Kaşıkçı

Kaşıkçı

Son dakika kaşıkçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaşıkçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaşıkçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaşıkçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaşıkçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.096 kaşıkçı haberi bulunmuştur. Tüm kaşıkçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kolay EYT vaadiyle dolandırdı! SGK uzmanı tutuklandı
Kolay EYT vaadiyle dolandırdı! SGK uzmanı tutuklandı Denizli’nin Buldan ilçesinde, EYT işlemlerinde kolaylık sağlama vaadiyle mağdurlardan para aldığı iddia edilen SGK uzmanı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
18.01.2024 Gündem
MasterChef Serhat Doğramacı neden katılmadı? MasterChef All Star'da Serhat Doğramacı neden yok?
MasterChef Serhat Doğramacı neden katılmadı? MasterChef All Star'da Serhat Doğramacı neden yok? MasterChef Serhat Doğramacı neden katılmadı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 25 Eylül MasterChef yeni bölümde eski şampiyonlar da All Star kadrosuna dahil oldu. Uğur Kardaş, Cemre Uyanık, Metin Yavuz ve Eren Kaşıkçı MasterChef All Star'a geldi. Ancak seyircinin gözleri Serhat Doğramacı'yı aradı. Peki MasterChef Serhat neden yok? İşte detaylar...
2.10.2023 Gündem
Lahmacunlar yapıldı, kaptanlar belli oldu! 25 Eylül MasterChef All Star takımlar nasıl oluştu?
Lahmacunlar yapıldı, kaptanlar belli oldu! 25 Eylül MasterChef All Star takımlar nasıl oluştu? MasterChef All Star'da haftanın takım kaptanları bu akşam belli oluyor. 25 Eylül MasterChef All Star takım kaptanları kim oldu sorusu da seyircinin gündemindeki yerini aldı. Eski şampiyonlar Eren Kaşıkçı, Uğur Kardaş, Metin Yavuz ve Cemre Uyanık'ın kadroya dahil olduğu yarışmada bu akşam lahmacun yapılıyor.
25.09.2023 Televizyon
MasterChef Eren Kaşıkçı hangi yıl şampiyon oldu? Eren Kaşıkçı kaç yaşında, nereli?
MasterChef Eren Kaşıkçı hangi yıl şampiyon oldu? Eren Kaşıkçı kaç yaşında, nereli? MasterChef Eren Kaşıkçı hangi yıl şampiyon oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. MasterChef All Star'a katılan eski şampiyon Eren Kaşıkçı hakkında araştırmalar hız kazandı. All Star sezonuna eski finalistlerin katıldığı bu akşamki yeni bölümde Kaşıkçı da yer aldı. Peki MasterChef Eren kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...
25.09.2023 Televizyon
Çanakkale'de sardalyalar tezgahları süslüyor
Çanakkale'de sardalyalar tezgahları süslüyor Sardalyalar tezgahlara düştü. Çanakkale'de, temmuz ayının ortalarında yağ oranı zirveye çıkan sardalya boyuna göre, kilosu 120 TL ile 200 TL arasında satılıyor. Ayrıca 15 Temmuz itibarıyla Ege Denizi'nin 6 mil açığında trol balıkçılarının av yasağının kalkması, balık piyasasını hareketlendirdi. Balıkhane esnafı Cemal Kartal, "Sardalya 1,5 aydır yağlı ama şu an yağ oranı zirvede. Şu an mangal söndüren cinsten dediğimiz zaman. Tezgahta iri ve ufak olmak üzere iki boy sardalyamız var" dedi.
20.07.2023 Ekonomi
TFF, kurulları belirledi
TFF, kurulları belirledi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugün yaptığı toplantının ardından Tahkim Kurulu, PFDK, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Etik Kurulu, Amatör Disiplin Kurulu ve Kulüp Lisans Kurulu'ndaki isimleri belirledi.
17.07.2023 Süper Lig
Rize simidine 1 lira zam geldi
Rize simidine 1 lira zam geldi Rize’nin Coğrafi işaretli ‘Rize simidi’ne zam yapıldı. Simit 2,5 TL iken 1 lira zam gelerek 3,5 TL’ye yükseldi.
6.07.2023 Ekonomi
Devlet Bahçeli: Önümüzdeki yüzyılı Türk ve Türkiye Yüzyılı yapacağız
Devlet Bahçeli: Önümüzdeki yüzyılı Türk ve Türkiye Yüzyılı yapacağız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "İstikbal, Türk milletinindir. Başkalaşmadan değişerek, kendimiz olarak çok çalışarak, önümüzdeki yüzyılı Türk ve Türkiye Yüzyılı yapacağız" dedi.
7.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Necati Şaşmaz'ı Sarallar grubundan polis kurtardı! Detaylar ortaya çıktı
Necati Şaşmaz'ı Sarallar grubundan polis kurtardı! Detaylar ortaya çıktı Sarallar grubuna yönelik “Demir Yumruk” operasyonunun iddianamesi tamamlandı. İddianameye göre Necati Şaşmaz boşanma aşamasında olduğu eşini tehdit edince kayınpederi Ahmet Kaşıkçı, hemşerisi ve yakın tanıdığı Alaattin Saral’a ulaşıp yardım istedi. Saral da onu Erdal Acar’a yönlendirdi. Saral’ın adamlarının bu konudaki telefon konuşmaları dinlemeye takıldı. Sarallar harekete geçmeden önce operasyon yapılınca Şaşmaz kurtuldu.
12.11.2022 Gündem
Palamudun bolluğu hamsiyi vurdu! 'Yok denecek kadar az'
Palamudun bolluğu hamsiyi vurdu! 'Yok denecek kadar az' Çanakkale'de palamudun bolluğu tezgahlarda hamsinin az olmasına sebep oldu. Balıkçılar ise bu durumu "her bolluğun bir kıtlığı olur" diye nitelendirdi.
9.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Kalın, Rusya ve Ukrayna savaşı devam ettiği sürece nükleer tehdidin de var olacağını söyledi.
3.11.2022 Siyaset
Balık fiyatlarında flaş gelişme! Kilosu 320 lira
Balık fiyatlarında flaş gelişme! Kilosu 320 lira Çanakkale’de 1 Eylül’de av yasağının sona ermesinin ardından olta ile tutulan denizlerin prensi lüfer kilosu 320 liradan balıkçı tezgahlarında yerini almaya başladı.
12.10.2022 Ekonomi
Petrol gerilimi! ABD'den kritik adım geldi
Petrol gerilimi! ABD'den kritik adım geldi OPEC+ grubunun kasımdan itibaren günlük petrol üretimini 2 milyon varil azaltma kararı almasının ardından ABD'den kritik bir adım geldi.
7.10.2022 Dünya
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da...
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da... Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Yunanistan ziyareti Avrupa'da geniş yankı buldu. Dört yıllık tecritin ardından ilk kez bir AB üyesine ayak basan Muhammed bin Selman, atılan imzaları 'tarihi bir fırsat' olarak niteleyip tüm bölgede oyunun kurallarını değiştirmekten söz etti. Yunan medyası 'Suudi Prens'in büyük planı', 'Yunanistan enerji merkezi' gibi başlıklar atarken, Alman gazetesi Atina'nın adımlarını Türkiye'nin belirlediğini yazdı.
27.07.2022 Dünya
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak...
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak... Suudi Arabistan’dan çılgın proje. 120 kilometrelik ‘yatay gökdelen’ yapılması planlanıyor. 500 metre yüksekliğindeki iki paralel binadan oluşan proje 1 trilyon dolara mal olacak ve binalarda 5 milyon kişi yaşayabilecek.
25.07.2022 Dünya
Biden: Orta Doğu'da Rusya veya Çin'in dolduracağı bir boşluk bırakmayacağız
Biden: Orta Doğu'da Rusya veya Çin'in dolduracağı bir boşluk bırakmayacağız ABD Başkanı Joe Biden, Orta Doğu ziyaretinin son durağı olan Suudi Arabistan'da düzenlediği bir basın toplantısında, "Ortadoğu'da Rusya veya Çin'in dolduracağı bir boşluk bırakmayacağız" dedi.
15.07.2022 Dünya
Dodurga seçiminin kesin sonuçları açıklandı! İşte kazanan isim ve aldığı oy sayısı...
Dodurga seçiminin kesin sonuçları açıklandı! İşte kazanan isim ve aldığı oy sayısı... Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga beldesinde 3 Temmuz'da gerçekleştirilen belediye başkanlığı seçiminin kesin sonuçları açıklandı.
6.07.2022 Siyaset
Dodurga seçim sonuçları 2022! Dodurga nerede, Belediye Başkanı hangi partiden oldu? Dodurga'da seçimi kim kazandı?
Dodurga seçim sonuçları 2022! Dodurga nerede, Belediye Başkanı hangi partiden oldu? Dodurga'da seçimi kim kazandı? Dodurga seçim sonuçları 2022 merak ediliyor. Çankırı Dodurga, yeniden belde statüsü kazanmasının ardından 13 yılın sonra belediye başkanını seçti. Peki, Dodurga'da seçimi kim kazandı? Dodurga Belediye Başkanı hangi partiden oldu?
4.07.2022 Siyaset
Yıllar sonra belediye seçimi yapıldı! Sonuçlar belli oldu, işte kazanan parti ve aday
Yıllar sonra belediye seçimi yapıldı! Sonuçlar belli oldu, işte kazanan parti ve aday Çankırı’nın 8 yılın ardından yeniden belde statüsü kazanan Dodurga’da yapılan seçimde, resmi olmayan sonuca göre belediye başkanlığını AK Parti’nin adayı Hasan Hüseyin Kaşıkçı kazandı.
3.07.2022 Siyaset
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine dair önemli ifadeler kullanan Kalın, "Biz İsveç ve Finlandiyalı muhataplarımızla iki toplantı yaptık. Ankara ve Brüksel'de. Dün Cumhurbaşkanımızın NATO Genel Sekreteri ile yaptığı telefon görüşmesiyle binaen biz Sedat Bey'le yarın Brüksel'e gidiyoruz. Bize göre müzakere ettiğimiz konuları bir yere getirdik. Buradan geri adım atmamız mümkün değil. Oradan Madrid'e geçeceğiz. Salı günü NATO Genel Sekreteri'nin ricası üzerine Cumhurbaşkanımızın katılımı üzerine Türkiye, NATO, İsveç ve Finlandiya zirvesi yapılacak. NATO zirvesinden önce bu zirve olacak. Bu zirveye katılmak pozisyonumuzdan geri adım atacağımız anlamına gelmiyor." dedi. İşte tüm detaylar...
26.06.2022 Siyaset
Bakan Kurum: “Ülkemiz son 20 yılda adeta bir çağ atladı”
Bakan Kurum: “Ülkemiz son 20 yılda adeta bir çağ atladı” Çankırı’da belde statüsünü yeniden kazanan Dodurga’da düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde eğitimden sağlığa, tarımdan ekonomiye, savunma sanayiinden şehirciliğe kadar ülkemiz son 20 yılda adeta bir çağ atladı. Bunu hep birlikte başardık. Bugün de dünyayı etkileyen salgınla, ekonomik daralmayla, küresel terörle, iklim değişikliğiyle mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.
26.06.2022 Siyaset
Geçen sene kilosu 70 lira olan sardalya, 50 liradan tezgahlarda
Geçen sene kilosu 70 lira olan sardalya, 50 liradan tezgahlarda Çanakkale’de geçen sene kilosu 70 liraya kadar ulaşan sardalyanın kilosu 50 liradan tezgahlarda alıcı buluyor.
31.05.2022 Ekonomi
Mehmet Yalçınkaya MasterChef'ten ayrılıyor mu?
Mehmet Yalçınkaya MasterChef'ten ayrılıyor mu? Tv8'in sevilen programlarından MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu için geri sayım başladı. Jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın yer aldığı yarışma için yeni bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada Mehmet Şef'in kadrodan ayrılacağı ve yeni sezonda yerine başka bir şefin geleceği öne sürüldü. Bu söylentilerle ilgili sessizliğini koruyan Yalçınkaya, bir takipçisine verdiği cevapla iddialara son noktayı koydu.
15.05.2022 Magazin
Cinayetten yargılanıyordu! Eski futbolcu Sezer Öztürk'ün cezası belli oldu
Cinayetten yargılanıyordu! Eski futbolcu Sezer Öztürk'ün cezası belli oldu Cinayetten yargılanan eski Futbolcu Sezer Öztürk, "tahrik altında kasten öldürme", "tahrik altında yaralama" ve "ruhsatsız silah bulundurmak" suçlarından toplamda 14 yıl 7 Ay hapis cezasına çarptırıldı.
12.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaşıkçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaşıkçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.