Madonna

Madonna

Son dakika madonna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan madonna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını madonna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Madonna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan madonna gelişmeleri de dahil olmak üzere 959 madonna haberi bulunmuştur. Tüm madonna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borsa İstanbul için flaş tahmin! Piyasalar ile ilgili dikkat çeken analiz geldi
Borsa İstanbul için flaş tahmin! Piyasalar ile ilgili dikkat çeken analiz geldi Borsa İstanbul'un 8 günlük düşüş serüveni yatırımcılar üzerinde olumsuz etki bıraktı. İsrail-Hamas çatışmasının etkisiyle düştüğü iddia edilen Borsa İstanbul bugün primli seyre yöneldi. Borsa İstanbul için Ata Yatırım hedefini 11 bin puana çıkardı.
23.10.2023 Eğitim
İsrail-Hamas savaşına dikkat çekmişti! Madonna ölüm tehdidi alıyor
İsrail-Hamas savaşına dikkat çekmişti! Madonna ölüm tehdidi alıyor Londra'daki konserinde İsrail - Hamas arasında süren çatışmalara değinen Madonna, ölüm tehdidi almaya başladı. Ünlü şarkıcı, turnesinde güvenlik önlemlerini artırdı.
23.10.2023 Magazin
Sabahattin Ali Eserleri Nelerdir? Sabahattin Ali Eserleri'nin Özellikleri
Sabahattin Ali Eserleri Nelerdir? Sabahattin Ali Eserleri'nin Özellikleri 1908 yılında Edirne'de doğan Sabahattin Ali, 41 yıllık yaşamında 3 roman, 3 şiir ve 5 öykü kitabı yazdı. "Esirler" adlı oyunu ilk kez 1936 yılında sahnelendi. Cumhuriyet sonrası toplumcu gerçekçi edebiyatın en önemli temsilcilerinden biri olarak kabul edilen Sabahattin Ali, eserlerinde Türk aile yapısını, sınıf çatışmasını ve kadın - erkek ilişkilerini mercek altına aldı. Yazarın Gramofon Avrat adlı öyküsü 1987 yılında Yusuf Kurçenli tarafından sinemaya uyarlandı. Sabahattin Ali'nin beyaz perdeye uyarlanan diğer hikayeleri ve romanları şunlardır: Hanende Melek (1975) - Kuyucaklı Yusuf (1985) - Devlerin Ölümü (1990) - Kar Beyaz (2010)
30.08.2023 Kültür Sanat
Madonna'dan teşekkür mesajı: Hayatta olduğum için şanslı hissediyorum
Madonna'dan teşekkür mesajı: Hayatta olduğum için şanslı hissediyorum New York'taki fenalaşarak bir otel odasında baygın halde bulunan Madonna hastaneye kaldırılmış daha sonra taburcu edilerek evde istirahat etmeye başlamıştı. Bakteriyel enfeksiyon yüzünden yoğun bakıma kaldırıldığı ortaya çıkan Madonna, günler sonra görüntülenmişti. Tedavisine evde devam edilen ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabında sağlık durumuna dair açıklama yaptı.
31.07.2023 Magazin
Madonna'dan ilk açıklama geldi!
Madonna'dan ilk açıklama geldi! New York'taki fenalaşarak bir otel odasında baygın halde bulunan Madonna hastaneye kaldırılmış daha sonra taburcu edilerek evde istirahat etmeye başlamıştı. Bakteriyel enfeksiyon yüzünden yoğun bakıma kaldırıldığı ortaya çıkan Madonna, günler sonra objektiflere takılmıştı. Durumu iyiye giden ve önce normal bir hastane odasına alınan, ardından da taburcu edilen şarkıcı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
11.07.2023 Magazin
Madonna taburcu edilmişti! New York sokaklarında görüldü
Madonna taburcu edilmişti! New York sokaklarında görüldü New York'taki fenalaşarak bir otel odasında baygın halde bulunan Madonna hastaneye kaldırılmış daha sonra taburcu edilerek evde istirahat etmeye başlamıştı. Bakteriyel enfeksiyon yüzünden yoğun bakıma kaldırıldığı ortaya çıkan Madonna, günler sonra objektiflere takıldı.
10.07.2023 Magazin
Dünyaca ünlü vokalist ve gitarist Rick Froberg yaşamını yitirdi
Dünyaca ünlü vokalist ve gitarist Rick Froberg yaşamını yitirdi Hot Snakes ve Drive Like Jehu gibi post-hardcore gruplara öncülük etmesiyle tanınan vokalist ve gitarist Rick Froberg, 55 yaşında hayata veda etti.
3.07.2023 Magazin
Madonna'nın gizli projesi ortaya çıktı! Yoğun bakımdan saatler önce görüşmüş
Madonna'nın gizli projesi ortaya çıktı! Yoğun bakımdan saatler önce görüşmüş ABD'li şarkıcı Madonna'nın, geçirdiği 'ciddi bir bakteriyel enfeksiyon' nedeniyle 24 Haziran'da hastaneye kaldırılmış ve ardından taburcu edilmişti. Madonna'nın, taburcu edilmesine rağmen sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilmişti. Pop müziğin dünyaca ünlü yıldızının yoğun bakıma alınmadan saatler önce, bir başka ünlü sanatçıyla gizli projesini hayata geçirmekte olduğu öğrenildi.
2.07.2023 Magazin
Madonna yoğun bakıma kaldırılmıştı! Hastaneden flaş açıklama geldi: İşte son durumu...
Madonna yoğun bakıma kaldırılmıştı! Hastaneden flaş açıklama geldi: İşte son durumu... ABD’li dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, yakalandığı "ciddi bir bakteriyel enfeksiyon" nedeniyle kaldırıldığı hastaneden entübe edilmişti. Ünlü sanatçının ailesi de konuyla ilgili ilk açıklama yaparken hastaneden flaş açıklama geldi.
29.06.2023 Magazin
Madonna entübe edildi! Ailesinden ilk açıklama geldi
Madonna entübe edildi! Ailesinden ilk açıklama geldi Madonna’nın 24 Haziran’dan çok ciddi bir bakteriyel enfeksiyon yüzünden yoğun bakıma kaldırıldığı ortaya çıktı. Ünlü sanatçının menajeri son durum hakkında bilgi verirken ailesi de konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı.
29.06.2023 Magazin
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
Dünyaca ünlü sanatçı Madonna hastaneye kaldırıldı! Dünya turnesi ertelendi
Dünyaca ünlü sanatçı Madonna hastaneye kaldırıldı! Dünya turnesi ertelendi Dünyaca ünlü sanatçı Madonna’nın 15 Temmuz’da başlayacak olan dünya turnesi, yakalandığı "ciddi bir bakteriyel enfeksiyon" nedeniyle hastaneye kaldırılması sonucu ertelendi.
28.06.2023 Magazin
Madonna ağlattı! O ayrıntı yürek yaktı
Madonna ağlattı! O ayrıntı yürek yaktı Madonna çocuk yaşta iken kanserden kaybettiği annesini bir paylaşımla sosyal medya hesabında andı. Dünyaca ünlü şarkıcı, o yıllarda çok fakir olduklarını söylerken sevenleriyle paylaştı ayrıntı yürekleri yaktı.
26.04.2023 Magazin
Madonna'yı keşfeden Seymour Stein 80 yaşında hayatını kaybetti!
Madonna'yı keşfeden Seymour Stein 80 yaşında hayatını kaybetti! Aralarında Madonna ve Talking Heads'in de olduğu çok sayıda müzisyeni keşfeden yapımcı Seymour Stein 80 yaşında hayata gözlerini yumdu.
3.04.2023 Magazin
Can Yaman yardım kampanyası başlattı! 1 milyon 550 bin TL bağış topladı
Can Yaman yardım kampanyası başlattı! 1 milyon 550 bin TL bağış topladı Deprem felaketinde elini taşın altına koyan ünlüler arasında Can Yaman da yer aldı. AFAD'a 250 bin TL'lik bağış yapan ünlü oyuncu, aynı zamanda yabancı takipçilerinden de yardım istedi. "AHBAP Derneği ile iş birliği yapmaktayız" diyen oyuncu topladığı 1 milyon 550 bin TL'yi bağışladı.
15.02.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı Fettah Can'ın annesi Fahriye Can hayatını kaybetti!
Ünlü şarkıcı Fettah Can'ın annesi Fahriye Can hayatını kaybetti! Şarkıcı Fettah Can, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir aydır yoğun bakımda tedavi gören annesi Fahriye Can'ın hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı. Şarkıcı, annesini cenaze töreniyle ilgili detayları da açıkladı. Takipçileri Fettah Can'a başsağlığı mesajlarıyla destek oldu.
15.02.2023 Magazin
Madonna'dan AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı!
Madonna'dan AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı! Türkiye, Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,8 ve 7,6’lık depremler 10 kentte yıkıma neden oldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken birçok dünyaca ünlü sanatçı da taziye mesajları yayınladı. Bu isimlerden biri de Madonna oldu. Deprem bölgesinde çekilen fotoğrafları paylaşan Madonna "Sevdiklerini söylemiyorum bile. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıcı" diyerek AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı yaptı.
15.02.2023 Magazin
Prenses Diana'nın mücevherlerini ünlü isim satın aldı!
Prenses Diana'nın mücevherlerini ünlü isim satın aldı! 1997 yılında hayatını kaybeden Galler Prensesi Diana trajik ölümüyle tüm dünyayı yasa boğmuştu. Ölümünün üzerinden yıllar geçse de Prenses Diana'nın eşyaları hala konuşuluyor. Bu ilgi dünyaca ünlü isimleri de kapsıyor. Attallah Haçı olarak bilinen Prenses Diana'nın ikonik mücevheri, şimdi o ünlü ismin koleksiyonunda.
20.01.2023 Magazin
Madonna'nın aile fotoğrafı hayranlarını ikiye böldü!
Madonna'nın aile fotoğrafı hayranlarını ikiye böldü! Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna, Şükran Günü'nde 6 çocuğuyla bir araya geldi ve toplu aile fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Çocukların fotoğraftaki yüz ifadeleri hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Pek çok hayranı fotoğraflarda sevinç olmadığını, çocukların mutsuz göründüğünü vurguladı.
27.11.2022 Magazin
Hande Yener Paraf Kuruçeşme'yi yıktı geçti!
Hande Yener Paraf Kuruçeşme'yi yıktı geçti! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde popun kraliçesi Hande Yener, Kuruçeşme’de büyük bir şova imza attı. Göz kamaştıran sahne performansının yanı sıra görsel şovları, dans koreografileri ile müzikseverleri büyüledi.
29.09.2022 Magazin
Madonna yönetmen koltuğuna oturmasının sebebini açıkladı!
Madonna yönetmen koltuğuna oturmasının sebebini açıkladı! Hayatını konu alacak filmde yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanan şarkıcı Madonna, bir dergiye verdiği röportajda; bu filmi neden yapmak istediğini ve yönetmen koltuğunda kendisinin oturma sebebini açıkladı.
4.08.2022 Magazin
Cansu Dere: Dinleniyorum, tatil yapıyorum, dostlarımla vakit geçiriyorum
Cansu Dere: Dinleniyorum, tatil yapıyorum, dostlarımla vakit geçiriyorum Kanal D'de 25 Mayıs Çarşamba akşamı final bölümüyle ekrana gelecek olan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Asya' karakterini canlandıran Cansu Dere, önceki gün AVM'de görüntülendi.
21.05.2022 Magazin
Hafta sonu kaçamağı yaptılar! 'Karavan günlükleri'
Hafta sonu kaçamağı yaptılar! 'Karavan günlükleri' Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar çifti, oğullarının yarışını izlemek için karavan ile Edirne'ye gitti.
21.05.2022 Magazin
Madonna'ya Instagram şoku! Müstehcen görüntüler paylaştığı gerekçesiyle yasaklandı
Madonna'ya Instagram şoku! Müstehcen görüntüler paylaştığı gerekçesiyle yasaklandı 'Pop müziğin kraliçesi' Madonna’ya şok! Müstehcen görüntüler paylaştığı gerekçesiyle sosyal medya platformu Instagam, Madonna'nın canlı yayın yapmasını yasakladı.
21.05.2022 Magazin
Hande Yener: Çılgınlığı seviyorum
Hande Yener: Çılgınlığı seviyorum İstanbul Küçükçekmece’de bir konser veren Hande Yener, Madonna’ya benzetilen tarzı için de konuştu.
8.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Madonna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki madonna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.