Kadın Asker

Kadın Asker

Son dakika kadın asker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın asker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın asker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Asker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın asker gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.690 kadın asker haberi bulunmuştur. Tüm kadın asker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Danimarka kadınları askere almaya hazırlanıyor
Danimarka kadınları askere almaya hazırlanıyor Danimarka Savunma Bakanı Troels Lund Poulsen, Danimarka’daki askerlik sistemini sağlamlaştırmak ve savunmayı güçlendirmek için cinsiyet ayrımı gözetmeyen bir askere alma temeline ihtiyaç duyulduğunu belirtti.
14.03.2024 Dünya
TSK'nın ilk kadın generali olarak tarihe geçti! Görevi belli oldu
TSK'nın ilk kadın generali olarak tarihe geçti! Görevi belli oldu TSK’nın ilk kadın generali olarak atanan Özlem Yılmaz, ‘Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.
14.08.2022 Gündem
Rusya Savunma Bakanlığı: Mariupol'de 1160 Ukraynalı savaş esiri alındı
Rusya Savunma Bakanlığı: Mariupol'de 1160 Ukraynalı savaş esiri alındı Rusya Savunma bakanlığı dün yaptığı Ortak Koordinasyon Merkezi Açıklamasında Mariupol'de son 24 saatte 1160 Ukraynalı askerin teslim olarak savaş eseri alındığını duyurdu. Savaş esirlerinden 176'sının subay ve 47'sinin kadın asker olduğu belirtildi. 
14.04.2022 Dünya
Rusya: Mariupol’de bin 26 Ukrayna askeri teslim oldu
Rusya: Mariupol’de bin 26 Ukrayna askeri teslim oldu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Mariupol’de bin 26 Ukrayna askerinin silah bırakarak teslim olduğunu öne sürdü.
13.04.2022 Dünya
Kadın askerler fotoğrafları çekinmeden sosyal medyadan paylaştılar!
Kadın askerler fotoğrafları çekinmeden sosyal medyadan paylaştılar! Facebook, Instagram, Twitter ve diğer sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar olay oldu. Dünyanın farklı ülkelerinin ordularına mensup kadın askerler öyle görüntüler paylaştılar ki şaşırmamak elde değil. Kimi ülkelerde kadınlar da askere alınıyor. Kimilerinde ise bu kesinlikle yasak. Kadın asker varlığı ise tartışmalara neden olabiliyor.
16.02.2022 Dünya
Asker eğlencesi sırasında balkonda çılgınca dans eden kadın kamerada
Asker eğlencesi sırasında balkonda çılgınca dans eden kadın kamerada Bağcılar'da bir kadın asker uğurlaması için sokakta düzenlenen eğlenceyi evinin balkonundan seyrederken müziğin ritmine kendini kaptırıp dans etmeye başladı. Balkonda çılgınca dans eden kadının o anları sosyal medyada yoğun ilgi gördü.
2.02.2022 Yaşam
Asker eğlencesi sırasında balkonda çılgınca dans eden kadının videosu olay oldu!
Asker eğlencesi sırasında balkonda çılgınca dans eden kadının videosu olay oldu! İstanbul Bağcılar'da bir kadın asker uğurlaması için sokakta düzenlenen eğlenceyi evinin balkonundan seyrederken müziğin ritmine kendini kaptırıp dans etmeye başladı. Balkonda çılgınca dans eden kadının o anları sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 
2.02.2022 Yaşam
Şehit Jandarma Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Jandarma Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı Tunceli’de jandarmanın düzenlediği Eren-7 operasyonunda PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanıp, kaldırıldığı Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu (26), memleketi Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı.
22.10.2021 Gündem
ABD ordusunda tecavüz ve cinayet soruşturması! 14 askeri yetkili görevden alındı...
ABD ordusunda tecavüz ve cinayet soruşturması! 14 askeri yetkili görevden alındı... Son dakika haberine göre; ABD Kara Kuvvetleri'ne bağlı Teksas'taki Ford Hood üssünde bir askerin kendisine tecavüz edildiğini ihbar etmesi üzerine öldürülmesinin ardından açılan soruşturmada buradaki 14 askeri yetkili görevden alındı.
9.12.2020 Dünya
'Hırvat kadın asker'in fotoğrafını beğendi, başına bunlar geldi!
'Hırvat kadın asker'in fotoğrafını beğendi, başına bunlar geldi! Antalya'da emekli futbol antrenörü Hasan Demir, sosyal medyada Libya'da görevli Hırvat asker olduğunu söyleyen kadın tarafından 85 bin dolar dolandırılmak istendi.
2.04.2020 Yaşam
Hürmüz Boğazı'ndaki gemi krizi büyüyor! Rusya şüphesi...
Hürmüz Boğazı'ndaki gemi krizi büyüyor! Rusya şüphesi... İran'ın Hürmüz Boğazı'nda İngiltere'ye ait petrol tankerine el koymasının ardından kriz büyüyor. İngiliz istihbaratı, İran ve İngiltere arasındaki tanker krizine Rusya’nın dahil olma ihtimalini değerlendiriyor. Öte yandan ABD, Basra Körfezi'nde gözetleme ve istihbarat çalışmalarına başlayacağını duyurdu.
23.07.2019 Dünya
Skandal iddia! Danimarka'da kadın askerler tacize uğradı
Skandal iddia! Danimarka'da kadın askerler tacize uğradı Danimarka’da 100 civarında kadın askerin orduda cinsel tacize uğradığı iddia edildi.
4.05.2019 Dünya
Şok rakam... Norveç ordusunda tecavüz vakaları bildirilenden fazla!
Şok rakam... Norveç ordusunda tecavüz vakaları bildirilenden fazla! Geçen yıl 2 tecavüz vakasının kayıtlara geçtiği orduda yapılan ankete göre, 24 kadın asker ile 20 erkek asker tecavüze uğradı, cinsiyeti açıklanmayan 123 kişi de tecavüz girişimine maruz kaldı.
20.02.2019 Dünya
Eski Sırp kadın askere savaş suçundan 5 yıl hapis
Eski Sırp kadın askere savaş suçundan 5 yıl hapis Bosna'da 1992-1995 yıllarındaki savaşta Sırp Cumhuriyeti Ordusuna bağlı "Petrovac Kadın Birliği" mensubu eski Sırp kadın asker Ranka Tomic, savaş suçundan 5 yıl hapse mahkum edildi.
26.11.2018 Dünya
Savaşçı ruhuna kavuştum artık dingin rol istemem
Savaşçı ruhuna kavuştum artık dingin rol istemem FOX TV ekranlarında yayınlanan ‘Savaşçı’ dizisinde ‘Çiğdem Teğmen’ rolüne hayat veren Gaye Turgut Evin “Sette konuşma şeklim bile değişti ama alıştım” diyor.
2.03.2018 Arşiv
Ve kadınların orduya katılımı için başvurular başladı!
Ve kadınların orduya katılımı için başvurular başladı! Suudi Arabistan'da, kadınların orduya katılabilmesi için başvurular başlatıldı.
26.02.2018 Dünya
Suudi Arabistan’dan çok konuşulacak açılım!
Suudi Arabistan’dan çok konuşulacak açılım! Suudi Arabistan'da ülke tarihinde ikinci kez kadınların asker olmaları için imkan tanındığı bildirildi.
26.02.2018 Dünya
Suudi Arabistan'dan "kadın asker açılımı"
Suudi Arabistan'dan "kadın asker açılımı" Suudi Arabistan'da ülke tarihinde ikinci kez kadınların asker olmaları için imkan tanındığı bildirildi.
25.02.2018 Dünya
ŞOK! Askerler 12 yıl boyunca kendisine...
ŞOK! Askerler 12 yıl boyunca kendisine... ‘Asker Barbie’ olarak anılan ve 2009 İngiltere Güzeli olan Katherina Hodge, İngiltere ordusunda görev yaptığı 12 yıl boyunca erkek askerlerin kendisine saldırılarda bulunduğunu ifade etti. Hodge, cinsiyetçi yaklaşımlar nedeniyle orduda kaldığı sürece cehennem hayatı yaşadığını söyledi.
20.02.2018 Dünya
Yarışmanın ardından askere gidecek!
Yarışmanın ardından askere gidecek! 19 yaşındaki İsrailli güzel Margarita Volkhina, Antalya'da düzenlenecek olan güzellik yarışmasının ardından askere gideceğini söyledi.
4.12.2017 Magazin
Kuzey Kore'de bir skandal daha! Kadın askerlere tecavüz
Kuzey Kore'de bir skandal daha! Kadın askerlere tecavüz Kuzey Kore'den kaçan eski bir kadın asker, dünyanın en büyük dördüncü ordusunda stres ve beslenme yetersizliği nedeniyle kadınların regl olamadığını, tecavüzün ise pek çok kadın asker için hayatın bir parçası olduğunu söylüyor.
23.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Asker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın asker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.