Mariupol

Mariupol

Son dakika Mariupol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mariupol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mariupol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mariupol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mariupol gelişmeleri de dahil olmak üzere 339 mariupol haberi bulunmuştur. Tüm mariupol haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak Savaş muhabirleriyle Ukrayna-Rusya Savaşı’na dair açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı'nın sağladığı silahların yakında tükeneceğini söyleyerek, "Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak” dedi.
13.06.2023 Dünya
Tayfun füzesinden rahatsız olan Rus siyasetçiden Türkiye için skandal sözler: Ayasofya'ya haçımızı dikelim
Tayfun füzesinden rahatsız olan Rus siyasetçiden Türkiye için skandal sözler: Ayasofya'ya haçımızı dikelim Kahramanmaraşlı depremler sonrası dünya Türkiye için seferber olurken Rus siyasetçiden skandal açıklamalar geldi. Rusya Devlet Duması üyesi olan Semyon Bagdasarov, katıldığı bir TV programında söylediği sözlerle skandala imza attı.
20.03.2023 Dünya
Rusya ile Ukrayna arasında 100 esir takas edildi
Rusya ile Ukrayna arasında 100 esir takas edildi Rusya ile Ukrayna arasında yapılan esir takasında Rusya 50, Ukrayna ise 50 askeri serbest bıraktı.
24.11.2022 Dünya
Putin’den Ukrayna’dan ilhak edilen kentlere yeni unvanlar
Putin’den Ukrayna’dan ilhak edilen kentlere yeni unvanlar Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'dan ilhak edilen Melitopol ve Mariupol kentlerine "Askeri Zafer Şehri", Luhansk ve Horlivka'ya ise "Emek Cesaret Şehri" unvanlarını verdi.
15.11.2022 Dünya
Borrell: Putin Ukrayna'yı yok etmek istiyor ve askeri olarak başarılı olamıyor’
Borrell: Putin Ukrayna'yı yok etmek istiyor ve askeri olarak başarılı olamıyor’ AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi’nde yaptığı konuşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, “Putin Ukrayna'yı yok etmek istiyor ve askeri olarak başarılı olamıyor’’ dedi.
22.09.2022 Dünya
Rusya, Ukrayna'nın Donetsk'te bir cezaevini vurduğunu duyurdu! 40 kişi hayatını kaybetti
Rusya, Ukrayna'nın Donetsk'te bir cezaevini vurduğunu duyurdu! 40 kişi hayatını kaybetti Ayrılıkçı Donetsk bölgesi yetkilileri Ukrayna'nın gerçekleştirdiği bir bombardıman sırasında esir tutulan 40 Ukrayna askerinin öldüğünü açıkladı. Hayatını kaybeden askerlerin Mariupol'de esir alınan Ukraynalı askerler olduğu öğrenildi.
29.07.2022 Dünya
İstanbul'da tarihi zirve! Uzmanlar yorumladı: Türkiye kazandı
İstanbul'da tarihi zirve! Uzmanlar yorumladı: Türkiye kazandı Karadeniz üzerinden dünya pazarlarına tahıl ve diğer gıda ürünlerinin taşınmasına ilişkin anlaşma İstanbul'da imzalandı. Canlı yayında uzmanlar tarihi imzayı yorumladı. Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, "Türkiye bu oyunda kazandı. Koordinasyonun Türkiye'de olması önemli bir avantaj getiriyor. Bu Türkiye'nin bir başarısı" dedi. Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ece Baban ise "Tüm dünyada yankı uyandıran İstanbul'da Türkiye'nin merkezinde bulunduğu, barış için belgeler imzalanması önemli bir adım atılması çok çok kıymetli" diye konuştu. Dr. Eray Güçlüer de " Türkiye'nin ağırlığı bu krizin çözülmesinde çok önemli bir faktör olarak ortaya çıktı. Artık Türkiye milli gücü ile sadece kendi bölgesinde değil dünya çapında etkisini gösterdi" ifadelerini kullandı.
22.07.2022 Gündem
Rusya’nın Ukrayna’da ele geçirdiği kentlerde, Rus eğitim sistemine geçildi
Rusya’nın Ukrayna’da ele geçirdiği kentlerde, Rus eğitim sistemine geçildi Rusya'nın Ukrayna'da ele geçirdiği kentlerde, Rus eğitim sistemine geçildiği ancak ana dili Ukraynaca olan çocukların kendi dillerinde seçmeli olarak ders alabileceği açıklandı.
9.07.2022 Dünya
İtalya Alpleri'nde buzul felakti! 13 kişi için umutlar tükendi: Hiç bulunamayabilirler...
İtalya Alpleri'nde buzul felakti! 13 kişi için umutlar tükendi: Hiç bulunamayabilirler... Marmolada Dağı'nda bir buzul kütlesinin çökmesi sonucu meydana gelen çığda kaybolan 13 kişiyi sağ bulma umutları tükeniyor. Arama kurtarma çalışmalarını yürüten görevliler acı haberi duyurdu ve kaybolan kişiler için “Hiç bulunamayabilirler” açıklamasını yaptı.
5.07.2022 Dünya
Rus gazeteci Mariupol saldırısını eleştirdi akıl hastanesine gönderildi!
Rus gazeteci Mariupol saldırısını eleştirdi akıl hastanesine gönderildi! Rus ordusunun Ukrayna işgali devam ederken Mariupol kentinde gerçekleştirilen bir saldırıyı eleştirdiği için gözaltına alınan Rus Gazeteci Maria Ponomarenko'nun akıl hastanesine gönderildiği öğrenildi. Herhangi bir sağlık sorunu yaşamayan gazeteci ile ilgili verilen karar şaşkınlık yaratırken gözlemciler bunun Sovyet döneminde muhaliflere verilen cezalara benzediğine dikkat çekti.
5.07.2022 Dünya
Rusya'dan idamı bekleyen İngiliz esir askerler için şok sözler: İnfaza Ukraynalılar karar verecek!
Rusya'dan idamı bekleyen İngiliz esir askerler için şok sözler: İnfaza Ukraynalılar karar verecek! Rus ordusunun Ukrayna topraklarına saldırmasıyla başlayan savaş sonrası birçok yabancı asker Rusya’ya karşı savaşmaya karar vermiş, hatta bu askerlerden lejyonlar oluşturulmuştu. Rus güçleri tarafından yakalanan 2 İngiliz vatandaşı da bu kişilerin arasında ve idam edilmeyi bekliyor. Kremlin’den konuyla ilgili olarak yapılan son açıklama ise adeta kan dondurdu.
2.07.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya arasında savaşın başından bu yana bir ilk! Böylesi olmamıştı
Ukrayna-Rusya arasında savaşın başından bu yana bir ilk! Böylesi olmamıştı Ukrayna-Rusya arasında 24 Şubat’ta başlayan savaşın başından bu yana en büyük esir takası gerçekleşti. Ukrayna, Rusya’dan 19-65 yaş arası 144 askerini teslim aldı.
29.06.2022 Dünya
Rusya'da tahıl koridoru zirvesi! Türk ve Rus heyetler Moskova'da görüştü, Türk gemileri Ukrayna'dan ayrılıyor
Rusya'da tahıl koridoru zirvesi! Türk ve Rus heyetler Moskova'da görüştü, Türk gemileri Ukrayna'dan ayrılıyor GIDA krizinin çözümü ve Ukrayna limanlarında bekleyen tahıl yüklü gemilerin tahliyesine yönelik Türk ve Rus askeri heyetlerinin toplantısı, dün Moskova'da gerçekleştirildi. Yapıcı ve olumlu havada geçtiği bildirilen toplantıda; Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler (BM) arasında görüşmeler yapılmasına yönelik anlayış oluştuğu öğrenildi.
22.06.2022 Dünya
Zelenskiy'den kritik ziyaret! 1 hafta sonra yine Kiev dışında
Zelenskiy'den kritik ziyaret! 1 hafta sonra yine Kiev dışında Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin Ukrayna’nın Zaporijya kentini ziyaret ederek, cephe birliklerle bir araya geldiği aktarıldı.
5.06.2022 Dünya
Rusya ve BM 'tahıl sevkiyatı' için masada
Rusya ve BM 'tahıl sevkiyatı' için masada Rusya Genelkurmay Başkanı Yardımcısı Aleksandr Fomin ile Birleşmiş Miletler (BM) İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Martin Griffiths, Karadeniz üzerinden tahıl sevkiyatı konusunu görüştü.
2.06.2022 Dünya
İran ve Yunanistan arasında kriz sürüyor! Görüntüler yayınlandı
İran ve Yunanistan arasında kriz sürüyor! Görüntüler yayınlandı İran, Basra Körfezi'nde Yunanistan’a ait 2 petrol tankerine el koyduğu anlara ait görüntüleri yayınladı.
31.05.2022 Dünya
Almanya Başbakanı Scholz, Putin'i hedef alarak konuştu: Sorumluluk Rusya Devlet Başkanı’na ait!
Almanya Başbakanı Scholz, Putin'i hedef alarak konuştu: Sorumluluk Rusya Devlet Başkanı’na ait! Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Rusya’ya yönelik 6’ncı yaptırım paketi üzerinde Avrupa Birliği (AB) liderlerinin uzlaşı sağlamasının ardından yaptığı açıklamada, “Yaptırımların net bir amacı var, Rusya'nın bu savaşı sona erdirmesi ve birliklerini geri çekmesi” dedi.
31.05.2022 Dünya
Rus işgali sonrası ilk kez! Mariupol’den Rusya'ya doğru yola çıktı
Rus işgali sonrası ilk kez! Mariupol’den Rusya'ya doğru yola çıktı Ukrayna’nın Mariupol kentinden Rus işgalinin başlamasından bu yana ilk kuru yük gemisi Rusya’ya doğru yola çıktı. Geminin Rus özel kuvvetleri ve Rus donanması koruması altında yüklendiği ve yola çıktığı belirtildi.
31.05.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşıyla ilgili bomba gelişme! Yakında ilan edilebilir
Rusya - Ukrayna savaşıyla ilgili bomba gelişme! Yakında ilan edilebilir Ukrayna’da savaş Rusya yanlısı ayrılıkçıların ele geçirmeye çalıştığı Donbas’ın Lugansk bölgesine yoğunlaşmış durumda. Bölgeyi yerle bir ederek ilerleyen Ruslar yakında Lugansk’ta tam kontrol ilan edebilir.
29.05.2022 Dünya
Kadirov tehditler yağdırdı! Sadece 6 saniye sürer
Kadirov tehditler yağdırdı! Sadece 6 saniye sürer Savaşın başından beri Rusya’nın ve Putin’in en büyük destekçisi olan Çeçen lider Ramazan Kadirov, Polonya’ya tehdit savurarak "Ukrayna işi bittiğinde size neler yapabileceğimizi gösterebiliriz" dedi.
27.05.2022 Dünya
Rusya 12 Türk denizciyi Kırım açıklarında gözaltına aldı!
Rusya 12 Türk denizciyi Kırım açıklarında gözaltına aldı! Ukrayna topraklarında Rus ordusunun işgali devam ederken iki Türk balıkçı teknesindeki 12 balıkçının Kırım’da gözaltına alındığı öğrenildi. Karadeniz havzasının en gelişmiş güçlü balıkçı filosuna sahip Türkiye’deki tekneler Romanya, Bulgaristan, Gürcistan ve Ukrayna kıyılarında da avlanmaya devam ediyor.
27.05.2022 Gündem
Ukrayna'da acılar dinmiyor, dehşete düşüren gerçek! 200 ceset çıkarıldı!
Ukrayna'da acılar dinmiyor, dehşete düşüren gerçek! 200 ceset çıkarıldı! Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı savaşın 3 ayı geride kalırken, Ukraynalı yetkililer, liman kenti Mariupol'deki bir apartmanın enkazını kazan işçilerin bodrum katında 200 ceset bulduğunu ve savaşın en kötü acılarından bazılarının yaşandığı harap şehirde daha fazla dehşetin gün yüzüne çıktığını duyurdu. Diğer taraftan, Rusya'nın ayrılıkçıların elindeki Donbas'ta saldırılarını yoğunlaştırdığı belirtildi.
25.05.2022 Dünya
Rusya uzun menzilli füzelerle ABD ve Avrupa'nın Ukrayna'ya gönderdiği silahları vurdu!
Rusya uzun menzilli füzelerle ABD ve Avrupa'nın Ukrayna'ya gönderdiği silahları vurdu! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş ülkenin doğusunda tüm şiddetiyle sürüyor. Rusya Savunma Bakanlığı Batı'nın Kiev'e gönderdiği büyük bir silah sevkiyatının Ukrayna'nın kuzeybatısında uzun menzilli füzelerle imha edildiğini duyurdu. Bakanlık Sözcüsü İgor Konaşenkov ise Mariupol'de Rusya'ya karşı direnişi sürdüren Azovstal çelik fabrikasındaki Ukrayna askerlerinin son grubunun da teslim alındığını, fabrikanın tamamen boşaltıldığını açıkladı.
21.05.2022 Dünya
Rusya NATO’ya resti çekti! Savaş çıkaracak hamle
Rusya NATO’ya resti çekti! Savaş çıkaracak hamle NATO, İsveç ve Finlandiya’yı üyeliğe kabul etmeye hazırlanırken, Rusya da buna karşılık, oluşacak yeni sınır bölgesinde 12 askeri üs kuracağını duyurdu.
21.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mariupol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mariupol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.