Kararsızlar

Kararsızlar

Son dakika kararsızlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kararsızlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kararsızlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kararsızlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kararsızlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 kararsızlar haberi bulunmuştur. Tüm kararsızlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bozdağ açıkladı: Personel alımı sayısı 22 bin 120'ye çıkarıldı
Bakan Bozdağ açıkladı: Personel alımı sayısı 22 bin 120'ye çıkarıldı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ 14 Mayıs'taki cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimleri ile ilgili olarak, 'Seçim ilk turda bitecek, çok net. Cumhur İttifakı'nın Meclis'te çoğunluğu alacağı bir netice olacak' dedi. Bakan Bozdağ ayrıca, daha önce 18 bin 500 olarak açıklanan yeni personel alımı sayısının 22 bin 120'ye çıkarıldığını, önümüzdeki hafta ilanların yayımlanacağını bildirdi.
16.04.2023 Gündem
Son oy oranları belli oldu! Çarpıcı sonuç! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Yavaş, İmamoğlu...
Son oy oranları belli oldu! Çarpıcı sonuç! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Yavaş, İmamoğlu... Oy oranlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Son anket sonuçları ortaya çıktı. Optimar’ın 23-28 Haziran tarihleri arasında 1613 kişi ile yüz yüze anket yöntemiyle yaptığı araştırmada siyasilerin oy oranları belirlendi. ‘Cumhurbaşkanlığı seçiminde kime oy vereceksiniz?’ sorusuna ankete katılanların yüzde 33.7’si Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, yüzde 14.9'u Yavaş'a, yüzde 8.3'a Kılıçdaroğlu'na, yüzde 5.8'i Akşener'e, yüzde 5.5'i ise İmamoğlu'na oy vereceğim cevabını verdi. Öte yandan partilerin de oy oranları açıklandı. İşte son seçim anketiyle ilgili son dakika tüm detaylar...
8.07.2022 Siyaset
Oy oranlarıyla ilgili flaş sonuç! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş...
Oy oranlarıyla ilgili flaş sonuç! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş... Oy oranlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Son anket sonuçları ortaya çıktı. Optimar'ın anket sonuçlarına göre son oy oranları belli oldu. ‘En beğenilen siyasetçiler’ sorusuna yanıt verenlerin yüzde 32.9’u Cumhurbaşkanı Erdoğan dedi. Son dönemlerde yaptığı atakla ikinci sıraya yükselen Kılıçdaroğlu’na destek ise yüzde 11.3 çıktı. İşte oy oranlarıyla ilgili tüm detaylar...
24.03.2022 Siyaset
Erbakan: Gelin 'Anadolu İttifakı'nı gerçekleştirelim
Erbakan: Gelin 'Anadolu İttifakı'nı gerçekleştirelim Yeniden Refah Partisi (YPR) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Millet İttifakı'nın vatandaşa verebileceği bir şey olmadığını belirterek, “Geliniz, Millî Görüş prensipleri içerisinde paylaşımda, yönetimde adaleti sağlamak üzere borç, faiz, zam, vergi ekonomisi yerine üretim, istihdam, ihracat odaklı ekonomiye geçmek ve D60’ı kurmak üzere bir ‘Anadolu İttifakı’nı gerçekleştirelim. Bu çağrımızı bir kez daha özellikle oradaki 5 tane partiye yapıyoruz” dedi.
23.03.2022 Siyaset
Son anket sonuçları yayımlandı! Partiler oy oranları tek tek açıklandı! Erdoğan, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Yavaş
Son anket sonuçları yayımlandı! Partiler oy oranları tek tek açıklandı! Erdoğan, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Yavaş Son anket sonuçları yayımlandı. Parti bazında AK Parti, CHP, İYİ Parti ve diğer partilerin oy oranları belli oldu. İsimler bazında ise oy oranlı şu şekilde sıralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 32.4, CHP lideri Kılıçdaroğlu: 13.3, ABB Başkanı Mansur Yavaş: 11.5, İBB Başkanı İmamoğlu: 6.4.
17.02.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Kandil'in nasıl yerle bir edileceğini size gösteririz
Bakan Soylu: Kandil'in nasıl yerle bir edileceğini size gösteririz Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu'nun çelişkili açıklamalarının olduğunu söyledi. Soylu, "Bir taraftan tezkereye 'hayır' diyeceksiniz. Bir taraftan 'Kandil'i yerle bir edeceğim.' diyeceksiniz. Kandil'in nasıl yerle bir edileceğini size gösteririz" dedi.
5.11.2021 Gündem
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş, Gül...
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş, Gül... Son oy oranları belli oldu. Hilmi Daşdemir’in başkanı olduğu Optimar’ın 19-22 Eylül tarihleri arasında 1938 kişi ile yüz yüze anket yöntemiyle yaptığı anket çalışmasının sonuçları ortaya çıktı.
5.10.2021 Siyaset
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Akşener, Kılıçdaroğlu, Gül...
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Akşener, Kılıçdaroğlu, Gül... Optimar’ın 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kime oy verirsiniz sorusuna ankete katılanların yüzde 40.2’si Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanıtını verdi. Mansur Yavaş ise yüzde 16.1’le ikinci sırada gelirken onu yüzde 7.1’le Ekrem İmamoğlu takip ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6.3’le dördüncü sırada geldiği ankette cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini açıklayan Selahattin Demirtaş ise yüzde 5.5’le beşinci sırada. Meral Akşener ise yüzde 4.6’yla altıncı sırada geliyor.
20.08.2021 Siyaset
Tatil rezervasyonu yapmayana kötü haber!
Tatil rezervasyonu yapmayana kötü haber! Koronavirüs tedbirlerinin kaldırılmasıyla birlikte tatil bölgelerine akın başladı. Bodrum, Çeşme, Marmaris, Antalya’da bulunan otellerde rezervasyonlar dolmuş durumda. Kurban Bayramı nedeniyle de otellerde yüzde 100’e varan doluluk oranlarına ulaşıldı. Geceliği 600 euro olan otelde yer bulunamıyor.
9.07.2021 Ekonomi
Seçim anketinde dikkat çeken sonuçlar
Seçim anketinde dikkat çeken sonuçlar Cumhurbaşkanlığı seçimini iki yıl kala siyasi parti liderleri önemli hamlelerde bulunmuştu. Son seçim anketinde tahmini oy oranları yayınlandı. "En beğendiğiniz siyasetçi” anketinde Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 31.1’le açık ara önde yer aldı.
26.01.2021 Siyaset
Son anket sonuçları yayımlandı! İlk sırada...
Son anket sonuçları yayımlandı! İlk sırada... Optimar araştırma şirketi son anket sonuçlarını yayımladı. Bu sonuçlara oy oranları AK Parti yüzde 41.2 CHP 23.7, MHP 11.1, İYİ Parti 10.9, HDP ise 8.4 şeklinde olacak. Bu durumda cumhur ittifakı 52.3, Saadet Partisi eklendiğinde ise CHP, İYİ Parti ve HDP’den oluşan millet ittifakı ise 43.9 çıkıyor.
14.12.2020 Siyaset
Muharrem İnce: CHP'de her gün yeni bir skandal duyuyoruz
Muharrem İnce: CHP'de her gün yeni bir skandal duyuyoruz Muharrem İnce, partisi CHP'ye yüklenerek, "Ana muhalefet partisinin oyları CHP'nin oyları, 40 yıldır bu partiye hizmet vermişim böyle bir ortamda CHP'nin oylarının yüzde 60'larda olması lazım, 60'ları geçmesi lazım. Ama böyle bir durum söz konusu değil ki. Haftadan haftaya, her gün yeni bir skandal duyuyoruz. Hafta geçmiyor, 'bu hafta yine ne çıkacak acaba' diye bekliyoruz. Kimisi Azerbaycan'a tam destek olamıyor, kimisi 'Atatürk' diyemiyor" dedi.
29.10.2020 Siyaset
Son seçim anketinin sonuçları ortaya çıktı! AK Parti, CHP...
Son seçim anketinin sonuçları ortaya çıktı! AK Parti, CHP... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısı yapmasının ardından gözler seçim anketlerine çevrildi. Metropoll araştırma şirketinin yaptığı ankette çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.
19.10.2020 Siyaset
Son anket sonuçları yayınlandı! AK Parti...
Son anket sonuçları yayınlandı! AK Parti... Geçtiğimiz seçimde sonuçları yüksek oranla tahmin eden BETİMAR araştırma şirketi son anket sonuçlarını yayınladı.
8.10.2020 Gündem
Son seçim anketinde flaş sonuçlar ortaya çıktı
Son seçim anketinde flaş sonuçlar ortaya çıktı Son anket sonuçları yayınlandı. Optimar’ın yaptığı anket sonuçlarına göre kararsızlar dağıtıldığında AK Parti’nin oy oranı 43.1 çıkıyor. CHP yüzde 22 olurken, onu 10.6’yla MHP takip ediyor. HDP’nin yüzde 10.4 çıktığı ankette İYİ Parti 9.8 görünüyor.
26.08.2020 Siyaset
Son anket sonuçları yayımlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan...
Son anket sonuçları yayımlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan... Son anket sonuçları yayımlandı. Vatandaşlar "Bu pazar günü bir Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa, isim olarak düşündüğünüzde Cumhurbaşkanı olarak kime oy verirsiniz?" sorusuna yüzde 41.5 oranında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını verdi.
11.08.2020 Siyaset
AK Partili Hamza Dağ: Nerede bu oylar?
AK Partili Hamza Dağ: Nerede bu oylar? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, anket şirketlerinin algı operasyonu yaptığına dikkat çekerek, "Bir iki firma, bunlar yeni kuruldu. Bir güvenilirlikleri yok. Onlar bir anket açıklıyorlar hem Türkiye, hem de belediyelerle ilgili. Yıllardır anket işi yapan ama duygularını, dünya görüşlerini bu anket işine zaman zaman karıştıran arkadaşlar da var." dedi.
15.06.2020 Gündem
'Kendileri kazanmak için değil...'
'Kendileri kazanmak için değil...' AK Parti'den istifa ederek parti çalışmalarına başlayan Ali Babacan kuracağı parti için en son şubat tarihi verilmişti. Şimdi kulislerde partinin Şubat'a yetişmeyi konuşuluyor.
3.02.2020 Gündem
Türkiye Eğilimleri Araştırması'nın sonuçları açıklandı
Türkiye Eğilimleri Araştırması'nın sonuçları açıklandı 'Türkiye Eğilimleri Araştırması'nın 2019 yılı sonuçları açıklandı. 2010 yılından bu yana Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aydın koordinasyonunda akademik bir ekip tarafından sürdürülen ve Türkiyenin gündemi ile geleceğe yönelik olası sorunlara kamuoyunun bakışını tespit eden araştırma 26 ilde 18 yaş üzeri bin kişiyle yapıldı. Araştırmada farklı ülkelerin Türkiyeye tehdit olarak algılanıp algılanmadıkları sorgulandığında, ABD yüzde 64,5 ile ilk sırayı alırken, yüzde 55,6 ile İsrail ikinci, yüzde 49,2 ile İngiltere üçüncü sırada yer aldı. Türkiyenin en yakın dostu-müttefiki olarak görülen ülke ise yüzde 56,5 ile yine Azerbaycan oldu. Azerbaycanı KKTC ve Özbekistan takip etti.
15.01.2020 Gündem
Cem Yılmaz oyunu kullandı, espriyi patlattı
Cem Yılmaz oyunu kullandı, espriyi patlattı Beşiktaş'ta oyunu kullanan ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisini görüntüleyen kameralara ‘Biz kazanacağız’ diye takılarak okuldan ayrıldı.
1.04.2019 Magazin
Devlet Bahçeli: Seçimden sonra Meclis'e sunacağız
Devlet Bahçeli: Seçimden sonra Meclis'e sunacağız MHP lideri Devlet Bahçeli canlı yayında yaptığı açıklamada, "Kamuoyu araştırma değil, oluşturma yapıyorlar. Seçim sonrası kamuoyu araştırmaları için yasa teklifi getirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
30.03.2019 Siyaset
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan dolar açıklaması
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan dolar açıklaması AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, "Şimdi seçim öncesi bir atakla dolar üzerinden hükümeti etkilemeye çalışıyorlar. Bunun adı milletin cebindeki parayı çalmaktır. Tedbir alındı, buna müsaade edilmeyecek” dedi.
25.03.2019 Siyaset
Numan Kurtulmuş canlı yayında anlattı! İşte Ankara’da son durum
Numan Kurtulmuş canlı yayında anlattı! İşte Ankara’da son durum AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş "Kararsızlar hızla eriyor. Kararsız seçmen kütlesi çözüldükçe bunu AK Partiye yaradığını görüyoruz.Ankara’da zor bir seçim olacak. Ankara’da ben Sayın Özhaseki’nin giderek yükseldiğini görüyorum. Sayın Özhaseki çok rahat bir şekilde seçimi sonuçlandıracaktır"dedi.
11.03.2019 Siyaset
Özhaseki: Mansur Bey ile rakibiz ama düşman değil
Özhaseki: Mansur Bey ile rakibiz ama düşman değil Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, bir televizyon programında soruları yanıtladı. Özhaseki, CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ı daha önce tanıdığını belirterek, "7 yıl Tarihi Kentler Birliği başkanlığı yaptım. Ben orada 7 yıllık başkanlık yaptım, orada tanıdım Mansur Beyi. Epeyden beri görüşmüyoruz ama aramızın kötü olması için bir neden göremiyorum. Mansur Bey ile rakibiz ama düşman değil. Bu memleketin çocuklarıyız nihayetinde. Benim kimseyle kavgam olmaz." dedi
15.01.2019 Siyaset
Trump'a karşı avantajlı!
Trump'a karşı avantajlı! ABD Başkanlık seçimi ile ilgili olarak Politico/Morning tarafından yapılan ankette ABD Başkanı Donald Trump karşısında Senatör Bernie Sanders’a büyük destek çıktı.
23.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kararsızlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kararsızlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.