Kıdem Tazminatı Nasıl Hesaplanır

Kıdem Tazminatı Nasıl Hesaplanır

Son dakika kıdem tazminatı nasıl hesaplanır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kıdem tazminatı nasıl hesaplanır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kıdem tazminatı nasıl hesaplanır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıdem Tazminatı Nasıl Hesaplanır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıdem tazminatı nasıl hesaplanır gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 kıdem tazminatı nasıl hesaplanır haberi bulunmuştur. Tüm kıdem tazminatı nasıl hesaplanır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kıdem tazminatında son dakika kararı! Sınır yok,süreyi kaçıran alamaz
Kıdem tazminatında son dakika kararı! Sınır yok,süreyi kaçıran alamaz Kıdem tazminatı ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışanı doğrıdan ilgilendiriyor. Birçk kişi haberdar değil. Sınır yok. Pekçok kez almak mümkün. Kıdem tazminatı aynı işyerinde bir yıldan daha uzun süre çalışanlar için doğan bir hak. Tazminat bir yıl sonrasında işveren tarafından işten çıkarılan işçiye ödeniyor. Ancak bazı durumlarda çalışan kendi isteği ile işten ayrılsa da kdem tazminatı alabiliyor. Kadın çalışanlar evlilik sebebi ile işten ayrılırsa hak etmiş oldukları tazminatı alıyor. Ancak burada bir yıl detayı dikkat çekiyor. Kıdem tazminatı alabilmesi için kişinin evlilik tarihinden itibaren bir yıl içerisinde başvuruda bulunması gerekiyor. Kıdem tazminatı her yıl için 30 günlük ücret üzerinden hesaplanıyor. Öte yandan evlilik dolayısıyla kıdem tazminatı alma hakkında sınır söz konusu değil. Çalışan kadın her evliliğinde kıdem kazananbiliyor.
26.06.2022 Çalışan Hakları
Emeklilikte dikkate alınıp maaşları yükseltiyor! SGK’ya aynı ay bildirilirse...
Emeklilikte dikkate alınıp maaşları yükseltiyor! SGK’ya aynı ay bildirilirse... Emekli olmak isteyen herkesi yakından ilgilendiriyor. Emeklilik hayali kuran vatandaşlar bir yandan çalışırken, diğer yandan da emeklilik hesabı yapıyor. Vatandaşlar daha erken emekliliğin yollarına ve nasıl emekli olunacağına dair kafasındaki soru işaretlerine yanıt arıyor. Emekli olmadan kıdem tazminatı nasıl alınır? Doğum borçlanması ile nasıl emekli olunur? 2008 öncesi askerlik emeklilikte dikkate alınır mı? İki ayrı şirkette sigortalı olmak emekli aylığını artırır mı? Kamu işçisinin kıdem tazminatı nasıl hesaplanır? soruları yanıt buldu, tek tek detaylarıyla açıklandı. İşte emeklilikte önemli detaylar...
18.06.2022 Emekli
İşsizlik maaşı ile ilgili son dakika açıklaması! Ve başladı, çalışanların ücretlerinden...
İşsizlik maaşı ile ilgili son dakika açıklaması! Ve başladı, çalışanların ücretlerinden... İşsizlik maaşı, fazla mesai, yıllık izin hakkı, kıdem ve ihbar tazminatı ile ilgili açıklama geldi. Bildirim detayı önem taşıyor. İşçi ve işveren milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Nisan ayı ile birlikte turizm ve tarım sektörlerinde hareketlenme başladı. Bu dönemlerde yoğun bir şekilde sezonluk işçi çalıştırılıyor. İşçilerin sözleşme bitiminde işsizlik maaşı ve kıdem tazminatı hakkı olup olmadığı merak ediliyor. İşverenin sezon sonunda gelecek yıl işçiye kendisi ile çalışılmayacağını bildirirse tazminat yükümlülüğü bulunmuyor. Bildirim yapılıp yapılmaması önemli bir detay. Çünkü herhangi bir bildirimde bulunulmaz ve işçi işe başlatılmazsa işveren iş akdini feshetmiş sayılıyor. Öte yandan işsizlik sigortası fonuna mevsimlik işçilerin ücretlerinden de prim kesiliyor. Peki sezonluk işçiler işsizlik maaşı alabilir mi? Kıdem tazminatı hakları var mı?
14.04.2022 Çalışan Hakları
Kıdem tazminatı hakkı ile ilgili son dakika açıklaması! Çalışan milyonları kapsıyor, istifa edenler de...
Kıdem tazminatı hakkı ile ilgili son dakika açıklaması! Çalışan milyonları kapsıyor, istifa edenler de... Kıdem tazminatı hakkı ile ilgili yeni gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Tazminat hakkı ile ilgili flaş detay! Milyonlarca çalışanı kapsıyor. Kıdem tazminatı aynı işyerinde bir yıldan fazla çalışan kişilerin işten çıkarılması durumunda kazandığı bir hak. Ancak bazı durumlarda çalışan kendi isteği ile işten ayrılsa bile kıdem tazminatı hakkı doğuyor. Örneğin evlilik nedeni ile kadın çalışanlara işten ayrılma hakkı tanınıyor. Evlenen kadın bir yıl içerisinde kıdem tazminatını alarak işten ayrılabiliyor. Ayrıca sağlık nedeni ile işten ayrılanlar da kıdem tazminatı alabiliyor. Çalışanların kendi isteği ile işten ayrılması durumunda kıdem tazminatı hakkı kazanabilmeleri için Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) belge almaları gerekiyor. Peki kimler kıdem tazimatı alabiliyor? Kendi isteği ile işten ayrılanların tazminat alabilmeleri için nasıl bir yol izlemeleri gerekiyor? İşte tüm .çalışanların merak ettiği konun detayları....
14.04.2022 Çalışan Hakları
İstifa eden kıdem tazminatı alabilir mi? İşte İstifa ederek kıdem tazminatı almanın üç yolu!
İstifa eden kıdem tazminatı alabilir mi? İşte İstifa ederek kıdem tazminatı almanın üç yolu! Kıdem tazminatı, işçinin işten çıkarılma durumunda çalıştığı süre boyunca kazandığı kıdeminin karşılığı olarak ödenen tazminattır. Kıdem tazminatını hak kazanmak için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Bunların başında da, işçinin aynı iş yerinde bir yıllık çalışma süresinin doldurması gerekiyor. Ancak, sadece işten çıkarılma durumunda değil istifa durumunda da işçi kıdem tazminatı alma hakkına sahip olabiliyor. Peki, İstifa eden kıdem tazminatı alabilir mi? Çalışan istifa ederse kıdem tazminatı nasıl alır? Kendi isteği ile işten ayrılanın tazminat hakkı var mıdır? İşte İstifa ederek 'kıdem tazminatı' almanın üç kolay yolu!
10.03.2022 Çalışan Hakları
Kıdem tazminatı ile ilgili flaş detay, 1999 sonrası işe başlayanlar dikkat! Beklemeden...
Kıdem tazminatı ile ilgili flaş detay, 1999 sonrası işe başlayanlar dikkat! Beklemeden... Kıdem tazminatı ile ilgili önemli bir detay netlik kazandı. 1999 tarihinden sonra işe başlayanları ilgilendiriyor. Pek çok kişi ne zaman kıdem tazminatı hakkı kazanacağını merak ediyor. Kıdem aynı işyerinde bir yıl ve üzerinde çalışanların işten çıkarıldıkları zaman aldıkları ödeme. Ancak bazı durumlarda işten çıkarılmayan, kendi isteği ile işten çıkanlar da kıdem alma hakkına sahip oluyor. Çalışma mevzuatında Sosyal Güvenlik Kurumu prim ödeme tarihi çalışanların emekli olması ve kıdem tazminatı almasında belirleyici oluyor. 1999 tarihi sonrası işe başlayan için kıdem tazminatı alma hakkı değişiyor.
10.02.2022 Uzmana Sor
Kıdem ve ihbar tazminatı ile ilgili flaş detay! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, bunu yaparsanız...
Kıdem ve ihbar tazminatı ile ilgili flaş detay! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, bunu yaparsanız... Tazminat hakkı ile ilgili flaş karar! Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiriyor. Kıdem tazminatı bir kişinin aynı işyerinde bir yıldan fazla çalışması ile kazanılan bir hak. İşçi işten çıkarılması durumunda kıdemine göre ödeme alıyor. Çalışılan süre arttıkça kıdem tazminatı da artıyor. Ancak tazminat alabilmesi için kişinin işten çıkarılmış olması gerekiyor. Yani kendi isteği ile işten ayrılan kişi kıdem tazminatı alamıyor. Bu durum nedeni ile işveren ve çalışanlar arasında iş akdinin sonlandırılması sürecinde bazı anlaşmazlıklar çıkabiliyor. Kendi isteği ile işten çıkmamasına rağmen Kod 3 ile işten ayrıldığı öne sürülen çalışana tazminat ödemesi yapılmıyor. Bu nedenle çalışanların işten çıkarılma sürecinde dikkatli hareket etmesi gerekiyor. Pek çok kişi kıdem ve ihbar tazminatını alamadığı için yargının yolunu tutuyor. Bunlardan biri de whatsApp grubuna yazdığı mesaj nedeni ile tazminat alamayan çalışan. Yıllar süren davaya Yargıtay son noktayı koydu. Şirket whatsApp grubuna ‘Merhaba, 14 yıllık çalışma hayatımı bitirmiş bulunmaktayım, herkes hakkını helal etsin’ mesajı atan davacı işçinin tazminat alamayacağı kararı verildi. Uzmanlar, çalışanların iş akitleri resmi olarak sona ermeden işten ayrıldıklarına dair herhangi bir açıklama yapmamaları gerektiğini belirterek, önemli uyarılarda bulundu. Avukat Yaşar Öksüz, “İşçi, henüz iş akdi sona erdirilmeden önce kendisinin işten ayrıldığına dair açıklamalardan kaçınmalıdır. Yine alacaklarına dair hakları bakımından da kabul anlamına gelecek açıklamalardan uzak durmalıdır. Benzer şekilde işçinin, ahlak ve iyi niyet kurallarına uymayan davranışlarda bulunmaması da elzemdir” diye konuştu.
Tazminat kararı! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor, Kod 3 nedeni ile...
Tazminat kararı! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor, Kod 3 nedeni ile... Son dakika tazminat kararı! Tüm çalışanları yakından ilgilendiriyor. Kötü haber geldi. Kod 3 gerekçe gösterilerek tazminat ödemesi yapılmadı. Emsal karar çalışanların tazminat hakkından mahrum kalmasına neden olacak. Birçok çalışan farkında olmadan yapıyor. İşten çıkarıldığını iddia eden işçi, kıdem ve ihbar tazminatını almak için mahkemenin yolunu tuttu. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay, şirket whatsApp grubuna ‘Merhaba, 14 yıllık çalışma hayatımı bitirmiş bulunmaktayım, herkes hakkını helal etsin’ mesajı atan davacı işçinin tazminat alamayacağına hükmetti. Öte yandan tazminat hakkı ile ilgili önemli bir detay bulunuyor. işverenin çalışanlara eşit davranma yükümlülüğünü yerine getirmemesi durumunda çalışana 4 maaşa kadar tazminat ödemesi gerekiyor. Kıdem ve ihbar tazminatı ile yargıdan farklı durumlar için farklı kararlar gelse de bu kadarlar diğer çalışanlar için de emsal oluşturuyor. Bu nedenle tazminat kararları vatandaşlar tarafından yakınsan takip ediliyor. Çalışanlar bir yandan da kıdem tazminatının 2022 itibarı ile ne kadar yükseldiğini merak ediyor. Çalışılan her yıl için 30 günlük giydirilmiş ücret üzerinden hesaplanan kıdem tazminatı 2022 yılı için belirlendi. 2022 yılı için asgari ücret yüzde 50 artırılarak brüt 5.004 lira oldu. Brüt ücret ile çalışılan yılın çarpımı sonucu ortaya çıkan kıdem tazminatı da asgari ücret ile beraber artmış oldu. Peki, Kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? İşte, yeni yılda kıdem tazminatı hesabı...
30.01.2022 Çalışan Hakları
Yeni genelge ile duyuruldu! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, resmen değişti, artık 10.848 TL
Yeni genelge ile duyuruldu! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, resmen değişti, artık 10.848 TL Milyonlarca çalışanı ilgilendiren değişiklik! Resmen duyuruldu. Ödeme miktarı arttı. 2022 itibarı ile 10 bin 848 lira oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı, memurlara yapılan 'Ek zam'larla ilgili yeni genelge yayımladı. Memur ve memur emeklilerinin zammı yüzde 30.95 olarak netleşirken, işçilerin kıdem tazminatı tavanı da yükseldi.
26.01.2022 Çalışan Hakları
2022 kıdem tazminatı: İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Kıdem tazminatı 10 bin 849 lira...
2022 kıdem tazminatı: İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Kıdem tazminatı 10 bin 849 lira... Kıdem tazminatıyla ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca işçi ve işvereni yakından ilgilendiriyor. Resmen belli oldu. Kıdem tazminatı tavanı, asgari ücrete yapılan zam oranı ile belli oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonuna yapılan zam oranı ile beraber kıdem tazminatı da artış gösterdi. Kıdem tazminatının 2021'de tavanı 8 bin 651,62 liraya yükselmişti. Peki, 2022 kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? İşte hesaplama ve madde madde merak edilenler...
14.01.2022 Çalışan Hakları
Vefat eden işçinin kıdem tazminatını eşi alabilir mi? Kıdem tazminatı boşanmada mal paylaşımına girer mi?
Vefat eden işçinin kıdem tazminatını eşi alabilir mi? Kıdem tazminatı boşanmada mal paylaşımına girer mi? Kıdem tazminatı pek çok çalışan açısından önem büyük önem taşır. İşten çıkarılma sonrasında işveren tarafından ödenen kıdem tazminatı, çalışma hayatında en çok dava konusu olan alacakların başında gelir. Ancak işçinin ölümüne bağlı olarak mirasçılarının kıdem tazminatı talep edip edemeyeceği ve boşanmada kıdem tazminatının mal paylaşımına girip girmeyeceği en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki, Vefat eden kişinin kıdem tazminatına ne olur? Kıdem tazminatı üzerindeki eşlerin hakları nelerdir? Veya vefat eden işçinin kıdem tazminatını eşi alabilir mi? Vefat eden işçinin kıdem tazminatı nasıl hesaplanır? Kıdem tazminatı boşanmada mal paylaşımına girer mi? İşte kıdem tazminatı ile ilgili merak edilenler...
13.07.2021 Çalışma Hayatı
Kıdem tazminatı tavanı belli oldu!
Kıdem tazminatı tavanı belli oldu! Temmuz ayı memur maaşı yüzde 8.45 zamlanınca vatandaşlar diğer kalemlerde yaşanan artışları sorgulamaya başladı. Kıdem tazminatı tavanı da bu kalemlerden biri oldu. Kıdem tazminatı açıklanan 6 aylık enflasyon oranıyla arttı. Kıdem tazminatı tavanı 30 günlük son brüt ücret üzerinden hesaplanıyor. Peki, kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? Kıdem tazminatı hesaplaması ve tarihi…
7.07.2021 Çalışma Hayatı
İhbar ve kıdem tazminatı hesaplama 2021! Kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? İşte 2021 kıdem ve ihbar hesaplama!
İhbar ve kıdem tazminatı hesaplama 2021! Kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? İşte 2021 kıdem ve ihbar hesaplama! 2021 yılı Asgari ücret tutarı belli oldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk asgari ücretin brüt 3.577 lira net 2.825 lira 90 kuruş olduğunu duyurdu. 2021 Ocak ayı itibariyle pek çok ücrette meydana gelecek değişiklik bekleniyor. Asgari ücret, AGİ, ihbar ve kıdem tazminatı bunlardan başlıcaları. Peki, 2021 kıdem tazminatı tavanı ne olur? İşte 2021 kıdem tazminatı hesaplama 2021...
28.12.2020 Ekonomi
Kıdem tazminatı tavanı kaç lira? Kıdem tazminatı 2021 Ocak ayında değişecek mi?
Kıdem tazminatı tavanı kaç lira? Kıdem tazminatı 2021 Ocak ayında değişecek mi? Çalışma hayatında yer alan vatandaşların kıdem tazminatı konusu en çok araştırılan konuların başında geliyor. Uzun süre aynı iş yerinde çalışan vatandaşların istifasında kıdem tazminatı hakları bulunuyor. Bu yüzden primini 7000 güne tamamlayan çalışanlar kıdem tazminatı alarak işten ayrılabiliyor. 2021 yılı ücret artışları arasında kıdem tazminatı da bulunuyor. Kıdem tazminatının tavanı da ocak ayı itibariye değişecek. Peki, 2021 yılında işten çıkış yapmak kıdem tazminatını etkiler mi? Kıdem tazminatı tavanı kaç lira? Kıdem tazminatı 2021 Ocak ayında ne kadar olur? İşte kıdem tazminatı tavanı ve merak edilen soruların cevapları...
23.12.2020 Çalışan Hakları
Evlenen kadınlara istifayla kıdem! Evlilik nedeniyle işten ayrılan kadınların hakları
Evlenen kadınlara istifayla kıdem! Evlilik nedeniyle işten ayrılan kadınların hakları Kadın işçilerin evlilik nedeniyle işten ayrılması ve tazminat hakkı merak edilen konuların başında geliyor. Evlenme nedeniyle işten ayrılma ve tazminat hakkından yararlanabilmek için bazı şartlar bulunuyor. Peki, Evlilik nedeniyle işten ayrılmada hangi tarih geçerlidir? Evlilikten doğan tazminat nasıl hesaplanır? İşte evlenen kadınlara tanınan haklar hakkında bilmeniz gerekenler...
Kıdem tazminatı nasıl alınır? İşte tüm detaylar
Kıdem tazminatı nasıl alınır? İşte tüm detaylar Milyonlarca çalışan merak ediyordu. Kıdem tazminatı alabilmenin şartları nelerdir? Kıdem tazminatı nasıl hesaplanır? Kaç yılda tazminat hakkı kazanılır? İşte kıdem tazminatıyla ilgili tüm detaylar...
27.08.2020 Çalışan Hakları
Kıdem tazminatı nedir, nasıl hesaplanır?
Kıdem tazminatı nedir, nasıl hesaplanır? Kıdem tazminatı, bir işyerinden ayrılan işçinin o işyerinde sahip olduğu kıdemi yani o işyerindeki çalışma süresi nispetinde hak edeceği ve çalıştığı yıllar esas alınarak hesaplanacak tazminatın adıdır. İşçi ve işverenler ise “Kıdem tazminatı nedir?”, “Kıdem tazminatı nasıl hesaplanır?” sorularını araştırıyor.
13.03.2020 Uzmana Sor
Kıdem tazminatı nedir, nasıl hesaplanır? Kıdem tazminatının ödenmesi için gereken koşullar nelerdir?
Kıdem tazminatı nedir, nasıl hesaplanır? Kıdem tazminatının ödenmesi için gereken koşullar nelerdir? İşçi ve işvereni yakından ilgilendiren kıdem tazminatı ile ilgili çeşitli sorulara cevap aranıyor. En çok araştırılan sorulardan bir tanesi ise kıdem tazminatının ödenmesi için gerekli koşulların neler olduğu. Peki Kıdem tazminatı nedir, nasıl hesaplanır? Kıdem tazminatının ödenmesi için gereken koşullar nelerdir? İşte detaylar…
20.02.2020 Çalışan Hakları
Kıdem tazminatı nedir? Kıdem tazminatı şartları nelerdir? | 2020 Kıdem tazminatı hesaplaması nasıl yapılır?
Kıdem tazminatı nedir? Kıdem tazminatı şartları nelerdir? | 2020 Kıdem tazminatı hesaplaması nasıl yapılır? Kıdem tazminatı nedir? Kıdem tazminatı şartları nelerdir? 2020 yılına girilmesiyle yeniden merak edilmeye başlandı. İşveren ve işçiyi ilgilendiren kıdem tazminatı ile ilgili yapılan değişiklikler, kıdem hakkı konusunda yeniden soruların sorulmasına neden oldu. Peki, 2020 kıdem tazminatı nasıl hesaplanacak?
Kıdem tazminatı 2020 | 2020 yılı kıdem tazminatı tavanı belli oldu mu?
Kıdem tazminatı 2020 | 2020 yılı kıdem tazminatı tavanı belli oldu mu? Kıdem tazminatı 2020 yılına girilmesiyle beraber yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar, 2020 yılı kıdem tazminatı belli oldu mu? Sorusuna yanıt arıyor. Hakem Kurulu’nun memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak zam miktarını belirlemesinden sonra, kıdem tazminatı tavanı da netlik kazandı. Peki, 2020 yılı kıdem tazminatı tavanı belli oldu mu?
Harcırah kıdem tazminatına dahil mi?
Harcırah kıdem tazminatına dahil mi? Kıdem tazminatı hesaplaması yapılırken konu olan ek ödemeler, birçok kişinin iş sözleşmesi feshedilirken tereddüt yaşamasına neden olur. Peki, harcırah kıdem tazminatına dahil mi?
18.10.2019 Çalışan Hakları
Bahşiş ücrete eklenir tazminat hesabına girer
Bahşiş ücrete eklenir tazminat hesabına girer Hizmet sektörü çalışanları için müşteriler tarafından verilen bahşiş büyük önem taşır. Çünkü bu tür yerlerde çalışanlar işe girerken alacakları bahşiş de hesaba katılarak aylık ücretleri hesaplanır. Bahşiş sisteminin bulunduğu iş yerlerinde çalışanın kıdem tazminatının da buna göre hesaplanması gerekiyor.
19.06.2019 Ekonomi
Kıdem tazminatını kurtarma formülü
Kıdem tazminatını kurtarma formülü İşverenler çıkarttıkları işçilerine tazminatını ödemek için 'ibraname' imzalamayı zorunlu kılıyor. İşçi ise tedirginlik duyuyor. İşçinin 'tüm haklarımı aldım' yazısı imzalaması tüm haklarının ödendiği anlamına gelmiyor. Haklar ödenmemişse bu imzanın bir geçerliliği yok.
16.05.2019 Ekonomi
Ramazan kolisi kıdem tazminatını artırır!
Ramazan kolisi kıdem tazminatını artırır! Kıdem tazminatı giydirilmiş ücret üzerinden hesaplanıyor. İşçilere düzenli olarak verilen tüm nakdî ve aynı yardımlar kıdem tazminat hesabında kullanılıyor. Bunların arasında ramazan kolileri de bulunuyor. işveren, her yıl düzenli olarak Ramazan kolisi veriyorsa; bu da kıdem tazminatına esas ücrete dahil edilir. Yine düzenli ödenen primler, telifler, ikramiyeler hesaba katılır.
2.05.2019 Ekonomi
Kıdem tazminatını arttırmak mümkün
Kıdem tazminatını arttırmak mümkün İşçilere düzenli olarak verilen tüm nakdi ve ayni yardımlar kıdem tazminat hesabında kullanılıyor. Kıdem tazminatı giydirilmiş ücret üzerinden hesaplanıyor. Ancak işverenler tarafından kıdem tazminatı hesaplanırken bazen bu ücretler kıdeme eklenmeyebiliyor. Çalışanlar yardımları isteyerek tazminatlarını artırabilir. ‘Ramazan kolisi’ yardımı bile kıdem tazminatını yükseltiyor.
11.03.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kıdem Tazminatı Nasıl Hesaplanır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıdem tazminatı nasıl hesaplanır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.