğiz dedi. Temel mantık İnce eskiden CHP'nin adayı onu çekersek biz ona giden oyları almış oluruz. Siyasetin okuması böyle değildir" dedi.
12.05.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş CNN Türk'te konuştu: Siyaset düşmanlık alanı değil, rekabet alanıdır
Numan Kurtulmuş CNN Türk'te konuştu: Siyaset düşmanlık alanı değil, rekabet alanıdır AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş CNN Türk'te önemli açıklamalarda bulundu. Erzurum olayları ile ilgili konuşan Kurtulmuş, "O taş İmamoğlu'na değil AK Parti'ye de atılmış bir taştır. Bize en aykırı sözleri söyleyenlere bile biz de sözümüzü söyleriz. Sözü bastırmanın yolu ne taştır, ne küfürdür. Bunları tamamen reddediyoruz. Birilerinin buradan algı oluşturması bu durumu AK Parti çıkarmış gibi bir algı oluşturması kabul edilemez. Siyasette her türlü mücadeleye eyvallah ama bu bir söz yarışıdır. Burada sopanın ne işi var?" dedi.
8.05.2023 Gündem
Seçim mitinginde taşlı saldırıyla ilgili Bozdağ ve Çelik'ten peş peşe açıklamalar
Seçim mitinginde taşlı saldırıyla ilgili Bozdağ ve Çelik'ten peş peşe açıklamalar Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dün Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun seçim mitinginde taşlı saldırıyla ilgili açıklama yaptılar.
8.05.2023 Gündem
Bahçeli'den The Economist'e tepki: Türkiye'yi sömürge haline getiremezler
Bahçeli'den The Economist'e tepki: Türkiye'yi sömürge haline getiremezler Balıkesir'de konuşan MHP lideri, İngiliz The Economist dergisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili kapağına tepki gösterdi.
6.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kılıçdaroğlu Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kılıçdaroğlu saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.