Kaçış

Kaçış

Son dakika kaçış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaçış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaçış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçış gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.160 kaçış haberi bulunmuştur. Tüm kaçış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip uygulaması geliyor. Yazılım mühendisi genç tanıttığı yeni uygulamayla düğünlerde 'kim, ne taktı' derdine son verecek. İşte genç mühendisin "Takı Takip" uygulamasının detayları...
27.04.2024 Ekonomi
Her şey banka hesabı açmakla başlıyor! Bunu yapan yandı, artık kaçış yok
Her şey banka hesabı açmakla başlıyor! Bunu yapan yandı, artık kaçış yok Banka hesabı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. ‘IBAN kiralama’ şeklinde dolandırıcılık yapanlar sıkı takipte. Ticaret Bakanlığı, konuyla ilgili harekete geçtiğini duyururken; vatandaşlara çağrı yaptı: Hesap işlemlerini kontrol edin, tüm sorumluluk hesap sahibine aittir.
27.04.2024 Ekonomi
‘Ruhsal yaralar uyuyunca geçiyor’ dedi ve uyardı! ‘Sorunlarla yüzleşmek, duyguları fark etmek ve kabul etmek önemli!
‘Ruhsal yaralar uyuyunca geçiyor’ dedi ve uyardı! ‘Sorunlarla yüzleşmek, duyguları fark etmek ve kabul etmek önemli! Gün içinde yaşadığınız stres, öfke veya üzüntüyü uyuyarak mı atlatıyorsunuz? Uzmanlar ‘Uyuyunca geçer" demek yerine, hayatınızın kontrolünü elinize almanızı öneriyor. Klinik Psikolog Burcu Amrağ, “Beynimiz, ruhsal yaraları iyileştirmek ve olumsuz deneyimleri işlemek için olağanüstü kapasiteye sahip” diyerek asıl sorunların uyanık olduğumuzda da karşımızda durduğunu hatırlatarak duygusal rahatsızlık hissettiğimizde veya stres altındayken, uyku gibi kaçış stratejileri yerine, daha sağlıklı baş etme yöntemlerine başvurmanın öneminin altını çizdi ve bu yöntemleri sıraladı.
20.04.2024 Yaşam
TIR'ın gizli bölümünde girdiler! Kıskıvrak yakalandılar
TIR'ın gizli bölümünde girdiler! Kıskıvrak yakalandılar İstanbul'un Sarıyer İlçesinde yer alan Maslak'ta 17 Mart'ta bir restoranın önünde İsveç'te yaşayan Türklerin karıştığı ve 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili aranan Ömer Roni Güneş ve Robin Baran Güneş kardeşler, Türkiye'den Gürcistan'a giriş yaptıktan sonra TIR'da saklanırken yakalandı.
8.04.2024 Gündem
Yangın güvenlik uzmanı ‘Masquerade’ faciasının görüntülerini yorumladı!
Yangın güvenlik uzmanı ‘Masquerade’ faciasının görüntülerini yorumladı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde bulunan ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış görüntülerini yorumlayan Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa,‘ihmaller zinciri’ açıklamasında bulundu. Yasa,"Yönetmeliklere göre 4 yılda bir değiştirilmek zorundadır" dedi.
5.04.2024 Gündem
Saldırı hazırlığındaki iki terörist yakalandı! Jandarma kıyafeti giymişler
Saldırı hazırlığındaki iki terörist yakalandı! Jandarma kıyafeti giymişler İstanbul’da düzenlenen DEAŞ operasyonunda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi. Tacikistan uyruklu Fazıljon A. (37) ve Kırgızistan kökenli Zulfııa S.’nin (41) barındıkları evde ise jandarma üniforması, polis yeleği, araç çakar tertibatı, polis şapkası, araç telsizi, bıçak ve silah kılıfı ile eylem talimatı içeren dijital malzeme bulundu.
1.04.2024 Gündem
İstihbarattan İstanbul'da kritik operasyon! Terör saldırısı hazırlığı yapan 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı
İstihbarattan İstanbul'da kritik operasyon! Terör saldırısı hazırlığı yapan 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı İstihbarat ve terörle mücadele ekiplerince İstanbul’da düzenlenen operasyonda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi. Orta Asya kökenli oldukları belirtilen hücre üyelerinin barındıkları evde ise jandarma üniforması, polis yeleği, araç çakar tertibatı, polis şapkası, araç telsizi, bıçak ve silah kılıfı ile eylem talimatı içeren dijital malzeme bulundu.
1.04.2024 Gündem
Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri ortaya çıktı! Araç bile değiştirmişler
Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri ortaya çıktı! Araç bile değiştirmişler Oğuz Murat Aci'yi, cinayet gibi kazada hayattan koparan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok hala Amerika'da. Olay gününe ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte anne Eylem Tok ve oğlunun dakika dakika kaçış planı...
30.03.2024 Gündem
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırması, bir vatandaşımızın yaralanması ve Ülkü Ocağımızın kundaklanması hainlerin nerelere kadar yuvalandığını açıkça gözler önüne sermiştir. CHP'nin ortakları her yerde Türk vatandaşlarına nefret saçmaktadır. Ülkü Ocağımızı yakmaya kalkışan hainler kuşkusuz bu alçak eylemlerinin hesabını mutlaka vereceklerdir" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlunun kaçışıyla ilgili bomba detay! Bülent Cihantimur kendini ele verdi, valiz yalanı patladı
Eylem Tok ve oğlunun kaçışıyla ilgili bomba detay! Bülent Cihantimur kendini ele verdi, valiz yalanı patladı İstanbul’da ehliyetsiz olarak kullandığı araçla Murat Aci’nin ölümüne ve dört kişinin yaralanmasına neden olan Timur Cihantumur annesi Eylem Tok ile ABD’ye kaçmasına ilişkin soruşturma sürüyor. Dün Timur Cihantumur'un babası Bülent Cihantimur, İstanbul Adalet Sarayı’nda ifade verdi. Daha önce “yurt dışına çıkış yasağı” şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanan Cihantimur, buna ek olarak ikametine en yakın polis merkezine imza vermek şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan Cihantimur eski eşi Eylem Tok'un yurtdışına kaçış planı yaptığından haberi olmadığını söyledi. Oysa, anne-oğulu havalimanına götüren Ayşe Ceren Saltoğlu ifadesinde Bülent Bey'in kendisine Timur'un valizini teslim ettiğini söylemişti. İşte detaylar...
16.03.2024 Gündem
İstanbul, Adapazarı ve Kocaeli için felaket uyarısı: İkisi birden kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur
İstanbul, Adapazarı ve Kocaeli için felaket uyarısı: İkisi birden kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur Kocaeli Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şerif Barış, "Bursa'nın içerisinde kırılmamış birçok fay var. İşte bu faylar potansiyel tehlike. İznik-Mekece fayı kırılırsa 7,2. Gemlik fayı 6,9. Bu ikisi birden kırılırsa 7,7. Burada olacak bir afet sadece İstanbul'u, sadece Adapazarı'nı, sadece Kocaeli'ni değil; tüm Marmara'yı etkileyecek" dedi.
14.03.2024 Gündem
Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 13 terörist etkisiz hale getirildi
Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 13 terörist etkisiz hale getirildi Irak’ın kuzeyinde 6, Suriye’nin kuzeyinde 7 olmak üzere toplam 13 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.
8.03.2024 Gündem
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bir kişi hayatını kaybetti
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bir kişi hayatını kaybetti Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıyla ilgili kilise yetkilileriyle telefonla görüştü. Erdoğan, "Faillerin en kısa sürede yakalanması için gereken adımlar atılmakta" dedi.
28.01.2024 Gündem
Gezmek için geldiler, paraları bitince kadının telefonunu gasbettiler
Gezmek için geldiler, paraları bitince kadının telefonunu gasbettiler Konya'ya gezmek için gelen 3 kişi, paraları bitince bir kadının cep telefonunu gasbetti. Telefonu satmak istedikleri teknoloji mağazasında suçüstü yakalanan şüphelilerden Fazıl İ. (18) ve Muhammet A. (22) tutuklandı, Ramazan Ç. (19) ise adli kontrolle serbest bırakıldı.
11.01.2024 Gündem
MİT ve TSK'dan Irak'ta ortak operasyon! Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü
MİT ve TSK'dan Irak'ta ortak operasyon! Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü Irak'ta Türk diplomat Osman Köse’nin şehit edildiği eylemin faillerinden PKK'lı Renas Derik kod adlı Cemil Akar, MİT ve TSK’nın Irak’ın kuzeyine yönelik gerçekleştirdiği ortak hava harekâtında etkisiz hale getirildi.
31.12.2023 Gündem
Pendik'te ATM'de işlem yapan iş adamını öldüren şüpheli yakalandı
Pendik'te ATM'de işlem yapan iş adamını öldüren şüpheli yakalandı Pendik'te ATM'den para çekerken silahla saldırı sonucu hayatını kaybeden iş adamı Emrah Akyıldız'ın katil zanlısı olduğu tespit edilen H.I. Samsun'da yakalandı.
27.12.2023 Gündem
Pendik’te kanlı pusu: 1 haftadır takip ettiği iş insanına kurşun yağdırdı
Pendik’te kanlı pusu: 1 haftadır takip ettiği iş insanına kurşun yağdırdı Pendik’te bir şahıs, iddiaya göre, 1 haftadır takip ettiği iş insanına sokak ortasında kurşun yağdırdı. İş insanı olay yerinde hayatını kaybederken, saldırgan şahıs kaçarak uzaklaştı. Şahsın kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı.
23.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerimiz şehit oldu. Gelen bu haberler tüm Türkiye yasa boğulurken kahramanlardan geriye kalan hikayeler hüzünlendirdi. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın 'Şehit olursam bu videoyu da paylaşın' dediği görüntü sosyal medyada paylaşılırken Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun, 2022 yılında girdiği çatışmada yaralanıp gazi olduğu ve tedavisi biter bitmez yeniden göreve koştuğu öğrenildi.
23.12.2023 Gündem
Hakkari Dağ Komando Tugayı Şehitleri nereli, isimleri nedir? Hakkari Dağ Komando Tugayında ne oldu?
Hakkari Dağ Komando Tugayı Şehitleri nereli, isimleri nedir? Hakkari Dağ Komando Tugayında ne oldu? Irak Hakurk’ta Pençe 1,2 Harekat Bölgesi’nde  Şehit Uzm.Çvş.Alpay Aras-3 Operasyonu kapsamında harekat icra eden Hakkari Dağ ve Komando Tugayı’na hain terör örgütü tarafından pusu kuruldu. Saldırı da 6 askerimiz şehit oldu. Peki, Hakkari Dağ Komando Tugayı Şehitleri nereli, isimleri nedir? Hakkari Dağ Komando Tugayında ne oldu?
23.12.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu MSB, Irak'ın kuzeyinde yaşanan saldırı ve sonrasında sağlanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.
23.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
İstanbul'u terk edip köye yerleşti! Ünlü sanatçıyı görenler tanıyamıyor
İstanbul'u terk edip köye yerleşti! Ünlü sanatçıyı görenler tanıyamıyor Tasını tarağını toplayan İstanbul'u terk ediyor. Beklenen büyük deprem, şehrin kaosu pek çok kişinin 'kaçış' nedenlerinin başında geliyor. Sanat dünyasının ünlü isimleri de İstanbul'u terk ediyor. Kimi şehre yakın lokasyonları tercih ederken büyük çoğunluğu güney bölgelere yerleşiyor. Son olarak müzik dünyasından bir isim uzun süredir köyde yaşadığını açıkladı.
14.12.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu. Asgari ücret ve maaş zamları ile ilgili konuşan Erdoğan, "Yılbaşında ekonomik dengeyi sarsmayacak, çalışanların kayıplarını giderecek bir asgari ücret belirleyeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca, enflasyonla ilgili önemli mesajlar vererek, "İnsanımızı günlük hayatta sıkıntıya sokan meseleleri bire birer çözüme kavuşturuyoruz. En zoru geride kaldı. İnşallah bundan sonra hep birlikte daha iyiye gideceğiz. Enflasyonu yavaş yavaş kontrol altına alıyoruz." ifadelerine kullandı.
6.12.2023 Gündem
Oto tamircisini iş yerinde vurdu! Çorba içerken yakalandı
Oto tamircisini iş yerinde vurdu! Çorba içerken yakalandı Oto tamircisi Serkan P.’yi (40) iş yerinde tabancayla bacağından vuran Mehmet Zoroğlan (45), çorba içerken yakalandı. Adliyeye sevk edilen Zoroğlan ifadesinde Serkan P.’yi neden vurduğunu anlattı.
30.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaçış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.