Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem
Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem Yeni Kabine’yle buluşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından ‘Millete Sesleniş’ konuşması yapacak. Türkiye’nin ikinci yüzyılı için yeni yol haritasının ele alınacağı toplantının öncelikli gündemi ekonomi...
6.06.2023 Gündem
Kabine toplanacak mı? Kabine toplantısı ne zaman? Kabine gündeminde hangi konular var?
Kabine toplanacak mı? Kabine toplantısı ne zaman? Kabine gündeminde hangi konular var? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor. Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanacak. Kritik gündemle toplanacak Kabine toplantısında, ekonomiye yönelik atılacak adımlar masada olacak. Adalet Bakanı Bozdağ'ın başörtüsü düzenlemesi ile ilgili sunum yapması beklenirken, toplantıda işçi, memur ve emekliler için yapılacak 2023 zamlarına ek olarak verilecek refah payının da görüşüleceği tahmin ediliyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? İşte 7 Kasım 2022 Kabine toplantısı gündemi!
6.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Gündem sığınmacılar ve ekonomik gelişmeler
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Gündem sığınmacılar ve ekonomik gelişmeler Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor. Toplantının gündeminde sığınmacılarla ilgili tartışmalar ve ekonomik gelişmeler var.
8.05.2022 Siyaset