Kardeşim Benim

Kardeşim Benim

Son dakika kardeşim benim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kardeşim benim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kardeşim benim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kardeşim Benim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kardeşim benim gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.376 kardeşim benim haberi bulunmuştur. Tüm kardeşim benim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü şarkıcının kardeşi lüks rezidansın 10. katından düşerek hayatını kaybetti! Ünlü isim sinir krizi geçirdi
Ünlü şarkıcının kardeşi lüks rezidansın 10. katından düşerek hayatını kaybetti! Ünlü isim sinir krizi geçirdi Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşüp, hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman'ın (27) ölümüne ilişkin soruşturma sürerken; olaydan sonra yaşananlar, bir site sakininin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yerdeki Özlem'in yakınındaki şarkıcı ablası Esra Akman'ın sinir krizi geçirip, "Canım kardeşim benim, canım" dediği yer aldı.
18.01.2024 Gündem
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Cengiz Ünder: Taner'im mekanın cennet olsun, çok üzgünüm
Cengiz Ünder: Taner'im mekanın cennet olsun, çok üzgünüm Milli futbolcunun Altınordu'da forma giydiği dönemde takım arkadaşı olan Taner Kahriman depremde hayatını kaybetmişti. Taner'in vefatı, özellikle İzmir'deki eski takım arkadaşlarını, antrenörlerini ve futbolseverleri yasa boğdu.
9.02.2023 Fransa
Emel Sayın'ın acı günü! Kardeşi Fatoş Sayın hayatını kaybetti
Emel Sayın'ın acı günü! Kardeşi Fatoş Sayın hayatını kaybetti Usta sanatçı Emel Sayın'ın uzun süredir tedavi gören kardeşi Fatoş Sayın, hayatını kaybetti. Sayın, acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Emel Sayın, üç yıl önce de diğer kız kardeşi Şenel Sayın’ı kanser nedeniyle kaybetmişti.
6.08.2022 Magazin
Sencar Sağdıç hayatını kaybetti
Sencar Sağdıç hayatını kaybetti 'Kosmos', 'Ahlat Ağacı' ve 'Babam ve Oğlum' başta olmak üzere birçok yapımda rol alan oyuncu Sencar Sağdıç, 68 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haber, sosyal medyadan duyuruldu.
8.07.2022 Magazin
Önder Öztahran'a Aslı Enver ile ilgili soru soruldu! Öztarhan...
Önder Öztahran'a Aslı Enver ile ilgili soru soruldu! Öztarhan... Murat Boz ile bir dargın bir barışık devam eden ilişkisini evliliğin eşiğindeyken sonlandıran Aslı Enver'in, gönlünü iş insanı Önder Öztahran'a kaptırdığı iddia edildi. Hatta iş insanı Enver'e ilk görüşte aşık olmuş ve evlilik teklifinde bulunmuştu. Önceki gün objektiflere takılan Önder Öztahran'a 'Aslı Enver'le evlilik' soruları soruldu.
2.03.2022 Magazin
Aslı Enver ile Önder Öztarhan takipleşmeye başladı!
Aslı Enver ile Önder Öztarhan takipleşmeye başladı! Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Aslı Enver'in kısa bir süre önce iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Yeni ilişkisiyle ilgili henüz herhangi bir açıklamada bulunmayan Enver, sevgilisiyle sosyal medyadan takipleşmeye başladı.
28.01.2022 Magazin
Fatih Aydın'ın ifadesinin detayları ortaya çıktı: Kardeşimin masasına oturtmadılar
Fatih Aydın'ın ifadesinin detayları ortaya çıktı: Kardeşimin masasına oturtmadılar Çiftlik Bank soruşturması kapsamında tutuklanan “Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın’ın ağabeyi Fatih Aydın’ın savcılık ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde şirket yönetimiyle alakası olmadığını söyleyen Aydın, Mehmet Aydın’ın kendisinin telkinleri sonrasında Türkiye’ye teslim olduğunu söyledi. Aydın ayrıca, kardeşi ve arkadaşının Uruguay’da uyuşturucu suçundan da soruşturma geçirdiğini anlattı. Aydın, “Mehmet Aydın’ın işlerinin büyümesiyle kendisine koruma tuttuğunu söyleyen Fatih Aydın, “Ona ulaşmam çok zor olmaya başladı. Ofisine bile giremez oldum. Beni kardeşimin masasına dahi oturtmadılar" dedi.
9.11.2021 Gündem
Aslı Enver tatil için Meksika'ya uçtu!
Aslı Enver tatil için Meksika'ya uçtu! Son olarak 'Babil' dizisiyle sevenleriyle buluşan Aslı Enver, Meksika’da tatil yapıyor. Aslı Enver'e Meksika tatilinde kimin eşlik ettiği ise gizemini koruyor.
31.10.2021 Magazin
'Ayağım ağrıyor' deyip hastaneye gitti, bir gün sonra ölü bulundu
'Ayağım ağrıyor' deyip hastaneye gitti, bir gün sonra ölü bulundu Antalya'da dün sabah ayağının ağrıdığını söyleyen ve komşuları tarafından hastaneye götürülen Halil Karanfil (50), bugün akşam saatlerinde evinin salonunda ölü bulundu. Karanfil'in birlikte yaşadığı annesinin de 5 yıl önce aynı salonda öldüğü öğrenildi. Olay yerine gelip kardeşinin yaşamını yitirdiğini gören Nihal Yağmurcağ, "Ah garip kardeşim" diyerek gözyaşı döktü.
9.09.2021 Yaşam
Survivor Yunus Emre'den çok konuşulacak açıklama
Survivor Yunus Emre'den çok konuşulacak açıklama Survivor yarışmasına veda eden Yunus Emre Karabacak'tan çok konuşulacak açıklamalar geldi.
19.03.2021 Magazin
Eskişehir cinayetinin sebebi merak ediliyor! Eskişehir cinayetinin nedeni ne, Tokkal ailesinin katili kim, ifadesi ortaya çıktı mı?
Eskişehir cinayetinin sebebi merak ediliyor! Eskişehir cinayetinin nedeni ne, Tokkal ailesinin katili kim, ifadesi ortaya çıktı mı? Eskişehir cinayetinin katili kim, cinayeti kim yaptı? sorularının katını merak ediliyordu. Eskişehir'de İlkay ve Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk'un evlerinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili katil zanlısının eski ortağı Mehmet Şerif Boğa (33) olduğu belirlendi. Katil zanlısı, aralarında eşinin de olduğu 9 şüpheliyle birlikte adliyeye sevk edildi. Mehmet Şerif Boğa, yeğeni Hakkı Boğa, akrabası Fesih Yiğit ile dayısı Zeki Oğuz tutuklanarak cezaevine gönderildi. Katil zanlısının cinayet günü yaptığı ağlama şovu fotoğraflara yansıdı. Öldürülen Emel Tokkal'ın ise katili kardeşi gibi görüp yaptığı paylaşım yürekleri yaktı. Peki, Eskişehir cinayetinin nedeni ne, katilin ifadesi alındı mı? Mehmet Şerif Boğa Tokkal ailesini neden öldürdü?
22.02.2021 Gündem
Arda Turan'ın Ömer Bayram paylaşımı gerçeği ortaya çıkardı
Arda Turan'ın Ömer Bayram paylaşımı gerçeği ortaya çıkardı Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Arda Turan'ın Ömer Bayram paylaşımı dikkat çekti.
21.02.2021 Galatasaray
Ali Babacan eleştirilerin hedefi oldu! Delikanlıca...
Ali Babacan eleştirilerin hedefi oldu! Delikanlıca... Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, DEVA Partisi Lideri Ali Babacan'a sert eleştirilerde bulundu Hakan, Babacan'ın Gezi Parkı davasıyla ilgili sözlerine atıfta bulunarak, "O zaman korktum. O zaman işime gelmedi. O zaman aklım başımda değildi. O zaman koltuk tatlıydı. O zaman Gezi olaylarını dış güçlerin oyunu gibi görüyordum. O zaman bırakın ‘Konuş Türkiye’ demeyi, ‘Konuş Ali Babacan’ demeye bile cesaretim yoktu. Şimdi aklım başıma geldi' deseydi... Şu anda avuçlarım patlarcasına Ali Babacan’ı alkışlıyor olacaktım." ifadelerini kullandı.
19.11.2020 Siyaset
Ünlü spor spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti
Ünlü spor spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti Uzun süredir kanserle mücadele eden spor spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nazan Kesal kimdir? Nerelidir? Nazan Kesal kaç yaşında?
Nazan Kesal kimdir? Nerelidir? Nazan Kesal kaç yaşında? Başarılı sinema ve tiyatro oyuncusu Nazan Kesal, pek çok kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisindeki performansı ile izleyicilerden büyük beğeni alan ünlü oyuncu, şu sıralar Çocuk adlı dizide rol alıyor. Peki Nazan Kesal kimdir? Nerelidir? Nazan Kesal kaç yaşında? İşte, detaylar...
17.01.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu: Dış politikayı barış eksenli yapmamız lazım
Kılıçdaroğlu: Dış politikayı barış eksenli yapmamız lazım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim dış politikayı barış eksenli yapmamız lazım. Suriye'ye müdahale edildiğinde karşı çıktım. En ağır eleştirileri aldım" dedi.
15.01.2020 Siyaset
Moldovalı 4 kadın şüpheli sınır dışı ediliyor
Moldovalı 4 kadın şüpheli sınır dışı ediliyor Eskişehir'de Sarar şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ve eşi Zehra Sarar çiftinin elleri ve ayaklarını bağlayıp kasadaki ziynet eşyaları ve yüksek miktardaki dövizin çalınması ile ilgili gözaltına alınan ancak serbest bırakılan 4 kadın sınır dışı ediliyor.
6.07.2019 Gündem
İmamoğlu: Pazartesiden itibaren İstanbul'un farklı ilçelerinde olacağım
İmamoğlu: Pazartesiden itibaren İstanbul'un farklı ilçelerinde olacağım CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, yarın ve pazar günü KKTC'yi ziyaret edeceğini, pazartesiden itibaren İstanbul'un farklı ilçelerinde olacağını söyledi.
10.05.2019 Siyaset
Ekrem İmamoğlu görevi devraldı!
Ekrem İmamoğlu görevi devraldı! 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. İmamoğlu daha sonra devir teslim töreni için İBB'nin Saraçhane'deki binasına gitti. Burada bir konuşma yapan İmamoğlu, görevi Mevlüt Uysal'dan devraldı.
18.04.2019 Siyaset
Tunç Soyer '12 Eylül' tartışmalarına bu yanıtı verdi
Tunç Soyer '12 Eylül' tartışmalarına bu yanıtı verdi CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, CNN TÜRK'te yayımlanan 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.
13.02.2019 Televizyon
"Babam kediye köpeğe 'kızım', bana 'takoz' derdi"
"Babam kediye köpeğe 'kızım', bana 'takoz' derdi" Ferhat Göçer'in kızı Yağmur Göçer, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına katıldı. Yağmur Göçer baba sevgisinden mahrum büyüdüğünü iddia ederek, 'Babam kediye köpeğe 'kızım' bana 'takoz' derdi' dedi.
12.11.2018 Magazin
Kardeşim benim
Kardeşim benim Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişimi sonrası kardeşleri Hülya ve Derya ile küsmüş, birlikte çalışmama kararı almıştı.
14.10.2018 Magazin
Milyonlar kaybeden Burak'ın son hali şoke etti
Milyonlar kaybeden Burak'ın son hali şoke etti Burak Özçivit'in, gişesinde büyük şok yaşadığı son iki filmindeki maddi kaybı 7,5 milyon TL'yi buldu. Yaşadığı maddi kayıpların ardından kendini yemeğe veren oyuncu aldığı kilolarla dikkat çekti.
9.06.2018 Magazin
Kendini yemeğe verdi!
Kendini yemeğe verdi! Burak Özçivit'in, gişesinde büyük şok yaşadığı son iki filmindeki maddi kaybı 7,5 milyon TL'yi buldu. Yaşadığı maddi kayıpların ardından kendini yemeğe veren oyuncu aldığı kilolarla dikkat çekti.
8.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kardeşim Benim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kardeşim benim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.