Kamu Spotu

Kamu Spotu

Son dakika kamu spotu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamu spotu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamu spotu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu Spotu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu spotu gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 kamu spotu haberi bulunmuştur. Tüm kamu spotu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çanakkale Destanı 109 yaşında! Ziyaretçi akını
Çanakkale Destanı 109 yaşında! Ziyaretçi akını 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale’yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımız minnetle anılırken törenlerin bu yılki teması ‘Bizim Çanakkale’ olacak.
18.03.2024 Gündem
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti Başına isabet eden yorgun mermi ile yaralanıp, hastanede hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı (15), ölümünün 2'nci yıl dönümünde anıldı. 2 ay önce başına yorgun mermi isabet ederek hayatını kaybeden Kerem Can Özdemir’in (9) babası İsa Özdemir de Emir Yuşa'nın anmasına katılarak destek verdi. Emir Yuşa’nın babası Mustafa Atıcı, “Eren Bülbül’ü PKK’lı teröristler, oğlumu da sivil terörist şehit etti. Silah ölüm aracıdır ve sizler de birer katilsiniz” dedi.
11.08.2023 Gündem
Boğulma vakalarına karşı uyarı! 'Tehlikeli ve yasak'
Boğulma vakalarına karşı uyarı! 'Tehlikeli ve yasak' Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önlemek maksadıyla DSİ 10. Bölge Müdürlüğünce uyarılarda bulunuldu.
15.05.2023 Yaşam
6 yaşındaki kıza istismar skandalı! TBMM’den 323 sayfalık 'çocuk istismarı' raporu
6 yaşındaki kıza istismar skandalı! TBMM’den 323 sayfalık 'çocuk istismarı' raporu Çocuk istismarının panzehirinin “okullaşma” olduğuna dikkat çekilen raporda çocukları damgalamadan “Risk Haritası” çıkarılması tavsiye edildi. Öneriler arasında, mükerrer suç işleyen çocukların ailelerine yaptırım uygulanması da yer aldı.
4.05.2023 Gündem
Deprem yardım kampanyaları siber dolandırıcıların hedefi oldu
Deprem yardım kampanyaları siber dolandırıcıların hedefi oldu Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Siber Güvenlik Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Semih Çakır, siber dolandırıcıların kaos ortamından faydalandığına dikkat çekerek, oluşturulan sahte sayfalarla depremzedeler toplanan yardımları hedef aldığını söyledi. Çakır, kişilerin bazen de farkında olmadan kendilerine ait bilgileri kendi elleriyle verdiklerine dikkat çekti. Çakır, "Siber saldırılar ve siber dolandırıcılıkta en zayıf halkının insan olduğunu asla ve asla unutmamalıyız" dedi.
25.04.2023 Gündem
'Efsane indirim'ler sonrası bakanlık harekete geçti!
'Efsane indirim'ler sonrası bakanlık harekete geçti! Ticaret Bakanlığı, Türkiye'de kasım ayında 'efsane cuma', 'şahane kasım', 'şahane cuma' gibi sloganlar kullanılarak gerçekleştirilen indirim kampanyalarını mercek altına aldı. Bakanlığa bildirilen şikayetler arasında kampanyalarda belirtilen indirim tutar ve oranlarının gerçeği yansıtmaması, indirimli fiyatların uygulandığı tarih aralığının belirtilmemesi yoğunlukta yer aldı. Kasım indirimlerine ilişkin incelemelerin sonucu ocak ayında toplanacak Reklam Kurulu'nda karara bağlanacak.
3.12.2022 Ekonomi
Emine Erdoğan: Bizim için temizlik inancımızın özünü oluşturan bir yaşam prensibidir
Emine Erdoğan: Bizim için temizlik inancımızın özünü oluşturan bir yaşam prensibidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Bizim için temizlik gündelikle alelade bir pratikten ziyade inancımızın özünü oluşturan bir yaşam prensibidir. Temizlik doğrudan imanla ilişkilidir. Dolayısıyla temizlik, önce manevi dünyamızla başlar ve oradan dış dünyamıza tezahür eder” dedi.
8.11.2022 Siyaset
RTÜK Başkanı Şahin: Özel insanlar için öncelikli yayın yapabiliriz
RTÜK Başkanı Şahin: Özel insanlar için öncelikli yayın yapabiliriz Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin Nevşehir’de katıldığı programda, “Hem öncelikli yayınlarımız hem de kamu spotlarımızda derneklerden görüntü alabiliyoruz. Buradaki sanatçı dostlarımızla birlikte güzel bir kamu spotu hazırlasınlar, öncelikli yayınlar ve kamu spotu kısmında bu kardeşlerimizin hayatını nasıl kolaylaştırabilirize yönelik elimizden geleni yapalım” dedi.
26.08.2022 Gündem
'Kur Korumalı Türk Lirası Mevduatı' kamu spotuyla tanıtıldı
'Kur Korumalı Türk Lirası Mevduatı' kamu spotuyla tanıtıldı Hazine ve Maliye Bakanlığı, İletişim Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından 'Korumalı Türk Lirası Mevduatıyla Sen Kazan ki Türkiye Kazansın' sloganıyla kamu spotu hazırlandı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun "Kur Korumalı Türk Lirası mevduat ve katılım hesabı ile vatandaşlarımızın tasarrufları kazanca, yatırıma ve istihdama dönüşmeye devam ediyor" dedi.
30.01.2022 Ekonomi
MEB resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti, 9,10,11 ve 12'nci sınıf öğrencileri...
MEB resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti, 9,10,11 ve 12'nci sınıf öğrencileri... MEB'den son dakika açıklaması! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Değişiklik yapıldı ve yasal düzenleme hayata geçirildi. Aralık ayı itibarı ile değişiklik uygulanmaya başladı. 9,10,11 ve 12'nci sınıf öğrencilerini kapsıyor. Mesleki Eğitim Kanunu’nda yapılan yeni düzenleme ile mesleki eğitim merkezine kayıt yaptıran bir öğrenci, okurken aylık yaklaşık 1.275 lira ücret alıyor. Üç yılın sonunda kalfa olanların ücreti 2.125 liraya yükseliyor. Bu ücretlerin tamamı devlet tarafından ödeniyor. Ayrıca tüm öğrenciler, iş kazaları ve meslek hastalıklarına karşı da sigortalanıyor. Mesleki eğitim merkezleri, nitelikli iş gücü ihtiyacı çerçevesinde öğrencilerin; ilgi, istek, yetenek ve kişilik özelliklerinin ortaya çıkarılması, başarılı ve mutlu olabilecekleri bir mesleği seçmeleri için meslekler hakkında bilgilendirilmeleri, eğitim sistemi ile çalışma hayatı arasındaki ilişkinin güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Mesleki eğitime ilgili her geçen gün artıyor.
30.01.2022 Eğitim
Milli Eğitim Şurası nedir, ne zaman toplanacak? 19 Millî Eğitim Şurası ne zaman yapıldı, Millî Eğitim Şurası en son ne zaman toplandı?
Milli Eğitim Şurası nedir, ne zaman toplanacak? 19 Millî Eğitim Şurası ne zaman yapıldı, Millî Eğitim Şurası en son ne zaman toplandı? MEB Şurası 7 yıl aradan sonra bugün ilk kez toplanacak. MEB Şurası'nda, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için 32 binden fazla görüş 3 gün boyunca tartışılacak. Peki, 19. Milli Eğitim Şurası ne zaman yapıldı? Milli Eğitim Şurası en son ne zaman toplandı? Milli Eğitim Şurası nedir, ne zaman toplanacak?
1.12.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı, bugün başlıyor! İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri...
MEB resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı, bugün başlıyor! İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB'den flaş adım! Bugün başlıyor. 7 yıl sonra ilk kez yapılacak. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini çok yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, detaylar belli oldu. Yeni dönem başlıyor. 7 yıl aradan sonra ilk kez bugün toplanan MEB Şûrası'nda eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için 32 binden fazla görüş 3 gün boyunca tartışılacak. Şûrada alınan kararlar, eğitim politikalarını belirlemek için yol haritası niteliğinde olacak. Milli Eğitimin yeni döneminde okullar, öğretmenler ve öğrenciler için kritik maddeler gündemde. Ayrıca öğretmenlere 3600 ek gösterge verilmesi de Milli Eğitim Şûrası'nda görüşülecek. İşte Milli Eğitimde yeni dönem ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
1.12.2021 Eğitim
Akaryakıt ile ilgili son dakika gelişmesi! Değişti ve belli oldu, yeni düzenleme...
Akaryakıt ile ilgili son dakika gelişmesi! Değişti ve belli oldu, yeni düzenleme... Akaryakıt ile ilgili flaş düzenleme! Harekete geçildi ve tamamen değişiyor, yeni düzenleme geliyor. Detaylar tek tek açıklandı. Akaryakıtta kaçakçılığı engelleyecek yeni bir sistem kurulacak. Ticaret Bakanlığı, Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadele Eylem Planı hazırladı. Buna göre, akaryakıtı, dağıtıcılar arası satışlar ve akaryakıt taşıma araçlarının hareketleri dahil, ürün ve belge hareketleri üzerinden anlık izleyebilecek sistem kurulacak. Bu sistem, çeşitli kurumların kullanımına açılacak. İşte tüm detaylar...
10.11.2021 Ekonomi
2020 yılı şiddet haritası ortaya çıktı! Zirvedeki il belli oldu: Yüzde 69 arttı...
2020 yılı şiddet haritası ortaya çıktı! Zirvedeki il belli oldu: Yüzde 69 arttı... Türkiye'de silahlı şiddet olayları pandemiye rağmen durmadı. Toplam 3 bin 862 silahlı şiddet olayının gerçekleştiği 2020'de, 2 bin 40 kişi yaşamını yitirdi. Umut Vakfı, 2020 yılında yaşanan silahlı şiddet olaylarının haritasını çıkardı. Hazırlanan raporda İstanbul zirveye otururken, Güneydoğu bölgesi için yapılan ilginç tespitler dikkat çekti.
27.10.2021 Gündem
Parayı alıp kaçıyorlar! Evlenecek çiftlere kritik uyarı
Parayı alıp kaçıyorlar! Evlenecek çiftlere kritik uyarı Son yıllarda dış mekanlarda gerçekleşen düğün fotoğraflarına ilginin artması, korsan fotoğrafçıları da ortaya çıkardı. Vergi vermeden fotoğrafçılık yapıldığını söyleyen İstanbul Profesyonel Foto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Dilek Camcı, gelin ve damatları korsan fotoğrafçılara karşı uyardı.
24.10.2021 Yaşam
15 Temmuz şehitlerine ithafen  "Sayenizde" başlıklı kamu spotu hazırlandı
15 Temmuz şehitlerine ithafen "Sayenizde" başlıklı kamu spotu hazırlandı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz şehitlerine ithafen hazırlanan "Sayenizde" başlıklı kamu spotu yayınlandı.
14.07.2021 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ'dan aşı çağrısı
Kıvanç Tatlıtuğ'dan aşı çağrısı Kovid-19'la mücadelede yürütülen aşılama kampanyası kapsamında oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı kamu spotu hazırlandı.
27.06.2021 Magazin
Bakan Koca paylaştı! Okan Bayülgen'den aşı çağrısı
Bakan Koca paylaştı! Okan Bayülgen'den aşı çağrısı Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası kapsamında sanatçı Okan Bayülgen'in yer aldığı kamu spotu hazırlandı.
25.06.2021 Gündem
Candan Erçetin'den 'aşı' uyarısı: İhmal etmeyin, ertelemeyin
Candan Erçetin'den 'aşı' uyarısı: İhmal etmeyin, ertelemeyin Ünlü sanatçı Candan Erçetin, Sağlık Bakanlığının koronavirüs aşısı için çektiği kamu spotunda yer aldı. Erçetin, "İhmal etmeyin, ertelemeyin ki yine birlikte şarkılar söyleyelim" dedi.
24.06.2021 Gündem
Cem Yılmaz'dan dikkat çeken çağrı: Şakası yok ama...
Cem Yılmaz'dan dikkat çeken çağrı: Şakası yok ama... Sağlık Bakanlığınca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası kapsamına sanatçı Cem Yılmaz'ın yer aldığı kamu spotu hazırlandı.
23.06.2021 Gündem
Dr. Mehmet Öz ve Haluk Bilginer'den aşı çağrısı
Dr. Mehmet Öz ve Haluk Bilginer'den aşı çağrısı Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için Dr. Mehmet Öz ile sanatçı Haluk Bilginer'in yer aldığı kamu spotu hazırlandı.
23.06.2021 Sağlık
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaştı! Ünlü isimlerden aşı için önemli çağrı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaştı! Ünlü isimlerden aşı için önemli çağrı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından, ünlü oyuncular Şener Şen ve Ezgi Mola'nın yer aldığı yeni koronavirüs aşısı kamu spotu videolarını paylaştı
22.06.2021 Gündem
Bakan Koca paylaştı: 'Vicdanları sarsan ağır bir utançtır!'
Bakan Koca paylaştı: 'Vicdanları sarsan ağır bir utançtır!' Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kamu spotunu sosyal medya hesabından paylaşarak, "Diğerkamlık ve fedakarlık karşısında gösterilmesi gereken saygı yerine şiddete yönelmek, sadece ağır cezalar getiren ağır bir suç değil, vicdanları sarsan ağır bir utançtır da." ifadelerine yer verdi.
2.06.2021 Gündem
Sağlık Bakanlığı harekete geçti! Televizyonlarda gösterilecek
Sağlık Bakanlığı harekete geçti! Televizyonlarda gösterilecek Sağlık Bakanlığınca Kovid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için televizyonlarda gösterilmek üzere "kolları sıvıyoruz" sloganıyla 8 kamu spotu hazırlandı. Sağlık Bakanı Koca, "Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz" mesajıyla birlikte Kovid-19 aşılama kampanyası için hazırlanan kamu spotunu paylaştı.
27.05.2021 Gündem
Aşı SMS'i ile dolandırıcılığa farkındalık için kısa film çekildi
Aşı SMS'i ile dolandırıcılığa farkındalık için kısa film çekildi Dolandırıcılar, cep telefonuna ya da mail adreslerine mesaj gönderip, para karşılığı aşı randevusu verecekleri yalanını söyleyerek, kredi kartı ve kimlik bilgileri çalıyor. Yerel şair ve türkücü Eşref Gülpınar, aşı mesajıyla yapılan bu dolandırıcılığa karşı farkındalık oluşturmak için Aydın Sağlık Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün de desteğiyle yöresel kamu spotu hazırladı.
26.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kamu Spotu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu spotu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.