Kazan Vadisi

Kazan Vadisi

Son dakika Kazan Vadisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kazan Vadisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kazan Vadisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kazan Vadisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kazan vadisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 kazan vadisi haberi bulunmuştur. Tüm kazan vadisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kış aylarında barınmak için hazırladığı sığınak ve mağaralara yönelik 8 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar' operasyonunda, 21 sığınak ve mağaranın imha edildiğini duyurdu.
5.11.2023 Gündem
Terör örgütüne 'Pençe Kilit' darbesi! Kritik nokta Mehmetçik'in kontrolünde
Terör örgütüne 'Pençe Kilit' darbesi! Kritik nokta Mehmetçik'in kontrolünde Pençe-Kilit Operasyonu'nda terör örgütü PKK'ya büyük bir darbe daha vuruldu. Komandolar, Zap Vadisi'ndeki Mehmetçik Tepe'yi büyük ölçüde kontrol altına aldı. Mehmetçik Tepe, teröristlerin tahkimat yaptığı önemli bir lojistik merkezdi
20.09.2022 Gündem
Eren Abluka-37 başlatıldı! İçişleri duyurdu
Eren Abluka-37 başlatıldı! İçişleri duyurdu İçişleri Bakanlığınca Hakkari Kazan Vadisi’nde 610 personelin katılımıyla ‘Eren Abluka-37 Operasyonu' başlatıldı.
15.09.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu, operasyon başladı! 1050 personel görev alıyor
İçişleri Bakanlığı duyurdu, operasyon başladı! 1050 personel görev alıyor İçişleri Bakanlığınca Eren Kış-18 Hakkari-Kazan Vadisi Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Timuçin Aladağ Operasyonu başlatıldı. Operasyonda, jandarma komando, jandarma özel harekat, polis özel harekat ve güvenlik korucularından oluşan bin 50 personel görev alıyor.
2.02.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan CHP'li Özkoç'a çok sert tepki! 'Ben gülmüyorum'
Bakan Soylu'dan CHP'li Özkoç'a çok sert tepki! 'Ben gülmüyorum' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda İçişleri Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçesi görüşmelerinde açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu terörle mücadeleye ilişkin bilgi verirken CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un gülmesine tepki gösterdi. Bakan Soylu, "Ben gülmüyorum, ben terörle mücadeleyi anlatıyorum. Terörle mücadele yapmamız hoşuna gitmiyor, PKK'nın geldiği nokta hoşuna gitmiyor değil mi? Orada biz şehit veriyoruz, sen gevrek gevrek gülüyorsun" dedi.
22.11.2021 Gündem
Binlerce komando PKK'ya nefes aldırmıyor! Darbe üstüne darbe
Binlerce komando PKK'ya nefes aldırmıyor! Darbe üstüne darbe İçişleri Bakanlığınca 14 gün önce başlatılan Eren Kış operasyonlarıyla bugüne kadar PKK'nın çok sayıda barınma alanı imha edildi, çeşitli türlerde silah ve mühimmat, patlayıcı madde ile uyuşturucu ele geçirildi.
21.11.2021 Gündem
Eren Kış-4 Şehit Jandarma Komanda Er İbrahim Doğu Operasyonu başladı
Eren Kış-4 Şehit Jandarma Komanda Er İbrahim Doğu Operasyonu başladı İçişleri Bakanlığı'ndan alınan bilgilere göre, PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Hakkari İlinde 'Eren Kış-4 Şehit Jandarma Komanda Er İbrahim Doğu (Kazan Vadisi-Han Yaylası)' Operasyonu başlatıldı.
16.11.2021 Vatan TV
Eren Kış-4 Şehit Jandarma Komanda Er İbrahim Doğu Operasyonu başladı
Eren Kış-4 Şehit Jandarma Komanda Er İbrahim Doğu Operasyonu başladı İçişleri Bakanlığı'ndan alınan bilgilere göre, PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Hakkari İlinde 'Eren Kış-4 Şehit Jandarma Komanda Er İbrahim Doğu (Kazan Vadisi-Han Yaylası)' Operasyonu başlatıldı.
16.11.2021 Gündem
Terör örgütü PKK'ya darbe! Hepsi ele geçirildi
Terör örgütü PKK'ya darbe! Hepsi ele geçirildi Hakkari'nin ve Şemdinli ilçesi kırsalında, jandarma ve polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, tespit edilen barınak ve sığınaklarda terör örgütü PKK'ya ait silah mühimmat, el bombaları, el yapımı patlayıcı (EYP) ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.
1.05.2021 Gündem
Bakanlık duyurdu! Büyük darbe vuruldu
Bakanlık duyurdu! Büyük darbe vuruldu İçişleri Bakanlığı Eren Operasyonları kapsamında PKK'nın birçok üssünün yerle bir edildiğini ifade etti.
20.02.2021 Gündem
Terör örgütüne bir darbe daha! Çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Terör örgütüne bir darbe daha! Çok sayıda mühimmat ele geçirildi Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda mühimmat ve doçka silahı ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.
30.12.2020 Gündem
Hakkari'de  2 terörist etkisiz hale getirildi
Hakkari'de 2 terörist etkisiz hale getirildi Yıldırım-2 Cilo Operasyonu kapsamında; Hakkari Çukurca/Kazan Vadisi bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi.
31.08.2020 Gündem
YPG/PKK'ya mayısta ağır darbe!
YPG/PKK'ya mayısta ağır darbe! Yurt içi ve dışında teröristlerin peşini bırakmayan güvenlik güçleri, geçen ay düzenledikleri başarılı operasyonlarda, 70 örgüt mensubunu etkisiz hale getirerek YPG/PKK'ya ağır darbe vurdu.
3.06.2020 Gündem
Bakan duyurdu! PKK'ya ağır darbe
Bakan duyurdu! PKK'ya ağır darbe İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK'nın sözde Kazan vadisi sorumlusunun da arasında olduğu 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
31.05.2020 Gündem
Son dakika: Kapan-3  Kazan Operasyonu başladı!
Son dakika: Kapan-3 Kazan Operasyonu başladı! Hakkari'de, İçişleri Bakanlığınca terör örgütü PKK'ya yönelik "Kapan-3 Kazan Operasyonu" başlatıldı.
5.03.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Operasyon başladı!
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Operasyon başladı! İçişleri Bakanlığınca Şırnak'ta "Kıran-9 Cudi Dağı", Hakkari'de "Kıran-10 Kazan Vadisi" operasyonları başlatıldı.
20.12.2019 Gündem
Terör örgütüne bir darbe daha! Etkisiz hale getirildiler
Terör örgütüne bir darbe daha! Etkisiz hale getirildiler Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Başarıyla devam eden Pençe-3 Harekâtı kapsamında Haftanin bölgesinde icra edilen hava harekâtıyla bölücü terör örgütü mensubu 2 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi." denildi. Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda, 2 PKK'lı terörist, SİHA'lar ile atış yapılarak etkisiz hale getirildi.
2.10.2019 Gündem
2 terörist daha etkisiz hale getirildi
2 terörist daha etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığından, Hakkari'de sürdürülen "Kıran Operasyonu"nda 2 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
2.09.2019 Gündem
Terör örgütü PKK'nın kış üstlenmesine ağır darbe!
Terör örgütü PKK'nın kış üstlenmesine ağır darbe! Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birlikleri -30 dereceye varan soğuklar ve sert kış koşullarına rağmen düzenlediği operasyonlar ile terör örgütünün kırsal alandaki kış üstlenmesini sekteye uğrattı. İçişleri Bakanlığı'nın açıklamasına göre, Jandarma operasyonlarında 16 Aralık 2018 - 5 Şubat 2019 tarihleri arasında 72 terörist etkisiz hale getirildi.
11.02.2019 Gündem
Fotokapana yakalandılar! Babasının cebinden kan donduran not çıkmıştı
Fotokapana yakalandılar! Babasının cebinden kan donduran not çıkmıştı Adıyaman'da dün öldürülen iki teröristin fotokapana yakalandıkları ortaya çıktı. O teröristlerden birinin babası 15 Ağustos'ta 4 askerin şehit olduğu saldırının ardından tutuklanan ve cebinden "15 Ağustos" notu çıkan HDP yöneticisi çıktı.
19.10.2018 Gündem
Adıyaman'da iki terörist etkisiz hale getirildi
Adıyaman'da iki terörist etkisiz hale getirildi Adıyaman'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir terörist ölü, bir terörist sağ olarak ele geçirildi.
17.10.2018 Gündem
Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi
Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, terörden arananlar listesinde 300 bin TL ödülle aranan gri kategorideki bölücü terör örgütünün sözde Çukurca Kazan Vadisi sorumlusu "Brüks Belati" kod adlı Ömer Erdemir isimli teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
7.09.2018 Gündem
Terör notu tutuklattı!
Terör notu tutuklattı! Adıyaman’da 4 askerin şehit olduğu saldırıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınan HDP İlçe Başkanı Mahmut Özdemir, üzerinde çıkan ‘Top gol oldu, 15 Ağustos 2. yer’ yazılı not yüzünden gözaltına alınmıştı. Dün sevk edildiği adliyede Özdemir ve iki şüpheli cezaevine gönderildi...
19.08.2018 Gündem
Adıyaman'da HDP'li başkan gözaltına alındı
Adıyaman'da HDP'li başkan gözaltına alındı Adıyaman'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında önceki gün gözaltına alınan 8 kişi arasında HDP Gerger İlçe Başkanı Mahmut Özdemir'in de yer aldığı bildirildi.
17.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kazan Vadisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kazan vadisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.