Kaçak Yapı

Kaçak Yapı

Son dakika kaçak yapı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaçak yapı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaçak yapı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçak Yapı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçak yapı gelişmeleri de dahil olmak üzere 654 kaçak yapı haberi bulunmuştur. Tüm kaçak yapı haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı Adana’da 3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğulan Deniz’in ailesi adalet isterken, baba Yusuf Karslı, "Havuzun ruhsatının olmadığını, aslında orada havuz olmadığını, kaçak yapı olduğunu, mekanik sistemlerin yanlış olduğunu, elektronik sistemlerin yanlış olduğunu öğrendik" dedi.
11.04.2024 Adana
Bakan Mehmet Nuri Ersoy: Tarihi dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı
Bakan Mehmet Nuri Ersoy: Tarihi dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Kapadokya Alan Başkanlığı hayata geçtiği andan itibaren, tarihi ve kültürel dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı. Hem altyapı sorunlarıyla ilgili hem de kamusal ihtiyaca çözüm getirmek üzere 3 bin 700'den fazla konu karara bağlandı ve bağlanmaya da devam ediyor" dedi.
12.08.2023 Gündem
Mülk sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren uyarı! Ceza yanlış kişiye uygulanabiliyor
Mülk sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren uyarı! Ceza yanlış kişiye uygulanabiliyor Depremin ardından kaçak yapılara yönelik denetim arttı. Bu kapsamda imara uygun olmayan yapılara ilişkin cezalar uygulanmaya başlandı. Bu süreçte kimi zaman cezanın yanlış kişiye uygulandığını belirten Avukat Selen Karataş, böyle bir durum ile karşı karşıya kalan vatandaşları haklarını aramaları konusunda uyardı.
10.05.2023 Gündem
Bodrum kattaki kiracının evi apartman girişi yapıldı: ‘Mutfak bir tarafta, ev bir tarafta kaldı’
Bodrum kattaki kiracının evi apartman girişi yapıldı: ‘Mutfak bir tarafta, ev bir tarafta kaldı’ İlginç olay İstanbul Sultangazi'de yaşandı. Apartmanın arsadaki giriş bölümü kaçak olduğu iddiasıyla toprak sahiplerinin anlaşamaması üzerine yıkıldı. Bodrum katında oturan kiracıların evine ise apartman girişi yapıldı. Daire sakini olayın şokunu yaşarken, binada oturanlar da isyan etti.
22.01.2023 Yaşam
Bir şehri ayağa kaldıran kadın! Havaya uçuracaktı, önce pompalı tüfek sonra patlayıcı
Bir şehri ayağa kaldıran kadın! Havaya uçuracaktı, önce pompalı tüfek sonra patlayıcı Antalya'da yaşanan bir olay tüm ili ayağa kaldırmıştı. Bir kadının binanın farklı noktalarına patlayıcı koyduğunun tespit edilmesinin ardından ekipler olaya müdahale etmiş, patlayıcılar etkisiz hale getirilerek kadın da psikiyatri bölümünde gözlem altına alınmıştı. Yürekleri ağza getiren olayın ardından bunun, kadının ilk vukuatı olmadığı ortaya çıktı. O kadınla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı.
17.12.2022 Gündem
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianame kabul edildi, 111 yıl hapis cezası
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianame kabul edildi, 111 yıl hapis cezası Türkiye'yi sarsan olayda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında dini nikâh kıyılarak yıllarca istismar edilmesine ilişkin hazırlanan iddianeme kabul edildi. İlk duruşma 22 Mayıs’ta görülecek. İddianamede H.K.G.’ye imam nikâhı kıyan Kadir İstekli’ye 67 yıl, baba ve anne hakkında ise 22’şer yıl hapis istendi. İstismar soruşturmasına takipsizlik veren savcı hakkında inceleme başlatıldı, vakıf binasının yıkımı için 1 ay süre tanındı​​​​​​.
10.12.2022 Gündem
Trabzon’da yaylalarda kaçak yapıların yıkımları yeniden başladı
Trabzon’da yaylalarda kaçak yapıların yıkımları yeniden başladı Trabzon’da yaylalardaki kaçak yapıların yıkımına uzun bir aranın ardından yeniden başlandı. Akçaabat ilçesine bağlı Hıdırnebi Yaylasında gerçekleştirilen yıkımda bazı vatandaşlar yıkımın kendilerine tebliğ edilmediğini belirterek duruma tepki gösterdi.
22.05.2022 Gündem
Kaçak yapıların yıkımları yeniden başladı
Kaçak yapıların yıkımları yeniden başladı abzon’da yaylalardaki kaçak yapıların yıkımına uzun bir aranın ardından yeniden başlandı. Akçaabat ilçesine bağlı Hıdırnebi Yaylasında gerçekleştirilen yıkımda bazı vatandaşlar yıkımın kendilerine tebliğ edilmediğini belirterek duruma tepki gösterdi.
22.05.2022 Gündem
İnekleriyle belediyeyi bastı, çatıya çıkıp kendini yakmaya çalıştı, görevli avukatı tokatladı...
İnekleriyle belediyeyi bastı, çatıya çıkıp kendini yakmaya çalıştı, görevli avukatı tokatladı... Bursa’nın Kestel ilçesinde inekleriyle belediyeyi basan kişinin hazine arazisine kaçak yaptığı 2 katlı bina ve ahır yıkıldı. İnekleriyle eylem yapıp belediyeyi basan ve görevliyi tokatlayan Ü.Y. yıkım günü çatıya çıkıp kendini yakmak istedi. Yıkıma gelen ekiplere saldıran Ü.Y. ile eşinin görevli avukata tokat attığı anlar da kameraya yansıdı.
19.05.2022 Yaşam
Kaçak ahırı yıkılınca avukatı tokatladı
Kaçak ahırı yıkılınca avukatı tokatladı Bursa’nın Kestel ilçesinde inekleriyle belediyeyi basan kişinin hazine arazisine kaçak yaptığı 2 katlı bina ve ahır yıkıldı. İnekleriyle eylem yapıp belediyeyi basan ve görevliyi tokatlayan Ü.Y. yıkım günü çatıya çıkıp kendini yakmak istedi. Yıkıma gelen ekiplere saldıran Ü.Y. ile eşinin görevli avukata tokat attığı anlar da kameraya yansıdı.
19.05.2022 Haber
İnegöl Belediyesi TEKNOFEST 2022’ye 10 proje ile başvurdu
İnegöl Belediyesi TEKNOFEST 2022’ye 10 proje ile başvurdu TEKNOFEST 2021’de “Drone İle Otonom Kaçak Yapı Tespiti” projesi ile birincilik ödülü alan İnegöl Belediyesi Baykoca Proje Takımları, TEKNOFEST 2022 için hazırlıklara başladı. 60 kişiden oluşan 8 proje takımı, 10 projenin ön başvurularını tamamladı.
3.03.2022 Bilim ve Teknoloji
‘Tosuncuğun’ kaçak villası mühürlendi
‘Tosuncuğun’ kaçak villası mühürlendi Kurucusu olduğu 'Çiftlik Bank' üzerinden binlerce kişiyi dolandırıp, yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranırken Brezilya'da teslim olan, ‘Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın’ın, memleketi Giresun’un Espiye ilçesinde 5 yıl önce dere yatağına yaptırdığı güvenlik kameraları ile donatılmış kaçak villası, kaymakamlık tarafından mühürlendi.
6.07.2021 Gündem
İYİ Partili Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye edildi
İYİ Partili Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye edildi Kocaeli’de İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’a ait 15 kaçak yapıyla ilgili yıkım kararının kesinleşmesinin ardından çiftlikte tahliye işlemi başlatıldı.
21.06.2021 Gündem
Kekova'daki İngiliz'in kaçak villasına bir ret kararı daha!
Kekova'daki İngiliz'in kaçak villasına bir ret kararı daha! Antalya'nın Demre ilçesi Kekova bölgesindeki Ziyat Koyu'nda İngiliz vatandaşı Cloudya Jamey Hankes'in yaptırdığı kaçak villanın, Demre Belediyesi tarafından alınan yıkım kararına ilişkin yürütmenin durdurulması talebiyle açılan dava, 4'üncü kez reddedildi. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Biz belediye olarak yıkım için tüm yasal süreçlerin tamamlanmasını bekleyeceğiz. Burada verilen mahkeme kararları ortada" dedi.
14.04.2021 Yaşam
Kaçak villa ile ilgili dikkat çeken gelişme! 30 gün süre...
Kaçak villa ile ilgili dikkat çeken gelişme! 30 gün süre... Antalya 4'üncü İdare Mahkemesi, İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villanın yıkımıyla ilgili daha önce verdiği yürütmeyi durdurma kararını kaldırdı. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, yıkım için 30 gün süre tanıyacaklarını, aksi halde belediyenin yıkımı gerçekleştireceğini açıkladı.
9.02.2021 Gündem
Talep resmen patladı! Zam geldi, Geçen sene 250 bin olan şu an...
Talep resmen patladı! Zam geldi, Geçen sene 250 bin olan şu an... Vatandaşlar yoğun ilgili gösteriyor. Talep resmen patladı. Fiyatlar arttı. Pandemi nedeniyle vatandaşın tercihleri değişti. Geçen sene 250 bin TL'ye satılan şu an 800 bin liraya satılıyor. En çok rağbet gösterilen il Sinop oldu. Sinop'ta satışlar yüzde 143 arttı. Uzmanlardan kritik uyarı geldi. Pandemiyle birlikte kalabalıktan uzak olma isteği arttı, yatırım tercihleri değişti. Müstakil ev yaptırmak isteyenlerin etkisiyle arsa ve arazilere talep yüzde 74.5 arttı. Uzmanlar imar durumunu öğrenmeden alım yapılmaması konusunda uyarıyor.
17.01.2021 Ekonomi
Tepki çeken villa için karar çıktı! Hem yıkım, hem para cezası
Tepki çeken villa için karar çıktı! Hem yıkım, hem para cezası Antalya'nın Demre ilçesine bağlı 'Kekova' olarak da adlandırılan bölgedeki Üçağız Yarımadası'nda, İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı kaçak yapının yerine inşa edilen denize sıfır villanın Yapı Kayıt Belgesi'nin iptali üzerine belediye yıkım kararı aldı. Belediye, yapının kayıtlı olduğu şirkete de 63 bin TL'ye yakın para cezası kesti.
2.11.2020 Gündem
Müteahhit tartıştığı 3 kişiye kurşun yağdırdı!
Müteahhit tartıştığı 3 kişiye kurşun yağdırdı! Tekirdağ'ın Saray ilçesinde, müteahhitlik yapan Hikmet Y. iş yerinin bulunduğu apartmanın sakinleriyle kaçak yapı yapması nedeniyle tartıştı. Hikmet Y., apartman sakinlerinden 3'ünü tabancayla vurarak yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis kaçan Hikmet Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.
12.08.2020 Yaşam
İztuzu Plajı'nı gören mahallede, kaçak yapıların yıkımına başlandı
İztuzu Plajı'nı gören mahallede, kaçak yapıların yıkımına başlandı Avrupa'nın en iyi kumsalları arasında gösterilen Muğla'nın Ortaca ilçesindeki İztuzu Plajı'nı kuşbakışı gören Gökbel Mahallesi’ndeki imara aykırı 33 konutun yıkım çalışmalarına başlandı.
9.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimize adım adım yaklaşıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimize adım adım yaklaşıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaatlerinden olan ve çok sayıda ilde açılışları yapılan Millet Bahçelerine bugün 10 tanesi daha eklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehircilik geleneğimizin sembolü olacak millet bahçelerinden 13'ünü 2 yıl önce hizmete açmıştık. Bugünle birlikte toplamda 23 millet bahçesine ulaşmış oluyoruz." dedi. Erdoğan, sokağa çıkma kısıtlamasını neden iptal ettiğini açıklayarak, "Vatandaşlardan aldığımız değerlendirmeler bizi kararı tekrar gözden geçirmeye yöneltti. 15 ilimizde uygulanacağı ilan edilen hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulamasını iptal etme kararı aldık." ifadelerini kullandı.
5.06.2020 Siyaset
İYİ Parti'li Türkkan'ın fabrikasının orman arazisi kısmına mühür!
İYİ Parti'li Türkkan'ın fabrikasının orman arazisi kısmına mühür! İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası ilçesindeki yağ fabrikasının orman arazisinde yer aldığı tespit edilen bölümü, Gebze Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince mühürlendi. Dilovası Belediyesi görevlileri ise Türkkan’a ait çiftlikte incelemede bulunarak, yapı belgelerinin ibraz edilmemesi üzerine kaçak olduğu belirlenen bölümlerle ilgili tutanak tutup, 662 bin TL ceza kesti.
3.06.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı, Kumluca'da yolsuzluk iddiaları üzerine müfettiş görevlendirdi
İçişleri Bakanlığı, Kumluca'da yolsuzluk iddiaları üzerine müfettiş görevlendirdi İçişleri Bakanlığı, CHP'nin 24'üncü dönem Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ın, Antalya'nın Kumluca Belediyesi ile ilgili 21 Mayıs günü Twitter hesabı üzerinden yaptığı yolsuzluk ve rüşvet suçlamasıyla ilgili inceleme başlattı. Sapan müfettişlere ifade verirken, Kumluca Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Köleoğlu, iddiaların iftira olduğunu savunup, Yıldıray Sapan hakkında Kumluca Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.
3.06.2020 Gündem
Özdil'in villası için savcılık da inceleme başlattı, kaçak bölümler yıkılacak
Özdil'in villası için savcılık da inceleme başlattı, kaçak bölümler yıkılacak Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villa için Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı da inceleme başlattı. Yapı Kayıt Belgesi iptal edilen villanın kaçak olarak yapılan bölümlerinin 15 gün içinde yıkılacağı belirtildi. Bu arada villa, drone ile havadan görüntülendi.
5.05.2020 Gündem
Yılmaz Özdil'in eşi üzerine kayıtlı villasında 'kaçak yapı' soruşturması tamamlandı
Yılmaz Özdil'in eşi üzerine kayıtlı villasında 'kaçak yapı' soruşturması tamamlandı Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına Bodrum'da satın alınan villada, İmar Barışı'ndan sonra kaçak inşaat yapılmasının ardından başlatılan soruşturma tamamlandı.
4.05.2020 Gündem
İş insanları karşı karşıya getiren iddia! Milyon dolarlık lüks villada 'kaçak' krizi...
İş insanları karşı karşıya getiren iddia! Milyon dolarlık lüks villada 'kaçak' krizi... Milyon dolarlık villaların bulunduğu sitedeki ‘kaçak yapı’ krizi iki iş insanını karşı karşıya getirdi. Katarlı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, Türk komşusu Mehmet Ünal’ı belediyeye şikâyet etti, kaçak yapılar için yıkım kararı çıktı. Ünal’ın eşi ise Alemadi’yi dron uçurarak evlerinin içini gözetlediği gerekçesiyle polise şikâyet etti.
25.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaçak Yapı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçak yapı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.