Kadın Şiddeti

Kadın Şiddeti

Son dakika kadın şiddeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın şiddeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın şiddeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Şiddeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın şiddeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 893 kadın şiddeti haberi bulunmuştur. Tüm kadın şiddeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medyadan tanıştığı evli erkekle ilişki yaşadı! Gizli yazdığı not kağıtlarında rezaleti itiraf etti
Sosyal medyadan tanıştığı evli erkekle ilişki yaşadı! Gizli yazdığı not kağıtlarında rezaleti itiraf etti İstanbul Esenyurt'ta dehşet bir olay yaşandı. 36 yaşındaki Emine Özdemir, aylar önce sosyal medya üzerinden evli bir erkekle tanıştı. İlk aylarda ilişkilerinde sorun olmayan çift, ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşamaya başladı. Evli olduğu sevgilisinin eşinden ayrılmasını bekleyen Özdemir günler geçtikçe umudunu yitirdi. Şiddet görmeye başlayan Özdemir, geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta oturduğu evin penceresinden atladı. Yoğun bakımda tedavi gören Özdemir'in gizli olarak yazdığı not kağıtları ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Yaşam
Kadınlar yaşadıkları sokak tacizini anlattı: 'Metroda yaşlı bir amca tarafından tacize uğradım'
Kadınlar yaşadıkları sokak tacizini anlattı: 'Metroda yaşlı bir amca tarafından tacize uğradım' Özellikle kadınların çok sık maruz kaldığı sokak tacizi en büyük sorunlardan biri. Birçok kişi tacize uğradıktan sonra sessizleşip, psikolojik problemlerle karşı karşıya kalıyor. İstanbul'da yaşayan ve sosyal hayatta sokak tacizine maruz kalan kadınlar, şahit oldukları olayları anlattı. Yaşadığı tacizi anlatan Ilgın Ağaoğlu, "Ben de tacize uğradım. Metrodaydım yanımda yaşlı bir amca vardı. Sessizce bana bakarak kötü laflar ediyordu. Eminim ki bu birçok genç kızın başına gelmiştir. Küçüktüm, tepki gösteremedim" dedi. Merve Bulut da "Bir kere fotoğraf çekimine şahit olmuştum. O zaman çevredekiler fotoğraf çekeni metrodan attı" diye konuştu.
8.11.2022 Gündem
İzmir'de dini nikahlı eşini 51 yerinden bıçakladı!
İzmir'de dini nikahlı eşini 51 yerinden bıçakladı! İzmir’in Konak ilçesinde Havva Çevirgen (20), iddiaya göre 4 ay önce dini nikahla birlikte yaşamaya başladığı E.D.'nin uyuşturucu madde kullandıktan sonra bıçaklı saldırısına uğradı. Rehin alındığı evde darbedilip, vücudunun çeşitli yerlerinden 51 bıçak darbesiyle yaralanan Çevirgen hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra kaçan şüpheli E.D. ise polisin çalışması sonucu yakalandı.
31.08.2022 Yaşam
Tartıştığı eşini darbedip, ikinci kat penceresinden attı
Tartıştığı eşini darbedip, ikinci kat penceresinden attı Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Sevcan Ö., tartıştığı eşi Yaşar Ö. tarafından darbedildikten sonra ikinci kat penceresinden boşluğa itildi. Yaralı kadın tedavi altına alınırken, polis ekipleri kaçan Yaşar Ö.nün yakalanması için çalışma başlattı. 
29.05.2022 Yaşam
Yanındaki kadını sokakta darbetti, tekme tokat dövüldü
Yanındaki kadını sokakta darbetti, tekme tokat dövüldü Bursa'da yanındaki kadını sokak ortasında darbeden kişi, çevredekiler tarafından tekme tokat dövüldü. 
15.05.2022 Yaşam
Eski koca dehşeti: Sokak ortasında 10 bıçak darbesi
Eski koca dehşeti: Sokak ortasında 10 bıçak darbesi Afyonkarahisar’da bir kişi boşandığı eski eşini kuaför dükkanından çıkarıp sokak ortasında 10 bıçak darbesiyle ağır yaraladı. Olayın ardından genç kadın ameliyata alınırken dehşeti yaşatan eski koca ise gözaltına alındı.
15.04.2022 Yaşam
Eski eşi Elvan'ı ateşe verip yanışını izlemişti! Şok sözler: Kendini dul gibi gösterip...
Eski eşi Elvan'ı ateşe verip yanışını izlemişti! Şok sözler: Kendini dul gibi gösterip... Ordu'da 12 Ocak'ta eski eşi Elvan Sözkesen'i yanıcı madde dökerek ağır yaralayan Erkan Emiroğlu hakim karşısına çıktı. Emiroğlu, mahkemede, "Sosyal medyada sürekli kendisini, dul ve kocası ölmüş gibi paylaşımlar yapıyordu. Bu yüzden tartışmalar yaşıyorduk. En son tartışmamızda benim hakkımda uzaklaştırma kararı alarak beni uzak tutmak istiyordu. Uzaklaştırma kararı sonrası Elvan evde parti veriyordu. Eve erkek şahıslar giriyordu. Öldürmek istesem beni aldattığında öldürürdüm'' dedi.
14.04.2022 Yaşam
Boşama aşamasındaki eşi tarafından adliye içinde darbedildi iddiası
Boşama aşamasındaki eşi tarafından adliye içinde darbedildi iddiası Pendik'te şiddet uyguladığı iddiasıyla eşine boşanma davası açan Dilan Aras Bitkay(27) duruşma çıkışı eşinin kendisi ve ağabeyini darbettiğini söyledi. Dilan Aras Bitkay, "Neden bu şahsa denetimli serbestlik verdiniz, yarım bıraktığı işi tamamlasın diye mi?" dedi.
25.03.2022 Yaşam
Eski sevgilisine  '2 saat uyuyalım' dedi sonrası dehşet!
Eski sevgilisine '2 saat uyuyalım' dedi sonrası dehşet! İzmir'in Çiğli ilçesinde yaşayan Gamze Tümtürk (22), ayrılmayı kabul etmeyen erkek arkadaşı E.Y. (35) tarafından 3 saat boyunca darbedildi. Burnu kırılan, gözleri başta olmak üzere yüzünün ve vücudunun birçok bölgesinde morluklar oluşan Tümtürk, "Beni dövdükten sonra bana, 'Uykusuzum, 2 saat uyuyalım ben gideceğim' dedi. Ben de daha fazla şiddet göstermemesi için tamam dedim. Bir anda beni kaldırıp birlikte olmak istediğini söyledi, ben kabul etmeyince daha fazla dövmeye başladı. Ölmekten korkuyorum" dedi.
6.03.2022 Yaşam
Kocası tarafından bıçaklandı, "Mutlu musun şimdi?" diye bağırdı
Kocası tarafından bıçaklandı, "Mutlu musun şimdi?" diye bağırdı Sarıyer'de boşanma aşamasındaki eşi tarafından vücudunun 4 yerinden bıçaklanan kadın, yaralı yerde yatarken "Mutlu musun şimdi?" diye bağırdı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilen koca polis tarafından gözaltına alındı. Yerde yatan kadının tepkisi cep telefonu kayıtlarına yansıdı. 
26.02.2022 Yaşam
Samsun'da sokak ortasında öldüresiye linç! Kadın kanlar içinde kalınca...
Samsun'da sokak ortasında öldüresiye linç! Kadın kanlar içinde kalınca... Samsun'un Çarşamba ilçesinde Ö.U., boşanma aşamasında olduğu eşi M.U.'yu bıçaklayarak yaraladı. Saldırıya tanık olan çevredekiler, linç etmeye kalkıştığı Ö.U.'yu polise teslim etti. O anlar ise cep telefonu ile kaydedildi.
27.01.2022 Yaşam
Eski sevgiliye 9 bıçak darbesi! 'Kendimi camdan atınca kurtuldum'
Eski sevgiliye 9 bıçak darbesi! 'Kendimi camdan atınca kurtuldum' Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eski kız arkadaşı Çağla Çiçekçi'yi (22) 9 bıçak darbesiyle ağır yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan Ufuk Özel hakkında, 9 yıldan 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Yaşadığı olayı hala unutamadığını anlatan Çiçekçi, "İzleri her gördüğümde o an gözümde canlanıyor. O nedenle psikolojim hala yerinde değil. Adalet yerini bulsun. Hiçbir kadın şiddeti hak etmiyor" dedi.
19.04.2021 Gündem
"Evliliğimiz bu yüzyılda nasıl gidebilirse öyle gidiyor"
"Evliliğimiz bu yüzyılda nasıl gidebilirse öyle gidiyor" Atiye dizisiyle setlere dönen Beren Saat yeni keşfettiği müzikal yeteneğini, hayatını, ülkeyi, sosyal medyayı, evliliğini ve aşkı anlattı. İşte o röportaj...
29.12.2019 Magazin
Öğretmen muhtardan dayak yedi
Öğretmen muhtardan dayak yedi Kırşehir'in Karahıdır köyünde öğrencilerin kurs sertifikalarını isteyen Halk Eğitim Merkezi öğretmeni, muhtar tarafından darp edildi.
15.05.2018 Yaşam
4'üncü Özgecan Aslan Koşusu'nu 'Padrino' kazandı
4'üncü Özgecan Aslan Koşusu'nu 'Padrino' kazandı TÜRKİYE Jokey Kulübü'nün (TJK) kadına şiddet konusuna dikkat çekmek amacıyla bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği Özgecan Aslan Koşusu'nu Başak Milli'ye ait Mücahit Bayır jokeyliğini yaptığı Padrino isimli at kazandı.
10.11.2021 At Yarışı
Dört dakikada 1 çift boşanıyor
Dört dakikada 1 çift boşanıyor Avukat ve yazar Cengiz Hortoğlu son dönemde artan boşanmaları değerlendirdi. Eşlerin boşanma gerekçelerini farklı gösterdiğini belirten Hortoğlu “Boşanmaların nedeninin “Şiddetli geçimsizlik” olarak gösterilme oranı yüzde 95. Oysa aldatma nedeniyle boşanma yüzdesi 30“ diyor.
19.09.2015 Arşiv
Erkek, kadına şiddette pişmanlık duymuyor
Erkek, kadına şiddette pişmanlık duymuyor Yapılan bir araştırma, erkeklerin kadına yönelik şiddette, dehşet verici görüşlere sahip olduğunu ortaya çıkardı
1.07.2015 Yaşam
Derbide kadın şiddeti
Derbide kadın şiddeti Arjantin'in en önemli derbisi bu defa kadınlar arasında oynanırken erkekler derbisini gölgede bıraktı.
26.05.2015 Futbol
Derbide kadın şiddeti
Derbide kadın şiddeti Arjantin'in en önemli derbisi bu defa kadınlar arasında oynanırken erkekler derbisini gölgede bıraktı.
26.05.2015 Spor
Pes dedirten savunma! Karısının boğazını kesti bakın ne dedi?
Pes dedirten savunma! Karısının boğazını kesti bakın ne dedi? HATAY’ın Dörtyol İlçesi’nde eşi 27 yaşındaki Fatma Karaca’yı boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan inşaat işçisi 32 yaşındaki Ahmet Karaca hakim karşısına çıktı...
14.05.2015 Yaşam
Fransız erkekleri şiddet mağduru
Fransız erkekleri şiddet mağduru Fransa’da görülen yeni bir dava, aile içi şiddete maruz kalan Fransız erkeklerini gündeme taşıdı...
12.04.2015 Dünya
Erkeklere isyan yürüyüşü!
Erkeklere isyan yürüyüşü! Kadına yönelik şiddet olaylarının artmasını protesto eden binlerce kadın Kadıköy’de yürüdü. Pankartlarda devlete ve erkeklere öfke vardı
20.07.2014 Yaşam
'Düğünde bir kız gördüm kalbim...'
'Düğünde bir kız gördüm kalbim...' 112 ekipleri kapılarını VATAN’a açtı
10.03.2013 Yaşam
Karısı öyle bir mesaj attı ki!
Karısı öyle bir mesaj attı ki! Gazete ilanıyla evlendiği eşi kaçtı
19.12.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Şiddeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın şiddeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.