Kamu-Sen

Kamu-Sen

Son dakika Kamu-Sen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kamu-Sen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kamu-Sen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu-Sen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu-sen gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.625 kamu-sen haberi bulunmuştur. Tüm kamu-sen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Işıkhan: Kamu personel rejiminde yükseliş dönemindeyiz
Bakan Işıkhan: Kamu personel rejiminde yükseliş dönemindeyiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "3 Ocak tarihinde açıklanan Aralık ayı enflasyon oranıyla birlikte memurlara ve memur emeklilerimize de yüzde 49,25 oranında artış yapılacak. Cumhuriyetimizin ilk yüzyılını bir hazırlık süreci olarak değerlendirirsek, inanıyorum ki Cumhuriyetimizin ikinci asrı kamu personel rejimi başta olmak üzere ülkemizi ve milletimizi ilgilendiren her alanda yükseliş dönemimiz olacaktır" dedi.
6.01.2024 Ekonomi
Toplu sözleşme görüşmelerinde flaş gelişme! Gözler bakanlıktan çıkacak sonuçta
Toplu sözleşme görüşmelerinde flaş gelişme! Gözler bakanlıktan çıkacak sonuçta 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi dördüncü toplantısı Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın katılımıyla, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda başladı.
22.08.2023 Ekonomi
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme Görüşmeleri üçüncü toplantısı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Bakan Vedat Işıkhan "2024'ün ilk altı ayı için yüzde 15, ikinci altı ay için yüzde 10, 2025 ilk altı ay için yüzde 6, ikinci altı ay için yüzde 5 olarak teklifimizi açıklıyorum" dedi.
17.08.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 23 bin 59 arama kurtarma personelimizle mücadele veriyoruz
Bakan Kurum: 23 bin 59 arama kurtarma personelimizle mücadele veriyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Toplam 23 bin 59 arama kurtarma personelimizle bir kardeşimizin, bir vatandaşımızın daha hayata tutunabilmesinin mücadelesini veriyoruz." dedi.
12.02.2023 Gündem
Yüksek kira artışları nedeniyle tersine göç başladı! Çalışanlar için bu kentler cazibe olmaktan çıktı, fiyatları duyan gidiyor...
Yüksek kira artışları nedeniyle tersine göç başladı! Çalışanlar için bu kentler cazibe olmaktan çıktı, fiyatları duyan gidiyor... Yüksek kira artışlarının etkisi ile rekor düzeye ulaşan enflasyonun büyük şehirler ve kıyı bölgelerde çok daha sert hissedilmesi, tersine göçe yol açtı. Sektör temsilcileri, söz konusu göçü durdurmak için çalışanlara yönelik kira ve lojman gibi desteklerin bir an önce devreye alınması gerektiği vurguluyor. Artan göç, birçok sektörde işçi bulma sorunlarının artmasına sebep oldu. Bu sektörlerin başında ise tekstil ve perakende sektörleri geliyor. Genç ve kadın çalışan oranının oldukça yüksek olduğu söz konusu sektörlerde önümüzdeki dönem bu sıkıntının daha da büyümesinden endişe ediliyor. Artan kiralardan dolayı da eskiden İstanbul’a veya yazlık bölgelere gitmek isteyenler artık buraları tercih etmiyor, çalışanlar için cazibe olmaktan çıkıyor.
25.07.2022 Ekonomi
Balıkesir milletvekili İsmail Ok kimdir, nerelidir, hangi partiden? İsmail Ok neden istifa etti ve AK Parti’ye geçti?
Balıkesir milletvekili İsmail Ok kimdir, nerelidir, hangi partiden? İsmail Ok neden istifa etti ve AK Parti’ye geçti? Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok, AK Parti'ye katıldı. Ok, 2020'nin Şubat ayında İYİ Parti'den istifa etmişti. Peki, Balıkesir milletvekili İsmail Ok kimdir, nerelidir, hangi partiden? İsmail Ok neden istifa etti ve AK Parti’ye geçti?
20.04.2022 Siyaset
Memur maaşlarına ek zamda kritik gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur temsilcileri ile bir araya geldi
Memur maaşlarına ek zamda kritik gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur temsilcileri ile bir araya geldi Son dakika haberi... Memur maaşlarına ek zam ve 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur temsilcileri ile bir araya geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ile yapılan görüşme yaklaşık 20 dakika sürdü. Görüşme sonrası açıklama yapan Ali Yalçın, “Ek zam dahil tekliflerimiz için Çalışma Bakanı ile bir araya geleceğiz” dedi.
22.12.2021 Ekonomi
3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi!
3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi! Hemşire, polis, din görevlisi ve öğretmen maaşları ile ikramiyelerini doğrudan etkileyecek 3600 ek gösterge ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ek gösterge ile ilgili son dakika açıklaması Memur-Sen'den geldi. Memur-Sen ek gösterge açıklamasında yeni bir çalışma başlatılacağı duyuruldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan gelen son dakika açıklamasında ise,"3600 Ek Gösterge meselesi vaat olmaktan çıkarılarak toplu sözleşme maddesi haline getirildi." denildi. İşte 360 ek göstergede son durum...
6.12.2021 Memur
1.000 TL ek zam! Flaş açıklama, milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor
1.000 TL ek zam! Flaş açıklama, milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor Ek zam ve refah payı ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca çalışan 1.000 TL ek zam bekliyor. Memurları yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Kahveci, alım gücünü yükseltmek için memur ve memur emekli aylıklarına 1000 lira ek zam ve yüzde 3 refah payı verilmesini talep etti.
21.11.2021 Memur
Hamit Kocabey kimdir? HSK üyeliğinden istifa eden Hamit Kocabey hakkında merak edilenler…
Hamit Kocabey kimdir? HSK üyeliğinden istifa eden Hamit Kocabey hakkında merak edilenler… Hakimler ve Savcılar Kurulu Üyesi Hamit Kocabey'in istifa ettiği bildirildi. 2017'de TBMM tarafından HSK üyeliğine seçilen Kocabey, 26 Mayıs 2021 tarihinde ikinci kez bu göreve seçilmişti. Peki, Hamit Kocabey kimdir? Hamit Kocabey hakkında merak edilenler…
14.10.2021 Gündem
En düşük memur maaşı ne kadar oldu? Yeni memur maaşlarına göre en düşük ve en yüksek memur maaşları…
En düşük memur maaşı ne kadar oldu? Yeni memur maaşlarına göre en düşük ve en yüksek memur maaşları… 2022 ve 2023 yıllarındaki maaşlara ilişkin zammın belirleneceği 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri bugün sona erdi. Memur-Sen ve Türkiye Kamu-Sen 600 lira seyyanen zam, 2022’de yüzde 21, 2023’te yüzde 17 artış talep etmişti. Peki, En düşük memur maaşı 2021 ne kadar? Yeni memur maaşlarına göre en düşük ve en yüksek memur maaşı ne kadar oldu?
23.08.2021 Memur
Toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar oldu? Toplu sözleşme ikramiyesi nedir, kimlere verilir, nasıl hesaplanır? 2022 toplu sözleşme ikramiyesi
Toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar oldu? Toplu sözleşme ikramiyesi nedir, kimlere verilir, nasıl hesaplanır? 2022 toplu sözleşme ikramiyesi Memur ve memur emeklisinin maaşına 2022'nin ilk altı ayı yüzde 5, ikinci altı ayı yüzde 7, 2023'ün ilk altı ayı yüzde 8, ikinci altı ayı yüzde 6 ve enflasyon farklarından oluşan zam yapıldı. Peki, Toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar oldu?
23.08.2021 Memur
Memur ve memur emeklisi yüzde kaç zam olacak, memur zam oranı açıklandı mı? Memur ve memur emeklisi ne kadar zam alacak?
Memur ve memur emeklisi yüzde kaç zam olacak, memur zam oranı açıklandı mı? Memur ve memur emeklisi ne kadar zam alacak? Memur ve memur emeklisi ne kadar zam alacak, memur zam oranı açıklandı mı? Memur ve memur emeklilerinin yakından takip ettiği zam oranı açıklanıyor. Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Vedat Bilgin, 2022 ve 2023'teki memur zam oranlarını açıklayacak.
23.08.2021 Gündem
Memur zam oranı 2022! Memur zam teklifi ne zaman açıklanacak, memur zam görüşmeleri saat kaçta sonuçlanır?
Memur zam oranı 2022! Memur zam teklifi ne zaman açıklanacak, memur zam görüşmeleri saat kaçta sonuçlanır? Memur ve memur emeklilerinin beklediği gün geldi. 4 milyon memur ve 2 milyondan fazla memur emeklisi için verilecek 2022-2023 zamları belli olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, mali ve sosyal haklarının belirleneceği 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin sonucunu bugün açıklayacak. Memur zam teklifi ne zaman açıklanacak, memur zam görüşmeleri saat kaçta sonuçlanır? İşte memur zam oranı 2022 hakkında merak edilenler…
23.08.2021 Gündem
3600 ek gösterge nedir, maaşı nasıl etkiler? Ek gösterge ne zaman verilecek, göstergeden kimler yararlanacak?
3600 ek gösterge nedir, maaşı nasıl etkiler? Ek gösterge ne zaman verilecek, göstergeden kimler yararlanacak? Hazine ve Maliye Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve sendikalar arasında üç yıldır ek gösterge konusunda uzlaşma sağlanamadı. MEMUR-SEN, Türkiye KAMU-SEN ve KESK bu yıl toplu sözleşme görüşmelerine başlanırken 3600 ek gösterge konusunun çözülmesi talebini yinelediler. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, hükümetin memur maaş zammı için teklifini açıklarken 3600 ek gösterge konusunda da önemli bir açıklama yaptı. Bilgin, sendikaların 3600 ek gösterge konusunun 2022 – 2023 yıllarını kapsayan sözleşme döneminde çözülmesi gerektiği görüşünü benimsediklerini söyledi. Peki, 3600 ek gösterge nedir, ne zaman verilecek? 3600 ek göstergeden kimler yararlanacak, gösterge maaşlara nasıl yansır?
23.08.2021 Memur
Memur zammı ne zaman açıklanacak? Memur zam görüşmelerinde son durum ne?
Memur zammı ne zaman açıklanacak? Memur zam görüşmelerinde son durum ne? Milyonları ilgilendiriyor... Gözler memur zammı görüşmelerine çevrildi. Toplu Sözleşme zam görüşmeleri devam ediyor. Memur zam teklifi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamalarından sonra netlik kazanacak. Memur zam pazarlığında sendikaların 600 TL seyyanen zam ve 2022'de yüzde 21 zam teklifine hükümet, 2022'nin ilk 6 ayında yüzde 5, ikinci 6 ayında ise yüzde 6 şeklinde teklif sunmuştu. Peki, Memur zammı ne zaman açıklanacak? Memur zam teklifi saat kaçta açıklanacak? Memur zam görüşmelerinde son durum ne? Memur maaş zammı 2022 ne kadar olacak? İşte Memur toplu sözleşme görüşmeleri 2021 detayları...
23.08.2021 Memur
Memur ve memur emeklilerine zam! Yeni rakam ortaya çıktı, 100 lira ve bugün...
Memur ve memur emeklilerine zam! Yeni rakam ortaya çıktı, 100 lira ve bugün... Memur ve memur emeklisinin zam pazarlığında sona doğru. 4 milyon memur ve 2 milyondan fazla memur emeklisinin 2022 ve 2023'teki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde, hükümetin yeni zam teklifini bugün sunması bekleniyor İlk rakamlar ortaya çıktı. Hükümetin 2022'nin ilk altı ayında yüzde 5, ikinci altı ayında yüzde 6, 2023'ün ilk ve ikinci altı aylarında yüzde 6 6 ve enflasyon farkları teklifini yetersiz bulun memur sendikaları, hükümetten yeni bir teklif bekliyordu. Zamlara ilaveten yüzde 2 oranında refah payı gündemde. Ayrıca her yıl için 100 TL'lik seyyanen artış düşünülüyor. Yeni zam oranlarının ise 7+8 ve 8+7 olması bekleniyor.
21.08.2021 Çalışan Hakları
Emekli ve memura yeni zam teklifi! 100 lira ve 3600 ek gösterge...
Emekli ve memura yeni zam teklifi! 100 lira ve 3600 ek gösterge... Milyonlarca emekli ve memura hükümetin yeni zam teklifi belli oldu. Hükümetin 2022'nin ilk altı ayında yüzde 5, ikinci altı ayında yüzde 6, 2023'ün ilk ve ikinci altı aylarında yüzde 6 6 ve enflasyon farkları teklifini yetersiz bulun memur sendikaları, hükümetten yeni bir teklif bekliyordu. Zamlara ilaveten yüzde 2 oranında refah payı gündemde. Ayrıca her yıl için 100 TL'lik seyyanen artış düşünülüyor. Yeni zam oranlarının ise 7+8 ve 8+7 olması bekleniyor.
20.08.2021 Ekonomi
Memur ve memur emeklilerini ilgilendiren flaş açıklama!
Memur ve memur emeklilerini ilgilendiren flaş açıklama! Memur ve memur emeklilerini ilgilendiren flaş gelişme! Yasal müzakere süresi 22 Ağustos'ta sona eriyor. Milyonlarca çalışanın gözü son zam teklifinde. Hükümetin 2022 ve 2023 için önerisi belli oldu. Teklifi yetersiz bulan memur sendikaları yeni bir teklif bekliyor. Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Tonbul’dan “Hükümet bir an önce taleplerimizi karşılayacak bir teklifte bulunmalı" çağrısı geldi.
20.08.2021 Ekonomi
Zam geliyor! Milyonlarca kişinin maaşı değişiyor, bugün son gün...
Zam geliyor! Milyonlarca kişinin maaşı değişiyor, bugün son gün... Milyonlarca kişiye zam yapılacak. Yeni maaşlar belli oluyor. Zam oranları herkes tarafından yakından takip ediliyor. Kimin maaşı ne kadar değişecek? Hükümet ile memurların zam pazarlığında son haftaya giriliyor. Hükümetin verdiği teklifi reddeden memurların verdiği süre bugün biterken toplu sözleşme metni, eylül ayına kadar netleştirilmiş olacak. Hükümet 2022 için altı aylık dönemler halinde yüzde 5+6 ve 2023 için ise yüzde 6+6 ve enflasyon farkları teklif etmişti. Memur-Sen ise gelişmeler üzerine eylem kararı aldığını açıkladı.
16.08.2021 Ekonomi
Memur Sen zam teklifi! Memur Sen ne kadar zam istedi? 2022-2023 memur toplu sözleşme zam oranları ne zaman açıklanacak?
Memur Sen zam teklifi! Memur Sen ne kadar zam istedi? 2022-2023 memur toplu sözleşme zam oranları ne zaman açıklanacak? Memur zam teklifi belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin hükümetin memur zammı için sendikalara ilk teklifini açıkladı. Bakan Bilgin "2022 yılının ilk 6 ayı için yüzde 5+ enflasyon farkı, ikinci 6 ay için de yüzde 6+ enflasyon farkı önerisini veriyoruz. 2023 için ise yüzde 6+ enflasyon farkı, ikinci yarısı için de yüzde 6+ enflasyon farkı teklifinde bulunuyoruz" dedi. Peki, Memur Sen ne kadar zam talep etmişti? İşte Memur Sen zam teklifi!
12.08.2021 Memur
Hükümetin memura zam teklifi yüzde kaç? Memur zam teklifi 2022-2023…
Hükümetin memura zam teklifi yüzde kaç? Memur zam teklifi 2022-2023… Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, hükümetin memur maaşına ilk zam teklifini açıkladı. Memuru ve memur emeklisini ilgilendiren 6'ıncı dönem toplu sözleşme sürecinde taraflar bugün ikinci kez masaya oturdu. İşte Memur zam teklifi 2021…
12.08.2021 Memur
3600 ek gösterge nedir? 3600 ek göstergede son durum ne? Bakan Bilgin'den 3600 ek gösterge açıklaması
3600 ek gösterge nedir? 3600 ek göstergede son durum ne? Bakan Bilgin'den 3600 ek gösterge açıklaması Yaklaşık 4,2 milyon memur ve 2,2 milyon memur emeklisinin maaş ve aylıklarına 2022 ve 2023 yıllarında yapılacak zam oranı ile ilgili hükümet ilk teklifini sundu. 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde hükümetin teklifini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıkladı. Bakan Bilgin, 3600 ek gösterge ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Peki, 3600 ek gösterge nedir? 3600 ek gösterge çıktı mı? 3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek gösterge ne zaman yasalaşacak? İşte Bakan Bilgin'in açıklamaları...
12.08.2021 Çalışan Hakları
Memur ve memur emeklilerine zam! Hükümet ilk teklifi sundu...
Memur ve memur emeklilerine zam! Hükümet ilk teklifi sundu... Memur ve memur emeklilerini ilgilendiren son dakika zam açıklaması! Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren zam teklifi açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin hükümetin sendikalara ilk teklifini açıkladı. Bakan Bilgin hükümetin zam oranlarıyla ilgili teklifini açıklayarak, "İlk 6 ay için yüzde 5 artı enflasyon farkı. İkinci 6 ay için yüzde 6 artı enflasyon farkı" ifadelerini kullandı.
12.08.2021 Emekli
Memur zammı teklifi 2022-2023! Memur zammı ne zaman belli olacak, memur zam teklifi bugün mü açıklanacak, hükümetin ve sendikaların zam teklifi ne?
Memur zammı teklifi 2022-2023! Memur zammı ne zaman belli olacak, memur zam teklifi bugün mü açıklanacak, hükümetin ve sendikaların zam teklifi ne? Memur maaş zammı belli oldu mu? Memur ve memur emeklisi merakla zam görüşmesinin sonuçlanmasını bekliyor. Tarafların bugün yapacağı görüşmede hükümet memur zammı teklifini verecek. Peki, Memur zammı ne zaman belli olacak, açıklanacak? Memur zammı teklifi 2022-2023…
12.08.2021 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Kamu-Sen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu-sen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.