Kaçırılan Türkler

Kaçırılan Türkler

Son dakika kaçırılan Türkler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaçırılan Türkler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaçırılan Türkler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçırılan Türkler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçırılan türkler gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 kaçırılan türkler haberi bulunmuştur. Tüm kaçırılan türkler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haiti neresi? Haiti nerede? Haiti'deki Türkler neden kaçırıldı?
Haiti neresi? Haiti nerede? Haiti'deki Türkler neden kaçırıldı? Haiti'de silahlı bir grubun 8'i Türk 17 kişiyi kaçırdığı açıklandı. Türkiye konsolosluğu haberi doğruladı. Bu haberin ardından pek çok kişi Haiti’nin nerede olduğunu araştırıyor. Peki, Haiti neresi? Haiti nerede? İşte Haiti haritası ve Haiti hakkında merak edilenler!
9.05.2022 Dünya
Nijerya'da kaçırılan Türkler serbest bırakıldı
Nijerya'da kaçırılan Türkler serbest bırakıldı Nijerya'nın Port Harcourt Limanı'nın güneyinde kaçırılan mürettebatı kaçırılan "Puli" adlı geminin bağlı bulunduğu şirketin avukatı Fehmi Ülgener, alıkonulan 6 personelin özgürlüklerine kavuştuğunu bildirdi.
26.04.2016 Dünya
Kaçırılan Türkler için çatışma çıktı
Kaçırılan Türkler için çatışma çıktı Irak güvenlik güçlerinin, Türk işçileri kaçırdığı düşünülen bir Şii grubun Bağdat’taki merkezine düzenledikleri baskında çatışma çıktı...
4.09.2015 Dünya
Umutlu bekleyiş sürüyor
Umutlu bekleyiş sürüyor Bağdat’ta kaçırılan 18 Türk’ün ailelerinin umutlu bekleyişi devam ediyor. Yerel kaynaklar kaçıranların bölgedeki silahlı Şii milis gruplar olduğunu tahmin ediyor
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu: İsrail bu kez çok cüretkar
Davutoğlu: İsrail bu kez çok cüretkar Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, NTV'nin canlı yayınında soruları yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Bülent Arınç'tan rehine açıklaması!
Bülent Arınç'tan rehine açıklaması! Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Musul'daki Türk rehinelerle ilgili açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Taliban'dan açıklama!
Taliban'dan açıklama! Kaçırılan Türkler bırakılacak mı?
29.09.2021 Gündem
8 Türk'ün kaderi bu şarta bağlı!
8 Türk'ün kaderi bu şarta bağlı! Taliban'dan ilk somut talep geldi
29.09.2021 Gündem
O Türklerle ilgili flaş gelişme!
O Türklerle ilgili flaş gelişme! Serbest bırakılıyor iddiası
29.09.2021 Gündem
İran Press TV'nin Türkiye iddiası!
İran Press TV'nin Türkiye iddiası! Türkiye rehine takası için çalışıyor
10.09.2012 Dünya
Fotoğrafı yayınlandı!
Fotoğrafı yayınlandı! Lübnan'da kaçırılan Türk vatandaşı ilk fotoğrafı...
18.08.2012 Dünya
Kaçırılan Türkler'den müjdeli haber
Kaçırılan Türkler'den müjdeli haber Irak'ta Şubat ayında kaçırılan 3 Türk, 12...
29.09.2021 Gündem
Kaçırılan Türkler için fidye istediler
Kaçırılan Türkler için fidye istediler Irak'ın Kerkük kentinde 15 Şubatta kaçırılan 3 Türk vatandaşı için fidye istendi.
29.09.2021 Gündem
Afganistan'da kaçırılan Türkler serbest
Afganistan'da kaçırılan Türkler serbest Geçen Cumartesi gecesi Afganistan’da kaçırılan Türk vatandaşları Hamdi Karbuzoğlu, Çağdaş Kaplan ve Ahmet Aktepe serbest bırakıldı...
29.09.2021 Gündem
"Anne beni Zarkavi kaçırmadı"
"Anne beni Zarkavi kaçırmadı" Irak'ta Zarkavi yandaşı El Kaideli militanlar tarafından kaçırılan 3 Türk için bekleyiş sürerken, kaçırılan Türkler'den biri olduğu sanılan Soner Serçalı, dün ailesini telefonla arayarak, "Ben ve arkadaşım Murat Kızıl Iraklı militanların elindeyiz. Yakında El Cezire görüntülerimizi yayınlar. Ama o görüntüleri yayınlanan 3 Türk biz değiliz." dedi
29.09.2021 Gündem
Zarkavi'nin tehdidine boyun eğmeyeceğiz
Zarkavi'nin tehdidine boyun eğmeyeceğiz Irak'ta El Kaide'nin kaçırdığı 3 Türk işçi için bekleyiş sürüyor. Örgütün verdiği sürenin dolmasına 24 saat kala Ankara, 'Teröristler bizi yıldıramaz' mesajı verdi
29.09.2021 Gündem
NATO zirvesi için Boğazlar kapanıyor
NATO zirvesi için Boğazlar kapanıyor Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, dün, Meclis Dışişleri Komisyonu toplantısına katılarak, dış politikadaki son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu, vekillerin sorularını yanıtladı
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'da iki gün süren ziyaret kapsamında Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Üçlü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Zirve sonrası gazetecilerle bir araya gelen Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Gündem
Haiti'de 8'i Türk toplam 17 kişi silahlı çete tarafından kaçırıldı! Kritik açıklama...
Haiti'de 8'i Türk toplam 17 kişi silahlı çete tarafından kaçırıldı! Kritik açıklama... Haiti’de "400 Mawozo" adlı çete, turist otobüsünde seyahat eden 8’i Türk toplam 17 kişiyi kaçırdı. Otobüsün kaçırılmasıyla ilgili Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan Santo Domingo Büyükelçiliği harekete geçti. Bakan Çavuşoğlu konuyla ilgili Kabine toplantısı sonrası açıklama yaptı. Bakan Çavuşoğlu, Haiti Dışişleri Bakanı Jean Victor Geneus ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
9.05.2022 Dünya
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı?
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı? Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçti. Peki, 11 Eylül saldırısı nedir, nasıl, ne zaman ve hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısı…
11.09.2021 Gündem
Meclis'e sunuldu 15 yaş sınırı getiriliyor...
Meclis'e sunuldu 15 yaş sınırı getiriliyor... AK Parti Meclis'e 39 maddelik teklif sundu. Meclis'e sunulan teklif ile aylardır konuşulan son çözüme kavuşturuluyor. Teklife göre, kara yollarında bulunan bisiklet yollarında ve şeritlerinde elektrikli bisiklet ve elektrikli scooterları kullanabilme yaşının 15 olacağı ifade edildi. Teklif ile aylardır tartışılan Grup Başkanvekili Mehmet Muş'tan geldi. AK Parti tarafından Meclis Başkanlığı'na 39 maddelik çevre ajansının kurulmasını öneren yasa teklifi sunuldu. Teklife göre, kara yollarında bulunan bisiklet yollarında ve şeritlerinde elektrikli bisiklet ve elektrikli scooterları kullanabilme yaşının 15 olacağı ifade edildi.
12.10.2020 Gündem
Yasa teklifi Meclis'e sunuldu! Çevre ajansı geliyor...
Yasa teklifi Meclis'e sunuldu! Çevre ajansı geliyor... AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş: Bugün Meclis Başkanlığı'na 39 maddelik çevre ajansının kurulmasını öneren yasa tekilifimizi sunduk. Teklifle bazı ürünlerde geri dönüşüm planlıyoruz. Sıfır atık sistemi kurmayanlara para cezası gelecek. Umuma açık yerlerde çevreyi kirletenlere para cezası getiriyoruz.
12.10.2020 Siyaset
Büyük zaferin 98. yıl dönümü!
Büyük zaferin 98. yıl dönümü! 'Kurtuluş’ ile ‘Kuruluş’ sürecinin en önemli aşamalarından birini oluşturan Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlandı; yeni devletin tapusu olan Lozan’ın imzalanması ve Cumhuriyet’in ilanı mazlum milletin bu zaferini taçlandırdı...
30.08.2020 Gündem
HDP önündeki eylemde 78'inci gün
HDP önündeki eylemde 78'inci gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 56 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 78'inci günde de sürdürüyor. 5 yıldır haber alamadığı oğlu Ramazan (22) için HDP önünde eylem yapan Mevlüde Üçdağ, terör örgütü tarafından çocukları kaçırılan diğer annelere seslenerek, "Gelin evlatlarımızı beraber arayalım" dedi.
19.11.2019 Gündem
Türkiye'den kaçırıldı 14,5 milyon dolara satıldı
Türkiye'den kaçırıldı 14,5 milyon dolara satıldı ABD'nin New York şehrindeki Christie's Müzayede Evi tarafından düzenlenen açık artırmada, Türkiye'den kaçırılan 5 bin yıllık kadın heykeli "Guennol Stargazer" (Guennol Yıldız Avcısı) yaklaşık 14,5 milyon dolara satılırken, satış müzayede evi dışında toplanan Türkler tarafından protesto edildi.
29.04.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kaçırılan Türkler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçırılan türkler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.