Kayınbirader

Kayınbirader

Son dakika kayınbirader haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayınbirader ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayınbirader haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayınbirader

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayınbirader gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 kayınbirader haberi bulunmuştur. Tüm kayınbirader haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başkanlık yarışında kayınbirader kazandı, enişte kaybetti
Başkanlık yarışında kayınbirader kazandı, enişte kaybetti İzmir’in Torbalı ilçesinde, kayınbirader ve eniştenin yarıştığı belediye başkanlığı seçimlerinde kazanan CHP’nin adayı Övünç Demir oldu. Demir’in ablası ile evli olan Özgür Erman Çağlar ise yarışı ikinci sırada tamamladı.
1.04.2024 Gündem
Kardeşini korumak için suçu üstlendi, gerçek mahkemenin gözünden kaçmadı
Kardeşini korumak için suçu üstlendi, gerçek mahkemenin gözünden kaçmadı Elazığ'da, 18 Ekim 2021'de cansız bedeni naylona sarılı olarak gömülmüş halde bulunan Kızılay Mahalle muhtarı Muhammet Bahçeci olayına ilişkin duruşma görüldü. Davada, Dilay Bahçeci, eşi Muhammet Bahçeci'yi öldürdüğünü ifade etmesine rağmen, mahkeme heyeti maktulü kayınbiraderi Özkan D. ve eniştesi Rıfat Y.'nin öldürdüğünü tespit ederek şahısları 13'er yıl hapis cezasına çarptırdı.
6.06.2023 Gündem
Kız kardeşinden boşanan eniştesini vurdu!
Kız kardeşinden boşanan eniştesini vurdu! Samsun'da bir kişi kız kardeşinden boşanan eniştesini silahla yaraladı.
15.05.2023 Yaşam
Eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp, kayınpederini yaraladı
Eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp, kayınpederini yaraladı Adana'da şiddet uyguladığı 6 çocuğu 'Sevgi Evleri'ne yerleştirilince ailesiyle arası açılan Suriye asıllı Türk vatandaşı Özgür Durmuş (43), mutfaktan aldığı bıçakla eşi İptahal Baba (29) ile kayınvalidesi İnayet Hellah'ı (59) boğazını keserek öldürdü, kayınpederi Abdo Baba (60) ve engelli kayınbiraderi Yahya Baba'yı (28) ağır yaraladıktan sonra kaçtı. Daha sonra polise giderek teslim olan Durmuş'un emniyetteki sorgusu sürüyor.
3.05.2023 Yaşam
Damat cinayetinin arkasından skandal çıktı! İğrenç iddia...
Damat cinayetinin arkasından skandal çıktı! İğrenç iddia... Gaziantep’te trafik kazasının ardından yaşanan damat cinayetinde ortaya atılan fuhuş iddiası kan dondurdu. Damadını öldüren kayınpeder, ifadesinde damadı Halil Ağbaş’ın kızını fuhşa zorladığını iddia ederken, damadın çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
18.08.2022 Yaşam
Gaziantep’te dehşete düşüren damat cinayeti! Her satırı korkunç
Gaziantep’te dehşete düşüren damat cinayeti! Her satırı korkunç Gaziantep’te öfkeli kayınbabanın tartıştığı damadıyla arasında yaşanan kovalamaca cinayetle son buldu. Motosikletiyle şarampole yuvarlanan yaralı damadı Halil Ağbaş’ı av tüfeğiyle vurarak öldüren kayınbaba İsmail Demir’in kızı ve oğlunun yardımıyla gerçekleştirdiği cinayet dehşete düşürdü.
17.08.2022 Yaşam
Evi basıp kurşun yağdırmıştı! Eşinin silahlı saldırısına uğrayan kadın kurtarılamadı
Evi basıp kurşun yağdırmıştı! Eşinin silahlı saldırısına uğrayan kadın kurtarılamadı Gaziantep'te ayrılmak isteyen dini nikahlı eşi tarafından vurularak ağır yaralanan Hamide Şeyh Müslim, hastanede verdiği 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Aynı saldırıda Hamide Şeyh Müslim'in engelli kardeşi Cemil Şeyh Müslim de ölmüş, annesi Zehra Faraç ise ağır yaralanmıştı.
3.08.2022 Yaşam
Esenyurt’ta kayınbirader dehşeti! Evi bastı, yeğeninin yanında eniştesini vurdu
Esenyurt’ta kayınbirader dehşeti! Evi bastı, yeğeninin yanında eniştesini vurdu Esenyurt’ta bir adam evinde 6 yaşındaki kızı ve eşinin yanında evine alkollü gelen kayınbiraderi tarafından ayağından vuruldu. Olayın faili olduğu söylenen şahısın elinde silahla sosyal medyadaki paylaşımları ise dikkat çekti.
12.05.2022 Yaşam
Yengesine sokak ortasında tekme ve yumrukla saldırdı!
Yengesine sokak ortasında tekme ve yumrukla saldırdı! Adana’da Tuba Y. (31), cezaevindeki eşini ziyaret etmediği iddiasıyla kayınbiraderi tarafından sokak ortasında tekme ve yumrukla darbedildi. Bu anlar güvenlik kamerasına yansırken, Tuba Y.’nin kayınbiraderinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.
31.03.2022 Yaşam
Çırılçıplak soyarak işkence yaptılar! Videoyu karısına gönderdiler! Tefeci dehşeti
Çırılçıplak soyarak işkence yaptılar! Videoyu karısına gönderdiler! Tefeci dehşeti Ankara'da tefeci ailenin yaptıkları kan dondurdu. Ağına düşen ve para vermesine rağmen bir türlü kurtulamayan H.A.'yı önce uçurumun kenarına götürüp atmaya kalkışan tefeciler, daha sonra 10 saat boyunca boş bir evde çırılçıplak soyarak işkence yaptı. Banyoda suyun altında çıplak işkence yapılırken çekilen görüntüleri H.A.'nın eşine de gönderen zanlılar, daha sonra görüntüleri yaydı. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla onuru kırılan H.A. çareyi şehri terk etmekte buldu.
5.02.2022 Yaşam
Kayınbiraderine 'Kardeşine zarar vereceğim' mesajı atıp, eşini öldürdü!
Kayınbiraderine 'Kardeşine zarar vereceğim' mesajı atıp, eşini öldürdü! Bursa’da kayınbiraderine ‘Kardeşine zarar vereceğim’ diye mesaj atan Talat Aslan, eşi Hatice Aslan’ı öldürüp, kendini doğal gaz borusuna asarak yaşamına son verdi.
9.08.2021 Gündem
Bir saadet zinciri vurgunu daha! Binlerce kişiyi 'Ankaway' ile çarptılar...
Bir saadet zinciri vurgunu daha! Binlerce kişiyi 'Ankaway' ile çarptılar... Son dakika haberine göre; İnternetten reklâm izleyerek gelir elde etme vaadi ile yüzlerce kişiden para toplayan şebeke yakayı ele verdi. Sistemi kuran Eren Düzyol, kayınbiraderi Halil Başoğlu ve yazılımcı Muhammet Satıroğlu ile birlikte 9 kişi hakkında nitelikli dolandırıcılık davası açıldı.
21.06.2021 Gündem
Enişte- kayınbirader kavgasında kan aktı! 1 ölü, 2 yaralı
Enişte- kayınbirader kavgasında kan aktı! 1 ölü, 2 yaralı Samsun’un Çarşamba ilçesinde para meselesi yüzünden enişte- kayınbirader arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
20.05.2021 Gündem
Süleyman Demirel'in manevi oğlu 'corona' sebebiyle hayatını kaybetti
Süleyman Demirel'in manevi oğlu 'corona' sebebiyle hayatını kaybetti 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in manevi oğlu olarak da bilinen, eşi Nazmiye Demirel’in kardeşi Ali Çetin Şener corona virüs nedeniyle dün hayatını kaybetti.
25.04.2020 Yaşam
Yengesine kurşun yağdırdı!
Yengesine kurşun yağdırdı! Bursa'da yengesiyle ormanlık alanda tartışan adam, kurşun yağdırdı.
5.03.2020 Yaşam
Kına gecesinde damadının boğazını kesti! Kan donduran ifadeler...
Kına gecesinde damadının boğazını kesti! Kan donduran ifadeler... Gaziantep’te kına gecesinde damadı Eser Efsane’nin boğazının kesilerek öldürülmesiyle ilgili kayınpederi ve 3 yakının yargılanmasına başlandı. Damadını öldürdüğünü söyleyen kayınpeder ve görgü tanıklarının ifadeleri ise kan dondurdu.
21.02.2020 Yaşam
Şok ifadeler: Damadı şeytan olarak gördüm
Şok ifadeler: Damadı şeytan olarak gördüm İzmir'de geçen pazartesi günü, düğünün sabahında kız kardeşi Seren Gülen ile evlenen hastane personeli damat Tugay Keser'i (24) tabanca ile başından vurarak öldüren kayınbirader Necati Gülen'in ifadesinde "Aşırı alkollüydüm. Düğün sabahı damadımızın evine gittim. Bana şeytan olarak göründü. Onu o halde görünce silahımla ateş ettim. Pişmanım" dediği öğrenildi.
5.07.2019 Gündem
"ByLockçu kayınbirader"e 15 yıla kadar hapis istemi
"ByLockçu kayınbirader"e 15 yıla kadar hapis istemi FETÖ sanığı komedyen Atalay Demirci'nin Eskişehir'de tutuklu bulunan kayınbiraderi Ömer Örs hakkında "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan hazırlanan iddianame kabul edildi.
30.05.2019 Gündem
Eniştesini öldüren zanlı 'Evde uyuşturucu kullanıp ablamı dövüyordu'
Eniştesini öldüren zanlı 'Evde uyuşturucu kullanıp ablamı dövüyordu' Bursa’nın Gemlik ilçesinde ablasıyla boşanma aşamasında olan eniştesini pompalı tüfekle öldüren katil zanlısı ilk kez hakim karşısına çıktı. Müebbet hapis talebiyle yargılanan sanık “Eniştem evde uyuşturucu kullanıp ablamı dövüyordu. Eniştem son olarak cinsel istismar suçundan yargılanınca ablam boşanmaya karar verdi. Olay günü eniştem ablama hakaret edince dayanamadım” dedi.
29.05.2019 Yaşam
Cinayet anbean kaydedildi! Pompalı tüfekle...
Cinayet anbean kaydedildi! Pompalı tüfekle... Bursa’nın Gemlik ilçesinde bir şahıs, ablasıyla boşanmak üzere olan eniştesini sokak ortasında pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü. Cinayet anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor
19.01.2019 Yaşam
Son dakika: Adil Öksüz'ün yengesi 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı
Son dakika: Adil Öksüz'ün yengesi 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde "TSK imamı" Adil Öksüz'ün yengesi Şenay Öksüz'ün, "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 6 yıl 3 ay hapisle cezalandırılmasına karar verildi.
25.09.2018 Gündem
Bu fotoğraftaki 5 kişi artık yaşamıyor!
Bu fotoğraftaki 5 kişi artık yaşamıyor! Aydın’da, öfkeli kocanın iki pompalı tüfekle basıp 5 can aldığı evde ölüm sessizliği sürüyor. Katliamdan yaralı kurtulanlar psikolojik destek görürken, komşular bile o korkunç geceyi hatırlamak istemiyor.
19.09.2018 Gündem
Pompalı tüfekle dehşet saçan damat tutuklandı
Pompalı tüfekle dehşet saçan damat tutuklandı Aydın'ın Nazilli ilçesinde iki pompalı tüfekle 5 kişiyi öldürüp, eşi ve kızının da aralarında bulunduğu 4 kişiyi yaralayan Mustafa Duran, sevk edildiği adliyede tutuklandı.
21.07.2018 Yaşam
Ramazan ayı ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı hangi günlere denk geliyor?
Ramazan ayı ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı hangi günlere denk geliyor? Ramazan ayına sayılı günler kala, ilk orucun ne zaman tutulacağı sorulmaya başlandı. On bir ayın sultanı olan Ramazan, İslam alemi için önemli bir yer tutuyor. Ramazan ayı ne zaman başlayacak? Bayramın birinci günü ne zaman?
5.05.2018 Gündem
Adil Öksüz'le ilgili bomba iddia! Ailesi de biliyormuş
Adil Öksüz'le ilgili bomba iddia! Ailesi de biliyormuş 15 Temmuz’un kilit ismi firari FETÖ imamı Adil Öksüz’ün eşi ile kayınbiraderinin telefon mesajları darbe girişiminden haberdar olduklarını ve başarılı olması için sürekli dua ettiklerini ortaya koydu
23.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kayınbirader ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayınbirader haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.