Kamera Kaydı

Kamera Kaydı

Son dakika kamera kaydı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamera kaydı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamera kaydı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamera Kaydı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamera kaydı gelişmeleri de dahil olmak üzere 725 kamera kaydı haberi bulunmuştur. Tüm kamera kaydı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı Denizli'de Özbekistan uyruklu Zulkhunur K. (39) Ramazan Akbay’dan şiddet gördüğü gerekçesi ile dini nikahtan 2 gün sonra evden yalın ayak kaçıp, polise başvurdu. Olay sonrası tutuklanan Akbay (59), Zulkhunur K.’daki darp izlerinin eski olduğunun ortaya çıkması ile tahliye edildi.
18.02.2024 Gündem
Babalarının kardeşlerini döverek öldürdüğünü ihbar etmişlerdi: Bugün yaşıyor olmamız tesadüf
Babalarının kardeşlerini döverek öldürdüğünü ihbar etmişlerdi: Bugün yaşıyor olmamız tesadüf İstanbul'da 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için de bir arkadaşıyla beraber yetkililere haber vermeden gömdüğünü ihbar eden kardeşlerden V.K. (25), "Bugün bizim ölmemiş olmamız, yaşıyor olmamız, bu noktalarda mücadele verebiliyor olmamız, tamamen bir tesadüftür. Bizim yaşamamız normal değildi. Bu süreç içerisinde kaç sefer biz yataklarda kaldık, yediğimiz dayaklardan dolayı ayağa kalkamadık. Korkumuz yıllarca sürdü ve en son evden çıkış noktamız şuydu; öleceksek bir kere ölürüz, ne olacaksak oluruz ama bu zulüm artık yıllarca devam etmez diye yola çıktık" dedi.
4.01.2024 Gündem
Korsan taksiciyi oyuna getirdi! 'Plakanı aldım kafama yazdım'
Korsan taksiciyi oyuna getirdi! 'Plakanı aldım kafama yazdım' Antalya'da bir taksici, uygulama üzerinden çağırdığı sürücüyü tehdit edip kamera kaydı aldı. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından harekete geçen polis, korsan taksiciyi bulup aracını 60 gün trafikten men ederken, tehdit eden diğer taksici, arkadaşı ve kamera kaydı yapan kişiyi gözaltına aldı. Taksici ve arkadaşına ayrıca, uygulama üzerinden korsan taksi kullanmaktan para cezası uygulandı.
24.12.2023 Gündem
Korsan taksiciyi oyuna getirdi! Kamera kaydı aldı
Korsan taksiciyi oyuna getirdi! Kamera kaydı aldı ANTALYA (İHA) - Antalya'da bir taksici, uygulama üzerinden çağırdığı sürücüyü tehdit edip kamera kaydı aldı. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından harekete geçen polis, korsan taksiciyi bulup aracını 60 gün trafikten men ederken, tehdit eden diğer taksici, arkadaşı ve kamera kaydı yapan kişiyi gözaltına aldı. Taksici ve arkadaşına ayrıca, uygulama üzerinden korsan taksi kullanmaktan para cezası uygulandı.
24.12.2023 Vatan TV
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması Tunceli'de, 5 Ocak 2020'den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesinin avukatı Ali Çimen, "Gülistan'ın akıbetinin anlaşılacağına ilişkin noktalarda ya kamera kayıtlarının bozuk olduğu, ya o an için orayı görmediği ya da kayıtlı olmadığı, ses kayıtlarının bozuk olduğu söyleniyor. Hep bir aksilikle karşılaşmışız. Gülistan'ın baş şüphelinin evine 1 gün önce girdiğine dair güvelik kameraları var ve kayıtta. Bu dosyada var ama 1 gün sonra baş şüphelinin hareketlerini tespit etmemize yarayacak o kameralar o gün orayı görmüyor. Tutanakların birbirine çelişmesinden kaynaklı, Gülistan'ın akıbetinden bir şey anlayamadık" ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Öğretmen atamaları için 30 ilde mülakat merkezi kurulacak
Öğretmen atamaları için 30 ilde mülakat merkezi kurulacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlik mülakatlarına ilişkin, atamalarda KPSS puanı ve mülakatın yarı yarıya etkili olacağını söyledi. Bakan Tekin, 30 büyükşehirde mülakat merkezi kurulacağını da belirtti.
16.09.2023 Eğitim
Bakan Tekin'den CNN Türk'te 'mülakat' açıklaması: Kayırmaya izin vermeyeceğiz
Bakan Tekin'den CNN Türk'te 'mülakat' açıklaması: Kayırmaya izin vermeyeceğiz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CNN TÜRK canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Tekin, eğitimde "öğretmene mülakat" polemiğiyle ilgili, "Şu an yüzde 100 mülakat skoruyla atanıyor öğretmen. Biz yüzde 50-50 yapmak istiyoruz. KPSS yüzde 50, mülakat yüzde 50. 30 büyükşehirde mülakat yapılacak. Mülakatta öğretmen adayına 'bize ders anlatın' diyeceğiz. İletişim becerisi ve sorun çözme becerisini ölçeceğiz. Kul hakkı yemeden, herhangi bir ideolojik bir kayırma yapmadan bunu yapabilmek. Komisyon üyesinin adayla ilgili herhangi bir bilgisi olmayacak. İdeolojik kayırma, asla, kesinlikle olmayacak. Mülakatta hakkaniyetsizlik olmayacak" ifadelerini kullandı.
16.09.2023 Gündem
SGK harekete geçti! e-Devlet'ten başvuru yapılması gerekiyor, 4 asgari ücret ödeniyor
SGK harekete geçti! e-Devlet'ten başvuru yapılması gerekiyor, 4 asgari ücret ödeniyor Sosyal Güvenlik Kurumu çalışan milyonlar için harekete geçti. İşlemler kolay bir şekilde SMS ya da e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Ayda 4 gün ev hizmetlisi çalıştıran bir kişinin aylık prim tutarı sadece 35.76 TL. Ancak sigortasız gündelikçi çalıştırmanın tespiti halinde 4 asgari ücret idari para cezası var. Kamera kaydı delil oluyor. İşte konun ayrıntıları...
28.08.2023 Çalışma Hayatı
Arabasını ucuza tamir ettirmek isterken kabusu yaşadı!
Arabasını ucuza tamir ettirmek isterken kabusu yaşadı! Ankara’da kimliği belirsiz kişilerce hasara uğratılan aracını ucuza tamir ettirmek isteyen berber, kendisini tamirci olarak tanıtan müşterisine teslim ettiği otomobilinden günlerdir haber alamadığını ve dolandırıldığını ileri sürdü.
19.08.2023 Yaşam
Tüm Türkiye'yi sarsan olayda flaş gelişme! Palu ailesinin damadından şoke eden sözler
Tüm Türkiye'yi sarsan olayda flaş gelişme! Palu ailesinin damadından şoke eden sözler Kocaeli'de Meryem Tahnal'ın öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında verilen karar tekrardan Yargıtay tarafından bozuldu. Bugün görülen duruşmada suçlamaları kabul etmeyen Tuncer Ustael, "Sizin bilmediğiniz, benim bildiğim çok şey var. Meryem Tahnal'ın geberdiği doğrudur ama ben öldürmedim. Meryem diğer sanıkların yanında öldü, buna dair kamera kaydı vardır ancak bu kayıt yukarılarda görev yapan bir savcıdadır. Sanıklar ölüm anında orada olmadıklarını söylüyorlar ancak kayıtlar bunun tersidir" dedi.
6.07.2023 Gündem
Şanlıurfa'da mezarlığın tahrip edilmesine tepki
Şanlıurfa'da mezarlığın tahrip edilmesine tepki İzmir'den, bayram ziyareti için memleketi Şanlıurfa’ya gelen Adem Horoz, uyuşturucu bağımlılarınca aile mezarlığının tahrip edildiğini öne sürerek duruma tepki gösterdi.
16.06.2023 Yaşam
Şule Çet cinayetini aydınlatan uzman ekip Zerin Kılınç olayı içi devrede!
Şule Çet cinayetini aydınlatan uzman ekip Zerin Kılınç olayı içi devrede! Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde 2'nci kattaki evinin penceresinden düşen Zerin Kılınç'ın (36) şüpheli ölümüne ilişkin davada yargılanan sevgilisi Yılmaz Sazak (35), hakkındaki suçlamaları reddetti. Duruşma sonrası konuşan Zerin Kılınç'ın ailesinin avukatı Ahmet Seyhan, Şule Çet davasına 'bilimsel mütalaa' veren heyetin Kılınç'ın ölümüne ilişkin inceleme yaptığını ve talepleri üzerine mahkemeye rapor hazırladığını söyledi. Seyhan, "Şu an Şule Çet davasında ve birçok davada görev almış uzman doktorlar inceliyor, aynı zamanda adli tıpçılar inceliyor" dedi. 
12.06.2023 Yaşam
Görülmemiş olay! 150 yıllık çınar ortadan kayboldu
Görülmemiş olay! 150 yıllık çınar ortadan kayboldu Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir vatandaşın tarlasındaki yaklaşık 150 yıllık iki çınar ağacı çalındı. Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen vatandaş şikayetçi oldu.
31.05.2023 Yaşam
Katibe yönelik cinsel tacizle suçlanan savcıya beraat
Katibe yönelik cinsel tacizle suçlanan savcıya beraat Yayında geçici olarak görevlendirilen kadın katibe cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görevli savcı Ş.B.’nin delil yetersizliğinden beraatine karar verildi.
25.05.2023 Gündem
Katibe yönelik cinsel tacizle suçlanan savcı hakim karşısına çıktı
Katibe yönelik cinsel tacizle suçlanan savcı hakim karşısına çıktı Yanında geçici olarak görevlendirilen kadın katibe cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görevli savcı Ş.B. hakim karşısına çıktı. Suçlamayı reddeden savcı Ş.B. "Adliye gibi kalabalık ortamda kendisini arabaya bindirip zorla götüreceğim, böyle saçmalık olamaz. Olaydan haberdar olsam kamera kaydı isterdim" dedi.
22.05.2023 Gündem
Taksici katili depoda basıldı! 220 kamera incelendi, kimliği şoke etti: Sağır ve dilsiz
Taksici katili depoda basıldı! 220 kamera incelendi, kimliği şoke etti: Sağır ve dilsiz Adana’da sulama kanalında kafasından vurularak öldürülmüş halde bulunan taksicinin katilini polis kroki çizip 220 kamerayı saniye saniye izleyerek buldu. Yakalanıp tutuklanan şüphelinin kimliği şoke etti. İşte haberin detayları...
13.03.2023 Yaşam
Seçil Çiftçi olayında Yaren Korucu gerçeği! Korkunç detay ortaya çıktı
Seçil Çiftçi olayında Yaren Korucu gerçeği! Korkunç detay ortaya çıktı Şarkıcı, model Seçil Çiftçi'nin, evine gelen eski sevgilisi Semih Sevim'i kırık sandalye ayağı ile öldürüp ormana atması dehşet yaratmıştı. 1 Kasım 2018'de Başakşehir'de sokakta yaralı bulunan, hastanede yaşamını yitiren 19 yaşındaki Yaren Korucu'nun ölümünde de Seçil Çiftçi'nin parmağı olduğu iddia edildi. İşte korkunç detaylar...
25.01.2023 Yaşam
Korkunç cinayetin sırrı çözüldü! Ettiği iltifat Elif'in sonu oldu...
Korkunç cinayetin sırrı çözüldü! Ettiği iltifat Elif'in sonu oldu... Üniversite öğrencisi Elif Sinan'ın (23), sevgilisi Tuğrul Akan (27) tarafından, garson olarak çalıştığı kafede müşteriye iltifat ettiği için tepki göstermesiyle başlayan tartışma sonucu öldürdüğü ortaya çıktı. Akan'a verilen müebbet hapis cezasının gerekçeli kararında Elif Sinan'ın, iş yerinde müşterisine iltifat ettiği, ikilinin bu yüzden tartıştığı ve olayın gerçekleştiği belirtildi.
14.12.2022 Yaşam
Bakırköy'de satırlı ve kılıçlı avukat paniği
Bakırköy'de satırlı ve kılıçlı avukat paniği Bakırköy'de Avukat Levent D., bir elinde kılıç diğer elinde satırla önce meslektaşı Ramazan Erdoğan'ı sonra da sokaktakileri tehdit etti.
23.10.2022 Yaşam
Gaziantep’teki faciada acı detay! ‘Perdeyi düzeltmek isterken kontrolü kaybetti’
Gaziantep’teki faciada acı detay! ‘Perdeyi düzeltmek isterken kontrolü kaybetti’ Gaziantep’te yardım için duran 2 İHA muhabirinin de aralarında bulunduğu 16 kişinin öldüğü feci kazadan yaralı olarak kurtulan ve aynı kazada 2 oğlunu kaybeden yolcu Gülten Erpek’in ifadesi ortaya çıktı. Kazanın en yakın tanığı Gülten Erpek, kaza öncesinde şoförün tek elle direksiyonu tuttuğunu ve yan camda bulunan perdeyi düzeltmek isterken kaza yaptığını ifade etti.
1.10.2022 Yaşam
Diyarbakırda sıcaklık 40 dereceyi aştı, serinlemek isteyenler sur diplerini doldurdu
Diyarbakırda sıcaklık 40 dereceyi aştı, serinlemek isteyenler sur diplerini doldurdu Diyarbakır'da hava sıcaklığı 40 dereceyi aşınca sıcaktan bunalan vatandaşlar, sur diplerinde ve parklarda serinledi.
16.07.2022 Yaşam
Güzelliğiyle büyüleyen "Mavi Çukur" yüzlerce kişiye mezar oldu! Lanet ve katil deniz kızı...
Güzelliğiyle büyüleyen "Mavi Çukur" yüzlerce kişiye mezar oldu! Lanet ve katil deniz kızı... Piramitler ülkesi Mısır Kızıldeniz'de bulunan ve güzelliğiyle büyüleyen "Mavi Çukur" (Blue Hole) olarak bilinen dalış noktası, her yıl yüzlerce turisti ağırlıyor. Çukurun etrafında bulunan mezar taşları ve ardında yatan hikaye ve ortaya çıkan bir kamera kaydı ise oldukça ürkütücü.
24.06.2022 Dünya
Mardin çıplak adam olayı nedir? Kızıltepe’de çıplak gezen adama ne oldu, yakalandı mı, gözaltında mı?
Mardin çıplak adam olayı nedir? Kızıltepe’de çıplak gezen adama ne oldu, yakalandı mı, gözaltında mı? Kızıltepe ilçesinde çırılçıplak gezen bir adam kendisini gören vatandaşlar tarafından önce darbedildi, daha sonra polise teslim edildi. Peki, Mardin çıplak adam olayı nedir, Kızıltepe’de çıplak gezen adam gözaltında mı?
13.06.2022 Yaşam
Çöp evde servet bulundu! Polis say say bitiremedi, tam üç kamyon...
Çöp evde servet bulundu! Polis say say bitiremedi, tam üç kamyon... Bursa’da zabıta ekipleri, temizlik için gittikleri çöp evden 112 bin lira nakit ve 6 bin 100 dolar çıkınca şok yaşadı. Bulunan paralar polis eşliğinde ev sahibi yaşlı kadının banka hesabına yatırıldı.
29.05.2022 Yaşam
Mide bulandıran iğrenç istismar! Genç kadının evine girdi ve... Kamera her şeyi kaydetti
Mide bulandıran iğrenç istismar! Genç kadının evine girdi ve... Kamera her şeyi kaydetti İğrenç istismar kameraya kaydedildi. Adana’da Fide Uyarlar adlı kadın birkaç kez "merhaba" dediği erkek tarafından evinde alıkonulup, asansörde tacize uğradığını, günlerce işkence gördüğünü öne sürerek şikayetçi oldu. Zanlının kadını asansörde taciz etmesi ve evine girip kadını darp etmesi anbean görüntülendi.
24.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kamera Kaydı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamera kaydı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.