Kayyum Atandı

Kayyum Atandı

Son dakika Kayyum atandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kayyum atandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kayyum atandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayyum Atandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayyum atandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 251 kayyum atandı haberi bulunmuştur. Tüm kayyum atandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öz çiftinin 3 şirketine kayyum atandı
Öz çiftinin 3 şirketine kayyum atandı Özlem ve Tayyar Öz çiftine ait 3 şirkete kayyum atandı.
4.12.2023 Gündem
Kayyum atandı ne demek, kayyum nedir? Kayyum neden atanır, kayyum atandıktan sonra ne olur? (Polat çiftinin işyerlerine kayyum atandı)
Kayyum atandı ne demek, kayyum nedir? Kayyum neden atanır, kayyum atandıktan sonra ne olur? (Polat çiftinin işyerlerine kayyum atandı) Dilan ve Engin Polat çiftinin 27 şirketine kayyum atandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Dilan Polat, Engin Polat ve yakınlarına ait olan 27 şirkete kayyum atanmasını talep edilmişti. Talebi değerlendiren mahkeme 27 şirkete kayyum atanmasına karar verdi. Söz konusu gelişmenin ardından kayyumun neden atandığı, atanınca ne olduğu merak konusu oldu.
16.11.2023 Gündem
Dilan-Engin Polat çiftiyle ilgili flaş gelişme! Şirketlerine kayyum atandı
Dilan-Engin Polat çiftiyle ilgili flaş gelişme! Şirketlerine kayyum atandı Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'ya ait şirketlere mahkeme kararı doğrultusunda kayyum atandı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından şirketlere Halil İbrahim Akyıldız, Mehmet Nihat Arcagök, Bülent Girgin, İcat Sayda, Gülşen Altınay, Münevver Gökgün Akkaya, Elif Düzen Özomay, Ahmet Miraç Akmen'nin atanmalarına karar verildi.
15.11.2023 Gündem
CHP Diyarbakır İl Başkanlığı’na kayyum atandı
CHP Diyarbakır İl Başkanlığı’na kayyum atandı CHP Diyarbakır İl Başkanlığı’na mahkeme kararıyla kayyum atandı. Mahkeme, İl Başkanlığı’na geçici kurul atayarak, ‘en kısa yasal sürede genel kurul çağrısı’ yapmaları için yetkilendirdi.
18.07.2022 Siyaset
'Demir Yumruk' operasyonunda 'cirolu çek' detayı
'Demir Yumruk' operasyonunda 'cirolu çek' detayı Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen 'Demir Yumruk' operasyonunda tutuklanan Melih Karabacak'ın liderliğini yaptığı suç örgütü bünyesindeki şüphelilerin, telefon görüşmelerinde teknik takibe takılmamak için 'cirolu çek' için 'Kur'an' diye şifre kullandıkları ortaya çıktı.
9.07.2022 Yaşam
Suç örgütü çökertildi! Her yerden para fışkırdı! Özel jet detayı şaşırttı
Suç örgütü çökertildi! Her yerden para fışkırdı! Özel jet detayı şaşırttı Demir-çelik fiyatlarını manipüle eden, tam 105 milyar liralık sahte faturayla kamuyu 25 milyar zarara uğratan Erol Evcil adıyla bilinen Erol Eşrefoğlu, Hüseyin Eryılmaz ve Melih Karabacak liderliğini yaptığı 3 suç örgütüne operasyon düzenlenmişti. Örgütle ilgili şoke eden detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Öldürme iddialarının yanısıra Paris'e giden özel jet ve getirdikleri, her delikten adeta para fışkırması gibi birbirinden ilginç detayların olduğu operasyondan şoke eden detaylar.
1.07.2022 Yaşam
Esenyurt'taki lüks sitede silahlı kavga! 'Kayyum sitemize mafyayı getirmiş, bizi tehdit ediyorlar'
Esenyurt'taki lüks sitede silahlı kavga! 'Kayyum sitemize mafyayı getirmiş, bizi tehdit ediyorlar' İstanbul Esenyurt’ta, site sakinleri ile sitenin yöneticileri arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada ölen ya da yaralanan olmadı. Daha önceden de iki taraf arasında gerginlik yaşanmıştı. Site sakini, "Sitemize bir buçuk yıl önce kayyum atandı. Bu kayyumun içeride bulunan 50 tane siyah takım elbiseli adamı bizim sitemizi soyuyorlar. Sitemize mafyayı getirmiş, bizi tehdit ediyorlar. 'Size gününüzü göstereceğiz' diyorlar." dedi. Diğer bir site sakini ise, "Site sakini bir kadına saldırı olduğu için eşi ve güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Bizi tehdit ettiler. Yönetim müdürü ve içerideki güvenlikler ‘Biz size göstereceğiz, soracağız, hepinizi yazdık' dediler" ifadelerini kullandı.
27.04.2022 Yaşam
Türkiye'nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satıldı! İşte Yörsan'ın yeni sahibi
Türkiye'nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satıldı! İşte Yörsan'ın yeni sahibi Türkiye'nin beyaz et ve yumurta sektöründe önde gelen firmalarından Keskinoğlu'nun yüzde 20'sini alarak adından söz ettiren Matlı Holding, gıda şirketlerinden Yörsan'ı da bünyesine dahil etti. 2019 yılında kayyum atanan ve hakkında iflas davası görülen Yörsan, icradan açık artırma usulü ile satıldı.
18.01.2022 Ekonomi
Matlı Holding kimin, sahibi kim? Yörsan'ın yeni sahibi Matlı Holding ne zaman kuruldu?
Matlı Holding kimin, sahibi kim? Yörsan'ın yeni sahibi Matlı Holding ne zaman kuruldu? Matlı Holding kimin, Matlı Holding’in sahibi kim? Türkiye'nin beyaz et ve yumurta sektöründe önde gelen firmalarından Keskinoğlu'nun yüzde 20'sini alarak adından söz ettiren Matlı Holding, gıda şirketlerinden Yörsan'ı da bünyesine dahil etti. 2019 yılında kayyum atanan ve hakkında iflas davası görülen Yörsan, icradan açık artırma usulü ile satıldı. İşte Yörsan'ın yeni sahibi Matlı Holding hakkında merak edilenler…
18.01.2022 Ekonomi
Yörsan'ın yeni sahibi belli oldu!
Yörsan'ın yeni sahibi belli oldu! Türkiye'nin beyaz et ve yumurta sektöründe önde gelen firmalarından Keskinoğlu'nun yüzde 20'sini alarak adından söz ettiren Matlı Holding, gıda şirketlerinden Yörsan'ı da bünyesine dahil etti.
17.01.2022 Ekonomi
Mahkemeden milyonları ilgilendiren emsal karar! Bitmeyen daireden banka da sorumlu...
Mahkemeden milyonları ilgilendiren emsal karar! Bitmeyen daireden banka da sorumlu... Milyonları ilgilendiren önemli karar mahkemeden çıktı. İstinaf mahkemesi, satın aldığı evi teslim edilmeyen on binlerce kişiyi ilgilendiren bir karar verdi. Projesi yarım kalan şirkete ödenen peşinat ile bankaya yapılan kredi ödemelerinin faizi ile tüketiciye iadesine karar verildi. Hukukçular, kararın, benzer sorun yaşayan kişiler için emsal teşkil edeceği görüşünde.
2.08.2021 Ekonomi
Tosuncuk'un avukatları konuştu: Bitcoin'i yok, boşanmaya itiraz etmeyecek
Tosuncuk'un avukatları konuştu: Bitcoin'i yok, boşanmaya itiraz etmeyecek Kurucusu olduğu 'Çiftlik Bank' üzerinden binlerce kişiyi dolandıran 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın’ın avukatları Şehmus Uluç ve Fatih Kuş, DHA’ya konuştu. Mehmet Aydın’ın Bitcoin tesisi ve mal varlığının olmadığını ifade eden Uluç, eşinin boşanma davası açtığını da sonradan öğrendiğini belirterek karara ise itiraz etmeyeceklerini söyledi. Uluç, "Dosyada mağdurların zararı 64 milyon olarak görülüyor. Farklı bir dosyası daha var. Bu durumda zararlar artacaktır. Kendisinin 64 milyonu görüp geldiği gerçeği yansıtmıyor. Asıl amacı zararları gidermek ve zararları giderme gayesiyle şu an burada bulunuyor" dedi. Kuş ise, "Bu dosyalarda yaklaşık 3 bin küsur müşteki var fakat gelecek şikayetlere göre bu sayı artabilir" diye konuştu.
19.07.2021 Gündem
Meclis'e sunuldu! Yeni askerlik düzenlemesi, yaş sınırı kararı...
Meclis'e sunuldu! Yeni askerlik düzenlemesi, yaş sınırı kararı... AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Bugün 44 maddelik Milli Savunma Bakanlığı ile ilgili yasa teklifimizi Meclis Başkanlığına sunuyoruz. Askerliğini yapmayan milletvekilleri dönem sonunda bu görevleri ifa edecekler " dedi. Uzman erbaşların göreve devam edebilmeleri için yaş haddi 55'e yükseltiliyor.
22.01.2021 Siyaset
Bakan Soylu duyurdu! Yıldırım-17 Besta operasyonu başlatıldı
Bakan Soylu duyurdu! Yıldırım-17 Besta operasyonu başlatıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van'da 3 bin 251 personelin katılımıyla 'Yıldırım-17 Besta' operasyonunun başlatıldığını duyurdu.
24.12.2020 Gündem
'Bataklık Operasyonu'nda 16 şirkete kayyum atandı
'Bataklık Operasyonu'nda 16 şirkete kayyum atandı Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonu olarak değerlendirilen 'Bataklık Operasyonu' kapsamında tutuklanan 7 kişiye ait 16 şirkete kayyum atandı.
10.07.2020 Gündem
Victoria's Secret firmasına kayyum atandı
Victoria's Secret firmasına kayyum atandı Amerikan kadın iç giyim ve güzellik ürünleri firması Victoria's Secret'ın İngiltere'deki operasyonlarına kayyum atandı.
6.06.2020 Ekonomi
Kardeş kavgası dev fabrikayı yok olmanın eşiğine getirdi!
Kardeş kavgası dev fabrikayı yok olmanın eşiğine getirdi! İki kardeş arasındaki kavga, İstanbul Arnavutköy’de bulanan 200 milyon lira cirolu DÇT Demir Çelik Fabrikası’nı yok olmanın eşiğine getirdi. Dev fabrika üretimden düştü, adres olarak eski bir tavuk çiftliği gösterildi. Bir süre kayyım denetiminde kalan fabrikanın yönetiminde şimdilerde, ikisi işsiz biri inşaat işçisi 3 kişi bulunuyor.
1.06.2020 Ekonomi
Yörsan'a kayyum atandı
Yörsan'a kayyum atandı Balıkesir Karesi ve Altıeylül ilçeleri Süt Üreticileri Birliği Başkanı Cihat Şimşek'in, 1964 yılından beri faaliyet gösteren Yörsan'a kayyum olarak atandığı bildirildi.
21.12.2019 Ekonomi
Van'da 3 belediyeye kayyum atandı
Van'da 3 belediyeye kayyum atandı Van'ın Başkale, Muradiye ve Özalp İlçelerinin HDPli belediye başkanlarının terör soruşturması kapsamında gözaltına alınmasının ardından, yerlerine ilçe kaymakamları belediye başkan vekili olarak görevlendirildi.
7.12.2019 Siyaset
O sendikaya kayyum atandı!
O sendikaya kayyum atandı! Eğitim-İş Sendikası İstanbul 4 Nolu Şube’ye kayyum atandı. Kayyum atanan sedikaya ünlü okullarda görev yapan öğretmen ve akademisyenlerin de üye olduğu belirtildi.
3.12.2019 Eğitim
4 belediyeye kayyum atandı!
4 belediyeye kayyum atandı! Mardin'de haklarında yürütülen terör soruşturmaları kapsamında dün gözaltına alınan Mazıdağı Belediye Başkanı Nalan Özaydın, Derik Belediye Başkanı Mülkiye Esmez ile Savur Belediye Başkanı Gülistan Öncü görevlerinden alındı. HDP'li 3 ismin yerine, ilçe kaymakamları, başkan vekili olarak görevlendirildi. Öte yandan terör operasyonu ile HDP'li Belediye Başkanı Hatice Çevik'in gözaltına alındığı Suruç'a Kaymakam Kenan Aktaş, kayyum olarak atandı.
16.11.2019 Gündem
Kızıltepe Belediyesi'ne kayyum atandı
Kızıltepe Belediyesi'ne kayyum atandı Mardin’in HDP’li Kızıltepe İlçe Belediyesi'ne, Kaymakam Hüseyin Çam kayyum olarak atandı.
4.11.2019 Gündem
Cizre Belediye Başkanı görevden alındı! Yerine kayyum atandı...
Cizre Belediye Başkanı görevden alındı! Yerine kayyum atandı... Hakkında açılan terör soruşturması devam eden Şırnak’ın HDP’li Cizre İlçe Belediye Başkanı Mehmet Zırığ görevden alındı. Zırığ’ın yerine Kaymakam Davut Sinanoğlu kayyım olarak atandı.
29.10.2019 Siyaset
HDP'li başkanları tutuklanan üç belediyeye kayyum atandı!
HDP'li başkanları tutuklanan üç belediyeye kayyum atandı! Tutuklanan Hakkari Belediye Başkanı HDP'li Cihan Karaman, Yüksekova Belediye Başkanı HDP'li Remziye Yaşar ve Nusaybin Belediye Başkanı Semire Nergiz'in yerine kayyum atandı.
18.10.2019 Gündem
THK Başkanlığı'na kayyum atandı
THK Başkanlığı'na kayyum atandı Türk Hava Kurumu (THK) Başkanlığı'na Cenap Aşçı, Adnan Zengin ve Abdullah Kaya'dan oluşan üç kişilik kayyum atandı.
16.10.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kayyum Atandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayyum atandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.