Kardeşini Öldürdü

Kardeşini Öldürdü

Son dakika Kardeşini öldürdü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kardeşini öldürdü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kardeşini öldürdü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kardeşini Öldürdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kardeşini öldürdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 280 kardeşini öldürdü haberi bulunmuştur. Tüm kardeşini öldürdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
30 yıl sonra aynı tarlada aynı dehşet! Babası gibi kardeşini katletti...
30 yıl sonra aynı tarlada aynı dehşet! Babası gibi kardeşini katletti... Kan donduran olay Bursa'nın Kestel ilçesinde yaşamdı. Tefeciden para alan Selami Kurt (55), borucunu ödemek için para istediği, ancak olumsuz yanıt aldığı kardeşi Şaban Kurt'u (54), karşılaştığı tarlada av tüfeğiyle öldürdü.
13.09.2023 Gündem
İzmir’de korkunç olay! Eşini ve eşinin kardeşini öldürdü, çocuğunu alıp kaçtı
İzmir’de korkunç olay! Eşini ve eşinin kardeşini öldürdü, çocuğunu alıp kaçtı İzmir’in Buca ilçesinde, dini nikahlı eşini ve eşinin kardeşini öldüren cinayet zanlısı, yanında getirdiği 11 yaşındaki oğlunu da alıp otomobille kaçtı. Zanlı, polis ekiplerince Bornova ilçesinde yakalandı.
29.06.2023 Yaşam
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı İspanya'nın eski kralı Juan Carlos'un çapkınlığı ülkede infial yaratmıştı. 5 bin kadın ile ilişki yaşadığı ifade edilen eski kral tahtan çekilmesine rağmen gündemde kalmaya devam ediyor. Şimdi Birleşik Arap Emirlikleri'nde sürgün hayatında olan Kral'ın eski sevgilisinin ürkütücü iddiaları var. İşte dikkat çeken detaylar...
26.01.2023 Dünya
Seri katille bir gece! Genç kadın yaşadıklarını anlattı: 'Aniden değişti'
Seri katille bir gece! Genç kadın yaşadıklarını anlattı: 'Aniden değişti' ABD'nin Idaho eyaletinde, 4 üniversite öğrencisi kampüsteki evlerinde vahşice öldürülmüştü. Katilleri Bryan Kohberger ise haftalar sonra yakalanmıştı. Katilin kimliğinin açıklanmasının ardından onu tanıyanlar da Bryan ile bilgileri paylaşmaya başladı. Ancak 'Hayley' adındaki kadının anlattıkları, içlerinde en tuhaf olanıydı...
11.01.2023 Dünya
California’da şiddetli fırtına! 14 kişi hayatını kaybetti
California’da şiddetli fırtına! 14 kişi hayatını kaybetti ABD’nin California eyaletinde etkili olan şiddetli fırtına ve sel felaketi nedeniyle 14 kişi hayatını kaybetti.
10.01.2023 Dünya
12 yaşındaki kız çocuğu, kardeşini öldürdü! Eve giren polisler dehşete düştü
12 yaşındaki kız çocuğu, kardeşini öldürdü! Eve giren polisler dehşete düştü ABD'nin Oklahoma eyaletindeki Tulsa kentinde 12 yaşındaki kız çocuğu, ebeveynleri üst katta uyuduğu sırada 9 yaşındaki kardeşini bıçaklayarak öldürdü.
10.01.2023 Dünya
Kadına şiddet videosu çeken genç kız, kardeşi tarafından öldürüldü
Kadına şiddet videosu çeken genç kız, kardeşi tarafından öldürüldü Şanlıurfa’da kardeşi tarafından silahla sokak ortasında vurularak öldürülen genç mühendisin çektiği kadına şiddet videosu ortaya çıktı.
4.12.2022 Yaşam
Ayrılmak isteyen eşinin evini basan koca dehşet saçtı
Ayrılmak isteyen eşinin evini basan koca dehşet saçtı Gaziantep’te cani koca, ayrılmak isteyen dini nikahlı eşinin evini bastı. Eşi ve eşinin annesini ağır yaralayan adam, eşinin 23 yaşındaki engelli kardeşini öldürdü. Korkunç cinayetin tek tanığı olan 4 yaşındaki Merva Bozan, dehşete düşüren anları “Ben çok korktum. Sadece bir kişiydi. O Ümit’ti” diyerek anlattı.
28.07.2022 Yaşam
Dedikodu yüzünden tartıştığı kız kardeşini öldürdü
Dedikodu yüzünden tartıştığı kız kardeşini öldürdü Kırşehir'in Mucur ilçesinde bir kişi, hakkında dedikodu yapıldığı gerekçesiyle tartıştığı kız kardeşini tabancayla vurarak öldürdü.
17.07.2022 Yaşam
Kan donduran dehşet! Kardeşini ve yengesini silahla öldürdü!
Kan donduran dehşet! Kardeşini ve yengesini silahla öldürdü! Silivri'de bir kişi eşiyle arasını bozduğunu ileri sürdüğü kardeşini ve yengesini silahla vurarak öldürdü. Şüpheli olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu.
8.02.2022 Yaşam
12 yaşındaki çocuğun oyununda facia! Elindeki tüfek ateş aldı, 5 yaşındaki kardeşi...
12 yaşındaki çocuğun oyununda facia! Elindeki tüfek ateş aldı, 5 yaşındaki kardeşi... Gaziantep’te tüfekle oynayan 12 yaşındaki çocuk, elindeki tüfeğin ateş alması sonucu 5 yaşındaki kardeşinin ölümüne neden oldu.
10.01.2022 Yaşam
Kardeşini öldürdü babasını dövdü! Kopmuş parmak detayı
Kardeşini öldürdü babasını dövdü! Kopmuş parmak detayı Adana’da kısa süre önce cezaevinden çıkan Kahraman Ö., kardeşi Cihan Ö.’yü pompalı tüfekle vurup öldürdükten sonra babası Abdul Vahap Ö.’yü de dövdükten sonra kaçtı.
4.09.2021 Gündem
Düzce'de dehşet! Arazi kavgasında 2 kardeşini öldürdü
Düzce'de dehşet! Arazi kavgasında 2 kardeşini öldürdü Düzce'nin Gümüşova ilçesinde, arazi paylaşımı tartışması nedeniyle çıkan kavgada ağabey silahını ateşleyerek 2 kardeşini öldürdü.
23.07.2021 Yaşam
Antalya'da aile faciası! Annesi, babasını ve kız kardeşini öldürdü...
Antalya'da aile faciası! Annesi, babasını ve kız kardeşini öldürdü... Antalya'da korkunç olay. 3 katlı villada, aynı ailenin 4 üyesi başlarından vurulmuş halde ölü bulundu. Yapılan incelemede, Mustafa Gider’in (40), anne ve babası ile ablasını pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.
16.03.2021 Yaşam
Vali yardımcısı, annesi ve kardeşini öldürdü! Cenazede gözyaşları sel oldu
Vali yardımcısı, annesi ve kardeşini öldürdü! Cenazede gözyaşları sel oldu Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat tarafından dün gece çıkan tartışma sonrası öldürülen avukat kardeş Altuğ Polat için Adana Adliyesi önünde tören düzenlendi. Polat için avukat arkadaşları ve yakınları gözyaşı döktü. Törene katılanlar Polat’ın her zaman verdiği parmak selamını yaparak onu uğurladı.
12.08.2020 Gündem
Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, annesi ve kardeşini öldürdü! Sebebi ortaya çıktı
Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, annesi ve kardeşini öldürdü! Sebebi ortaya çıktı Adana'da annesi İkbal Polat ile avukat kardeşi Altuğ Polat'ı (42) tabancayla vurarak öldüren Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat'ın (45), mal paylaşımı nedeniyle çıkan tartışmada cinayeti işlediği ortaya çıktı. Avukat Polat ile annesinin, baba Şeref Polat'ın akli dengesinin yerinde olmadığı iddiasıyla vesayet davası açtığı öğrenildi.
12.08.2020 Gündem
Hatay Vali Yardımcısı, annesi ve avukat kardeşini öldürdü
Hatay Vali Yardımcısı, annesi ve avukat kardeşini öldürdü Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, tartıştığı annesi İkbal Polat ile avukat kardeşi Altuğ Polat'ı tabancayla vurarak öldürdü. Tolga Polat'ın olayın ardından kaçtığı ileri sürüldü.
12.08.2020 Yaşam
“Babama acı çektirmek için yaptım” dedi, kardeşini öldürdü
“Babama acı çektirmek için yaptım” dedi, kardeşini öldürdü Aynı anda iki evladını da kaybeden baba ilk kez “Neler Oluyor Hayatta” programına konuştu.
10.08.2020 Televizyon
Güney Kıbrıs'ta Rum askeri G-3 ile dehşet saçtı!
Güney Kıbrıs'ta Rum askeri G-3 ile dehşet saçtı! Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde Larnaka’nın Klavdia köyünde 23 yaşındaki Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO) seferi askeri İlias Harpas, tartıştığı 2 aylık hamile olan kız kardeşini doğum gününde G-3 tüfeği ile vurarak öldürdü.
7.05.2020 Dünya
Tek kelimeyle vahşet! Annesini, babasını ve iki kardeşini...
Tek kelimeyle vahşet! Annesini, babasını ve iki kardeşini... Arnavutköy'de bir kişi anne, üvey babası ve iki kardeşini öldürdü.
20.09.2019 Gündem
Ankara’da korkunç cinayet
Ankara’da korkunç cinayet Ankara’da Özge Sazlı isimli kadın şizofren hastası abisi tarafından evinde bıçaklanarak öldürüldü. A.C isimli katil Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri tarafından kıskıvrak yakalandı.
5.08.2019 Yaşam
Kız kardeşi vazgeçince boğazını kesip öldürdü!
Kız kardeşi vazgeçince boğazını kesip öldürdü! Adana'nın Kozan ilçesinde boğazı kesilerek öldürülen Suriyeli Mukaddes Bağdat Dahir'in (15) katil zanlısı ağabeyi Behsil Dahir (24), verdiği ifadesinde kız kardeşini Suriye'de söz kestikleri kişi ile evlenmekten vazgeçtiği için öldürdüğünü öne sürdü.
24.06.2019 Yaşam
Kardeşini öldürdü, yengesini yaraladı
Kardeşini öldürdü, yengesini yaraladı Kütahya'nın Dumlupınar ilçesine bağlı Büyükaslıhanlar köyünde Mehmet Yüksel (73) tartıştığı kardeşi Hakkı Yüksel'i (66) bıçakla öldürdü, yengesi Rukiye Yüksel'i (60) ise yaraladı.
7.06.2019 Yaşam
Niğde'de dehşet! Kız kardeşini öldürüp anne ve babasını...
Niğde'de dehşet! Kız kardeşini öldürüp anne ve babasını... Niğde'de Iraklı bir aile içinde başlayan kavgada bir kişi kız kardeşini öldürdü, anne ve babasını yaraladı.
7.04.2019 Yaşam
Eşiyle sorun yaşadı! Kız kardeşini öldürdü
Eşiyle sorun yaşadı! Kız kardeşini öldürdü Iğdır’da eşiyle aralarında yaşanan problem nedeniyle baba evine dönen kız kardeşini tüfekle vurarak öldüren zanlı kayıplara karıştı.
7.10.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kardeşini Öldürdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kardeşini öldürdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.