Kargo Uçağı

Kargo Uçağı

Son dakika kargo uçağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kargo uçağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kargo uçağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kargo Uçağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kargo uçağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 594 kargo uçağı haberi bulunmuştur. Tüm kargo uçağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti İran’ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından Türk Hava Yolları (THY) bu ülkelere yapacağı uçuşları iptal etti.
14.04.2024 Gündem
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılma anları CNN TÜRK yayınına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Sudan'dan tahliye edilen 101 kişi daha askeri kargo uçağıyla İstanbul'a getirildi
Sudan'dan tahliye edilen 101 kişi daha askeri kargo uçağıyla İstanbul'a getirildi Sudan'da 15 Nisan'da başlayan iç çatışmalar nedeniyle ülkede mahsur kalan Türk vatandaşlarının tahliyesi sürüyor. Sudan'ın Port Sudan şehrinden havalanan Türk Hava Kuvvetleri'nin A-400M tipi askeri kargo uçağıyla tahliye edilen 101 kişi daha, İstanbul'a getirildi.
28.04.2023 Gündem
Türk Hava Kuvvetleri uçaklarından İstanbul Boğazı'nda selamlama uçuşu
Türk Hava Kuvvetleri uçaklarından İstanbul Boğazı'nda selamlama uçuşu 27 Nisan-1 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan TEKNOFEST 2023 öncesi Türk Hava Kuvvetlerine ait uçaklar İstanbul Boğazı semalarında selamlama uçuşu yaptı.
25.04.2023 Gündem
Uzak Doğu ülkelerine THY'den Ramazan ayına özel program
Uzak Doğu ülkelerine THY'den Ramazan ayına özel program Ramazan ayına sayılı günler kala Türk Hava Yolları (THY) İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, 'Ramazan'ı İstanbul'da geçir' paket programıyla Uzak Doğu ülkelerinde bulunan Müslümanları İstanbul'a getirmeyi planladıklarını açıkladı.  
13.03.2023 Ekonomi
Büyük felakette 14. gün! Deprem bölgesinden dakika dakika gelişmeler
Büyük felakette 14. gün! Deprem bölgesinden dakika dakika gelişmeler AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 40 bin 642’ye yükseldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 10 ilde yeni yerleşim alanlarına ilişkin yerlerin belirlendiğini duyurdu. Öte yandan depremin 296. saatinde iki kişi daha enkazdan sağ olarak çıkarıldı.
18.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 13. gün! İşte bölgede son durum...
Deprem felaketinde 13. gün! İşte bölgede son durum... 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 39 bin 672 kişi hayatını kaybetti.
18.02.2023 Gündem
İspanyol arama kurtama ekibi İstanbul'a getirildi
 İspanyol arama kurtama ekibi İstanbul'a getirildi Kahramanmaraş merkezli depremin ardından, deprem bölgesinde çalışmalara katılan 15 İspanyol arama kurtarma ekibi ve hassas burunlu 5 arama köpeği, Adıyaman'dan hareket eden askeri kargo uçağı ile İstanbul'a getirildi.
14.02.2023 Dünya
Deprem bölgesinden 255 kişi İstanbul'a getirildi
Deprem bölgesinden 255 kişi İstanbul'a getirildi Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıma neden olan deprem bölgesinden tahliye edilen 255 kişi askeri uçakla Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.
12.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 250 adet duvar kırıcı iş makinesini deprem bölgesine gönderdi
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 250 adet duvar kırıcı iş makinesini deprem bölgesine gönderdi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarında kullanılmak üzere 250 adet duvar kırıcı iş makinesi(HILTI), askeri kargo uçağı ile Adana'ya gönderildi.
9.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 12 bin 391'e yükseldi.
9.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 10 ilde 3 aylık OHAL ilan edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 10 ilde 3 aylık OHAL ilan edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Depremin yaşandığı 10 ilimizi genel hayata etkili afet bölgesi olarak ilan ediyoruz. Arama- kurtarma faaliyetlerini ve sonrasındaki çalışmaların süratle yürütülebilmesini temin için Anayasa'nın 119'uncu maddesinin bize verdiği yetkiye dayanarak olağanüstü hal (OHAL) ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayacak ve 3 ay sürecek bu kararla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız" dedi.
7.02.2023 Gündem
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler Ülkeler tek tek harekete geçti. Türkiye'ye akın akın geliyorlar. Havalimanlarına teker teker inen uçaklarda arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra özel eğitilmiş köpekler de var. Dünyanın dört bir yanından ekipler depremzedeler için koştu. Öte yandan ABD'li ekibin 1999 Marmara depreminden sonra da Türkiye'ye geldiği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
7.02.2023 Dünya
Türkmen gazı için 3'lü zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Türkmen gazı için 3'lü zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Zirvesi kapsamında Türkmenistan'da. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'da Üçlü Zirve'de açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bakü-Tiflis-Ceyhan hattı öne çıkmaktadır. Türkmen gazının buradan taşınmasına hemen başlamamız gerek" dedi.
14.12.2022 Gündem
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Pakistan'daki muson yağmurlar felaketi uzaydan görüntülendi! Binlerce can kaybı milyonlarca evsiz...
Pakistan'daki muson yağmurlar felaketi uzaydan görüntülendi! Binlerce can kaybı milyonlarca evsiz... Şiddetli muson yağmurları Pakistan'da son dönemin en büyük iklim felaketlerinden birinin yaşanmasına neden oldu. Şiddetli muson yağmurların yol açtığı sel nedeniyle ölü sayısı bini geçerken yayınlanan uydu görüntüleri felaketin boyutlarını gözler önüne serdi. Türkiye'nin, Pakistan'da meydana gelen seller nedeniyle afet bölgesine gönderdiği yardım malzemelerinin 2'nci kısmı, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait 2 askeri kargo uçağı ile Pakistan'a ulaştırıldı.
29.08.2022 Dünya
Turkish Cargo taşıma performansı ile Avrupa'da 1. oldu
Turkish Cargo taşıma performansı ile Avrupa'da 1. oldu Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından her yıl yayınlanan Dünya Hava Taşımacılığı İstatistiklerine göre Türk Hava Yolları’nın yükselen lojistik markası Turkish Cargo, toplam taşıma performansı ile hava kargo şirketleri arasında Avrupa’da birinci, dünyada 4. sırada yer aldı.
28.08.2022 Ekonomi
Turkish Cargo, taşıma performansı ile Avrupa’da 1. oldu
Turkish Cargo, taşıma performansı ile Avrupa’da 1. oldu Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından her yıl yayınlanan Dünya Hava Taşımacılığı İstatistiklerine göre Türk Hava Yolları’nın yükselen lojistik markası Turkish Cargo, toplam taşıma performansı ile hava kargo şirketleri arasında Avrupa’da birinci, dünyada 4. sırada yer aldı.
28.08.2022 Ekonomi
Yunanistan'da tehlikeli madde yüklü uçak paniği! Sır 38 dakika...
Yunanistan'da tehlikeli madde yüklü uçak paniği! Sır 38 dakika... Sırbistan'dan Bangladeş'e giden kargo uçağı Yunanistan'da düşmüştü. Kavala kırsalına düşen tehlikeli madde yüklü Ukrayna kargo uçağı ile ilgili soru işaretleri devam ediyor. Uçağın Yunan hava sahasında geçirdiği son 38 dakika mercek altında.
19.07.2022 Dünya
Yunanistan'da uçak düştü
Yunanistan'da uçak düştü Yunanistan’ın Kavala şehrine bağlı Paleochori bölgesine bir kargo uçağı düştü. Uçakta kaç kişinin olduğu henüz bilinmiyor.
16.07.2022 Dünya
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine dair önemli ifadeler kullanan Kalın, "Biz İsveç ve Finlandiyalı muhataplarımızla iki toplantı yaptık. Ankara ve Brüksel'de. Dün Cumhurbaşkanımızın NATO Genel Sekreteri ile yaptığı telefon görüşmesiyle binaen biz Sedat Bey'le yarın Brüksel'e gidiyoruz. Bize göre müzakere ettiğimiz konuları bir yere getirdik. Buradan geri adım atmamız mümkün değil. Oradan Madrid'e geçeceğiz. Salı günü NATO Genel Sekreteri'nin ricası üzerine Cumhurbaşkanımızın katılımı üzerine Türkiye, NATO, İsveç ve Finlandiya zirvesi yapılacak. NATO zirvesinden önce bu zirve olacak. Bu zirveye katılmak pozisyonumuzdan geri adım atacağımız anlamına gelmiyor." dedi. İşte tüm detaylar...
26.06.2022 Siyaset
Türk Hava Yolları 89'uncu yılını kutluyor
Türk Hava Yolları 89'uncu yılını kutluyor Devlet Hava Yolları İşletmesi adıyla 1933 yılında 5 uçaklık filosuyla kurulan ve şuan dünyanın en çok noktaya uçan havayolu şirketi unvanına sahip Türk Hava Yolları (THY) 89'ncu kuruluş yıl dönümünü kutluyor.
20.05.2022 Ekonomi
Atatürk Havalimanı’ndaki 2 hurda uçak TIR’larla taşındı
Atatürk Havalimanı’ndaki 2 hurda uçak TIR’larla taşındı Atatürk Havalimanı’nda hurda olarak uzun süredir bekleyen iki uçak ihale sürecinin tamamlanmasının ardından TIR’larla Pendik’te bulunan depoya taşındı.
22.04.2022 Gündem
Hurda uçak operasyonu! Hem havandan hem de karadan...
Hurda uçak operasyonu! Hem havandan hem de karadan... Uzun yıllardır Atatürk Havalimanı’nda hurda olarak bekleyen iki yolcu uçağının ileri dönüşüm ve farklı alanlarda değerlendirilmesi için karadan taşıma işlemi başladı. Parçalanarak tırlara yüklenen uçak parçalarının bir kısmı karayoluyla Yeşilköy’den Tuzla’ya taşındı.
22.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kargo Uçağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kargo uçağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.