Kar Topu

Kar Topu

Son dakika kar topu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kar topu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kar topu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kar Topu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kar topu gelişmeleri de dahil olmak üzere 330 kar topu haberi bulunmuştur. Tüm kar topu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kademeli emeklilik için yeni formül verildi! 'Emekli maaşı yaş ile paralel artabilir'
Kademeli emeklilik için yeni formül verildi! 'Emekli maaşı yaş ile paralel artabilir' Türkiye'de emeklilik sistemi, 8 Eylül 1999 tarihinden önce ve sonrasında işe girenler arasında adaletsizlik yaratıyor. EYT mağdurları, yaş ve prim şartlarındaki iyileştirmeleri talep ederken, diğer sorunlar da çözüm bekliyor. SGK Uzmanı Emin Yılmaz konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak süreç ile ilgili bilgi verdi.
2.02.2024 Çalışma Hayatı
Yedikuyular Kayak Merkezi beyaza büründü
Yedikuyular Kayak Merkezi beyaza büründü Kahramanmaraş ve bölgenin en önemli kayak merkezleri arasında yer alan Yedikuyular Kayak Merkezi, kar yağışı sonrası beyaza büründü.
24.12.2023 Gündem
Genç sevgililerin bungalovda korkunç sonu! Soruşturma başlatıldı
Genç sevgililerin bungalovda korkunç sonu! Soruşturma başlatıldı Genç çift hafta sonu tatili için Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bulunan bungalova gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde korkunç olay sonrası genç çiften kahreden haber geldi. Olay sonrası harekete geçilerek soruşturma başlatıldı. İşte haberin detayları...
27.02.2023 Yaşam
Deprem günü kar topu oynamalarına izin çıkmadı, 8 kişilik aileden bir o kurtuldu
Deprem günü kar topu oynamalarına izin çıkmadı, 8 kişilik aileden bir o kurtuldu Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde deprem sonrası enkazdan sağ olarak kurtarılan Suriye uyruklu 16 yaşındaki Selsebile Azezi, deprem günü kardeşleriyle birlikte kar topu oynamak için izin istediklerini ancak annelerinin izin vermediğini anlatarak, “Annem karla 2 saat oynamamıza izin verseydi böyle olmazdı” dedi.
26.02.2023 Yaşam
Çok sayıda ilimizde eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Çok sayıda ilimizde eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Olumsuz hava şartları ve etkisini giderek artıran kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. İşte okullar için tatil kararı alınan illerimiz...
5.02.2023 Eğitim
Köpeğin saldırısına uğrayan Emir Mete Durna hayatını kaybetti! Skandal ortaya çıktı
Köpeğin saldırısına uğrayan Emir Mete Durna hayatını kaybetti! Skandal ortaya çıktı Korkunç olay Van’ın Tuşba ilçesinde yaşandı. Arkadaşlarıyla top oynayan 4'üncü sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Mete Durna, köpeğinin saldırısına uğradı. Feci şekilde ısırılan Durna, kaldırıldığı hastanede hayata tutunamadı. Emniyet Müdürlüğü’nden olayla ilgili bir son dakika açıklaması gelirken, köpeğin sahibini ifadesi ortaya çıktı. Görgü tanıkları ise o anları anlattı.
31.01.2023 Yaşam
Uludağ’da suni kar yağışı başladı
Uludağ’da suni kar yağışı başladı Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da suni kar yağışı başladı. Sezonun başlamasına rağmen beklenen kar yağışı bir türlü gerçekleşmeyince işletmeciler çareyi suni kar makinelerinde buldu. Gece yarısından sonra -5 derecede sabaha kadar çalışan makinalar bölgeyi beyaza bürüdü.
6.01.2023 Yaşam
Palandöken'de gece yarısı kartopu keyfi
Palandöken'de gece yarısı kartopu keyfi Erzurum'a gece yarısı lapa lapa yağan kar yağışı ile Erzurum ve Palandöken beyaza büründü. Karın yağdığını görenler araçlarına binerek gittikleri Palandöken'de kar topu oynayarak karın keyfini çıkardı. Kimileri de karda fotoğraf çektirerek sosyal medyada paylaştı.
26.11.2022 Yaşam
Kar yağdı, her yer beyaza büründü! Öğrenciler karın tadını çıkardı
Kar yağdı, her yer beyaza büründü! Öğrenciler karın tadını çıkardı Kars'ta kar yağışı etkili oldu, bazı noktalarda ulaşım sıkıntısı yaşandı. Merkeze bağlı 2 bin 300 rakımlı Tekneli köyünde de öğrenciler, karın tadını çıkardı.
21.10.2022 Yaşam
Ev alacaklara müjde! Köpük eriyor, fiyatlar düşüyor, yeni formül masada
Ev alacaklara müjde! Köpük eriyor, fiyatlar düşüyor, yeni formül masada Ev alma plannı yapan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan kont fiyatları düşüşe geçti. Konutta aylık bazda satışlar frene basıyor. Haziran ayında satışlarda eylül 2021’den bu yana en düşük artış kaydedildi. Sektör temsilcileri “Fiyatlar yükseldikçe satışlar yavaşlıyor. ‘Benim malım pahalı’ zihniyeti ve ‘yüksek kazanç’ isteği fiyatları uçurdu ve sektörde köpük oluştu. Kimse 1+1 eve 2 milyon TL vermek istemiyor” diyor. Öte yandan fiyat artışındaki en büyük etken olan konut açığını kapatmak için yeni formüller masada. Şehir merkezlerine yakın kamu arazilerinde konut üretimi gündemde. TOKİ’nin kiralama amaçlı konut ve iş yeri üretimi yapması da tartışılan formüller arasında.
31.07.2022 Ekonomi
Beyaz kaplan 'Kartopu', bayram ziyaretçilerinin gözdesi
Beyaz kaplan 'Kartopu', bayram ziyaretçilerinin gözdesi Gaziantep Hayvanat Bahçesi, 9 günlük bayram tatili ile birlikte ziyaretçi akınına uğradı. 7 bin 500 hayvana ev sahipliği yapan merkezde 20 bin doğumda bir dünyaya gelen Bengal (Beyaz) kaplanı yavrusu dikkatleri çekti. Son 6 ayda hayvanat bahçesine 1 milyon 800 kişinin geldiğini belirten Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi Daire Başkanı Celal Özsöyler, "Burası Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın 3'üncü, dünyanın da 4'üncü büyük doğal yaşam merkezi. Yakın zamanda İstanbul'dan beyaz kaplan getirdik. İsmini de kış mevsiminde bu yıl çok fazla kar yağdığı için 'Kartopu' koyduk. Ziyaretçiler onu açık alanda yakından görünce mutlu oluyor " dedi.
13.07.2022 Yaşam
MHP lideri Bahçeli'den oy oranıyla ilgili flaş açıklama!
MHP lideri Bahçeli'den oy oranıyla ilgili flaş açıklama! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunarak, "2023'te Cumhur İttifakı açık ara sandıktan çıkacaktır. Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 50'yi fersah fersah geçerek yeniden seçilecektir. Millet İttifakı'nın nasıl bir adayı vardır ki yıpranmasın diye açıklanmıyor." ifadelerini kullandı.
21.06.2022 Siyaset
Kız Kardeşim kadınlarına destek ikiye katlandı! Hedef 700 bin kadına ulaşmak
Kız Kardeşim kadınlarına destek ikiye katlandı! Hedef 700 bin kadına ulaşmak  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında, kadınların ekonomik hayata katılımını desteklemek amacıyla yürütülen Kız Kardeşim Projesi’nin 700 bin kadına ulaşmayı hedeflediği açıklandı.
1.04.2022 Ekonomi
İstanbul’da kar topu savaşında dehşet! Çok sayıda yaralı var
İstanbul’da kar topu savaşında dehşet! Çok sayıda yaralı var İstanbul'da Tophane Parkı’nda yaklaşık 50 kişiden oluşan iki grup arasında başlayan kartopu savaşı silahlı kavgaya dönüştü. Silahların çekildiği kavgada 6 kişi yaralanırken, kavga ve saldırı anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Polis ekipleri silahla ateş açan saldırganla birlikte toplamda 4 kişiyi gözaltına alırken, yaralılar ise hastaneye kaldırıldı.
12.03.2022 Gündem
Çamlıca Tepesi beyaza büründü
Çamlıca Tepesi beyaza büründü - İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oluyor. Üsküdar’ın yüksek kesimlerinde etkili olan yağışın binaların çatıları ile Çamlıca Tepesi'ni beyaza bürüdü. Çocuklarıyla gelen bir aile kartopu oynayarak eğlenceli vakit geçirdi. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nda ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait kar küreme araçları zaman zaman tuzlama yaptı. 
10.03.2022 Yaşam
Ukraynalı annenin sığınak videosu ağlattı: Her gün ölümü bekliyoruz
Ukraynalı annenin sığınak videosu ağlattı: Her gün ölümü bekliyoruz Rusya'nın askeri harekatının devam ettiği Ukrayna'da, 2 çocuğuyla sığınıkta yaşayan anne, çektiği videoyu Ankara'daki akrabası Tetyana Akçar'a gönderdi. Toprakla oynayan çocuklarının durumunu gözyaşları içinde anlatan Ukraynalı anne "Bakın çocuklarımız nerede ve nasıl oyun oynuyor? Harkiv'e ateş ediyorlar, vuruyorlar. Evde kalmak korkunç, sığınakta kalmak korkunç. Her gün ölümü bekliyoruz" sözleri herkesi ağlattı.
6.03.2022 Gündem
Kar yağışı yeniden başladı! 43 ilin geçiş güzergahı...
Kar yağışı yeniden başladı! 43 ilin geçiş güzergahı... Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı kilit kavşak Kırıkkale, 5 günlük aranın ardından kar yağışının etkisi altına girdi. Karayolları ekipleri, ulaşımda aksama olmaması için üst düzey tedbir aldı. Vatandaşlar ise karın keyfini çıkardı.
30.01.2022 Gündem
Yoğun kar yağışı Antalya'yı vurdu! Araçlar D-400 yolunda kaldı... Alanya'da 53 yıl sonra kar yağdı...
Yoğun kar yağışı Antalya'yı vurdu! Araçlar D-400 yolunda kaldı... Alanya'da 53 yıl sonra kar yağdı... Antalya'nın Kaş ve Demre ilçeleri arasında ulaşımı sağlayan D-400 yolunda 100'e yakın araç, saat 15.00 sıralarında aniden başlayan kar yağışı nedeniyle kaldı. Alanya ilçesine 53 yıl aradan sonra karla karışık dolu yağdı. Dolu, Alanya plajını 10 dakika içerisinde beyaz örtüyle kapladı. O sırada sahilde yürüyen bir kişi ise şaşkınlık içerisinde Alanya'da böyle bir şeyle karşılaşmadığını belirterek, "Şu yaşıma kadar gördüğüm en tuhaf şeyi yaşıyorum" dedi.
26.01.2022 Yaşam
Antalyalıların 29 yıl sonra kar sevinci!
Antalyalıların 29 yıl sonra kar sevinci! Antalya kent merkezine 29 yıl aradan sonra kar yağdı. Gece uyumayan Antalyalılar lapa lapa yağan karın keyfini çıkardı.
25.01.2022 Yaşam
Eskişehir'de kızak şenliğinde doyasıya eğlence
Eskişehir'de kızak şenliğinde doyasıya eğlence Eskişehir'de İnönü Belediyesi’nce 5'inci kez kızak şenliği düzenlendi. Yaklaşık 600 metrelik tepeden plastik kızaklarla kayan yüzlerce kişi, eksi 4 derecelik soğuğa rağmen saatlerce eğlendi.
23.01.2022 Gündem
İstanbul’a kar yağışı ne zaman bekleniyor? İstanbul'da kar tutacak mı, saat kaçta, hangi ilçelerde başlayacak?
İstanbul’a kar yağışı ne zaman bekleniyor? İstanbul'da kar tutacak mı, saat kaçta, hangi ilçelerde başlayacak? İstanbul’a saat kaçta kar yağacak, İstanbul’da kar ne zaman yağacak? İstanbul hava durumu raporları yakından takip ediliyor. İstanbul’da hafta başı kısa süreli belli bölgelerde kar etkisini gösterse de kısa süreli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayımladığı hava durumu raporuyla İstanbul’u bu hafta nasıl bir havanın beklediğini aktardı. Peki, İstanbul’da hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da kar yağışı ne zaman başlayacak?
15.11.2022 Yaşam
Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu ulaşıma kapandı! Mahsur kalan 2 bin kişi kurtarıldı
Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu ulaşıma kapandı! Mahsur kalan 2 bin kişi kurtarıldı Gaziantep'te yoğun kar yağışı Tarsus- Adana- Gaziantep Otoyolu'nu ulaşıma kapattı. Gaziantep Valisi Davut Gül, Tarsus-Adana-Gaziantep karayolunda ulaşım sağlanamadığını ancak mahsur kalanlardan 2 bin 900'e yakınının kurtarıldığını açıkladı. Vali Gül, "Bir bu kadar kişinin de yolda kaldığını düşünüyoruz, tahmini bir rakam. 3-4 saat içinde yol açıldığında ulaşım normale dönmüş olacak" dedi.
19.01.2022 Gündem
İstanbul'da kar yağışı başladı! Meteoroloji son dakika uyarmıştı, birçok ilçede...
İstanbul'da kar yağışı başladı! Meteoroloji son dakika uyarmıştı, birçok ilçede... Meteoroloji son dakika uyarmıştı. İstanbul'un bazı ilçelerinde akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Saat 23.00 sıralarında etkisini gösteren kar, sokaklar ve araçları beyaza bürüdü. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan sokaktaki vatandaşlar ve bazı sürücüler zor anlar yaşadı. Kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor. 
15.01.2022 Gündem
Kars’ta yoğun kar yağışı ve sis etkili oldu! Uçak seferleri iptal edildi
Kars’ta yoğun kar yağışı ve sis etkili oldu! Uçak seferleri iptal edildi Kars'ta yoğun kar yağışı ile sis, hava ve kara ulaşımını olumsuz etkiledi. Uçak seferleri iptal edilirken, traktör taşıyan bir TIR yola devrildi. Yaralanan TIR’ın sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
12.01.2022 Gündem
Ağrı'da çocukların kar eğlencesi
Ağrı'da çocukların kar eğlencesi Ağrı'da yoğun yağışla kar kalınlığının 10 santimetreyi geçtiği bazı köylerde çocuklar, sokaklara çıkıp kar topu oynadı. Kar yağışını eğlenceye dönüştüren çocuklar, kızak ve naylonlar ile sokak aralarında kaydı.
18.12.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kar Topu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kar topu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.