Kamuyu Aydınlatma Platformu

Kamuyu Aydınlatma Platformu

Son dakika Kamuyu Aydınlatma Platformu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kamuyu Aydınlatma Platformu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kamuyu Aydınlatma Platformu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamuyu Aydınlatma Platformu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamuyu aydınlatma platformu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.096 kamuyu aydınlatma platformu haberi bulunmuştur. Tüm kamuyu aydınlatma platformu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
Limak Çimento borsada ne zaman işlem görecek? Limak Çimento işlem tarihi belli oldu: Limak Doğu Anadolu Çimento ne zaman işlem görecek?
Limak Çimento borsada ne zaman işlem görecek? Limak Çimento işlem tarihi belli oldu: Limak Doğu Anadolu Çimento ne zaman işlem görecek? Limak çimento ne zaman işlem görecek? Limak Çimento’nun borsada işlem göreceği tarih belli oldu. Borsa İstanbul, Limak Çimento hisselerinin işlem görmeye başlayacağı tarihi açıkladıktan sonra yatırımcılar arama motorlarına yöneldi. Geçtiğimiz hafta tamamlanan Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. (LMKDC) halka arzının sonuçları Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) paylaşılmıştı.
21.02.2024 Ekonomi
Galatasaray, Köhn transferini resmen duyurdu
Galatasaray, Köhn transferini resmen duyurdu Galatasaray, Almanya'nın Hannover 96 takımından 25 yaşındaki sol bek oyuncu Derrick Köhn'ü kadrosuna kattığını açıkladı.
8.02.2024 Futbol
İstanbul'da 300 çeşit ürün üreten bisküvi şirketini alacaklar
İstanbul'da 300 çeşit ürün üreten bisküvi şirketini alacaklar Agrotech, merkezi İstanbul'da bulunan, gıda ve bebe bisküvisi ile 300 çeşit ürün üretimi yapan 50 bin adet satış noktasında ağı bulunan bir firmanın yüzde 70'ini almak için görüşmelere başlandığını duyurdu.
8.02.2024 Ekonomi
Rüçhan hakkı nedir? Ege Seramik rüçhan hakkı nasıl kullanılır, rüçhan hakkı nasıl alını ve satılır?
Rüçhan hakkı nedir? Ege Seramik rüçhan hakkı nasıl kullanılır, rüçhan hakkı nasıl alını ve satılır? Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş., SPK tarafından onaylanan bedelli sermaye artırımı kapsamında hak kullanım tarihini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu. Ege Seramik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelli sermaye artırımına onay verildi. Peki, Rüçhan hakkı nedir? Ege Seramik rüçhan hakkı nasıl kullanılır, rüçhan hakkı nasıl alını ve satılır?
19.12.2023 Ekonomi
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
ESEN bedelsiz ne zaman, Esenboğa Elektrik ne zaman bölünecek? ESEN bedelsiz başvuru tarihi belli oldu mu? İşte ESEN bedelsiz başvurusu
ESEN bedelsiz ne zaman, Esenboğa Elektrik ne zaman bölünecek? ESEN bedelsiz başvuru tarihi belli oldu mu? İşte ESEN bedelsiz başvurusu Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş. (ESEN) tarafından 15 Mart 2023 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde bedelsiz sermaye artırımı kararına ilişkin açıklama yapılmıştı.  Kurul'dan bu hafta bedelsizine onay alan son şirket olan Esenboğa Elektrik, 64.000.000 TL'lik sermayesini 196.000.000 TL yükselterek 260.000.000 TL'ye artıracak. Sermaye artırımında kullanılacak miktarın 148.960.229 TL'si iç kaynaklardan, geriye kalan 47.039.770 TL'si ise kar payından karşılanacak. Peki, ESEN bedelsiz ne zaman, Esenboğa Elektrik ne zaman bölünecek? ESEN bedelsiz başvuru tarihi belli oldu mu? ESEN bedelsiz başvurusu ve Esen Elektrik bedelsiz başvuru tarihi…
23.11.2023 Finans
Galatasaray'dan dev anlaşma! 25 milyon euro gelir
Galatasaray'dan dev anlaşma! 25 milyon euro gelir Galatasaray, Puma ile 2024-2025 sezonunun başından itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandığını açıkladı.
20.11.2023 Galatasaray
Dokuz ayda 32 milyar TL ciro
Dokuz ayda 32 milyar TL ciro Gıda şirketi Ülker, 2023 yılının dokuz aylık döneminde cirosunu 32 milyar TL’ye ulaştırdığını duyurdu.
10.11.2023 Finans
Penta Teknoloji'den 12 milyar lira ciro
Penta Teknoloji'den 12 milyar lira ciro Penta Teknoloji; ilk dokuz aylık konsolide cirosunu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 88 artışla 12 milyar TL olarak açıkladı.
9.11.2023 Finans
Borsa İstanbul devre kesti! İşlemler durduruldu
Borsa İstanbul devre kesti! İşlemler durduruldu Borsa İstanbul'da işlemler, Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi'nin çalışması ile 2. kez geçici olarak durduruldu.
25.10.2023 Ekonomi
Abdullah Avcı, Trabzonspor'dan 40 milyon TL maaş alacak
Abdullah Avcı, Trabzonspor'dan 40 milyon TL maaş alacak Trabzonspor, Nenad Bjelica ile yolları ayırdıktan sonra yeniden anlaştığı teknik direktör Abdullah Avcı'yla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
16.10.2023 Trabzonspor
Beşiktaş'ın stat sponsoru belli oldu
Beşiktaş'ın stat sponsoru belli oldu Beşiktaş, stadyum isim ve reklam hakları için Tüpraş ile 3 yıllığına anlaşıldığını açıkladı.
25.09.2023 Beşiktaş
ASELSAN ile SSB arasında milyarlık anlaşma!
ASELSAN ile SSB arasında milyarlık anlaşma! ASELSAN ile Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) arasında elektronik harp sistemleri ile ilgili 465 milyon liralık ve 25 milyon dolarlık sözleşme imzaladı.
31.08.2023 Ekonomi
Borsa yasağı gelmişti! Aref'in portföyü ortaya çıktı
Borsa yasağı gelmişti! Aref'in portföyü ortaya çıktı Borsa İstanbul ve Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hakkında tedbir ve işlem yasağı getirilen illüzyonist Aref Ghafouri'nin portföyündeki hisseler Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. Aref'in 15 hissede payı olduğu ortaya çıktı.
23.08.2023 Ekonomi
Tüpraş temettü 2023 ne zaman? Tüpraş temettü tarihi ve hesaplama: Tüpraş temettü ne kadar verecek? Tüpraş temettü 2023 nasıl alınır? İşte Tüpraş temettü 2023 Ağustos tarihi
Tüpraş temettü 2023 ne zaman? Tüpraş temettü tarihi ve hesaplama: Tüpraş temettü ne kadar verecek? Tüpraş temettü 2023 nasıl alınır? İşte Tüpraş temettü 2023 Ağustos tarihi TÜPRAŞ temettü tarihi belli oldu. Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetlerinden biri olan TÜPRAŞ temettü dağıtımına gidiyor. TÜPRAŞ'ın ne kadar temettü dağıtacağı ve ne zaman dağıtacağı KAP açıklamasından sonra araştırılamaya başlandı. Peki, Tüpraş temettü dağıtımı ne zaman, Tüpraş temettü ne kadar verecek? İşte Tüpraş temettü 2023 tarihi ve merak edilen diğer detaylar…
18.08.2023 Ekonomi
Beşiktaş'tan Galatasaray'a Milot Rashica çalımı! Kadrosuna resmen kattı: İşte sözleşme süresi ve ödenecek rakam...
Beşiktaş'tan Galatasaray'a Milot Rashica çalımı! Kadrosuna resmen kattı: İşte sözleşme süresi ve ödenecek rakam... Transferde son dakika gelişmesi. Beşiktaş, Kosovalı kanat oyuncusu Milot Rashica ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp, bu transfer için Norwich City'e 5 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Yayınlanan transfer videosunda Galatasaray'a gönderme de yer aldı.
16.08.2023 Beşiktaş
Trabzonspor'da beklenmedik ayrılık!  KAP'a bildirildi
Trabzonspor'da beklenmedik ayrılık! KAP'a bildirildi Trabzonspor, yıldız oyuncunun sözleşmesinin feshedildiğini Kamu Aydınlatma Platformu'na açıkladı. İşte detaylar...
16.08.2023 Trabzonspor
Tatlıpınar (TATEN) Enerji ne zaman işlem görecek? Tatlıpınar Enerji hisse kaç lot verdi? TATEN halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi…
Tatlıpınar (TATEN) Enerji ne zaman işlem görecek? Tatlıpınar Enerji hisse kaç lot verdi? TATEN halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi… Tatlıpınar Enerji borsada ne zaman işlem görecek, Tatlıpınar Enerji halka arz sonuçları açıklandı mı? TATEN borsa işlem tarihi yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onay alan Tatlıpınar Enerji talep toplama işlemleri 10-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirildi. Tatlıpınar Enerji halka arz sonuçları belli olunca Tatlıpınar Enerji (TATEN) borsa işlem tarihi de gündeme geldi. Tatlıpınar Enerji'nin halka arz büyüklüğü 1,58 milyar lira oldu. Tatlıpınar Enerji paylarının mevcut halka arzında 1,00 TL nominal değerli payların halka arz fiyatı 22,50 TL olarak açıklandı ve belirlenen halka arz fiyatı ile halka arz büyüklüğü 1.579.500.000 TL olarak gerçekleşti. Peki, Tatlıpınar Enerji ne zaman işlem görecek,  Tatlıpınar Enerji hisse kaç lot verdi? Tatlıpınar hisse borsa işlem tarihi…
15.08.2023 Ekonomi
Transferde son dakika gelişmesi! Beşiktaş, Chamberlain ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Transferde son dakika gelişmesi! Beşiktaş, Chamberlain ile 3 yıllık sözleşme imzaladı Beşiktaş yeni transferi açıkladı. Siyah beyazlılar, İngiliz orta saha Alexander Oxlade-Chamberlain ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi. Chamberlain, siyah-beyazlı ekipten yıllık 2.5 milyon Euro kazanacak. Ayrıca oyuncuya 1.5 milyon Euro da imza parası ödenecek.
14.08.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i resmen açıkladı! İşte maliyeti
Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i resmen açıkladı! İşte maliyeti Fenerbahçe, Marsilya'da forma giyen milli oyuncu Cengiz Ünder ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertliler, 15 milyon Euro bonservis bedeliyle milli oyuncu Cengiz Ünder'i kadrosuna kattı.
13.08.2023 Fenerbahçe
Bizim Toptan ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı
Bizim Toptan ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı Bizim Toptan, 2023 yılı ilk 6 aylık sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı. Şirketin satış gelirleri yılın ilk 6 ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 72,5 oranında artarak 9,5 milyar TL’ye ulaştı. Şirket yıl sonu büyüme hedefini ise yüzde 60-70 aralığına yükseltti.
11.08.2023 Ekonomi
Galatasaray, Kerem Demirbay transferini açıkladı
Galatasaray, Kerem Demirbay transferini açıkladı Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Demirbay ile görüşmelere başlandığını açıkladı.
1.08.2023 Galatasaray
Galatasaray, kaleci Günay Güvenç'i transfer etti! İşte maliyeti
Galatasaray, kaleci Günay Güvenç'i transfer etti! İşte maliyeti Galatasaray, Gaziantep FK forması giyen kaleci Günay Güvenç'i transfer etti.
1.08.2023 Galatasaray
Beşiktaş, Rebic'in maliyetini açıkladı
Beşiktaş, Rebic'in maliyetini açıkladı Beşiktaş, kadrosuna kattığı 29 yaşındaki Hırvat oyuncu Ante Rebic'in maliyetini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
31.07.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Kamuyu Aydınlatma Platformu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamuyu aydınlatma platformu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.