Kalp Krizi Geçirdi

Kalp Krizi Geçirdi

Son dakika kalp krizi geçirdi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kalp krizi geçirdi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kalp krizi geçirdi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalp Krizi Geçirdi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalp krizi geçirdi gelişmeleri de dahil olmak üzere 958 kalp krizi geçirdi haberi bulunmuştur. Tüm kalp krizi geçirdi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde İstanbul'un Avcılar İlçesinde teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede öldü. Cenazeye katılan arkadaşları Ömer Karakaya'nın denize iddia edildiği gibi atık dökmediğini öne sürerken sosyal medyada linç edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Muhtar seçildi, mazbatasını alamadan öldü
Muhtar seçildi, mazbatasını alamadan öldü Konya’nın Hüyük ilçesinde, ikinci kez seçilen 49 yaşındaki mahalle muhtarı, mazbatayı alamadan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
4.04.2024 Gündem
BBP İskenderun Belediye Başkan Adayı kalp krizi geçirdi
BBP İskenderun Belediye Başkan Adayı kalp krizi geçirdi Büyük Birlik Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Muzaffer Sezgin, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
2.04.2024 Gündem
Muhtar adayı sonuca dayanamadı! Seçimi kura ile kaybetti kalp krizi geçirdi
Muhtar adayı sonuca dayanamadı! Seçimi kura ile kaybetti kalp krizi geçirdi Elazığ'dan yürek burkan bir haber geldi. Muhtarlık seçiminde başa baş bir sonuç çıkınca kura çekildi. Kura sonucu seçimi kaybettiğini gören muhtar adayı kalbine yenik düştü. İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi İstanbul'da yaşarken kalp krizi geçiren ve ölümün eşiğinden dönünce dünyayı gezmek için çıktığı yolculukta 6 yıl önce gittiği Güneydoğu Asya'da Kamboçya'ya yerleşen Ufuk Öntürk (52), kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybetti. İzmir'deki yakınları, önce acı haberi, ardından Budist inancına göre cenazenin yakılması için vekalet istendiğini öğrenince, devlet yetkilileriyle temasa geçti. Türk Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle cenazenin Türkiye'ye getirileceğini öğrenen Öntürk'ün yakınları, İslami usullere göre cenazelerini toprağa vereceklerini belirtip, cinayete karışanların hak ettiği cezayı alması için de yine devletten destek beklediklerini söyledi.
2.03.2024 Gündem
Kalp krizinden vefat eden babaları için gözyaşı döktüler! Acı veda
Kalp krizinden vefat eden babaları için gözyaşı döktüler! Acı veda Adana’da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy için tören düzenlendi. Aksoy’un evlatları 'Babam, sensiz ne yapacağız' diyerek gözyaşı döktü.
16.02.2024 Adana
LeBron James'in oğlu Bronny James'ten kötü haber
LeBron James'in oğlu Bronny James'ten kötü haber NBA efsanesi LeBron James'in oğlu Bronny James antrenmanda kalp krizi geçirdi.
25.07.2023 NBA
Makamında kalp krizi geçiren Erenler Belediye Başkanı, hayatını kaybetti
Makamında kalp krizi geçiren Erenler Belediye Başkanı, hayatını kaybetti Sakarya'nın Erenler ilçe Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, (59) makam odasında geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
20.06.2023 Gündem
AK Parti'li Savcı Sayan kalp krizi geçirdi
AK Parti'li Savcı Sayan kalp krizi geçirdi AK Parti İzmir milletvekili adayı Savcı Sayan, seçim çalışmaları için gittiği Aydın'da kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Sayan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
19.05.2023 Gündem
Türkiye seçimleri dünyada birinci manşet! Dünya basını dakika dakika takip ediyor
Türkiye seçimleri dünyada birinci manşet! Dünya basını dakika dakika takip ediyor Dünyanın gözü kulağı Türkiye'den gelen haberlerde. Son gelişmeleri anbean okurları ve izleyişlerine aktaran dünya basını gelen ilk sonuçları okurlarına böyle duyurdu.
14.05.2023 Dünya
Kalpleri seçim heyecanına dayanamadı! 3 kişi sandık başında yaşamını yitirdi
Kalpleri seçim heyecanına dayanamadı! 3 kişi sandık başında yaşamını yitirdi Rize’nin Pazar ilçesinde çay alım yerinde kurulan sandık başında kalp krizi geçiren AK Parti'nin sandık görevlisi Şeref Kurt (64), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Trabzon’un Akçaabat ilçesinde oy kabininde kalp krizi geçiren Aysel Ulusoy (75), hayatını kaybetti. Giresun’un Espiye ilçesinde ise İbrahim Yıldız (85) oy kullanırken geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Artvin'de girdiği oy kabininde fenalaşıp, kalp krizi geçirdiği belirlenen Ergin Asıliskenderoğlu (54), hastaneye kaldırıldı.
14.05.2023 Gündem
Oy kabininde kalp krizi geçirdi
Oy kabininde kalp krizi geçirdi Artvin'de girdiği oy kabininde fenalaşıp, kalp krizi geçirdiği belirlenen Ergin Asıliskenderoğlu (54), hastaneye kaldırıldı.
14.05.2023 Gündem
33 yaşındaki Chris Singleton kalp krizi geçirdi
33 yaşındaki Chris Singleton kalp krizi geçirdi Anadolu Efes'in tecrübeli oyuncusu Chris Singleton kalp krizi geçirdi.
3.05.2023 TBL
Yargı yine zirvede! Dün geceki bölümüyle nefes kesti…
Yargı yine zirvede! Dün geceki bölümüyle nefes kesti… Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’dan müjdeli haber geldi. Üçüncü sezonda da seyircisi ile buluşacak olan dizinin dün gece yayınlanan yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi Ab’de 6,78 reyting 18,97 izlenme payı, 20+Abc1’de 6,71 reyting, 16,87 izlenme payı elde ederek pazar akşamının birincisi oldu. Sosyal medyada da #Yargı, #Ilgaz, #Ceylin ve #Eren etiketleri gece boyu listelerden inmedi.
1.05.2023 Televizyon
Kim Kardashian’a benzeyebilmek için yapmadığı estetik kalmadı! Sonu kötü bitti
Kim Kardashian’a benzeyebilmek için yapmadığı estetik kalmadı! Sonu kötü bitti ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian'a benzerliğiyle dikkat çeken OnlyFans yıldızı Amerikalı model Christina Ashten Gourkani, geçtiğimiz perşembe günü geçirdiği estetik ameliyatının ardından kalp krizi geçirdi.
26.04.2023 Magazin
Belediye başkanı, kalp krizinden hayatını kaybetti
Belediye başkanı, kalp krizinden hayatını kaybetti Afyonkarahisar'ın Basmakçı İlçe Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü (56), kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
20.03.2023 Gündem
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama Uzun yol yük gemisinde mühendis olarak çalışırken, 1997 yılında kaçak yollardan denize atlayarak gittiği Amerika'da yeni hayatına başlayan Nahit Atıf Oral, 2020 yılında itfaiye eri olarak çalışmaya başladı. Oral 9 Mart'ta acil müdahale eğitimi sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Amerika'da 'şehit' ilan edilen Oral'ın cenazesi özel törenle gönderildiği Türkiye'de, çocukluğunun geçtiği camide son yolculuğuna uğurlandı.
17.03.2023 Gündem
Muhlis Asan son yolculuğuna uğurlandı!
Muhlis Asan son yolculuğuna uğurlandı! Usta sanatçı Muhlis Asan, 17 Ocak’ta tiyatro galasında kalp krizi geçirdi ve tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Ünlü isim son yolculuğuna uğurlandı.
27.02.2023 Magazin
Genç hostesin sır ölümü! Uçak iner inmez oldu, gerçek ortaya çıktı
Genç hostesin sır ölümü! Uçak iner inmez oldu, gerçek ortaya çıktı 24 yaşındaki kabin görevlisinin beklenmedik sonu. Greta Dyrmishi, Arnavutluk Havayolları'nda hostes olarak çalışıyordu. Son Instagram paylaşımlarında ise İtalya ile Türkiye'yi ziyaret etmeyi ne kadar çok sevdiğini söylemişti. Genç hostes sevdiği uçuşlardan birini yaptıktan sonra beklenmedik şekilde hayata veda etti. İşte haberin detayları...
24.02.2023 Dünya
Beşir Derneği kimin? Beşir Derneği’nin başkanı kimdir?
Beşir Derneği kimin? Beşir Derneği’nin başkanı kimdir?  Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlar afet bölgesine giderek gönüllü yardımlarda bulundu. Onlardan biri de Kocaeli'den Kahramanmaraş'a giden Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Müdürü Metin Doruklu'ydu. Doruklu, arama kurtarma çalışmaları sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Söz konusu olayın ardından Beşir Derneği hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Beşir Derneği kimin, Beşir Derneği’nin başkanı kim? 
16.02.2023 Gündem
Buse Varol babasının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı!
Buse Varol babasının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı! Alişan ile mutlu evliiliğini sürdüren Buse Varol'dan korkutan bir haber geldi. Buse Varol'un babası Ramis Varol kalp krizi geçirdi. Buse Varol, babası Ramiz Varol'un sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.
27.01.2023 Magazin
Ayşe Kökçü'den nostaljik paylaşım!
Ayşe Kökçü'den nostaljik paylaşım! 1989-2002 yılları arasında 15 sezon kesintisiz olarak yayınlanan 'Bizimkiler'in Nazan'ı Ayşe Kökçü, üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını sosyal medyada yayınlayarak, geçmiş yılları andı.
26.01.2023 Magazin
Buse Varol Tektaş'ın babası kalp krizi geçirdi
Buse Varol Tektaş'ın babası kalp krizi geçirdi Alişan ile mutlu bir evlilik sürdüren Buse Varol'dan kötü haber geldi. Varol'un babası Ramis Varol kalp krizi geçirdi. Üzücü haberi Demet Akalın sosyal medya hesabından duyurdu. Hastaneye kaldırılan Ramis Varol, tedavi altına alındı.
26.01.2023 Magazin
Perihan Savaş'ın mutlu günü! Oğlu Savaş Zafer ile Melis Ketenci evlendi
Perihan Savaş'ın mutlu günü! Oğlu Savaş Zafer ile Melis Ketenci evlendi Ünlü sanatçı Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer, evlendi. Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleşen düğünde Savaş Zafer, Melis Ketenci ile nikah masasına oturdu.
22.01.2023 Magazin
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kalp Krizi Geçirdi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalp krizi geçirdi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.