Kartal Bebek

Kartal Bebek

Son dakika Kartal bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kartal bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kartal bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kartal Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kartal bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 kartal bebek haberi bulunmuştur. Tüm kartal bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kritik eşikten geçti hayata uçtu
Kritik eşikten geçti hayata uçtu Türkiye’nin seferber olduğu Kartal Bebek için ameliyattan sonra beklenen 48 saat sorunsuz bir şekilde atlatıldı. Anne Ahu Yıldırım, oğlunun bu kalp sayesinde hayata tutunduğunu söyledi
23.11.2017 Yaşam
Haydi Kartal hayata uç
Haydi Kartal hayata uç Beş ay öncesinde ailesinin kalp nakli kampanyası başlatmasıyla Kartal bebeğe uygun kalp bulundu. Almanya’daki bir hastanede yatan Kartal bebeğe yapılan operasyon sonucu kalp nakli gerçekleşti ve Kartal bebek için kırk sekiz saatlik kritik süreç başladı
20.11.2017 Yaşam
Kartal bebek kötüleşti
Kartal bebek kötüleşti Türkiye’nin el ele vererek Almanya’da kalp nakli olabilmesi için 19 saatte yaklaşık 4.5 milyon lira topladığı 10 aylık Kartal bebek ameliyata alındı. 2 hafta önce kalp destek cihazı takılan Kartal’ın durumu ciddiyetini koruyor
6.08.2017 Yaşam
Kartal bebek kalbini yanında taşıyacak
Kartal bebek kalbini yanında taşıyacak Türkiye’nin seferber olup 19 saatte yaklaşık 4.5 milyon lira topladığı 10 aylık Kartal bebek, uygun kalp bulunana kadar kalp destek cihazıyla hayata tutunacak
19.07.2017 Yaşam
Türkiye’de 612 çocuk organ nakli bekliyor
Türkiye’de 612 çocuk organ nakli bekliyor Türkiye'de 612 çocuk organ nakli bekliyor. Çocukların 70'i kalp nakli için sırada ancak bu yıl sadece 4 çocuğa kalp nakli yapılabildi.
9.07.2017 Sağlık
Türkiye’de 612 çocuk organ nakli bekliyor
Türkiye’de 612 çocuk organ nakli bekliyor Kalp-Damar Cerrahı Prof. Dr. Deniz Süha Küçükaksu Türkiye’de organ bekleyen çocukların yüzde 70’inin kalp nakli için sırada olduğunu söyledi.
8.07.2017 Yaşam
Umut uykusu
Umut uykusu Almanya’da kalp nakli bekleyen 10 aylık Kartal bebeğin enfeksiyonunda küçük bir düşüş gözlendi. Kalbi çok yorulduğu için uyutulan Kartal bebeğe kalp nakli yapılana kadar yapay kalp takılması da gündeme geldi
6.07.2017 Yaşam
Bakanlık inceleme başlattı!
Bakanlık inceleme başlattı! Sağlık Bakanlığı, Kartal bebeğin tedavi için Almanya'ya yönlendirilmesi ve ücretsiz yapılabilecek bir ameliyat için para toplanmasıyla ilgili inceleme başlattı.
29.09.2021 Gündem
'Türkiye’de kalp nakli dünya standartlarında'
'Türkiye’de kalp nakli dünya standartlarında' Türkiye seferber oldu, kalp nakli için Almanya'ya götürülen 10 aylık Kartal bebek için 1 milyon 100 bin euro toplandı.
6.07.2017 Sağlık
Şahan Gökbakar’dan Kartal bebek için 20 bin liralık bağış
Şahan Gökbakar’dan Kartal bebek için 20 bin liralık bağış Ünlü isimler ‘Kartal Bebek’in Kalp Atışı Olun’ kampanyasına destek verdi. Şahan Gökbakar kalp nakli olması gereken bebek için 20 bin lira bağışladı. Gökkabar, bağışın dekontunu da paylaştı.
5.07.2017 Magazin
Türkiye Kartal’a  kol kanat oldu
Türkiye Kartal’a kol kanat oldu Kalp nakli bekleyen 10 aylık Kartal bebeğin yaşam savaşı Türkiye’yi harekete geçirdi. Ünlü isimler ve futbol kulüpleri seferber oldu. 19 saatte 1 milyon 99 bin euro toplandı
4.07.2017 Yaşam
Sosyal medyada "Kartal bebek" seferberliği!
Sosyal medyada "Kartal bebek" seferberliği! 20 günlükken kalbine giren bir mikrop, 10 aylık Kartal bebeğin minik kalbinde yetmezliğe yol açtı. Kartal’ın hayata tutunması için acilen kalp nakli olması gerekiyor. Almanya’da bir hastanede şifa arayan Kartal için Türkiye’deki duyarlı insanlar da harekete geçti, sosyal medyada adeta seferberlik başlatıldı.
4.07.2017 Sağlık
Kartal'dan Türkan'a bebek hediyesi!
Kartal'dan Türkan'a bebek hediyesi! Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş'in 53. bölüm ön izlemesi yayınlandı.
11.06.2023 Magazin
Muhammed bebek mucizesi! Enkaz altında şişe kapağıyla su içirdiler
Muhammed bebek mucizesi! Enkaz altında şişe kapağıyla su içirdiler Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle Hatay’da çöken binanın enkazı altında kalan 2 yaşında Muhammed bebeği 44 saat sonra kurtardılar. Ekipler 2 yaşındaki Muahmmed’e elleri ile su içirdi.
8.02.2023 Yaşam
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan ve deprem sonrası enkaz altındakileri arayarak dalga geçtiği iddia edilen S.A., polise verdiği ifade şoke etti. Bir TIR şoförü ise Bilecik’te de deprem olacağını, bu nedenle yardım malzemeleri götürmek için yola çıkanlara izin verilmediğine ilişkin asılsız ses kaydı paylaştığı için gözaltına alındı.
7.02.2023 Gündem
Beşiktaş'ta deprem! Güven Yalçın, Larin gitti Muleka'dan sonra Weghorst transferi sona erdi...
Beşiktaş'ta deprem! Güven Yalçın, Larin gitti Muleka'dan sonra Weghorst transferi sona erdi... Güven Yalçın ve Larin'la yollarını ayırdıktan sonra forvet hattına en az iki takviye yapmak isteyen Beşiktaş'a Muleka ve Weghorst'tan kötü haber geldi.
1.07.2022 Beşiktaş
Nisa bebek yaşıyor mu, Nisa Mihriban bebek öldü mü? İşte son durum!
Nisa bebek yaşıyor mu, Nisa Mihriban bebek öldü mü? İşte son durum! Nisa bebek öldü mü, yaşıyor mu? Pendik'te Nisa Mihriban bebeği sokağa terk eden Ebru S. hakkında 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Annesi tarafından sokağa bırakıldıktan sonra Acil Tıp Teknikeri Büşra Durmaz tarafından bulunan Nisa Mihriban bebeğin son durumu merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaparak, Nisa bebeğin son durumunu paylaştı.
11.04.2022 Yaşam
Nisa bebeği sokağa terk etmişti! İddianame hazırlandı, 2 yıla kadar hapsi isteniyor
Nisa bebeği sokağa terk etmişti! İddianame hazırlandı, 2 yıla kadar hapsi isteniyor Pendik'te 'Nisa Mihriban' bebeği sokağa terk eden Ebru S. hakkında 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.
11.04.2022 Gündem
Gebeler ve emziren anneler dikkat! Hayat kurtarıyor!
Gebeler ve emziren anneler dikkat! Hayat kurtarıyor! Türkiye’de son günlerde Koronavirüse yakalanan anne ve anne adaylarıyla ilgili acı haberler geliyor. Özellikle gebelikte ve emzirme döneminde “Covid-19 aşısı olunmalı mı?” konusunda uzmanlardan dikkat edilmesi gereken uyarılar var. Buna göre, Covid-19 aşısı olmayan anne adaylarının olanlara göre solunum sıkıntısı nedeniyle yoğun bakıma yatırılma ve erken doğum riski 3 kat artmış durumda.
8.11.2021 Sağlık
Karnından basket topu büyüklüğünde tümör çıkarıldı
Karnından basket topu büyüklüğünde tümör çıkarıldı Bandırma'da yaşayan Murat Güney, 4 ay önce başlayan kusma şikayetleri üzerine doktora gitti, çekilen MR sonucu karnında büyük bir kitle olduğu anlaşıldı. İstanbul Lütfi Kırdar Kartal Şehir Hastanesi Üroonkoloji Kliniği'nde Doç. Dr. Oktay Akça'nın başında bulunduğu ekibin ameliyat ettiği Güney'in karnından 7.5 kilo ağırlığında tümör çıkarıldı. Doç. Dr. Akça, "Normalde böbrek üstü bezi tümörleri bu kadar büyümeden belirti verir. Basket topu büyüklüğünde bir kitleydi. Literatürde de çok nadir görülen bir vaka" dedi. Radyoterapi ile tedavisine devam eden Güney ise "10 kilo hafifledim, ikiz bebek kadar bir kitle çıkmış karnımdan" diye konuştu.
25.09.2021 Sağlık
Avrasya Tüneli'nde inanılmaz olay; 2 kişi girdik 3 kişi çıktık
Avrasya Tüneli'nde inanılmaz olay; 2 kişi girdik 3 kişi çıktık Son dakika haberine göre; Avrupa ile Asya kıtasını bağlayan Avrasya Tüneli'nde doğum gerçekleşti. Derinliği 106 metreyi bulan tünelde doğum yapan öğretmen Seda Giray, "Avrasya Tüneli'ne girdiğimde hamileydim, çıktığımda oğlumuz kucağımdaydı" dedi.
26.03.2021 Yaşam
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: Ya teslim olacaklar ya da hainlerin kafaları koparılacak
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: Ya teslim olacaklar ya da hainlerin kafaları koparılacak Mliiyetçi Harekete Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Bundan sonra terörle mücadele stratejisinde Gara öncesi ile sonrası aynı olmayacak, inanıyorum. PKK ile saf tutan kim varsa tepeden tırnağa tutuşturulacak. PKK terör örgütü ya silahları ile ve son teröriste kadar güvenlik güçlerine teslim olup adalet önünde hesap verecektir, ya da azdan az çoktan çok gidecek, hainlerin kafaları koparılacak." dedi.
16.02.2021 Siyaset
İstanbul'da şok olay! Bebeğine içki içirip paylaştı
İstanbul'da şok olay! Bebeğine içki içirip paylaştı İstanbul Kartal'da bir annenin 1,5 yaşındaki çocuğuna alkol içirip fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması tepkilere neden oldu. Elinde alkol şişesi ve sigara ile resimleri çekilen 1,5 yaşında bebek babasının şikayeti üzerine annesinden alınarak devlet korumasına alındı. Çocuğun kendisine verilmesini isteyen baba savcılığa başvururken, anne hakkında soruşturma açıldı.
1.12.2020 Yaşam
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
Sinan Özen 57 yaşında ikiz babası oldu
Sinan Özen 57 yaşında ikiz babası oldu Ünlüler aleminde tek çocuk sahibi olan isimlerin yanı sıra bu sayıyla yetinmeyenler de var..
11.05.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kartal Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kartal bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.