Kaynar Su

Kaynar Su

Son dakika kaynar su haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaynar su ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaynar su haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaynar Su

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaynar su gelişmeleri de dahil olmak üzere 461 kaynar su haberi bulunmuştur. Tüm kaynar su haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
Uzmanından uyarı: Yanıklara diş macunu ve yumurta akıyla müdahale risk teşkil ediyor
Uzmanından uyarı: Yanıklara diş macunu ve yumurta akıyla müdahale risk teşkil ediyor Sivas Numune Hastanesi İlk ve Acil Yardım Uzmanı Dr. Sedat Özbay, yanık vakalarına kişilerin yumurta akı, domates ve diş macunu gibi maddelerle müdahale etmesi durumunda enfeksiyon riski oluştuğunu belirtti.
18.01.2024 Sağlık
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası Esenyurt'ta 2022 yılından evinde başında vurulmuş halde bulunan ve intihar süsü verilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın eşi Abdulkerim Kılıç ilk olarak 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ancak sanığa verilecek cezanın geleceği üzerindeki olumsuz etkilerini göz önüne alarak bu cezayı müebbet hapis cezasına indirdi. Ceylan Kılıç'ın babası Cevdet Allahverdi, "Damadım olaydan önce tavanı kırıp kızıma,' 'Kendini as, sen kendini asmazsan ben seni öldürürüm' demiş. Kızım uyurken kafasından aşağıya kaynar su dökmüş. Bize kanlı peçete içinde kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar. Abdulkerim, kızımın satırla bacağına ve kafasına vurmuş" bunları sanığın kardeşiyle evli olan diğer kızım Gülşen eşime anlatmış" dedi.
11.01.2024 Gündem
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı Kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere'de Alpergin'i kaçırıp 2 gün boyunca bir türkü barda üzerine kaynar su döküp, beyzbol sopasıyla döverek öldüren kişilerin Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu ileri sürüldü. Çetenin üst düzey yöneticilerinin olayın ardından Türkiye'ye kaçtığı ve Sultangazi'de saklandıkları öne sürüldü.
3.10.2023 Dünya
Isırgan Otu Çayı Nedir? Isırgan Otu Çayı Faydaları Nelerdir?
Isırgan Otu Çayı Nedir? Isırgan Otu Çayı Faydaları Nelerdir? Isırgan otu çayının insanlar tarafından sıkça kullanıldığı bilinmektedir. Özellikle inanılmaz faydalar sunması ısırgan otunu ön plana çıkarmaktadır. Zaten doğanın sunmuş olduğu bu tarz imkanları mutlaka değerlendirmek gerekir. Ayrıca ısırgan otu çayının hazırlanışı oldukça kolaydır. Böylelikle isteyen herkesin ısırgan otu çayı hazırlama şansı olduğu dikkat çekmektedir. Bunun yanında ısırgan otu çayının faydalarına baktığımız zaman eşsiz bir ürün olduğunu görmek zor olmaz. 
13.07.2023 Sağlık
Evlenmek istemeyen kızına dehşeti yaşattı! Cezası belli oldu
Evlenmek istemeyen kızına dehşeti yaşattı! Cezası belli oldu Şanlıurfa'da 2 yıl önce evlenmeyi kabul etmeyen 13 yaşındaki kızı Amara Dwla’yı üzerine tiner dökerek yaktığı iddiasıyla tutuklanan baba Ahmet Mohammed Dwla, yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
12.07.2023 Yaşam
Kumaş Boyası Nasıl Kullanılır? Kumaş Boyası Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Kumaş Boyası Nasıl Kullanılır? Kumaş Boyası Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kumaş boyası birkaç farklı yöntem ile kumaşa uygulanabilir. Belirlenen yöntem doğrultusunda gerekli hazırlıklar tamamlanarak kumaş boyası kumaş üzerine kolayca aktarılır. Tabii bu konuda dikkat edilmesi ve özellikle denge üzerinden ele alınması gereken önemli hususlar vardır. Dolayısıyla farklı türdeki değişik kumaşları kuralları dikkat ederek boyamak, çok daha güzel bir şekilde ve istenildiği gibi sonuçlar elde edilmesi mümkündür.
7.07.2023 Eğitim
Vakıa Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Vakıa Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Vakıa Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Vakıa Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran’da birçok sure bulunuyor. Surelerin her birinin okunması, surelerle dualar edilmesi oldukça önemlidir. Her surenin kendine ait fazileti bulunuyor. Hadisler aracılığı ile bildirilen faziletler ile beraber daha çok fazla sırlar, bilinmeyen faziletler bulunmaktadır. Surelerin esrarı, hikmeti tam olarak Allah tarafından bilinmektedir.
9.05.2023 Sureler
Rahman Suresi okumanın fazileti nedir? Rahman Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Rahman Suresi okumanın fazileti nedir? Rahman Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Rahman Suresi Mekke’de indirilmiş olan surelerden biridir. Rahman Suresi 78 ayetten oluşmaktadır ve surenin ismi ilk ayette geçmekte olan Allah’ın isimlerinden Rahman ismi şeriflerinden almaktadır. Rahman ismi surenin içeriği ile alakalıdır. Sure baştan sona kadar Allah’ın rahmetini ve Allah’ın rahmetinin tezahürlerini anlatmaktadır. Kuran-ı Kerimde 55. Olan suredir fakat iniş sırasına göre bakıldığında Rahman Suresi 97. Suredir. Rahman merhamet eden, acıyan, müşfik gibi anlamlara gelmektedir. Peki, Ramazan'da Rahman Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? Rahman Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
9.05.2023 Sureler
Nebe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
Nebe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Amme (Nebe) Suresi iniş sırasına göre 80'inci ve Mushaftaki sıralamasında 78'inci suredir. Naziat Suresi'nden önce ve Mearic Suresi'nden sonra gelmektedir. Amme Suresi'nin genel olarak ölüm sonrası yaşam, kıyamet günü, hesap için toplanma konuları ele alınmıştır. Yüce Allah'ın varlığını ve birliğini gösteren delillere de sura içerisinde yer verilmiştir.
16.03.2023 Ramazan
Eski kocadan akılalmaz plan! Uyurken dehşeti yaşattı, 'artçı sarsıntıyla oldu' dedi
Eski kocadan akılalmaz plan! Uyurken dehşeti yaşattı, 'artçı sarsıntıyla oldu' dedi Boşandığı eşi hayatını kabusa çevirdi. Hatay'da depreme yakalanan 25 yaşındaki Alev Altun, daha güvenli olduğunu düşündüğü eski eşinin evinde kalmaya başladı. Aradan birkaç gün geçtikten sonra Altun, gece uykusu sırasında resmen dehşeti yaşadı. Eski eş yaşattığı korkunç olay karşısında adeta 'pes dedirten' şekilde kendini savundu. İşte haberin detayları...
25.02.2023 Yaşam
Kendilerine saldıran kadının serbest kalmasına sokak sakinlerinden tepki
Kendilerine saldıran kadının serbest kalmasına sokak sakinlerinden tepki Şişli'de, oturduğu evin penceresinden sokaktan geçenlerin üzerine çamaşır suyu döken, komşularına saldıran ve şikayetlerin ardından kendisini gözaltına almaya gelen polisin binaya girmemesi için üzerlerine kaynar su döken kadının serbest kalmasına sokak sakinleri tepki gösterdi. Akli dengesi bozuk olduğu ileri sürülen kadının kendisine bıçakla saldırdığını ifade eden bir komşusu "İş çığırından çıktı artık. Kendisi zaten deli, bizi de delirtecek" dedi.
31.07.2022 Yaşam
Dini nikahlı eşini öldürüp yakmıştı! Korkunç gerçeği bu sözlerle itiraf etti
Dini nikahlı eşini öldürüp yakmıştı! Korkunç gerçeği bu sözlerle itiraf etti İzmir'de üzerine kaynar su dökülüp, 3 gün işkence yapıldıktan sonra boğularak öldürülüp, cesedi ormanda yakılan Özler Yörük (33) cinayeti davasında, 4'ü tutuklu 8 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Yörük'ün dini nikahlı eşi Olcay Altundağ, "Özler öldüğünde korkuyla ne yapacağımı bilmiyordum. Bu nedenle cesedini yaktım" dedi.
17.05.2022 Gündem
Yılbaşı yemekleri tarifleri! Yılbaşında ne yemek yapılır, sofralar için yılbaşı menüsü!
Yılbaşı yemekleri tarifleri! Yılbaşında ne yemek yapılır, sofralar için yılbaşı menüsü! Yılbaşı yemekleri ve tarifleri yılbaşı sofrası için yılbaşı menüsü hazırlayacaklar tarafından araştırılıyor. Yılbaşı yemek tariflerinden yararlanmak için arama motorlarına yöneldi. Lezzetli, damak çatlatan bir yılbaşı menüsü için çeşitli tarifleri haberimizde derledik. Peki, yılbaşı sofrası yemekleri nelerdir? Yılbaşında ne yemek yapılır? İşte yılbaşı menüsü örnekleri ve yılbaşı yemekleri...
30.12.2021 Yaşam
Yılbaşı kurabiyesi tarifi ve yapımı! Kolay zencefilli tarçınlı yılbaşı kurabiyesi nasıl yapılır?
Yılbaşı kurabiyesi tarifi ve yapımı! Kolay zencefilli tarçınlı yılbaşı kurabiyesi nasıl yapılır? Yılbaşı kurabiyesi tarifi aramaları, yeni yılın başlamasına az bir süre kala arttı. Yılbaşını evde kutlayacaklar ya da hediye olarak ev yapımı kurabiye pişirecekler kolay ama aynı zamanda damak çatlatan kurabiye tariflerini soruluyor. Biz de zencefilli tarçınlı kurabiye tarifi derlerken, bonus olarak da Almanya'da Noel ve Paskalya dönemlerinde yapılan lebkuchen'in tarifini sizlerle paylaşacağız. Peki, yılbaşı kurabiyesi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir, tarifi nedir? İşte Zencefilli tarçınlı yılbaşı kurabiyesi tarifi ve yapımı ile lebkuchen kurabiyesi….
29.12.2021 Yaşam
Kar yağışı başladı! Son dakika uyarıları sonrası dalga dalga yayılıyor, sıcaklıklar -20'yi gördü, kar kalınlığı 4 metreyi aştı, onlarca kentte alarm verildi, yılbaşına kadar...
Kar yağışı başladı! Son dakika uyarıları sonrası dalga dalga yayılıyor, sıcaklıklar -20'yi gördü, kar kalınlığı 4 metreyi aştı, onlarca kentte alarm verildi, yılbaşına kadar... Meteoroloji'den son dakika kar uyarıları art arda geldi. Onlarca kentte sıcaklıklar aniden düştü, yoğun kar yağışı başladı. Alarm seviyesine geçildi, vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı. Kar yağışı dalga dalga birçok ilde etkisini göstermeye başladı. Sıcaklıklar düşüyor. -20 derecenin görüldüğü ilde havaya atılan kaynar su dondu. Ortaya ilginç görüntüler çıktı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bir son dakika açıklaması daha geldi. MGM yılbaşında kar yağışının görüleceği illeri haritalı olarak paylaştı.
26.12.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Geri dönülmez yola girdi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Geri dönülmez yola girdi Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu artık geri dönüş yolların kapanmıştır. Kendini de partini de ateşe attın. Kılıçdaroğlu diyor ki, yabancı askerler Türkiye'ye geliyor. Hiç kimsenin topraklarımızı çiğneyeceği yoktur. Ülkemizin DEAŞ karşı uluslararası koalisyonun üslerimizden yararlanmasını sağlamaktadır." dedi.
2.11.2021 Siyaset
Cinsel ilişkiye zorlama ve kaynar su ile işkence sonrası cinayet! Erkek arkadaş dehşeti
Cinsel ilişkiye zorlama ve kaynar su ile işkence sonrası cinayet! Erkek arkadaş dehşeti Eski erkek arkadaş dehşet saçtı. İzmir'de, 3 sene önce öldürülen Özler Yörük'ün (33) cinayet şüphelisinin, kendisine fuhuş yaptırdığı ileri sürülen, eski erkek arkadaşı Olcay Altundağ (31) olduğu belirlendi. Altundağ ve beraberindekilerin, Yörük'ün üzerine kaynar su dökerek, 3 gün boyunca işkence yaptığı tespit edildi. Boğularak öldürüldükten sonra ormanda yakıldığı saptanan Yörük cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 13 şüpheliden, başka suçtan cezaevinde bulunan Altundağ ile 4 kişi tutuklandı.
16.10.2021 Yaşam
Enerji içecekleri yerine tüketilebilecek 4 sağlıklı içecek!
Enerji içecekleri yerine tüketilebilecek 4 sağlıklı içecek! Gündelik yaşamda enerjisini artırmak isteyenlerin ilk tercihi genellikle yüksek kafein oranına sahip enerji içecekleri oluyor. Enerji içeceklerinin çoğunlukla çocuk ve gençler tarafından ders çalışırken uyanık kalabilmek ya da uzun saatler eğlenmek için kullanıldığını belirten uzmanlar, gün içinde 200 mg veya üzeri kafein tüketiminin zehirlenmeye yol açabileceğine dikkat çekiyor. Uzmanlar kafein içeren enerji içecekleri yerine enerji artışı sağlayan sağlıklı içecek tavsiyeleri paylaşıyor.
7.09.2021 Sağlık
Yaban mersininin bilinmeyen faydaları! Yapraklarını ezip...
Yaban mersininin bilinmeyen faydaları! Yapraklarını ezip... Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı Uzm. Dr. Yegane Özcan, "Doğal antiseptik ve antibiyotik yaban mersini meyvesi özellikle öksürük ve boğaz enfeksiyonu için yaprakları ile birlikte kullanılıyor. Spazm, varis ve uyku bozukluğuna iyi gelen yaban mersini meyvesi menopoz döneminin daha rahat geçirilmesine yardımcı oluyor." ifadelerini kullandı.
20.08.2021 Sağlık
Bakanlıktan iki hemşireye dava! ‘Bebeği siz yaktınız, tazminatı da siz ödeyin’
Bakanlıktan iki hemşireye dava! ‘Bebeği siz yaktınız, tazminatı da siz ödeyin’ İstanbul'da yaşayan Eser ve Refik Yencilek çiftinin ikiz bebeklerinden Emir’i yıkarken üzerine kaynar su dökerek birinci derecede yanmasına neden olduğu iddia edilen iki hemşireye dava açtı. Bakanlık faiziyle birlikte tazminatı aileye ödedi. Sağlık Bakanlığı hemşirelerden aileye ödenen 80 bin lira tazminatı istedi.
14.08.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret etmişti! Küçük Elanur, o anları anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret etmişti! Küçük Elanur, o anları anlattı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Sakarya'da açılışını yaptığı hastanede ziyaret ettiği ve hediyeler verdiği Elanur Altun, ziyaretten çok mutlu olduğunu söyledi.
5.07.2021 Gündem
Öz kızına istismar iddiası! Mahkeme beraat verdi
Öz kızına istismar iddiası! Mahkeme beraat verdi İstanbul’da, öz babası Y.K.'nin (47) uzun yıllar cinsel istismarına maruz kaldığı ileri sürülen T.K.'nin (17), 2 yıl önce şikayetçi olması üzerine dava açıldı. Adli Tıp Kurumu, genç kızın beyanlarının doğru olduğu ve ruh sağlığının bu olay nedeniyle bozulduğuna ilişkin oy birliğiyle karar vermesine rağmen Y.K. delil yetersizliğinden beraat etti.
24.06.2021 Gündem
Gonca Vuslateri: Küçük Semiha geliyor
Gonca Vuslateri: Küçük Semiha geliyor Koronavirüse yakalanan, ardından üzerine kaynar su dökülen Gonca Vuslateri sağlığına kavuştu.
14.05.2021 Magazin
Gonca Vuslateri koronavirüsü yendi ama...
Gonca Vuslateri koronavirüsü yendi ama... Koronavirüse yakalanan ve evinde tedavi gören Gonca Vuslateri, üzerine kaynar su dökülmesinin ardından hastanelik olmuştu. Tedavi sürecini sık sık takipçileriyle paylaşan Vuslateri'den güzel haber geldi.Ünlü oyuncu, koronavirüsü yendiğini duyurdu
2.05.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kaynar Su ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaynar su haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.