Karakutu

Karakutu

Son dakika karakutu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karakutu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karakutu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karakutu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karakutu gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 karakutu haberi bulunmuştur. Tüm karakutu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İtalya’daki helikopter kazasından önceki son kare son gülüş...
İtalya’daki helikopter kazasından önceki son kare son gülüş... İtalya’nın Lucca kentinde bulunan Capannori Tassignano Havaalanı’ndan 9 Haziran’da yerel saatle 10.00 sıralarında kalkan, içinde 1 İtalyan pilot, Eczacıbaşı Holding yöneticileri Arif Cez, İlker Uçak, Serhat Kenar ve Altuğ Erbil ile 2’si Lübnanlı 6 yolcunun bulunduğu Agusta Koala AW119 tipi Helikopter, yaklaşık yarım saat sonra radarda kaybolmuştu. 3 gün süren arama çalışmalarının ardından acı haber gelmiş, helikopterin enkazını Cusna Dağı yakınlarındaki Lama Nehri yatağında bulan ekipler, 7 kişinin cansız bedenine ulaşmıştı.
15.06.2022 Dünya
'Pilot intihar etti' iddiası! Çin yolcu uçağının düşmesi sonucu 132 kişi ölmüştü...
'Pilot intihar etti' iddiası! Çin yolcu uçağının düşmesi sonucu 132 kişi ölmüştü... Çin’de 21 Mart’ta düşen ve Kunming'den Guangzhou'ya 132 yolcu taşıyan China Eastern Airlines uçağı ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Çin basını, pilotun intihar etmek için uçağı düşürdüğünü belirtti.
5.04.2022 Dünya
'Ceza' diye saç kesme ile ilgili flaş karar! İşkence sayıldı, cezası var
'Ceza' diye saç kesme ile ilgili flaş karar! İşkence sayıldı, cezası var Zorla saç kesme ile ilgili flaş karar! ‘Ceza’ diye yapılan uygulama işkence sayıldı yapan kardeşe ceza verildi. Evden kaçan kız kardeşinin makasla saçını rastgele kesen genç, ‘kötü muamele’ suçundan mahkum edildi. Yıllar süren dava sürecine son noktayı koyan Yargıtay Ceza Genel Kurulu, kız kardeşinin saçını kesmeyi işkence saydı.
17.03.2022 Gündem
DSÖ Avrupa Bölge Direktörü Kluge: Göçmenler topluma yük değildir
DSÖ Avrupa Bölge Direktörü Kluge: Göçmenler topluma yük değildir Avrupa Bölgesi Göç ve Sağlık Yüksek Düzeyli Toplantısı'nın ardından konuşan DSÖ Avrupa Bölge Direktörü Hans Kluge, "Göçmenler bütün ülkelerin toplumlarına esasen bir yük değil tarihi, kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda büyük katkılar sunan bireylerdir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da dile getirdiği üzere sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin göçmen sağlığı olmadan gerçekleştirilmesi mümkün değildir" dedi.
17.03.2022 Gündem
Bakan Akar'san son dakika açıklaması! 'Durum kötüleşiyor, ateşkes şart'
Bakan Akar'san son dakika açıklaması! 'Durum kötüleşiyor, ateşkes şart' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Karargahı'ndan ayrılmadan önce Türk gazetecilere gündemi değerlendirdi.
17.03.2022 Siyaset
Pistten çıkan uçak olayında flaş gelişme! Karakutu raporu ortaya çıktı
Pistten çıkan uçak olayında flaş gelişme! Karakutu raporu ortaya çıktı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 3 kişinin ölümüne 180 kişinin de yaralanmasına neden olan uçak kazasına ilişkin uçağın karakutusu çözümlendi.
17.03.2022 Gündem
Ödüllü öğrenciler trafik kazaları için tasarladıkları cihazın patentini alacak
Ödüllü öğrenciler trafik kazaları için tasarladıkları cihazın patentini alacak İzmir'de 3 ortaokul öğrencisi tarafından geliştirilen ve TEKNOFEST 2021 finalinde "İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Afet Yönetimi" dalında birinci olmayı başaran "Acil Yardım Çağrısı" isimli cihaz projelerini daha da ileriye taşımayı amaçlıyor.
17.10.2021 Bilim ve Teknoloji
C130 uçaklarının sistemleri TUSAŞ tarafından millileştiriliyor
C130 uçaklarının sistemleri TUSAŞ tarafından millileştiriliyor Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), havacılık ekosisteminin tüm alanlarında dünya standartlarında hizmet sağlamaya devam ediyor.
8.12.2020 Bilim ve Teknoloji
İkinci el telefona ‘tramer’ geliyor
İkinci el telefona ‘tramer’ geliyor İkinci el telefona otomobilde uygulanan Tramer kaydı sistemi geliyor. Kullanıcılar ikinci el telefon alırken, hangi parçanın değişip değişmediğini, hasar durumunu, IMEI kaydını bir tıkla öğrenebilecek.
4.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Turhan'dan uçak kazası ile ilgili flaş açıklama
Bakan Turhan'dan uçak kazası ile ilgili flaş açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan uçak kazasıyla ilgili, “Uçağı kullanan pilot inisiyatif kullanmıştır, inisiyatif kullandıktan sonra da uçağı kontrol etmekte aciz kalmıştır” dedi.
12.02.2020 Ekonomi
Türkiye'nin dev gücü Pirireis'in ilk görüntüleri geldi!
Türkiye'nin dev gücü Pirireis'in ilk görüntüleri geldi! Türk Deniz Kuvvetleri ve Türk savunma sanayisine yeni kabiliyet ve yetenekler kazandıran Yeni Tip Denizaltı Projesi kapsamında inşa edilen ilk denizaltı Pirireis'in görüntüleri geldi.
22.12.2019 Gündem
Türkiye'nin gücüne güç katacak! İşte Pirireis'in özellikleri
Türkiye'nin gücüne güç katacak! İşte Pirireis'in özellikleri Yeni Tip Denizaltı Projesi'nin ilk denizaltısı Pirireis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yarın havuza çekilecek, 5'inci denizaltı Seydialireis'in ilk kaynağı yapılacak. Sahip olduğu yakıt pili teknolojisi sayesinde havadan bağımsız tahrik kabiliyetine sahip denizaltılar, Türk Deniz Kuvvetleri için ilk olma niteliği taşıyor. 2022'den itibaren hizmete girmeye başlayacak denizaltılar, gizlilik içinde uzun süre harekat icra edebilme yeteneği, yüksek süratli gelişmiş torpidoları, satıh hedeflerine atılabilen güdümlü mermi kabiliyetiyle donanmanın gücüne güç katacak.
21.12.2019 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterindeki "GPS hırsızlığı" davası
Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterindeki "GPS hırsızlığı" davası BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin, helikopterin düşmesiyle hayatını kaybettiği olayın ardından helikopterdeki GPS cihazlarının sökülmesiyle ilgili 10 sanığın yargılanmasına devam edildi.
18.04.2019 Gündem
Endonezya'da denize düşen yolcu uçağının karakutusu bulundu
Endonezya'da denize düşen yolcu uçağının karakutusu bulundu Endonezya'da kalkışından kısa süre sonra düşen Lion Havayollarına ait JT 610 sefer sayılı Boeing 737 MAX 8 tipi yolcu uçağının karakutusuna ulaşıldı.
1.11.2018 Dünya
189 yolcuyla denize çakıldı
189 yolcuyla denize çakıldı Endonezya’da, içinde 181 yolcu ile 7 mürettebatın bulunduğu uçak kalkıştan kısa süre sonra denize düştü. Uçağın enkazından cansız bedenler çıkarılırken yetkililer yolcuların tümünün yaşamını yitirmiş olabileceğini söyledi
29.10.2018 Dünya
Türk rock müziğinin usta ismi hayatını kaybetti
Türk rock müziğinin usta ismi hayatını kaybetti Türk Rock müziğinin usta ismi Turgut Berkes, 65 yaşında yaşamını yitirdi.
20.08.2018 Magazin
FETÖ firarisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi
FETÖ firarisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi FETÖ'nün medya yapılanmasının önde gelen isimlerinden firari Aydoğan Vatandaş, AA tarafından ABD'nin New Jersey eyaletinde görüntülendi.
23.06.2018 Gündem
Mete Yarar'dan dikkat çeken İncirlik yorumu
Mete Yarar'dan dikkat çeken İncirlik yorumu İncirlik ve Kürecik üslerinin kapatılmasıyla ilgili "Ben bu konuda farklı düşünüyorum" diyen güvenlik uzmanı Mete yarar, bu üslerinin bir koz olduğunu ifade etti. Zeytin Dalı Harekatı'nı değerlendiren Yarar, zamanı geldiğinde Türkiye'nin bu üsleri kapatma kararını verecek kadar güçlü olduğunu vurguladı.
16.02.2018 Gündem
Hayata bilet aldılar
Hayata bilet aldılar Rusya’da kaza yapan, 71 yolcu ve mürettebatın bulunduğu uçağın havada yanmaya başlayarak yere çakıldığı ortaya çıktı.
12.02.2018 Dünya
Otobüsler hakkında flaş karar! Hepsine takılacak
Otobüsler hakkında flaş karar! Hepsine takılacak Hükümet, trafik kazalarının önüne geçmek için harekete geçti. Kamera zorunluluğunun ardından 500 bin otobüse uçaklardaki gibi karakutu takılacak. Böylece kazaların nedeni net olarak tespit edilecek.
6.02.2018 Gündem
Belediye otobüslerine karakutu
Belediye otobüslerine karakutu İstanbul’da toplu ulaşımda kullanılan 520 otobüse karakutu takıldı, kazalar yüzde 15 azaldı, yakıtta yüzde 7.2 tasarruf sağlandı
7.04.2017 Yaşam
Uçağın ikinci kara kutusu  bulundu
Uçağın ikinci kara kutusu bulundu Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz'e düşen Tu-154 uçağının ikinci kara kutusunun bulunduğunu duyurdu.
17.06.2021 Dünya
Otobüslere "karakutu" geliyor
Otobüslere "karakutu" geliyor İSTANBUL Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), uçaklarda kullanılan karakutu sistemini toplu ulaşımdaki otobüslere taşıdı. İlk etapta 520 otobüse karakutu takıldı ve 700 şoföre eğitim verildi.
29.09.2021 Gündem
Yeni C3’le sıçrama yapacak
Yeni C3’le sıçrama yapacak Citroen’in lokomotif modellerinden C3 baştan aşağıya yenilendi ve ülkemizde satışa sunuldu. 2002’den bu yana 3.5 milyondan fazla satılan C3 yeni yüzüyle yeni teknolojilere de kavuştu.
27.11.2016 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Karakutu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karakutu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.