Mariupol'da kritik gelişme! Dünyanın umutla beklediği haber Zelenski'den geldi...
Mariupol'da kritik gelişme! Dünyanın umutla beklediği haber Zelenski'den geldi... 24 Şubat'ta Rus ordusunun Ukrayna'ya girmesiyle başlayan işgal devam ediyor. Mariupol'deki çelik fabrikasında kuşatılan sivillerin tahliyesine ilişkin Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya ve BM'den peş peşe flaş açıklamalar geldi. "Kiev’in Hayaleti" adlı pilotun gerçek olmadığı ortaya çıktı. Rusya’nın Ukrayna sınırındaki Belgorod bölgesinde Rus ordusuna ait askeri üste yangın çıktı.
2.05.2022 Dünya
Dünya inanmıştı! O pilotla ilgili şok gerçek, her şey propaganda çıktı, Kiev'in Hayaleti ve...
Dünya inanmıştı! O pilotla ilgili şok gerçek, her şey propaganda çıktı, Kiev'in Hayaleti ve... Dünya ona inanmıştı. Gün geçtikçe efsaneleşiyordu. Ama bu durum uzun sürmedi. Ukrayna - Rusya savaşı son sürat devam ederken Rus saldırılarına karşı direnişin sembolü haline gelen 'Kiev'in hayaleti' lakaplı savaş pilotu ile ilgili gerçeği tek tek açıkladılar. Ukrayna’da Rus ordusuna bağlı 40’a yakın savaş uçağını düşürdüğü öne sürülen ve geçtiğimiz günlerde öldüğü belirtilen “Kiev’in Hayaleti” lakaplı Ukraynalı pilot ile ilgili şok gerçek ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
1.05.2022 Dünya
Kiev Hayaleti 10 Rus uçağını düşürdü Ukrayna ordusu görüntüsünü yayınladı
Kiev Hayaleti 10 Rus uçağını düşürdü Ukrayna ordusu görüntüsünü yayınladı Rusya ile Ukrayna arasındaki kanlı savaş sürerken Ukrayna ordusu, 'savaş sırasında 10 Rus jetini düşüren' pilotun görüntüsünü sosyal medya hesabından yayınladı. 'Kiev’in Hayaleti' olarak anılan gizemli pilotun verdiği tehdit gibi mesaj, gündeme bomba gibi düştü.
12.03.2022 Dünya
Rus uçaklarının kabusu Ukrayna halkının umudu oldu! Kiev Hayaleti efsane mi, gerçek mi?
Rus uçaklarının kabusu Ukrayna halkının umudu oldu! Kiev Hayaleti efsane mi, gerçek mi? Rusya - Ukrayna savaşı 5. gününde de devam ederken 'Kiev Hayaleti' Ukraynalıların umudu oldu. Rus uçaklarının kabusu olarak anılan 'Ghost of Kyiv' (Kiev Hayaleti) Ukrayna halkının umudu oldu. Savaşın ilk gününde tek başına 6 Rus savaş uçağını vurarak düşürdüğü iddiaları sonucu gizemli bir Ukraynalı pilot kahraman ilan edildi. Kahramanlık hikayesi hem sosyal medyada hem de haber başlıklarında yayılan, görevini tamamladıktan sonra ortadan kaybolan "Kiev'in Hayaleti" kim?
28.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri