Karışma

Karışma

Son dakika karışma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karışma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karışma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karışma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karışma gelişmeleri de dahil olmak üzere 469 karışma haberi bulunmuştur. Tüm karışma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekler Kaç Kalori? Ekler Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Ekler Kaç Kalori? Ekler Besin Değerleri Ve Kalorisi... Ekler, profiterole benzeyen sandviç pasta görünümlü bir tatlıdır. İçinde un, şeker, krema ve süt bulunduğundan eklerin kalorisi yüksektir. 
16.12.2023 Sağlık
Rusya Başkonsolosu: Türkiye'nin iç işlerine karışma gibi bir niyetimiz yok
Rusya Başkonsolosu: Türkiye'nin iç işlerine karışma gibi bir niyetimiz yok Rusya’nın İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov, değişen dünya düzenine uygun olarak Rusya’nın dış politikasını belirleyen ve bir yol haritası niteliği taşıyan stratejik belgeyi bugün düzenlenen bir toplantıda basın mensuplarıyla paylaştı. Türkiye seçimleriyle ilgili gelen soruyu yanıtlayan Başkonsolos Buravov “Türkiye'nin iç işlerine karışma gibi bir niyetimiz yok ve bununla ilgili şu veya bu değerlendirmeleri yapmaktan da kaçınıyoruz” ifadelerini kullandı.
27.04.2023 Gündem
Fabrikalarda deprem seferberliği! Meslek liseleri de katıldı
Fabrikalarda deprem seferberliği! Meslek liseleri de katıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için Organize Sanayi Bölgeleri de seferber oldu. Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çatısı altında faaliyet yürüten meslek lisesi ve sanayiciler, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için üretim kapasitelerin üstünde çalıştı. Kimi üreticiler 1 artı 1 konteyner üretti, kimi su arıtma sistemi ihtiyacını karşıladı. Deprem bölgesindeki jeneratör ihtiyacının önemli bir kısmını da yine Yalova Makine İhtisas OSB karşıladı. Dayanışmaya meslek lisesi öğrencileri de “soba” ile katıldı.
16.03.2023 Gündem
G-20 dışişleri bakanları toplantısında Ukrayna gerilimi
G-20 dışişleri bakanları toplantısında Ukrayna gerilimi Hindistan'da düzenlenen G-20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları girişimi damgasını vurdu. ABD ve Rusya, birbirlerini toplantıya gölge düşürmekle suçladı.
2.03.2023 Dünya
Kiracılar dikkat! Deprem sonrası ortaya çıktı, ek bedel talep edilebilir
Kiracılar dikkat! Deprem sonrası ortaya çıktı, ek bedel talep edilebilir Mülk sahipleri kendilerini 'alt kiracı'dan korumak için, kontratlara ek madde ilave etmeye başladı. Sözleşmeyi okumadan imzalayan kiracıların ise mağduriyet yaşaması söz konusu olabiliyor. Özellikle deprem sonrasında gündeme gelen misafir-alt kiracı bilmecesi ile ilgi dikkat çeken bir uyarı geldi.
1.03.2023 Ekonomi
Yargı'dan nefes kesen bölüm! 'Beni öldüreceklermiş abi'
Yargı'dan nefes kesen bölüm! 'Beni öldüreceklermiş abi' Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan ve Şükran Ovalı'yı kadrosunda buluşturan Yargı heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Pazar akşamlarına damga vuran dizinin yeni bölümünde; Ilgaz, kardeşi Defne'ye ulaşmak için her yolu denedi. Balkan mafyasının kaçırdığı Defne'den gelen mesaj herkesi yıktı!
6.02.2023 Televizyon
Estetik yaptıran Bedia Akartürk'ten eleştirilere cevap!
Estetik yaptıran Bedia Akartürk'ten eleştirilere cevap! Türk halk müziği ustalarından biri olan Bedia Akartürk, Samsun'da estetik ameliyatı oldu. Türk Halkı için estetik olduğunu ifade eden Akartürk, "Ben dünyada iki şeye aşığım. Biri türkülerime, biri de halkıma. Onlara türkülerimi en iyi şekilde inceleyerek okudum. Bir de kendim güzel olayım diye onun üzerine durdum. Onlar beni hep dinç ve güzel görsünler" dedi.
20.02.2023 Magazin
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi?
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi? 2 kız çocuğunu alıp kaçan, büyük kızının aylarca işkence görüp istismar edilerek sonunda da öldürülüp buzlukta saklanmasına göz yuman anne küçük kızını almak için Müge Anlı’nın programına başvurdu. Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Taraflar bugün yine Müge Anlı'da yüzleşti. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
11.01.2023 Gündem
Ali Koç Jorge Jesus'a 'Sen karışma sorumluluk bende' dedi Fenerbahçe transferde ses getirdi
Ali Koç Jorge Jesus'a 'Sen karışma sorumluluk bende' dedi Fenerbahçe transferde ses getirdi Ocak ayında takıma takviye yapmak için kolları sıvayan ve bir sol bek, bir yedek kaleci bir de forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Ali Koç'un işe golcüden başladığı öğrenildi. Elinde Batshuayi, Enner Valencia, Serdar Dursun ve King gibi yıldızları olan Jorge Jesus'un santrafor hamlesine soğuk baktığı belirtilirken, Başkan Koç'un inisiyatif alarak dünyaca ünlü futbolcunun işini bitireceği ifade edildi.
6.01.2023 Fenerbahçe
Bakan Soylu'dan CNN TÜRK'te 'İmamoğlu kararı' yorumu: Eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz
Bakan Soylu'dan CNN TÜRK'te 'İmamoğlu kararı' yorumu: Eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk ekranlarında Göksu Öngören Özgür'ün moderatörlüğünde yayınlanan Ne Oluyor Programı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Soylu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen ceza sonrası 'İBB'ye kayyum' atanacak mı sorusunu da yanıtladı. "Seçim kurulu bu kararı vermiş, siz onlara 'ahmak' diyorsunuz. Eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz." diyen Soylu, "Burada bu dava ile ilgili terörle ilgili herhangi bir süreç söz konusu değil, kayyum atanmaz. " ifadelerini kullandı.
18.12.2022 Gündem
Çalışana bunu yapan yönetici ve işveren yandı! Suç sayılıyor, 4 aydan 1 yıla kadar cezası var
Çalışana bunu yapan yönetici ve işveren yandı! Suç sayılıyor, 4 aydan 1 yıla kadar cezası var Son yıllarda mobbing şikayetlerinde oldukça artış gözleniyor. Mobbing genellikle psikolojik şiddet olarak kendini gösteriyor. Yüze karşı bağırma, baskı, özel hayata karışma, yapılan işi beğenmeme gibi davranışlar bunlardan sadece birkaçı... Yönetici ya da patronlar mobbing yaparsa, 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezasıyla da karşı karşıya. Bu problemle karşılaşan işçilerin neler yapılması gerektiği hakkında önemli detaylara dikkat çekildi.
12.12.2022 Çalışan Hakları
MEB resmen duyurdu! Tarihi rekor, yüzde 100’e yakın arttı
MEB resmen duyurdu! Tarihi rekor, yüzde 100’e yakın arttı Milli Eğitim Bakanlığınca son bir yılda 2 bin 176 bağımsız anaokulu ile 16 bin 45 anasınıfı açılarak 5 bin 385 anaokulu kapasitesi oluşturdu. Böylece mevcut 2 bin 782 anaokulu kapasitesi bir yılda iki katına çıkartılarak beş yaş okullaşma oranı yüzde 65’ten yüzde 98’e yükselerek tarihi rekora ulaştı.
18.11.2022 Eğitim
Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu, nasıl öldü? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Meryem'i Recep Aldemir mi öldürdü?
Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu, nasıl öldü? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Meryem'i Recep Aldemir mi öldürdü? Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Öte yandan Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
12.10.2022 Gündem
Hastanedeki skandalı ortaya çıkaran çalışan: Doktorların odasında izleyip dalga geçiyorlardı
Hastanedeki skandalı ortaya çıkaran çalışan: Doktorların odasında izleyip dalga geçiyorlardı Ataşehir'deki özel hastanede iki sağlık personelinin hasta kadınla alay ettikleri görüntüleri paylaşarak skandalın ortaya çıkmasını sağlayan hastane çalışanı Murat Yıldırım, hastanede yaşananları anlattı. Hastane yönetimine elindeki görüntülerle şantaj yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan ancak serbest bırakılan Yıldırım, "İhmaller ve ölümler başladığında onları kendi annemin babamın yerine koydum. Doktorların odasında izleyip kendi içlerinde dalga geçiyorlardı, alay ediyorlardı." dedi.
8.10.2022 Yaşam
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 3 tutuklama! Şüphelilerin ilk ifadeleri ortaya çıktı
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 3 tutuklama! Şüphelilerin ilk ifadeleri ortaya çıktı Müzisyen Onur Şener (45), karaoke yapmadan şarkı söylemesini isteyen grubun talebini yerine getirmediği için öldürüldü. Olayla ilgili 3 kişi ile yanlarında bulunan 2 kadın adliyeye sevk edilirken şüphelilerin ilk ifadeleri de ortaya çıktı. Şüpheliler Ali G. Semih S. ve İlker K. 'kasten öldürme' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
3.10.2022 Gündem
Halk plajında denize girmek yasaklandı! Belediyeden flaş açıklama
Halk plajında denize girmek yasaklandı! Belediyeden flaş açıklama Zonguldak Belediyesi'ne ait Kapuz Plajı'nın yanında bulunan arıtma tesisinin atık su hattında meydana gelen tıkanma nedeniyle taşkın meydana geldi. Taşan suyun denize karışması üzerine plaj ve çevresinde denize girmek yasaklandı.
27.07.2022 Gündem
Bakan Bozdağ'dan Gezi Parkı Davası açıklaması! 'Türk yargısı bağımsızdır'
Bakan Bozdağ'dan Gezi Parkı Davası açıklaması! 'Türk yargısı bağımsızdır'  Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Osman Kavala’nın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almasını ABD’nin “hayal kırıklığı” olarak değerlendirmesine ilişkin, “Ne ABD’nin ne de başka bir ülkenin Türkiye’nin yargılaması ile ilgili söz söylemeye hakkı yoktur. Onlar kendi işine baksınlar. Amerika kendi hukuk sistemine baksın. Almanya kendi hukuk sistemine baksın. Kendi işlerine baksın. Herkes işine baksın” dedi.
26.04.2022 Siyaset
Alerjik nezlesi olanlara uzmanından uyarı! Trafik kazalarına neden oluyor!
Alerjik nezlesi olanlara uzmanından uyarı! Trafik kazalarına neden oluyor! Gözlerde kaşıntı, kızarıklık, sulanma ve bazen de şişme şeklinde kendisini gösteren alerjik nezle, tedavi edilmediğinde ve tedavide kullanılan ilaçların reçetesiz kullanımı nedeniyle oluşan yan etkisi trafik kazalarına zemin hazırlıyor.
29.03.2022 Sağlık
TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tan ‘Başkanlık Sistemi’ açıklaması
TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tan ‘Başkanlık Sistemi’ açıklaması Sanat, tarih ve kültür konulu Beyoğlu Sohbetleri’nin bu ayki konuğu TBMM Başkanı Mustafa Şentop oldu. Programda, başkanlık sistemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şentop, “Vesayetçi sistemi tasfiye etmenin yolu, dışarıdan müdahaleyle hükümet kurup, düşürmeyi engellemek, hükümeti doğrudan milletin seçmesini sağlamaktır. İşte bu yeni getirdiğimiz sistemin temel özelliği budur. Bu sistemde müdahale edip, hükümet yıkma veya kurdurtma imkanı yok” dedi.
22.01.2022 Siyaset
Alişan 800 bin TL'lik arazi aracıyla okul çıkışına geldi bir bakan bir daha baktı!
Alişan 800 bin TL'lik arazi aracıyla okul çıkışına geldi bir bakan bir daha baktı! Buse Varol ile boşanma iddialarıyla gündeme gelen ve ilişkisi ile söyledikleriyle olay yaratan Alişan hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş'ın çocuklarıyla yakından ilgileniyor. Okul çıkışında görüntülenen Alişan'ın 800 bin TL değerindeki aracını görenler araçtan gözlerini alamadı.
17.01.2022 Magazin
Yılbaşı kurabiyesi tarifi ve yapımı! Kolay zencefilli tarçınlı yılbaşı kurabiyesi nasıl yapılır?
Yılbaşı kurabiyesi tarifi ve yapımı! Kolay zencefilli tarçınlı yılbaşı kurabiyesi nasıl yapılır? Yılbaşı kurabiyesi tarifi aramaları, yeni yılın başlamasına az bir süre kala arttı. Yılbaşını evde kutlayacaklar ya da hediye olarak ev yapımı kurabiye pişirecekler kolay ama aynı zamanda damak çatlatan kurabiye tariflerini soruluyor. Biz de zencefilli tarçınlı kurabiye tarifi derlerken, bonus olarak da Almanya'da Noel ve Paskalya dönemlerinde yapılan lebkuchen'in tarifini sizlerle paylaşacağız. Peki, yılbaşı kurabiyesi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir, tarifi nedir? İşte Zencefilli tarçınlı yılbaşı kurabiyesi tarifi ve yapımı ile lebkuchen kurabiyesi….
29.12.2021 Yaşam
Rusya ve Belarus'tan birlik anlaşması! İmzayı attılar
Rusya ve Belarus'tan birlik anlaşması! İmzayı attılar Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, ekonomik ve sosyal alanlarda iki ülkenin entegrasyonuna yönelik Rusya-Belarus Birlik Devleti programını onaylayan kararnameyi imzaladı.
4.11.2021 Dünya
AK Partili Kurtulmuş: Bizi ilgilendiren yuvalanmış terör örgütleri
AK Partili Kurtulmuş: Bizi ilgilendiren yuvalanmış terör örgütleri AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, sınır ötesi operasyon için cumhurbaşkanı yetkisinin iki yıl uzatılması hakkında, "Irak ve Suriye bizim komşumuz. Komşumuzun esenliği, toprak bütünlüğü için orayla ilgileneceğiz ama en az onun kadar bizi ilgilendiren taraf orada yuvalanmış terör örgütlerinin, Türkiye'nin bütünlüğüne vermiş olduğu zarardır" dedi.
28.10.2021 Siyaset
Ömer Çelik: En güçlü şekilde reddettik ve reddedeceğiz
Ömer Çelik: En güçlü şekilde reddettik ve reddedeceğiz Osman Kavala'nın serbest bırakılması için çağrı yapan büyükelçiliklerinden geri adım gelmesi sonrası AK Parti'den peş peşe değerlendirmeler geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Ülkemizin içişlerine ve egemenlik haklarına karışma anlamına gelen her beyanı en güçlü şekilde reddettik ve reddedeceğiz. Cumhurbaşkanımız devletimizin başı olarak bu duruşu en net ve en güçlü şekilde ortaya koymuştur." ifadelerini kullandı.
25.10.2021 Siyaset
Büyükelçilerden peş peşe geri adım! Türkiye'den ilk tepki...
Büyükelçilerden peş peşe geri adım! Türkiye'den ilk tepki... ABD ve diğer bazı ülkelerin Ankara büyükelçilikleri, diplomatların bulunduğu ülkelerin kanun ve nizamlarına riayet etmesini öngören Diplomatik İlişkiler Hakkındaki Viyana Sözleşmesi'nin 41. maddesine riayet edildiğini açıkladı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, ABD ve diğer büyükelçiliklerin açıklamalarının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından olumlu karşılandığını bildirdi.
25.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karışma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karışma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.