Kendall Jenner Kimdir

Kendall Jenner Kimdir

Kendall Nicole Jenner (d. 3 Kasım 1995, Los Angeles), Amerikalı model ve televizyon kişiliği. E! televizyon kanalında yayınlanan Keeping Up with the Kardashians aile reality şovlarında rol almaktadır. Ayrıca Kim Kardashian'ın üvey kardeşidir. Bruce Jenner ve Kris Jenner'ın kızıdır. Kylie Jenner adında öz kız kardeşi ve anne tarafından Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian ve Rob Kardashian adında 4 üvey kardeşi, baba tarafından ise 4 üvey kardeşi daha vardır. Kendall, ünlü Amerikalı genç televizyon kişiliği ve modeldir. Her dönem magazin bültenlerinde çok konuşulan ve dünya genelinde geniş bir kitle tarafından takip edilen Kim Kardashian’ın üvey kardeşidir. Kim Kardashian’ın annesinin ikinci evliliğinden olan kardeşlerinden Kendall, üvey ablası ile birlikte “Keeping Up with the Kardashians” adındaki televizyon programı ile yaptığı modellik ve girişimcilik çalışmalarıyla ismini duyurmuştur. Kendall'ın çocukluğu Calabasas, Los Angeles'de geçti. Burada Sierra Canyon Okulu'nda eğitim aldı ve 2014 yılında mezun oldu.

Kendall Jenner Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kendall jenner kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 341 kendall jenner kimdir haberi bulunmuştur. Tüm kendall jenner kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi!
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi! Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ata bindiği anları yayınlayan Erçel'in, ünlü model Kendall Jenner'ı taklit ettiği iddia edildi.
31.03.2024 Magazin
Kendall Jenner bahçesinden bikinili paylaşım yaptı, Khloe Kardashian kayıtsız kalamadı
Kendall Jenner bahçesinden bikinili paylaşım yaptı, Khloe Kardashian kayıtsız kalamadı Son dönemde özel hayatıyla gündeme gelen Kardashian/Jenner ailesinin genç üyesi Kendall Jenner, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Fit fiziğiyle kendine hayran bırakan Jennar'a ilk yorum ablası Khloe Kardashian'dan geldi.
10.09.2023 Magazin
Utanç verici pozlar: Ünlülerin geçmişteki Instagram paylaşımları ortaya çıktı
Utanç verici pozlar: Ünlülerin geçmişteki Instagram paylaşımları ortaya çıktı Ünlü isimlerin Instagram hesaplarında yıllar önce paylaştığı fotoğraflar ortaya çıktı.
30.08.2023 Magazin
Kendall Jenner'ın bikinili pozlarına beğeni yağdı
Kendall Jenner'ın bikinili pozlarına beğeni yağdı Dünyanın en çok kazanan modelleri arasında yer alan ABD'li yıldız Kendall Jenner, son paylaşımıyla yine hayran bıraktı.
28.08.2023 Magazin
Kendall Jenner'ın bikinili pozlarına yorum ve beğeni yağdı!
Kendall Jenner'ın bikinili pozlarına yorum ve beğeni yağdı! Son dönemde özel hayatıyla gündeme gelen Kardashian/Jenner ailesinin genç üyesi Kendall Jenner, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Fit fiziğiyle kendine hayran bırakan Jennar'a 3 milyondan fazla beğeni geldi.
28.07.2023 Magazin
Hande Erçel Kendal Jenner'ı taklit mi etti? Beyaz atlet kombini sosyal medyanın diline düştü
Hande Erçel Kendal Jenner'ı taklit mi etti? Beyaz atlet kombini sosyal medyanın diline düştü İş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisiyle magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Hande Erçel kıyafet tercihinde dünyaca ünlü model Kendal Jenner'a benzetildi. İkilinin bazı kombinlerinin birebir aynı olması takipçilerin dikkatinden kaçmadı. Erçel'in pozlarına sosyal medyada yorum yağdı.
29.06.2023 Magazin
Kendall Jenner'dan samimi itiraf: Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim!
Kendall Jenner'dan samimi itiraf: Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim! Çocukluk döneminden beri kameralar karşısında olan Kardashian/Jenner ailesinin mahremiyetine en çok önem veren üyesi Kendall Jenner, birbirinden ünlü aile üyelerine sahip olmanın ve devamlı spot ışıkları altında olmakla ilgili konuştu. "Bu hayatı ben seçmedim" diyen Jenner, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.
24.06.2023 Magazin
Cedi Osman, eşi Ebru Şahin'i yemekte yalnız bırakmadı
Cedi Osman, eşi Ebru Şahin'i yemekte yalnız bırakmadı Rol aldığı dizisinin final yemeğinden çıkan Ebru Şahin basın mensuplarına açıklamada bulundu. Basketbolcu eşi Cedi Osman'ın da kendisini yalnız bırakmadığı görüldü.
10.06.2023 Magazin
Kendall Jenner, mini elbisesinin azizliğine uğradı
Kendall Jenner, mini elbisesinin azizliğine uğradı Kendall Jenner, modellik kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz erttirmeyi başarıyor. İddialı tarzıyla dikkat çeken 27 yaşındaki güzel, son olarak katıldığı bir lansman çıkışında objektiflere takıldı. Beyazlara bürünen Kendall Jenner, mini eteğinin azizliğine uğradı.
10.06.2023 Magazin
Kendall Jenner'ın iddialı tarzı olay oldu!
Kendall Jenner'ın iddialı tarzı olay oldu! Kardashian-Jenner ailesinin genç üyesi Kendall Jenner, sosyal medya hesabından bir yatın güvertesinde çekilen fotoğraflarını yayınlayan ünlü isim, iddialı tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Jenner'ın ünlü bir tasarımcıya ait elbisesine yorum yağdı.
1.06.2023 Magazin
Hazal Filiz Küçükköse mini şortlu paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!
Hazal Filiz Küçükköse mini şortlu paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! Şimdilerde Bir Peri Masalı dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçükköse, bir ödül töreni gecesine katılan ünlü isimler arasındaydı. Güzel oyuncu, cesur stiliyle sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü oyuncunun giyim tarzı bakın kime benzetildi.
2.12.2022 Magazin
Kendall Jenner ile Devin Booker ayrılık kararı aldı!
Kendall Jenner ile Devin Booker ayrılık kararı aldı! 'The Kardashians'ta boy gösteren Kendall Jenner ile iki yıldır aşk yaşadığı basketbolcu Devin Booker'dan kötü haber geldi. İkinci şansı verdikleri ilişkilerini bu sefer de yürütemeyen çift, ayrılık kararı aldı. İkilinin yollarını ayırmasıyla ilgili konuşan, Jenner ve Booker'a yakın bir kaynak; dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.11.2022 Magazin
Kendall Jenner, puantiyeli kırmızı bikinisiyle paylaştı, yorum yağdı!
Kendall Jenner, puantiyeli kırmızı bikinisiyle paylaştı, yorum yağdı! Kardashian-Jenner ailesinin üyelerinden model Kendall Jenner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Dünyanın en çok takipçi sayısı olan modelleri arasında yer alan Kendall Jenner, son olarak kırmızı puantiyeli bikinisiyle poz verdi. Jenner'in fit görüntüsüne yorum yağdı.
1.08.2022 Magazin
Deren Talu mayo tercihiyle Instagram'ı salladı! 'Yerli Kendall Jenner'
Deren Talu mayo tercihiyle Instagram'ı salladı! 'Yerli Kendall Jenner' Ünlü sunucu, oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, sosyal medya pozlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımıyla gündeme gelen Talu, son olarak mayolu pozlarıyla dikkat çekti.
26.07.2022 Magazin
Kendall Jenner'ın ilhamı gökyüzü!
Kendall Jenner'ın ilhamı gökyüzü! ABD’li model Emily Ratajkowski, plaj giyim markası Inamorata’nın yeni tasarımlarını tanıtıyor. Ünlü model tasarımlarına verdiği isimlerle dikkat çekti.
16.05.2022 Magazin
Kendall Jenner son paylaşımıyla adından söz ettirdi!
Kendall Jenner son paylaşımıyla adından söz ettirdi! Paylaşımlarıyla olay yaratan model Kendall Jenner yine sosyal medyayı salladı. Annesi Kris Jenner’ın kendisine doğurması için baskı yaptığını açıklamasıyla son günlerde gündeme gelen Jenner üstsüz havuz pozuyla dikkat çekti.
17.04.2022 Magazin
Karda bikinisiyle poz verdi! Kendall Jenner'a yorum yağdı: 'Şaka mı yapıyor?'
Karda bikinisiyle poz verdi! Kendall Jenner'a yorum yağdı: 'Şaka mı yapıyor?' Dünyaca ünlü model Kendall Jenner, bir süredir Aspen'de kışın tadını çıkarıyor. Karda poz veren Jenner, soğuğa meydan okudu. Jenner'ın paylaşımına binlerce beğeni geldi.
22.01.2022 Magazin
Kendall Jenner düğünde olay olmuştu! Giydiği kıyafet için gelinden izin istemiş....
Kendall Jenner düğünde olay olmuştu! Giydiği kıyafet için gelinden izin istemiş.... Yakın arkadaşı Lauren Perez'in düğünü için iddialı bir seçim yapan model Kendall Jenner bu konuda çok tepki almıştı. Jenner, meğerse bu iddialı seçimi için gelinden izin almış.
11.01.2022 Magazin
Kendall Jenner cesur kıyafetiyle dikkat çekti!
Kendall Jenner cesur kıyafetiyle dikkat çekti! Kardashian-Jenner ailesinin üyelerinden model Kendall Jenner, David Waltzer ile yakın arkadaşı Lauren Perez'in düğününe katıldı. Tören için iddialı bir kıyafet giymeyi tercih eden Jenner, gecenin dikkat çeken isimleri arasında yer aldı.
13.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kendall Jenner Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kendall jenner kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.