Kan Donduran İfade

Kan Donduran İfade

Son dakika Kan donduran ifade haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kan donduran ifade ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kan donduran ifade haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kan Donduran İfade

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kan donduran ifade gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 kan donduran ifade haberi bulunmuştur. Tüm kan donduran ifade haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Polat - Engin  ve Sezgin Polat ile ilgili yeni gelişme! Kan donduran ifade ortaya çıktı
Dilan Polat - Engin ve Sezgin Polat ile ilgili yeni gelişme! Kan donduran ifade ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Banu Parlak'ın işyerine düzenlenen saldırıyla ilgili yürütülen soruşturmada bir tanığın ifadesi ortalığı karıştırdı. Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından tutuklanan Engin ve Dilan Polat çifti hakkında, Banu Parlak'ın işyerine düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Engin Polat, Dilan Polat ve Sezgin Polat'ın birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit ve mala zarar verme suçlarından 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi. İşte olayın merak edilen tüm detayları…
18.03.2024 Gündem
Kur Korumalı Mevduat'tan çıkış sürüyor
Kur Korumalı Mevduat'tan çıkış sürüyor Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar düşüşü sürüyor. Kur Korumalı Mevduat'ta tedrici düşüş süreci devam ediyor. Uzun süredir Kur Korumalı Mevduat'a ilgi olmazken bu hafta da 82.9 milyar liralık çıkış yaşandı.
16.11.2023 Finans
Hamile eşini öldüren kocadan kan donduran ifade! 'Canavar gibi gördüm'
Hamile eşini öldüren kocadan kan donduran ifade! 'Canavar gibi gördüm' Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, 5 aylık hamile Fidda Uzun'u (24) tüfeğinin kazara ateş alması sonucu vurduğunu iddia eden Ahmet Uzun (24) jandarmadaki sorgusunda, "Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm" dedi.
16.11.2023 Yaşam
Korkunç cinayette kan donduran ifade! ‘Kuruntu yapmış olabilirim’
Korkunç cinayette kan donduran ifade! ‘Kuruntu yapmış olabilirim’ Rize'de tartıştığı eşi Özlem Dursun'u (32), otomobil jantı ile darbedip, bıçaklayarak öldüren inşaat işçisi Ramazan Dursun'un (38), polis ve savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Eşinin kendisini aldattığını ancak buna ilişkin bir delili olmadığını söyleyen Dursun'un, "Kuruntu yapmış olabilirim. Olayın bu hadde varmasında alkolün etkisi oldu, pişmanım" dediği öğrenildi.
12.06.2022 Yaşam
Üç kızını öldüren imamdan kan donduran ifade! Benden soğumuştu
Üç kızını öldüren imamdan kan donduran ifade! Benden soğumuştu Kan donduran olay Trabzon’un Of ilçesinde yaşandı. Cami imamı Emre Göktaş, evlerinin bir kilometre uzağındaki çay bahçesine götürdüğü kızları Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif Göktaş’ı (4) tabancayla başlarına ateş edip öldürdü. 36 yaşındaki Göktaş’ın ilk ifadesinde “Çocuklarım benden çok soğumuştu. Kendimi kaybettim. Hiçbir şeyi hatırlamıyorum” dediği ortaya çıktı.
1.09.2021 Gündem
Emre Aşık ve Yağmur Aşık davasında kan donduran ifade!
Emre Aşık ve Yağmur Aşık davasında kan donduran ifade! Eski milli futbolcu Emre Aşık’ı öldürmeye teşebbüs ettikleri iddiasıyla Yağmur Aşık, Erdi Sungur ve Baycan Şenürek'in tutuksuz yargılandığı davada tanık olarak dinlenen moda tasarımcısı Süleyman Tezcan, Yağmur Aşık'ın cinayet planları yaptığını iddia ederek, "Bu kişi bu cinayet planlarının hepsini yaptı ve bana beyan etti. Bununla ilgili telefon görüşmeleri mahkeme tarafından istendi. Telefon görüşmeleri geldiğinde bunları herkes görecek. Bir olayın iç yüzünün anlaşılması için illa birinin ölmesi yada zarar görmesi mi gerekiyor" dedi.
25.05.2021 Yaşam
Emekli çiftin ölümüyle ilgili yeni gelişme! Korkunç detaylar...
Emekli çiftin ölümüyle ilgili yeni gelişme! Korkunç detaylar... Adana'nın Karaisalı ilçesinde emekli Mehmet Fevzi Atay ve Elif Atay çifti, evlerinde başlarından tabanca ile vurulmuş halde ölü olarak bulunmuştu. Korkunç cinayetle ilgili detaylar ortaya çıktı. Cinayet şüphelisi olarak tutuklanan Oğuzhan Ünlü'nün ifadesinde, "Çok borcum olduğu için Fevzi ve Elif Atay'dan borçlarımı ödemek için para istedim. Onlar da bunu kabul etmediler. Ben de ertesi gün giderek onları öldürdüm. Üzerlerindeki para ve bilezikleri aldım" dediği belirtildi.
24.03.2021 Yaşam
Güleda Cankel cinayetinde kan donduran ifade! 'Ölene kadar karnında oturdum'
Güleda Cankel cinayetinde kan donduran ifade! 'Ölene kadar karnında oturdum' Isparta’da üniversite öğrencisi olan eski sevgilisi Güleda Cankel’i öldüren Zafer Pehlivan, “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. Kararın gerekçesini açıklayan mahkeme, sanığın olaydan önce Cankel’e, “Bugün saat 00.00’a kadar seni öldüreceğim” mektubunu “Tasarlama” olarak kabul edilemeyeceğini belirtti. Mahkeme ayrıca sanık Pehlivan’ın, Güleda Cankel’i önce boğup, kalbinden en az 6 kere bıçaklamasını ve ölene kadar karnının üstünde oturmasını da, “Canavarca his bulunduğuna delalet etmeyeceğine” hükmetti.
30.01.2021 Gündem
Kan donduran ifade: Çok kan akmasın diye leğene koymuşlar
Kan donduran ifade: Çok kan akmasın diye leğene koymuşlar Kırşehir'de toprağa gömülü halde bulunan genç çiftin ölümüyle ilgili aynı aileden 8 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan biri, tecavüz edilerek bıçaklanan Osman Ç.’nin çok kan akmasın diye leğene konulduğunu, ardından genç çiftin öldürülerek toprağa gömüldüğünü itiraf etti.
2.01.2021 Yaşam
Kan donduran ifade: Babam acı çeksin diye kardeşimi öldürdüm
Kan donduran ifade: Babam acı çeksin diye kardeşimi öldürdüm Antalya'nın Manavgat ilçesinde 8 yaşındaki kardeşini ormanlık alanda bıçaklayarak öldüren şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ağabey mahkemede ifadesinde, "Ben bilerek ve isteyerek öldürdüm. Babam bana ve diğer kardeşime ilgi göstermezken kardeşim Taha’nın üzerine titriyordu. Bu yüzden sırf babam acı çeksin diye sevmeme rağmen kardeşimi öldürdüm. 15 gündür onu nasıl öldüreceğimi tasarlıyordum" dedi.
6.08.2020 Yaşam
Anaokulu öğretmeninden kan donduran ifade! 'O canavar'
Anaokulu öğretmeninden kan donduran ifade! 'O canavar' Mağdur E.’nin vücudunda morluklar gördük. Annesinin tencere kapağıyla dövdüğünü söyledi. Yağmur Aşık’a sorduk. O canavar, ne yapabilirim dedi.
8.03.2020 Yaşam
Annesini defalarca bıçaklamıştı... Kan donduran ifade
Annesini defalarca bıçaklamıştı... Kan donduran ifade Manisa'nın Kula ilçesinde annesini 15 bıçak darbesiyle yaralayan, ardından da polise teslim olan 18 yaşındaki genç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Mahkemede verdiği ifade kan donduran zanlı, “Korkutmak için yaptım” dedi.
21.01.2020 Yaşam
Kan donduran ifade:Yengesinin büyü yaparak...
Kan donduran ifade:Yengesinin büyü yaparak... GAZİOSMANPAŞA'da annesini birlikte yaşadıkları gecekondunun bahçesinde kafasına mermer vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Mustafa Yılmaz'a "Üst soydan akrabayı kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verildi.
25.12.2019 Yaşam
Kan donduran ifade: Ciğerlerini elime alıp parçalarım
Kan donduran ifade: Ciğerlerini elime alıp parçalarım Antalya'da eski eşini 21 yerinden bıçaklayan sanığın mahkemedeki pişkin ifadeleri şaşkınlığa neden oldu. Saldırgan koca duruşmada eski karısını sevdiğini ileri sürerek "sanık koltuğunda kendisinin değil eşinin oturması gerektiğini" savundu. Bıçaklı saldırıya maruz kalan kadın ise eski eşinin yalanlarına artık alıştığını belirterek "21 yerimden bıçaklandım ve ölüme terk edildim. Konu başka yönlere çekilmeye çalışılıyor." dedi.
10.12.2019 Yaşam
Kan donduran ifade: Ölmesi gerekiyordu
Kan donduran ifade: Ölmesi gerekiyordu İzmir'de, cami inşaatında çalışan işçi Ferit Aytekin'i döverek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan O.G.'nin, polise verdiği ifade ortaya çıktı. O.G.'nin, Aytekin'i gözüne el feneri ile ışık tuttuğu için başına vurup öldürdüğünü, cesedinin elleri ve ayaklarını bağladıktan sonra Kabeyi tavaf etmek için oradan ayrıldığını söylediği, "Ölmesi gerekiyordu" dediği öğrenildi.
10.11.2019 Yaşam
Kan donduran itiraf! Zinciri alıp, boğazına doladım...
Kan donduran itiraf! Zinciri alıp, boğazına doladım... AYDIN'ın Efeler ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Zeynep Öztürk'ü (45) elinden bıçakla yaralayıp, ardından zincirle boğarak öldüren Ercan Öztürk'ün (51) ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle Aydın 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı.
30.10.2019 Gündem
Kan donduran ifadeler: 'Rüyamda bıçakla doğrayıp klozete atıyordum'
Kan donduran ifadeler: 'Rüyamda bıçakla doğrayıp klozete atıyordum' Antalya'da trans birey Gökçe Saygı'yı 22 bıçak darbesiyle öldüren Şahin Yalçın hakkında ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı. Olayın tek görgü tanığı Ş.K. ifadesinde, sanığın kendisine "Rüyamda Gökçe'yi bıçaklıyordum. Zaten doğrayıp klozete atıyordum" dediğini söyledi.
23.07.2019 Gündem
Alperen Kahraman'ın ölümüyle ilgili kan donduran ifade!
Alperen Kahraman'ın ölümüyle ilgili kan donduran ifade! Çorlu'da Alperen Kahraman'ı öldüren Durmuş S., yeğeninin kendilerine gösterilmediğini belirterek, "15 gün önce geldim. Amacım korkutmaktı. Fakat Alperen elini beline doğru götürünce bende silahı çantadan çıkartarak ateş ettim. Daha sonra yeğenim Melisa'nın yanına giderek hakkını helal et dedim. Dışarıya çıktığım da polislere teslim oldum" dedi.
5.07.2019 Yaşam
Evlat katili babadan kan donduran ifade
Evlat katili babadan kan donduran ifade Kızını uykusundayken katledip içtiği ilaçlarla intihara teşebbüs eden Kadir Tatar hastanedeki tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Tatar ifadesinde ise kızını neden vurduğunu şoke eden sözlerle açıkladı.
3.02.2019 Yaşam
Kan donduran ifade: Namaza kalktım eşim de dışarda...
Kan donduran ifade: Namaza kalktım eşim de dışarda... Çorum'da 40 yıllık eşi Hanife Bicil'i (64) başına balyozla vurarak öldüren Ali Bicil (64), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle yargılandığı davanın ikinci duruşmasında "Devamlı kendisi 'Burnuma kan kokusu geliyor' diye sözler söylüyordu, kendisi günlük 'Seni öldüreceğim' şeklinde tehditlerde bulunurdu" dedi.
7.11.2018 Yaşam
'Namus' için 18 yerinden bıçaklamış!
'Namus' için 18 yerinden bıçaklamış! Kan donduran ifade! Eski karısını 18 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı, "Namus için öldürdüm" dedi.
25.10.2018 Gündem
Kan donduran ifade: Uyurken boğazını kestim
Kan donduran ifade: Uyurken boğazını kestim Küçükçekmece'de 66 yaşındaki Adil D., 57 yaşındaki eşi İkram D.'yi uyuduğu sırada boğazını keserek öldürdü. Adil D. ifadesinde "Sabah uyandım. Elime geçirdiğim satırla boğazını kestim. Daha sonra polisi arayarak ihbar ettim" dedi.
4.10.2018 Yaşam
Okul müdürünü katleden öğrenciden kan donduran ifade
Okul müdürünü katleden öğrenciden kan donduran ifade İzmir’de okul müdürünü vahşice katleden öğrencinin jandarmadaki ilk ifadesinde olay için pişman olmadığı söylediği ve “Yine olsa yine yapardım” dediği belirtildi. Öğrencilerin sağlık kontrollerinde vücutlarında uyuşturucu madde kalıntısına rastlanmıştı.
18.12.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kan Donduran İfade ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kan donduran ifade haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.