Karantina Kararı

Karantina Kararı

Son dakika karantina kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karantina kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karantina kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karantina Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karantina kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 307 karantina kararı haberi bulunmuştur. Tüm karantina kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıfır otomobil ile ilgili açıklama dikkat çekti! Tüm gözler Türkiye'ye çevrildi! Her geçen gün artıyor...
Sıfır otomobil ile ilgili açıklama dikkat çekti! Tüm gözler Türkiye'ye çevrildi! Her geçen gün artıyor... Otomotiv sektörüne ilişkin açıklama geldi. Pandemi, çip, ham madde krizi derken, şimdi de Çin'de alınan karantina kararı sebebiyle Şanghay’da otomotiv sektörüne tedarik parçaları üreten fabrikalar kapanmış durumda. Aynı zamanda ticari gemiler de liman açıklarında bekleyince sorunların boyutu daha da artıyor. Bu son gelişmelerin sıfır otomobil üretimine etkileri gündeme geldi. Araçların satış sonrası pazarında güncel durum da merak ediliyor. Bu süreçte tüm dikkatler Türkiye'ye çevrildi. Otomobil üreticileri yedek parçalar konusunda sıkıntı yaşarken, ülkemizde bulunabilirlik ve çeşitlilik her geçen gün artıyor. Türkiye'de yedek parça, stok seviyeleri ve ihracat konusunda önemli açıklamalarda bulunan OSS Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Özalp, aynı zamanda ikinci el pazarı ile ilgili de dikkat çeken bilgiler verdi.
23.05.2022 Ekonomi
Fransa'dan flaş karantina kararı! 7 gün...
Fransa'dan flaş karantina kararı! 7 gün... Fransa Sağlık Bakanı Olivier Veran, koronavirüse karşı tam aşılı olup testi pozitif çıkan kişilerin karantina süresinin 10 günden 7 güne düşürüldüğünü duyurdu.
2.01.2022 Dünya
Ülkede alarm, yurtdışına çıkamıyorlar! 5 gün karantina kararı!
Ülkede alarm, yurtdışına çıkamıyorlar! 5 gün karantina kararı! Brezilya’da Sağlık Bakanlığı sistemine düzenlenen siber saldırı nedeniyle yurtdışından gelen yolcular için uygulanacak olan önlemler 1 hafta ertelendi. Saldırı nedeniyle milyonlarca Brezilyalı halka açık yerlere erişemezken, yurtdışına seyahat edecek olanlar ise aşı pasaportu çıkaramadı.
10.12.2021 Dünya
Adıyaman'da flaş koronavirüs kararı! 22 ev karantinaya alındı!
Adıyaman'da flaş koronavirüs kararı! 22 ev karantinaya alındı! Adıyaman'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 22 evde karantina uygulaması başlatıldı.
16.11.2021 Gündem
Valilik yeni koronavirüs kararlarını açıkladı! Resmen başlıyor: 14 gün boyunca...
Valilik yeni koronavirüs kararlarını açıkladı! Resmen başlıyor: 14 gün boyunca... Valilik yeni koronavirüs kararlarını son dakika duyurdu. Resmen değişti. Pazartesi gününden itibaren başlıyor. 14 gün karantina kararı geldi. Bursa Valiliği, uygulanması gereken yeni korona virüs tedbirlerini açıkladı.
14.11.2021 Gündem
O ilimizde flaş karantina kararı! Uygulama başladı
O ilimizde flaş karantina kararı! Uygulama başladı Adıyaman'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 75 evde karantina başlatıldı.
20.10.2021 Gündem
Yeni karantina kararları! Flaş açıklama
Yeni karantina kararları! Flaş açıklama Sağlık Bakanlığı 'Covid-19 Temaslı Takibi Salgın Yeni kararlar açıklandı! Sağlık Bakanlığı tarafından son dakika olarak duyuruldu. Yönetimi, Evde Hasta İzlemi Rehberi'nde değişiklik yaptı. Buna göre tam aşılı temaslının HES kodu ilk 5 gün riskli sayılmayacak, 5'inci gün PCR testi negatif çıkarsa izolasyon uygulanmayacak.
17.09.2021 Gündem
Karantina kararı! Korona alarmı verildi, 10 gün sürecek
Karantina kararı! Korona alarmı verildi, 10 gün sürecek Karantina kararı alındı. Resmi açıklama yapıldı. Aşılama oranın en düşük olduğu illerden biriydi. Kırmızı kategoride bulunan Mardin'de aşı seferberliğinin ardından karnatina uygulaması başlıyor. Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 9 mahallede, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.
14.09.2021 Gündem
Karantina kararı! Valilik duyurdu
Karantina kararı! Valilik duyurdu Adıyaman'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 315 evde karantina başlatıldı.
6.09.2021 Gündem
Tam bitti derken yeniden başladı! O ilimizde karantina kararı
Tam bitti derken yeniden başladı! O ilimizde karantina kararı Trabzon'un Araklı ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında 5 noktada karantina uygulaması başlatıldı.
6.06.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! 39 ilde büyük tehlike, bakanlık duyurdu...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! 39 ilde büyük tehlike, bakanlık duyurdu... Risk haritasındaki kırmızı renkli il sayısı 25’ten 39’a çıktı. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasakları ile ilgili yeni gelişme. Kentlerde kalabalık cadde ve sokaklarda tedbirler artırılırken peş peşe uyarılar yapıldı. Prof. Dr. Alper Şener ‘Bu tırmanış devam ederse, Türkiye kapanabilir’ dedi. Kovid-19 testi pozitif çıkanların sayısının 20 binleri aştığı. Hükümet alarm verdi. Bakan en çok vaka görülen 5 şehir İstanbul, Kastamonu, Erzincan, Çankırı ve Yalova'nın yöneticileri ile görüştü. Seyahate denetim için harekete geçildi.
23.03.2021 Gündem
Karantina kararı! Çok yüksek riskli il...
Karantina kararı! Çok yüksek riskli il... Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı risk haritasına göre, 'çok yüksek riskli' il olarak kırmızı kategoride yer alan Aksaray'da, merkeze bağlı Sevinçli ve Gözlükuyu köyleri, vaka sayısının artması nedeniyle 5 gün karantinaya alındı. Köylerde, akraba ziyaretleri çok sık yapıldığı için vaka sayılarında artış olduğu belirtildi.
17.03.2021 Gündem
Tokat'ta 2 mahalle, 1 köy ve 1 beldede 10 günlük karantina başladı
Tokat'ta 2 mahalle, 1 köy ve 1 beldede 10 günlük karantina başladı Tokat'ın Erbaa ilçesinde koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından karantina uygulanmasına karar verilen 2 mahalle, bir köy ve bir beldede gece yarısı itibariyle giriş ve çıkışlar polis ve jandarma ekipleri tarafından kapatıldı.
6.03.2021 Yaşam
Sapanca'da karantina kararı! Giriş ve çıkışlara izin verilmiyor
Sapanca'da karantina kararı! Giriş ve çıkışlara izin verilmiyor Sakarya'nın Sapanca ilçesinde koronavirüs vakalarının bulunduğu 2 apartman karantinaya alındı.
24.02.2021 Yaşam
Yeni kısıtlamalar açıklandı! Türkiye'nin en riskli şehri Ordu'da ek koronavirüs kararları...
Yeni kısıtlamalar açıklandı! Türkiye'nin en riskli şehri Ordu'da ek koronavirüs kararları... Bakan Koca, "Yerinde karar dönemindeyiz" diyerek geçen hafta itibarıyla paylaşmaya başladığı vaka sayısı haritasına göre, Ordu bu hafta üç basamak gerileyerek, Türkiye'nin en riskli şehri oldu.
23.02.2021 Gündem
Karantinaya alınan iller hangileri? İşte yerinde karar uygulamasıyla karantina ilan edilen yerleşim yerleri, köyler ve mahalleler…
Karantinaya alınan iller hangileri? İşte yerinde karar uygulamasıyla karantina ilan edilen yerleşim yerleri, köyler ve mahalleler… Koronavirüs ile mücadele illere göre karantina ve sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Yerinde karar dönemi ile vaka sayısı yüksek olan illerde tedbir kararları açıklanmaya başladı. Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı vaka sayısı haritasına göre 8-14 Şubat tarihleri arasında oransal olarak en çok vakanın görüldüğü ilk 5 ilin yer aldığı Karadeniz için uzmanlar, bölgede 15 günlük tam kapanma, ulaşım kısıtlaması ve 'bölgesel karantina' önerisinde bulundu. İşte karantina ilan edilen yerleşim yerleri, köyler ve mahalleler…
22.02.2021 Gündem
Karantina kararı! 'Vakalar endişe verici'
Karantina kararı! 'Vakalar endişe verici' Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, kentteki koronavirüs vakalarında beklentinin üstünde bir artış yaşandığına dikkat çekerek, "Vaka sayılarımız, daha önceki ikinci dalgaya başlayış seviyemizden daha yüksek seviyelerde. Bizi asıl ürküten, tedirgin eden taraf bu. Daha fazla artmasından endişe duyuyoruz" dedi.
11.02.2021 Gündem
3 aileye mutant virüs bulaştırdı iddiası! İstanbul'dan ziyarete geldi, 26 kişi...
3 aileye mutant virüs bulaştırdı iddiası! İstanbul'dan ziyarete geldi, 26 kişi... Eskişehir’de, koronavirüs tespit edilen 9 kişi tedavi altına alınırken, temaslı oldukları belirlenen 3 aileden 17 kişinin yaşadıkları evlerde karantina uygulaması başlatıldı. Virüsün mutasyona uğrayan 'mutant virüs' olduğu ve İstanbul'dan ziyarete gelen bir akraba tarafından bulaştırıldığı iddia edildi.
8.02.2021 Gündem
3 ilimizde alarma geçildi! Valilik duyurdu: Çok sayıda karantina...
3 ilimizde alarma geçildi! Valilik duyurdu: Çok sayıda karantina... Kahramanmaraş, Balıkesir ve Ordu'da koronavirüs vakaları nedeniyle çok sayıda mahalle için karantina kararı alındı.
7.02.2021 Gündem
Fransa ülkeye giriş çıkışları yasakladı!
Fransa ülkeye giriş çıkışları yasakladı! Fransa, Avrupa Birliği dışındaki ülkelerden giriş çıkışları 31 Ocak'tan itibaren yasaklayacak.
29.01.2021 Dünya
KKTC'de 3 Şubat'a kadar karantina kararı alındı
KKTC'de 3 Şubat'a kadar karantina kararı alındı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) artan koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle ikinci kez karantina kararı alındı.
28.01.2021 Dünya
İngiltere’de uygulanan karantina sona erdi
İngiltere’de uygulanan karantina sona erdi İngiltere'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı yürürlükte bulunan karantina uygulaması sona erdi. Birçok dükkan yeniden faaliyete geçerken, karantinanın ardından 3 aşamalı sisteme geçiş kararı verildi.
2.12.2020 Dünya
Çok sayıda ilimizde yeni karantina kararları
Çok sayıda ilimizde yeni karantina kararları Aydın’da Yukarı Görle Mahallesi, Karabük'te Sipahiler köyü, Adıyaman'da 181 adres ve Tunceli'de Örenceler Köyü koronavirüs tedbirlere kapsamında karantinaya alındı.
20.11.2020 Gündem
Yunanistan'dan flaş karar! Tüm ülkede karantina uygulanacak
Yunanistan'dan flaş karar! Tüm ülkede karantina uygulanacak Yunanistan'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki hızlı artış nedeniyle ikinci kez ülke çapında karantina ilan edildi.
5.11.2020 Gündem
İngiltere'den flaş koronavirüs kararı! 1 ay boyunca...
İngiltere'den flaş koronavirüs kararı! 1 ay boyunca... İngiltere'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ikinci kez ülke çapında karantina ilan edildi.
31.10.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Karantina Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karantina kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.