Kefal

Kefal

Son dakika kefal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kefal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kefal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kefal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kefal gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 kefal haberi bulunmuştur. Tüm kefal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsi, yeni yılda da tezgâhları süslemeye devam ediyor. Trabzon Balık Hali’nde 2023 yılının son gününde kilosu 60 TL’ye satılan hamsi, yeni yılın ilk gününde 10 TL, gerileyerek 50 TL’ye inerken en çok tercih edilenler arasında yerini almayı sürdürdü.
1.01.2024 Ekonomi
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi!
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi! Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsi, yeni yılda da tezgâhları süslemeye devam ediyor. Trabzon Balık Hali’nde 2023 yılının son gününde kilosu 60 TL’ye satılan hamsi, yeni yılın ilk gününde 10 TL, gerileyerek 50 TL’ye inerken en çok tercih edilenler arasında yerini almayı sürdürdü.
1.01.2024 Ekonomi
Olta balıkçılığında zargana bereketi! Bayram ettiler
Olta balıkçılığında zargana bereketi! Bayram ettiler Samsun'da kıyılarda amatör olarak yapılan olta balıkçılığında sıcak havaların bereketi yaşanıyor. Bu yıl özellikle zargana, lüfer ve istavrit gibi balıklar oltacıların iğnelerine yoğun olarak takılıyor.
28.09.2023 Yaşam
'Denizin prensi' lüfer tezgahlara düştü! Kilosu 600 lira
'Denizin prensi' lüfer tezgahlara düştü! Kilosu 600 lira Çanakkale'de, 1 Eylül'de av sezonunun başlamasıyla birlikte bolluk yaşanırken, balık tezgahlarında fiyatlar da düştü. Ayrıca 'Denizin prensi' olarak bilinen lüfer, tezgahtaki yerini aldı. Balıkhane esnafı Hasan Doğuş Tunç, "Lüfer, 2-3 gündür tezgahlarda görülmeye başladı. Lüferin fiyatı 500 ile 600 lira aralığında değişiyor. İlk gelen haberler ilerleyen günlerde lüferin bol olacağını gösteriyor" dedi.
15.09.2023 Yaşam
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı Van Gölü'nün tuzlu ve sodalı suyunda yaşayabilen inci kefalinin üreme dönemindeki göç yolculuğu, jandarmanın karadan dron, havadan ise bot ile sulak alanlarda 7 gün 24 saat sürdürdüğü koruma çalışmasıyla devam ediyor. Alpaslan Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferit Ayas, "2000'li yılarda akarsulara giren balık sayısı yüzde 90 oranında azalmıştı. Denetimlerle, kaçak avcılık sonucunda nesli tükenme noktasına gelen göldeki inci kefali stoku, alınan tedbirler sayesinde bugün itibarıyla gölde 50 bin tona yaklaştı" dedi.
6.06.2023 Yaşam
Av yasağıyla günlük balık çeşidi 15'e düştü, ancak fiyatlar artmadı
Av yasağıyla günlük balık çeşidi 15'e düştü, ancak fiyatlar artmadı Türkiye'de 15 Nisan'da 12 mile kadar olan bölgede başlayan av yasağı, Mersin'de balık fiyatlarına yansımadı. Günlük taze balıklar tezgahlardaki yerini alırken, halkın ilgisi yoğun oldu. Mersin Balıkçılar Derneği Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Normal şartlarda bu aylarda balık satışlarımız düşerdi ancak Ramazan Bayramı nedeniyle et fiyatları artınca balığa rağbet arttı. Şu anda balık satışımız gayet iyi" dedi.
21.04.2023 Ekonomi
Küçükçekmece gölü'nün MR'i çekildi! '1. derece sit alanı ilan edilmeli'
Küçükçekmece gölü'nün MR'i çekildi! '1. derece sit alanı ilan edilmeli' Küçükçekmece ile Avcılar ilçeleri arasında yer alan Küçükçekmece Gölü'nün eski sağlığına kavuşması için proje başlatıldı. 
3.01.2023 Yaşam
Hamside bolluk başladı, fiyatlar düştü
Hamside bolluk başladı, fiyatlar düştü Balık fiyatları ilgili son dakika açıklaması! Karadeniz’de uzun yıllar sonra ilk kez bu sezon hem palamut hem de hamside bolluk yaşanıyor. İşte palamut, hamsi, mezgit, tirsi, kefal ve uskumru fiyatları...
28.11.2022 Ekonomi
Balık fiyatları yarı yarıya düştü! 50 TL oldu
Balık fiyatları yarı yarıya düştü! 50 TL oldu Denizlerde 1 Eylül'de av yasağının kalkmasıyla birlikte balık sezonunda hareketlilik yaşanırken, İzmir'de kasım ayı itibariyle vatandaşların en çok tercih ettiği ve balıkçıların en çok sattığı balık palamut oldu. Balık fiyatları ise neredeyse yarı yarıya düştü.
11.11.2022 Ekonomi
Marmara Denizi için tehlike çanları çalıyor: "İstilacı türler kapıda"
Marmara Denizi için tehlike çanları çalıyor: "İstilacı türler kapıda" Doğu Akdeniz ve Ege Denizi’nde görülmeye başlanan istilacı türler Marmara Denizi’nde endişeye neden oldu. İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Saadet Karakulak, önlemlerin alınmaması durumunda Marmara Denizi’ni büyük bir tehlikenin beklediğini söyleyerek, “Ekosisteme yabancı türler girerse Marmara Denizi’ndeki tüm biyoçeşitliliği kaybedebiliriz” dedi.
22.10.2022 Yaşam
Balık sezonu başladı! Hamsi, palamut, tekir, kefal, lüfer ve istavritin fiyatları belli oldu...
Balık sezonu başladı! Hamsi, palamut, tekir, kefal, lüfer ve istavritin fiyatları belli oldu... Av yasağının 1 Eylül'den itibaren sona ermesi ile birlikte balıkçılar, denize açılarak mavi sulara ağ attı. Sabah saatlerinde avdan dönen balıkçılar, yakaladıkları balıkları satmak için Gürpınar Balık Hali'ne geldi. Kasalarla hale alınan balıklar mezat usulü satışa çıkartıldı. Av sezonunun ilk gecesinde palamut balıkçıların yüzünü güldürürken, halde en çok satılan balıklardan biri oldu. 
1.09.2022 Ekonomi
İnci kefali için av yasağı sona erdi
İnci kefali için av yasağı sona erdi Van Gölü'nün tuzlu ve sodalı suyunda yaşayabilen tek endemik tür inci kefalinin üreme döneminde başlatılan 3 aylık av yasağı, sona erdi. Balıkçılar, sezonun bereketli olması temennisiyle 'Vira Bismillah' diyerek ağlarını göle bıraktı.
15.07.2022 Yaşam
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi 15 Temmuz darbe şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında 15 Temmuz şehitleri anılıyor. Fetullah Gülen tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün düzenlediği hain darbe girişiminde 6 yıl geride kaldı.
15.07.2022 Gündem
Balık fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Hamsi, istavrit, barbun ve mezgit...
Balık fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Hamsi, istavrit, barbun ve mezgit... Balık fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Hamsi, istavrit, barbun, mezgit, alabalık, somon, sazan, yayın ve kefal, çipura ve levrek fiyatlarında son durum açıklandı. Kültür balıklarının satışından umduğunu bulamayan balıkçılar, yeni sezonu iple çekiyor.
28.06.2022 Ekonomi
Bitlis'te kaçak avlanan 2 ton 350 kilo inci kefali ele geçirildi
Bitlis'te kaçak avlanan 2 ton 350 kilo inci kefali ele geçirildi Bitlis'in Ahlat ve Adilcevaz ilçelerinde, jandarmanın yaptığı denetimlerde avlanması yasak olan, 2 ton 350 kilo inci kefali ele geçirildi. Kaçak avlanan 4 kişiye ise 19 bin 908 lira ceza kesildi.
6.06.2022 Yaşam
İnci kefalinin üreme göçü su altından görüntülendi
İnci kefalinin üreme göçü su altından görüntülendi Dünyada sadece Van Gölü'nde yaşayan inci kefalinin üremek için yaptığı zorlu yolculuk su altı belgesel yapımcısı Tahsin Ceylan tarafından su altı kamerasıyla görüntülendi.
23.05.2022 Yaşam
Hamsi ortadan kayboldu! Kilosu fırladı
Hamsi ortadan kayboldu! Kilosu fırladı Karadeniz’de yaklaşık son 1 aydır İğneada taraflarında bol miktarda avlanarak tezgâhları süsleyen hamsi, bu defa üzdü. Trabzon’da son iki gündür tezgahlarda görülmeyen hamsi yerini ağırlıklı olarak kültür balıklarına bırakırken, hamsinin olmayışı balıkçıyı da vatandaşı üzdü.
14.02.2022 Ekonomi
Balık fiyatlarına zam geldi! Sardalye, hamsi, barbun, çupra, levrek, mezgit, gümüş, istavrit...
Balık fiyatlarına zam geldi! Sardalye, hamsi, barbun, çupra, levrek, mezgit, gümüş, istavrit... Balık fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Kar yağışı sonrası yüzde 15 ile 20 arası zam geldi, eskiden 100-150 kasa balıkla dönen balıkçılar, şimdi 20-30 kasa ile dönebiliyor. Balık fiyatları hakkında bilgi veren sektör temsilcisi, “Sardalye, hamsi, barbun, çupra, levrek, mezgit, gümüş, istavrit gibi balıklarımız var. Akdeniz'de yeterince balığımız var. Şu an sardalye 20-25, hamsi 25-30, istavrit 20-25, çupra-levrek 50-60, kefal 25-30, gümüş 40-50 lira arasında gidiyor. Fiyatlarımız bir önceki aya göre hava şartlarından dolayı bir yüzde 20'lik artışımız var. Ancak 15-20 gün içinde havalar düzelirse bu fiyatlar geri eski haline dönecektir" dedi.
1.02.2022 Ekonomi
Bodrum'da Akdeniz foku görüldü
Bodrum'da Akdeniz foku görüldü Muğla'nın Bodrum ilçesinde, nesli tükenme tehlikesi altında olan türlerden Akdeniz foku, limanda balık avlarken, balıkçılar tarafından görüntülendi.
14.01.2022 Yaşam
Tezgahların en ucuzu! Kilosu 10 liradan satışta
Tezgahların en ucuzu! Kilosu 10 liradan satışta Karadeniz’in balık ambarı olarak dikkat çeken Samsun’da tezgahların en ucuz balığı 10 TL ile istavrit olurken, en pahalı balık ise kilosu 250 TL olan kalkan oldu.
4.01.2022 Ekonomi
Kilosu 20 liradan satılıyor! 'Hiçbir yerde rastlanacak bir uygulama değil'
Kilosu 20 liradan satılıyor! 'Hiçbir yerde rastlanacak bir uygulama değil' Hamsinin kilosu bazı bölgelerde 70 liraya satılırken, Türkiye’nin en kaliteli kefal balığı arasında gösterilen Dalyan kefalinin kilosu Muğla'da 20 liradan satılıyor.
18.12.2021 Gündem
Balık fiyatları ne kadar, av yasağı sonrası balık fiyatları düştü mü? İşte güncel balık fiyatları 2021 ve haldeki balık fiyatları
Balık fiyatları ne kadar, av yasağı sonrası balık fiyatları düştü mü? İşte güncel balık fiyatları 2021 ve haldeki balık fiyatları Balık avı yasağı 1 Eylül’de sona erdi. Hazırlıklarını günler öncesinden tamamlayan balıkçılar da "Vira Bismillah" diyerek denize açıldı. Peki, Balık fiyatları ne kadar, av yasağı sonrası balık fiyatları düştü mü? İşte güncel balık fiyatları 2021…
2.09.2021 Gündem
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi! 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yılında milleti ve bayrağı için bir an bile düşünmeden göğsünü siper eden kahramanlar anılıyor. Hain darbe girişimi gecesinde tanklara karşı durarak canını feda eden 15 Temmuz şehitleri dualar ve törenlerle anılıyor. Türkiye'nin dört bir yanında şehitlikler ziyaret ediliyor ve hafızalardan silinmeyen darbe gecesi anlatılıyor. Pek çok kişi de 15 Temmuz gecesi şehit olan kahramanların isimlerini merak ediyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kim? İşte 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15.07.2021 Gündem
5 ton 450 kilo kaçak inci kefali avına 16 bin 579 TL ceza!
5 ton 450 kilo kaçak inci kefali avına 16 bin 579 TL ceza! Van'ın Muradiye, Erciş ve İpekyolu ilçelerindeki denetimlerde, kaçak avlanan ve 550 kilosu canlı 5 ton 450 kilo inci kefali ele geçirildi. İnci kefali avlayan 7 kişiye 16 bin 579 TL ceza uygulandı.
15.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kefal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kefal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.