Kartal Projeleri

Kartal Projeleri

Son dakika kartal projeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kartal projeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kartal projeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kartal Projeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kartal projeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 383 kartal projeleri haberi bulunmuştur. Tüm kartal projeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ege Yapı’dan Barcelona tatili
Ege Yapı’dan Barcelona tatili Ege Yapı'dan, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanya.
4.02.2016 Arşiv
Ege Yapı'dan 6 yeni proje
Ege Yapı'dan 6 yeni proje Ege Yapı; Kağıthane, Yedikule, Çekmeköy, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyi’nde yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.
28.01.2016 Arşiv
Ege Yapı yatırımcılarla buluştu
Ege Yapı yatırımcılarla buluştu Ege Yapı Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yatırımcılarla buluşuyor.
21.12.2015 Arşiv
Kartal dünyaya tanıtılacak
Kartal dünyaya tanıtılacak Platform, ilçede gerçekleştireceği etkinliklerle ve iletişim çalışmalarıyla Kartal’ı dünyaya tanıtacak.
5.05.2015 Arşiv
Propa’dan Kartal’a 150 milyon TL’lik yatırım
Propa’dan Kartal’a 150 milyon TL’lik yatırım Sektörde 42 yılı geride bırakan Propa İnşaat şu ana kadar 3000 daire ve 100 ofis’e yenilerini eklemek için kolları sıvadı.
2.06.2015 Arşiv
Dumankaya'nın ticari alanları satışta
Dumankaya'nın ticari alanları satışta Dumankaya İnşaat'ın Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon projelerinde ticari alanlar satışta.
27.04.2015 Arşiv
Mart'ın şampiyonu Batışehir oldu
Mart'ın şampiyonu Batışehir oldu EgeYapı Group, Mart ayında sadece Batışehir projesinden gerçekleştirdiği 213 adet bağımsız bölüm satışı ile en çok satış yapan marka oldu.
14.04.2015 Arşiv
2015'te gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?
2015'te gayrimenkul sektörünü neler bekliyor? İnanç Kabadayı, 10. Türk – Arap Ekonomi Forumu’nda Türkiye’deki gayrimenkul piyasasını ve yatırım fırsatlarını değerlendirdi.
3.04.2015 Arşiv
Moment İstanbul 275 bin liraya
Moment İstanbul 275 bin liraya GESİAD üyelerinin tercihi Kartal'da yükselen Moment İstanbul oldu
12.03.2015 Arşiv
Moment İstanbul 269 bin liraya
Moment İstanbul 269 bin liraya AC Yapı’nın Moment İstanbul projesinde 731 daire bulunuyor.
4.03.2015 Arşiv
Moment İstanbul'un temeli atıldı
Moment İstanbul'un temeli atıldı Moment İstanbul projesinde konut bloklarının temelleri 6 Şubat Cuma günü atıldı.
9.02.2015 Arşiv
Buraya yatırım yapanlar kazanıyor
Buraya yatırım yapanlar kazanıyor İstanbul'da yatırım yapmak isteyenlerin son gözdesi bu bölge.
20.10.2014 Arşiv
Ege Yapı projelerinde kampanya!
Ege Yapı projelerinde kampanya! Enerjiye uygulanan zamla nasıl baş edebiliriz? Ege Yapı projelerinde kampanya ne kadar sürecek? İşte detaylar...
2.10.2014 Arşiv
Moment İstanbul'da lansman fırsatı!
Moment İstanbul'da lansman fırsatı! Kartal’ın merkezinde konumlandırılan projede lansmana özel fırsatlar.
18.09.2014 Arşiv
DKY İnşaat Kartal'da Dönüşüme Başladı
DKY İnşaat Kartal'da Dönüşüme Başladı DKY inşaat, Kartal’ın en prestijli projesine Praktiker arazisinin dönüşümüyle başladı
7.07.2014 Arşiv
CHP'li başkanlar hesap verdi
CHP'li başkanlar hesap verdi CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, sosyal ve demokrat belediyecilik anlayışları gereği, kentte yaşayan insanlara her yıl geleneksel olarak "neler yapıldı, neler yapılamadı"nın hesabını vereceklerini belirterek, "Asfalt dökmek, çöp toplamak gibi belediyeciliğin asli görevlerinin yanında, bizim için esas olan sosyal ve kültürel belediyecilik etkinliklerini artırmaktır" dedi...
29.09.2021 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Murat Kurum'dan adaylık sonrası ilk açıklama: 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz
Murat Kurum'dan adaylık sonrası ilk açıklama: 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, adaylığının açıklanmasının ardından ilk açıklamasını yaptı. Kurum, "Yarın sabahtan itibaren vatandaşımıza sevdamız İstanbul’u, heyecanımızı, hayallerimiz hep birlikte anlatacağız. Hep birlikte düşüneceğiz, beraber çalışacağız. Hep birlikte İstanbul’un 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz." ifadelerini kullandı.
7.01.2024 Gündem
11 teknik direktör 80 transfer! Ali Koç ilk kupasını kaldırdı
11 teknik direktör 80 transfer! Ali Koç ilk kupasını kaldırdı 5 yıllık görevi boyuncu 11 teknik direktörle çalıp 80 transfer yapan ve 126 milyon euro'luk transfer gerçekleştiren Ali Koç ilk kupasını kaldırdı.
12.06.2023 Fenerbahçe
Bakan Kurum: İstanbul’da 100 yılın dönüşümünün temellerini attık
Bakan Kurum: İstanbul’da 100 yılın dönüşümünün temellerini attık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bir tarafta ülkemiz, milletimiz için ‘Türkiye Yüzyılı’ diyenler var diğer tarafta ülkemizi yüzyıl geri götürmek isteyenler var.” dedi.
25.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: İstanbul'un depreme hazır hale gelmesi bizim milli güvenlik meselemiz
Bakan Kurum: İstanbul'un depreme hazır hale gelmesi bizim milli güvenlik meselemiz Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Murat Kurum, A Haber'de gündeme ilişkin gelen soruları yanıtlıyor. İstanbul'un kentsel dönüşümüze ilişkin konuşan Bakan Kurum " İstanbul'un depreme hazır hale gelmesi bizim milli güvenlik meselemiz" dedi.
24.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: İstanbul’dan aday olmak bir şereftir
Bakan Kurum: İstanbul’dan aday olmak bir şereftir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul’dan aday olma şerefine eriştik. Bu bir şereftir, çünkü İstanbul’a hizmet etmek, medeniyetimize, tarihimize hizmettir; topyekûn insanlık âlemine hizmettir” dedi.
10.04.2023 Gündem
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız
Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı’nda yaptığı sunumda, “Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut yapım seferberliği kapsamında 405 bin afet konutunun yapımını başlattık. Bu kapsamda 83 bin köy evini de illerimizdeki tespitler çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çalışmaları büyük bir hassasiyetle; sahadaki zemin etüt ekiplerimizce hocalarımızla eş güdüm içinde onların görüşleriyle birlikte yapıyoruz… Toplam 1 milyon 582 bin binada tespit yapıldı. Bu çerçevede 4 milyon 859 bin bağımsız bölüm incelendi ve bu bağımsız bölümlerden 214 bin 577 tanesinin acil yıkılacak, ağır hasarlı veya yıkık olduğunun tespitini yaptık. Deprem bölgesinde yıkılan binaların yüzde 96.69’unun, 1999 öncesi yapılan yapılar olduğunu görüyoruz… Yaklaşık 1 milyon yeni konutun yapımı ve 1 milyon konut amaçlı arsa tahsislerimizi de hesap ettiğinizde son 1 yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız… İstanbul’da bugüne kadar 695 bin konutun dönüşümünü sağladık. 93 bin konutun dönüşümün fiilen sahada devam ediyor…” şeklinde konuştu.  
4.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kartal Projeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kartal projeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.