Keskin Nişancı

Keskin Nişancı

Son dakika keskin nişancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan keskin nişancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını keskin nişancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Keskin Nişancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan keskin nişancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.243 keskin nişancı haberi bulunmuştur. Tüm keskin nişancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024 Gündem
MSB'den bedelli askerlik ücreti için açıklama
MSB'den bedelli askerlik ücreti için açıklama MSB'den 2024 bedelli askerlik ücreti için açıklama geldi. MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 2024 yılı ilk 6 ayı için bedelli askerlik tutarına ilişkin bilgilendirme Mali ve Sosyal Haklar genelgesinin yayımlanmasını müteakip yapılacaktır.
4.01.2024 Gündem
Kahramanlar-30 operasyonları! Bakan Yerlikaya: 6 ilde 63 mağara ve sığınak imha edildi
Kahramanlar-30 operasyonları! Bakan Yerlikaya: 6 ilde 63 mağara ve sığınak imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlere yönelik düzenlenen Kahramalar-30 operasyonlarında, 6 ilde 63 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
27.11.2023 Gündem
28 ilde Kahramanlar Operasyonu! Bakan Yerikaya detayları açıkladı
28 ilde Kahramanlar Operasyonu! Bakan Yerikaya detayları açıkladı 28 ilde 4 bin 731 timden oluşan 61 bin 500 jandarma ile "Kahramanlar Operasyonu" düzenlendi. Terör örgütlerinin kış aylarında kullanmak için hazırladığı 11 büyük mağara ve sığınak ile yüklü miktarda patlayıcı madde imha edildi.
31.10.2023 Gündem
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki tatil şehri Taba'ya düşen roket çok sayıda insanın yaralanmasına yol açtı, ABD'ye ait savaş uçakları ise gece yarısı 04.30'da bombardımana girişti.
27.10.2023 Gündem
Ermenistan Kelbecer’de Azerbaycan mevzilerine ateş açtı: 1 asker şehit
Ermenistan Kelbecer’de Azerbaycan mevzilerine ateş açtı: 1 asker şehit Ermenistan Silahlı Kuvvetleri tarafından Azerbaycan ordusunun Kelbecer’deki mevzilerine açılan ateş sonucu 1 Azerbaycanlı asker şehit oldu.
30.09.2023 Dünya
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti!
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti! Antalya’da annesini bıçakla rehin alıp bıraktıktan sonra çağırılan polislere çamaşır suyu atarak eve girmelerini engelleyen, 4 saat direndikten sonra bacağından vurularak yakalanan Fırat Altun (28), tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.
21.09.2023 Yaşam
MSB duyurdu! Silah ve mühimmatlar kullanılamaz hale getirildi
MSB duyurdu! Silah ve mühimmatlar kullanılamaz hale getirildi TSK operasyonlarına devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ele geçirilen PKK'lı teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmatın kullanılamaz hale getirildiğini duyurdu.
14.07.2023 Gündem
MSB: Teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), ‘Pençe-Kilit Operasyonu’ bölgesinde gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetlerinde teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini duyurdu.
5.05.2023 Gündem
"Eren Abluka Sonbahar Kış-26 Operasyonu"nda mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi
"Eren Abluka Sonbahar Kış-26 Operasyonu"nda mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi Eren Abluka Sonbahar Kış-26 Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Operasyonu kapsamında, Şırnak'ın Cizre İlçesi Cudi Dağı Tuşimiya Vadisi bölgesinde tespit edilen sığınakta mühimmat ve çok sayıda patlayıcı ele geçirildi.
11.03.2023 Gündem
705 insanı tek başına öldürdü, onu sadece 1 kişi vurabildi! 'Beyaz Ölüm' kabusları oldu
705 insanı tek başına öldürdü, onu sadece 1 kişi vurabildi! 'Beyaz Ölüm' kabusları oldu Ormanda bulunan garip bir şey Rusları avlıyordu ve yüzlerce askeri öldürmüştü. Bu durum onları çok zor duruma soktu ve önlem almak kaçınılmaz oldu. Rusya'nın Finlandiya'yı işgali sırasında Fin ordusunda görev yapan ve 'Beyaz Ölüm' olarak adlandırılan Simo Hayha 705 insanı öldürdü, onu ise yalnızca bir kişi vurabildi...
2.02.2023 Dünya
Pençe-Kilit ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı
Pençe-Kilit ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) 17 Nisan 2022'de başlatılan Pençe-Kilit Harekatı ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı.
15.01.2023 Gündem
Pençe Kilit Operasyonu'nda 455 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe Kilit Operasyonu'nda 455 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Pençe Kilit Operasyonu kapsamında 455 terörist etkisiz hale getirildi, 557 mağara ve sığınak imha edildi. 
13.11.2022 Gündem
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı'nca, Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen bir mağarada, PKK'lı teröristlere ait silah ile çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği açıklandı.
5.11.2022 Gündem
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı!
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı! Osmaniye, Gaziantep ve Kilis’te ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-8-Amanoslar Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Operasyonu’ başlatıldı.
4.11.2022 Gündem
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı'nca, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 odalı mağarada, PKK'lı teröristlere ait silah ile çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği açıklandı.
1.11.2022 Gündem
Putin, kısmi seferberlikle orduya alınan askerleri denetleyip gövde gösterisi yaptı
Putin, kısmi seferberlikle orduya alınan askerleri denetleyip gövde gösterisi yaptı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kısmi seferberlik kapsamında orduya alınan askerlerin eğitimini denetledi. Putin, keskin nişancı tüfeği ile ateş etti. Bu görüntüler Putin'in dünyaya gövde gösterisi yapması olarak algılandı.
20.10.2022 Dünya
Adana'da DEAŞ operasyonunda 3 tutuklama
Adana'da DEAŞ operasyonunda 3 tutuklama Adana’da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü tutuklandı.
17.10.2022 Gündem
Azerbaycan’dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron’a tepki
Azerbaycan’dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron’a tepki Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Azerbaycan karşıtı ifadelerine ilişkin, “Fransa'nın, tek taraflı tutumu ve asılsız suçlamaları, bu ülkenin arabuluculuk çabalarının gözden geçirilmesini gerektiriyor” ifadelerine yer verildi.
14.10.2022 Dünya
PKK/KCK'lı sözde sorumlu, MİT operasyonuyla Türkiye'ye getirildi
PKK/KCK'lı sözde sorumlu, MİT operasyonuyla Türkiye'ye getirildi MİLLİ İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde lojistik sorumlularından Çekdar Kaya'yı Irak'ın kuzeyindeki Sincar'da yakalayarak Türkiye'ye getirdi.
10.10.2022 Gündem
Bakan Soylu: 29 Ekim 2023'te kırsalda bir tek terörist kalmayacak
Bakan Soylu: 29 Ekim 2023'te kırsalda bir tek terörist kalmayacak  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geldiği Şırnak’ta 'Eren Abluka Sonbahar Kış Operasyonları'nın ilkinin başladığını duyurdu. Bakan Soylu, dün sabah başlayan Eren Abluka Sonbahar Kış Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Operasyonu'nda 2 teröristin sarı torbaya girdiğini belirterek, “Bu 2 teröristle birlikte 1 makineli tüfek, 3 keskin nişancı tüfeği, 2 piyade tüfeği, 4 el bombası, 7 el yapımı patlayıcı, 3 dürbün ve 8 sığınak ve 3 bin 500 mühimmat ele geçirilmiştir. 29 Ekim 2023‘te bu ülke sınırları içerisinde, sınırlarımızın içerisindeki kırsalda bir tek terörist kalmayacak. Tabii Meclis’teki teröristleri saymıyoruz” dedi.
2.10.2022 Gündem
MİT'ten DEAŞ'lı teröristlere operasyon: 1'i öldürüldü, 18'i yakalandı
MİT'ten DEAŞ'lı teröristlere operasyon: 1'i öldürüldü, 18'i yakalandı MİT'in Suriye'nin kuzeyinde DEAŞ'ın eylem hazırlığındaki hücre yapılanmasına yönelik operasyonunda, 1'i ölü 19 terörist ele geçirildi.
30.09.2022 Gündem
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi  Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde PKK'nın kullandığı 2 mağarada çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini açıkladı.
14.09.2022 Gündem
Üç askeri şehit eden PKK/YPG'li terörist Suriye'de yakalandı
Üç askeri şehit eden PKK/YPG'li terörist Suriye'de yakalandı Barış Pınarı Harekatı bölgesinde 3 askeri şehit eden, 'Habur' kod adlı, PKK/YPG'li terörist Hüseyin Muhammed, Suriye'de düzenlenen operasyonla yakalandı.
19.08.2022 Gündem
Brezilyalı model, Rus füzesiyle öldürüldü! Thalita do Valle Ukrayna ordusuna katıldığını açıklamıştı
Brezilyalı model, Rus füzesiyle öldürüldü! Thalita do Valle Ukrayna ordusuna katıldığını açıklamıştı Ukrayna ordusuna keskin nişancı olarak katılan Brezilyalı model Thalita do Valle, bir Rus füzesinin bulunduğu askeri sığınağı yerle bir etmesi sonucu hayatını kaybetti.
6.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Keskin Nişancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki keskin nişancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.