Kebapçı

Kebapçı

Son dakika kebapçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kebapçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kebapçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kebapçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kebapçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 360 kebapçı haberi bulunmuştur. Tüm kebapçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da yeni trend: 'Lahmacun arası kebap' Vatandaşlardan tam not aldı
Adana'da yeni trend: 'Lahmacun arası kebap' Vatandaşlardan tam not aldı Adana'da bir kebapçı, lahmacun ve kente özgü Adana kebabını bir arada tatmak isteyenler için gurme dürüm yaptı. Lahmacun arası Adana kebap, vatandaşlardan tam not aldı.
23.04.2024 Adana
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Atatürk Parkı ve Merkez Park’ta açılan yüzlerce stant, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
18.04.2024 Adana
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu 7 Nisan'da Galatasaray ve Fenerbahçe, Şanlıurfa'da Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Kentte büyük bir hareketlilik yalanırken uçak biletleri tükendi, oteller doldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Fenerbahçe
Y. Adana Demirspor - Hatayspor maçının ardından 31 metrelik boru kebap
Y. Adana Demirspor - Hatayspor maçının ardından 31 metrelik boru kebap Adanalı kebapçı, Y. Adana Demirspor ve Hatayspor arasında oynanan hazırlık maçı sonrası 31 metrelik boru kebabı yapıp iki kulübe de ikram etti.
1.04.2024 Adana
Alper Gezeravcı'dan Adana Kebabı'na tam not
Alper Gezeravcı'dan Adana Kebabı'na tam not Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’ya, gençlerle buluşmak için geldiği Adana’da kebap ziyafeti sunuldu.
21.03.2024 Adana
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici  hepsi var
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici hepsi var Yüreğir Belediyesi’nin Yeni sosyal tesisleri Adana’nın tüm lezzetlerini tek bir noktada buluşturacak. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Sosyal tesislerde kebapçı, şırdancı, şalgamcı, Adana’ya özgü yemekler, tatlıcı, bici bici gibi lezzetlerin bulunduğu dükkânlar olacak." dedi.
15.03.2024 Adana
Adanalı kebapçı, depremzede kadınları unutmadı! Erzak ve kebap dağıttı
Adanalı kebapçı, depremzede kadınları unutmadı! Erzak ve kebap dağıttı Adanalı kebapçı Yaşar Aydın, Hatay'a giderek depremzede kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
8.03.2024 Adana
Adanalı kebapçı sokak hayvanlarını unutmuyor! 3 yıldır gece gündüz demiyor
Adanalı kebapçı sokak hayvanlarını unutmuyor! 3 yıldır gece gündüz demiyor Adanalı kebapçı, dükkanından artan ekmeklerin üzerine her gün etli kemik kaynatıp sokak köpeklerini besliyor.
29.02.2024 Adana
Adanalı kebapçı kadınları gülle karşıladı! Müşterilerini şaşırttı
Adanalı kebapçı kadınları gülle karşıladı! Müşterilerini şaşırttı Adanalı kebapçı Cihangir Korkmaz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde iş yerine gelen kadınlara kırmızı gül hediye etti.
16.02.2024 Adana
Adanalı kebapçılar ölenler için helva dağıttı
Adanalı kebapçılar ölenler için helva dağıttı Adanalı kebapçı depremde hayatını kaybedenlerin anısına helva dağıtıp Kuran-ı Kerim okuttu.
6.02.2024 Adana
Döneri ekmek arasına koydu şeytanın bacağını kırdı! İşte 'ekmek arası dönerin mucidi' Malatyalı Kadir Nurman'ın hikayesi
Döneri ekmek arasına koydu şeytanın bacağını kırdı! İşte 'ekmek arası dönerin mucidi' Malatyalı Kadir Nurman'ın hikayesi Döneri ekmeğin arasına koydu, Almanların en sevdiği fast food sıralamasında birinciliğe tırmandı. Almanya’ya işçi olarak gitti ancak şansı bir türlü yaver gitmedi. Elini attığı tüm işler başarısızlıkla sonuçlandı. Gurbette gülmeyen talihini değiştirmekte kararlıydı. Soluğu Türkiye’de aldı. Hemen ticarete atıldı ancak ne yazık ki onda da hüsrana uğradı. Sonrasında baktı olmayacak tekrar Almanya’ya döndü. Hiçbir şekilde pes etmeyen Kadir Nurman şeytanın bacağını ise döneri ekmek arasına koyunca kırdı.
23.11.2023 Yaşam
Bursa'da kavga cinayetle bitti: Cep telefonu silah sayıldı, detaylar şok etti
Bursa'da kavga cinayetle bitti: Cep telefonu silah sayıldı, detaylar şok etti Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Yasin Sakarya’nın (22) öldürülmesi ile ilgili davada cep telefonu silah sayıldı. Cinayet davasında Muhammet Can Oktan (20) ile ağabeyi Mustafa Oktan'a (23) önce müebbet hapis cezası verildi, ardından ‘iyi hal’ indirimiyle ceza 25'er yıla indirildi. Davanın karar duruşmasında söz alan Muhammet Can Oktan'ın avukatı Hakan Gündoğdu, ‘Kasten öldürmek’ suçlamasını kabul etmediklerini belirterek, “Hakim Bey, cep telefonu ile kim kimi öldürebilir? Cep telefonu ile ancak birilerine mesaj atıp, tehdit edebilirsiniz. Cep telefonu ile kişinin öldüğü duyulmamıştır" dedi.
26.09.2023 Yaşam
Bursalı kebapçıdan Elon Musk'a çağrı: Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz
Bursalı kebapçıdan Elon Musk'a çağrı: Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz Bursa'da ara sokakta salaş bir mekandaki bir kebapçı, Avrupa merkezli bir internet sitesinin yaptığı listede dünyanın en efsane ve ikonik lokantaları arasında 46. sırada yer aldı. Kebapçı Cengiz Çalışır, Elon Musk’ın favori yemeğinin ‘döner kebap’ olduğunu öğrendiklerini belirterek, “Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz” dedi.
23.07.2023 Yaşam
MasterChef Barış kimdir? MasterChef All Star Barış Demir nereli, ne iş yapıyor?
MasterChef Barış kimdir? MasterChef All Star Barış Demir nereli, ne iş yapıyor? MasterChef Barış Demir kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2022 yılında yarışan All Star sezonunda da ilk yedek olarak dahil olan Barış Demir Bodrum'da yaşıyor. Ailesinin kebapçı olduğunu söyleyen Barış Demir nereli, ne iş yapıyor?
17.07.2023 Televizyon
İbrahim Tatlıses'in 'Kilo vermesi lazım' dediği Beren Gökyıldız'dan fotoğraflı yanıt geldi!
İbrahim Tatlıses'in 'Kilo vermesi lazım' dediği Beren Gökyıldız'dan fotoğraflı yanıt geldi! İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'la ilgili paylaşımda "Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek. Ben güzel kızımızı Ankara'da profesörün kebap salonunda görmüştüm kebaba düşkünlüğü sürmez inşallah" dedi. Paylaşımın ardından Tatlıses ile yıllar önce kebapçıda çektirdiği fotoğrafı paylaşan çocuk oyuncu ise "Bahsi geçen kebapçı" diyerek kalp emojisi koydu.
12.07.2023 Magazin
Kebabın başkentinde kebapçılar uyardı: "İyi yanmayan kömür kansere neden olur"
Kebabın başkentinde kebapçılar uyardı: "İyi yanmayan kömür kansere neden olur" Kebabın başkenti Adana'da kebapçılar, etlerin nasıl saklanıp tüketilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Kebapçı Cihangir Korkmaz ilk günkü etle Adana Kebap yapılmasının lezzetli olmayacağını, mangal kömürünün de iyi yanmamasının kansere neden olabileceğini belirtti.
27.06.2023 Yaşam
Gerçek morgda ortaya çıktı! Parmağını kıpırdatınca hemen hastaneye götürdü
Gerçek morgda ortaya çıktı! Parmağını kıpırdatınca hemen hastaneye götürdü Hatay'da arama kurtarma çalışmalarına katılan kebapçı Ahmet Vurgun'un dikkati sayesinde depremde öldü sanılıp morga getirilen bir çocuğun hayatı kurtuldu. Çocuğun yaşadığını görenlerin sevinç çığlığı attığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
5.03.2023 Yaşam
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı!
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı! İzmir’deki bir kebapçının Bülent Ersoy’un cinsiyet değiştirmeden önce ve sonraki hallerini tuvalet girişlerine asması tepki çekti. Sanatçı, restoran sahibine bugün dava açtı.
6.02.2023 Magazin
Cem Yılmaz'a 'nafaka' sorusu!
Cem Yılmaz'a 'nafaka' sorusu! Cem Yılmaz, 2012 yılında dünyaevine girdiği Ahu Yağtu ile 2013'te boşanmıştı. Nafaka davasıyla gündemden düşmeyen komedyen, geçtiğimiz akşam Levent'te bir kebapçı çıkışı görüntülendi. Ünlü isim nafaka sorularına yanıt vermedi.
30.12.2022 Magazin
MasterChef Suna kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef'e konuk olan 2019 yarışmacısı Suna Aydın hakkında merak edilenler…
MasterChef Suna kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef'e konuk olan 2019 yarışmacısı Suna Aydın hakkında merak edilenler… MasterChef’te bu akşam eski yarışmacılar tadım yapıyor. Eski MasterChef yarışmacılarından Suna Aydın da tadım yapacak konuklar arasında yer alıyor. 2019 yılın dikkat çeken yarışmacısı MasterChef Suna’nın hakkında yapılan aramalar ise arttı. Peki, MasterChef Suna kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef eski yarışmacı Suna Aydın hakkında merak edilenler…
5.10.2022 Televizyon
Asgari ücretten fazla maaşı var ama çalışacak eleman yok!
Asgari ücretten fazla maaşı var ama çalışacak eleman yok! Adana’da kebapçılar, aylık asgari ücretten yüksek maaş verip, sigortasını da yaparak çalıştıracak eleman bulamıyor. Usta yetişmediğini belirten kebapçılar, gelecek dönemlerde daha fazla sıkıntı çekmemek için çözüm bekliyor.
1.09.2022 Ekonomi
Çocuklarını kebapçıya bırakan kadın ortadan kayboldu! 'Sizi 10 gün sonra alacağım'
Çocuklarını kebapçıya bırakan kadın ortadan kayboldu! 'Sizi 10 gün sonra alacağım' Adana’da bir kadın, yaşları 6-12 arasındaki 3 çocuğunu daha önce çalıştığı kebapçı dükkanına bırakıp ‘Sizi 10 gün sonra alacağım’ diyerek ortadan kayboldu. Kebapçı, çocukların babasına ulaşamayınca durumu polis bildirdi. Gözü yaşlı çocuklar, polis merkezine götürüldü.
11.08.2022 Yaşam
İkinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bayram öncesi...
İkinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bayram öncesi... Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili yeni açıklama! Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Sıfır araba fiyatlarında çip krizi nedeni ile başlayan tedarik sorunu devam ediyor. Araç bulunurluğu konusunda yaşanan sıkıntılara rağmen haziranda Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, yaklaşık yüzde 1’lik artışla 80 bin 652 adet oldu. Ancak otomotiv sektöründe yaşanan tedarik sorunu hem sıfır hem de iinci el araba fiyatlarının artmasına yol açıyor. Araba almak için fiyatların düşmesini bekleyenler için önemli bir uyarı yapıldı. Uzmanlardan 'beklemeyin' uyarısı geldi. MASFED Başkanı Aydın Erkoç, “İkinci el şu an daha çok yatırım aracı olarak görülüyor. Bu durumun önümüzdeki süreçte de devam edeceğini öngörüyoruz. Şu an piyasada araç bulmakta zorlanıyoruz. O yüzden vatandaşlarımıza otomobil ihtiyaçları varsa bir an önce karşılamalarını tavsiye ediyoruz.’’ diye konuştu. İşte sıfır ve ikinci el araba piyasasındaki son dakika gelişmelerinin detayları...
5.07.2022 Ekonomi
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Fiyatlar saatlik değişiyor, büyük zam kapıda
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Fiyatlar saatlik değişiyor, büyük zam kapıda Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili yeni açıklama! Araba alma planı yapanlar fiyatların düşmesini bekliyordu. Ancak kötü haber geldi. Sıfır araçlarda devam eden tedarik sorunu ikinci el araba piyasasına da yansıdı. Araba fiyatlarındaki yukarı yönlü ivme sürüyor. Peki ikinci el araba ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşecek mi? Bayram tatili öncesi araba piyasası hareketlendi. Fiyatların günlük olarak değişmesi alım yapmak isteyenleri düşündürüyor. Ancak uzmanlardan 'beklemeyin' uyarısı geldi. MASFED Başkanı Aydın Erkoç, “İkinci el şu an daha çok yatırım aracı olarak görülüyor. Bu durumun önümüzdeki süreçte de devam edeceğini öngörüyoruz. Şu an piyasada araç bulmakta zorlanıyoruz. O yüzden vatandaşlarımıza otomobil ihtiyaçları varsa bir an önce karşılamalarını tavsiye ediyoruz.’’ diye konuştu. İşte sıfır ve ikinci el araba piyasasındaki son dakika gelişmelerinin detayları...
30.06.2022 Ekonomi
İkinci el araba ve sıfır araba alacaklar dikkat! En düşük araba fiyatları açıklandı! Aracı satarken...
İkinci el araba ve sıfır araba alacaklar dikkat! En düşük araba fiyatları açıklandı! Aracı satarken... Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara son dakika uyarısı! Bayram öncesi araba fiyatları hareketlendi, en uygunu belli oldu. Otomobilde tedarik sıkıntısı devam ederken, yeni tarih verildi. Son bir yılda her şey değişti, otomobilin yatırım aracı olarak görülmesi fiyatları uçurdu. Sektör temsilcileri araba alacaklara önemli tavsiyelerde bulunurken, ikinci el otomobile olan ilginin artacağını ve fiyatlarında buna bağlı olarak yükseleceğini duyurdu. Peki sıfır ve ikinci el arabadaki fiyat artışları sürecek mi? En düşük araba fiyatı ne kadar oldu? İşte otomobil piyasası ile ilgili son dakika gelişmeleri...
22.06.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Kebapçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kebapçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.