Karbonmonoksit Zehirlenmesi

Karbonmonoksit Zehirlenmesi

Son dakika karbonmonoksit zehirlenmesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karbonmonoksit zehirlenmesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karbonmonoksit zehirlenmesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karbonmonoksit Zehirlenmesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karbonmonoksit zehirlenmesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 karbonmonoksit zehirlenmesi haberi bulunmuştur. Tüm karbonmonoksit zehirlenmesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı! Tek hayali Tarkan’la şarkı söylemek
Bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı! Tek hayali Tarkan’la şarkı söylemek Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
30.01.2024 Gündem
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: Beşiktaş'tan açıklama geldi
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: Beşiktaş'tan açıklama geldi Süper Lig'de oynayan iki yıldız oyuncu ölümden döndü. Afrika Uluslar Kupası için Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken Omar Colley ve Ali Sowe adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi.
11.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık Süper Lig'in iki yıldızı, Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi. İşte o anlar...
11.01.2024 Beşiktaş
Mardin'de soba faciası! Anne ile 5 çocuğu zehirlendi, durumları ağır
Mardin'de soba faciası! Anne ile 5 çocuğu zehirlendi, durumları ağır Mardin'de Gülistan Karaboğa (38) ile 5 çocuğu, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan aile üyelerinin tamamının durumunun ağır olduğu bildirildi.
18.12.2023 Gündem
Kahreden haber! Anne ve 2 çocuğu evlerinde ölü bulundu
Kahreden haber! Anne ve 2 çocuğu evlerinde ölü bulundu Aydın'ın Karacasu ilçesinde bir anne ve iki çocuğu, ilk belirlemelere göre evin odasında çıkan yangın sonrası dumandan zehirlenmiş halde ölü olarak bulundu.
18.01.2023 Yaşam
Soba yakanlar dikkat! Uyarı geldi
Soba yakanlar dikkat! Uyarı geldi Lodos nedeniyle (karbonmonoksit) baca gazı zehirlenmelerinin yaşanmaması ve vatandaşların zarar görmemesi için uzmanlardan uyarı yapıldı.
7.11.2022 Gündem
İstanbul'a getirilen yaralı madenciler için yeni açıklama
İstanbul'a getirilen yaralı madenciler için yeni açıklama Bartın'daki maden patlamasında yaralanan işçilerden 6'sının tedavisinin İstanbul'daki Başakşehir Çam Sakura Şehir Hastanesi yanık yoğun bakımda devam ediyor. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, yaralı yakınlarını amfide bir araya getirerek yaralıların son durumu hakkında bilgi verdi.
15.10.2022 Gündem
Hiperbarik Oksijen Tedavisi nedir? Karbonmonoksit zehirlenmesinde Hiperbarik Oksijen Tedavisi kullanılıyor mu?
Hiperbarik Oksijen Tedavisi nedir? Karbonmonoksit zehirlenmesinde Hiperbarik Oksijen Tedavisi kullanılıyor mu? Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden ocağı patlamasında yaralı olarak kurtulan madencilere Hiperbarik Oksijen Tedavisi uygulanıyor. Basınç odalarına alınan madenciler yüzde 100 oksijen verilerek tedavi ediliyor. Peki, Hiperbarik Oksijen Tedavisi nedir? Karbonmonoksit zehirlenmesinde Hiperbarik Oksijen Tedavisi kullanılıyor mu? Hiperbarik Oksijen Tedavisi hangi durumlarda kullanılır? İşte detaylar…
15.10.2022 Sağlık
Yanan evinde gazdan zehirlenen 90 yaşındaki adam hayatını kaybetti
Yanan evinde gazdan zehirlenen 90 yaşındaki adam hayatını kaybetti Zonguldak’ta Ömer Güngör (90), yalnız yaşadığı evinde çıkan yangında karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle yaşamını yitirdi.
21.08.2022 Yaşam
Ankara’da düğün dönüşü kaza: 2’si ağır 8 kişi yaralı
Ankara’da düğün dönüşü kaza: 2’si ağır 8 kişi yaralı Ankara’nın Polatlı ilçesinde 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si ağır 8 kişi yaralandı.
4.05.2022 Yaşam
Şişli'de park halindeki otomobil alev alev yandı
Şişli'de park halindeki otomobil alev alev yandı ŞİŞLİ'de park halindeki otomobilde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede söndürdüğü otomobil kullanılamaz hale geldi.
4.05.2022 Yaşam
Bayramlaşmaya gelen kızı ve damadı tarafından ölü bulundu
Bayramlaşmaya gelen kızı ve damadı tarafından ölü bulundu Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, eşinden ayrı yaşayan evli ve 4 çocuk babası Abidin Sekendiz (69), bayramlaşmak için evine gelen kızı ve damadı tarafından ölü bulundu.
4.05.2022 Yaşam
Karbonmonoksit zehirlenmesi! 1 kişi öldü
Karbonmonoksit zehirlenmesi! 1 kişi öldü Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen iki kız kardeşten biri öldü, diğeri hastanede tedavi altına alındı.
4.05.2022 Yaşam
Orman yangınları solunum sağlığı için de büyük tehdit!
Orman yangınları solunum sağlığı için de büyük tehdit! Günlerdir yanan ormanlar tüm Türkiye’yi yasa boğarken, Solunum Derneği TÜSAD dumana maruz kalanların sağlığına ilişkin önemli uyarılarda bulundu. Özellikle küçük çocuklar, yaşlılar, astım, KOAH ve kalp hastalarının yangın dumanından korunması gerektiğini vurgulayan TÜSAD, herhangi bir maruziyet durumunda hemen doktora başvurulması gerektiğini belirtti.
5.08.2021 Sağlık
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Yarından itibaren başlıyor
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Yarından itibaren başlıyor Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Erzurum ve Erzincan'da yarın saatteki hızı 60-80 kilometreyi bulacağı tahmin edilen kuvvetli fırtına bekleniyor.
24.04.2021 Gündem
Korkunç haber! Kutup soğuklarında 38 kişi hayatını kaybetti
Korkunç haber! Kutup soğuklarında 38 kişi hayatını kaybetti ABD’yi yaklaşık bir haftadır etkisi altına alan şiddetli kış şartları nedeniyle şu ana kadar 38 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
18.02.2021 Dünya
Lodoslu havalarda karbonmonoksit zehirlenmelerine dikkat
Lodoslu havalarda karbonmonoksit zehirlenmelerine dikkat Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Doç. Dr. Yücel Yüzbaşıoğlu, soba ve doğal gaz zehirlenmelerine karşı uyarıda bulundu. Doç. Dr. Yüzbaşıoğlu, "Karbonmonoksit zehirlenmelerine maruz kalmak istemiyorsak, lodoslu havalarda sobaları mümkünse yakmamak gerekiyor. Doğal gaz, kombi, şofben kullanan kişilerin de, menfez (havalandırma) sistemlerinin açık olması gerekiyor" dedi.
9.02.2021 Sağlık
Kilis'te karbonmonoksit zehirlenmesi: 2 ölü
Kilis'te karbonmonoksit zehirlenmesi: 2 ölü Kilis’te, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen çift yaşamını yitirdi.
28.01.2021 Gündem
Doğal gaz açıklaması! Yapmanız gereken...
Doğal gaz açıklaması! Yapmanız gereken... Tüm doğal gaz abonelerini ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Diyarbakır'da evde doğal gaz kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu avukat Ömer Baran, eşi Müjde Baran ve stajyeri Mahsun Akbaş'ın yaşamını yitirmesinin ardından mekanik tesisat ve doğal gaz uzmanı olan makine mühendisi Sabri Erk, uyarılarda bulundu. Erk, karbonmonoksit zehirlenmelerinin önüne geçilmesi için doğal gaz kullanıcılarının 3 önemli noktaya dikkat etmesi gerektiğini belirterek, "Bunlardan birincisi menfez, ikincisi elektrik, üçüncüsü de doğal gaz borularıdır. Menfezleri açık bırakın, elektriği de doğal gazdan uzak tutun" dedi.
12.01.2021 Gündem
Meteoroloji saat verdi ve uyardı: Kuvvetli olacak
Meteoroloji saat verdi ve uyardı: Kuvvetli olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi geneli ve Kuzey Ege için uyarıda bulundu. Öte yandan Meteoroloji uyarısı sonrası İstanbul Valiliği de açıklama yaptı.
24.12.2020 Gündem
Mucize kurtuluş! 5 yaşındaki Ahmet...
Mucize kurtuluş! 5 yaşındaki Ahmet... Tokat’ta karbonmonoksit gazından zehirlenen aile 5 yaşındaki Ahmet’in tuvalet ihtiyacı nedeniyle uyanması sonucu ölümden döndü.
22.02.2020 Yaşam
Prof. Omurtag ‘sessiz katil'e karşı uyardı
Prof. Omurtag ‘sessiz katil'e karşı uyardı Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Omurtag ‘sessiz katil’ olarak nitelendirilen karbonmonoksit zehirlenmeleri konusunda uyarılarda bulundu.
21.02.2020 Sağlık
3 aileden 9 kişi apar topar hastaneye kaldırıldı!
3 aileden 9 kişi apar topar hastaneye kaldırıldı! Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen 3 aileden 9 kişi hastanede tedaviye alındı.
22.01.2020 Yaşam
Meteoroloji'den korkutan görüntü!
Meteoroloji'den korkutan görüntü! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ndan son dakika açıklaması geldi. MGM'den yapılan açıklamada, "Ege ve Akdeniz kıyı illerinde şimşek ve yıldırım eşliğinde gök gürültülü sağanak yağış şeklinde meydana gelmektedir" denildi.
23.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karbonmonoksit Zehirlenmesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karbonmonoksit zehirlenmesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.